2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet canım çok rahat oluyorlar bugun idrar tahlili yapılıcak ona göre 6aylık koruyucu tedaviye başlayabiliriz.4numaradayız şuan ama 3 numaradayken de enfeksiyon olmuştu.ilk 3numara daha güzeldi evet ama buda yine digerlerine göre daha yumuşak ve pamuklu aktif bebek nasıl daha mı iyi

ya kızlar eşim az önce dediki ne yapmak istersin anneler gününde
öküzün trene baktığı gibi baktım ilk kez kutluycam ama ben ne yapıcamı bilmiyorum
bana fikir verin uykusuzluktan beynim durmuş durumda
aklıma hiç bişey gelmiyo

canım o zamanae seni asla ezdirmem diyordu,köprü misali.bide annemin dayısının oğlu annem demişti ama dinlemedim şimdi çekiyorum.

ben de bebeğin gazı olduğunda sen ne yedin de oldu diyenlere sinir oluyordum. ne yicem dosdoğru yemek yedim işte... gaz olmasın diye bişey mi yedik ki....

ne demek yani şeytanmı oldum ben şimdi:2:

canım sana demedim demişsinya eşim ben haklıda olsam haksızda olsam yine onları tutar onları haklı görür onun için dedim merak etme bende senle aynı durumdayım bende bişey diyemiyorum ama eşim benim hakkımı savunuyor seninkininde savunması lazım ben seni tutsun veya annesini tutsun demiyorum haklı kimse onun yanında olsun sen tüm iyi niyetinle onun evini temizlemeye gitmişsin söylediği lafa bak

anladım canım bend sanmıştım bana dedin:80:yok bizde nerde eşim şöyle dedi yıllar önce.sen benim yanımda değeri ölçülmeyecek kadar değerli altınsın ama aileme karşı bişey duyayım bozuk para gibi harcarım seni dedi.

canım allah yardımcın olsun çok zor ilk evlendiğimiz zamanlarda eşim beni çok iyi tanımadığı için annesinin sözüne inanıp benimle çok kavga etmiştir hatta evde konsolun camını bile kırmıştır güya bana vuramıyoya evdeki eşyadan alıyo hıncını ama sonradan baktıki ben haklıyım benden yana olmuştur bilmiyorum kaç yıllık evlisin ama ben 11yıllık evliyim zamanla düzeldi inşaalah seninkide düzelir hatta 2 gün önce benim için kaynanamla kavga etmiş ne sen bizim eve gel nede biz sana gelelim demiş 1 aydır grüşmüyoruz beni devamlı oğluna şikayet ediyo bende dedim sen gitmek istiyosan çocukları al git ben görüşmek istemiyorum aslında çocuklarımıda göndermek istemiyorum ama o kadarda ileri gidemiyorum allah kocamın gözünü açsın bebeğim nerdeyse 1 aydır hasta şimdide iğne vurunuyo ne uğradı 1 aydır nede aradı

o kadın anlamazki ben ettim kızımdan buldu demez aslında vuracan yüzüne ha ama olmuyor seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin daha öncede yazmıştım geri zekalı eltim yüzünden kavga ediyorduk biz bende onla uğraştım 3 yıl düğünümden bir öncesine oğlunun okul kaydını bırakmış onada eşimi gönderdi tabi biz girdik birbirimize bu kadar işimiz var sen nerdesin diye o gün o kadar beddua ettimki oğlu o gün bu gündür okulda başarısız dersaneye gönderiyorlar gitmiyor karnesi full zayıf oysa çok başarılıydı kaynanam diyor o kadar mı canın yandı beddua ettinki sınıf birincisi olan çocuk o seneden beri zorla sınıf geçiyor anası babası okuldan çıkamıyor dedim evet ettim kalbi temiz biri değilimdir ama tutar bedduam kimsenin ahı kimsede kalmaz bir şekilde bulur genç değildir umarım :)

geçmiş olsun

yabangülüm birde sen kocanın aman annemi tutarım falan dediğine bakma sıkıya gelince yola gelir sen herşeyi göze alıp çekip gitsen çocuğuna kaynanan mı bakacak bir gün bakar ikinci gün homurdanır kocan gerçeği er geç görür kalbini rahat tut

böyle saçma sapan tartışmalar yaptığımız bir gün hamileyim birde kocama dedimki sen insanların cinnet halinde neler yapabildiklerini üçüncü sayfalardan okumuyorsun herhalde sakın beni ailenle ilgili bir sorunumu çözmeye mecbur bırakma nasıl çözeceğimi sen bilirsin az çok tanırsın beni o gün bu gün oldu dahada yengem lafı çıkmadı ağzından 8 ay oldu gidelimmi demedi bazen herşeyi göze almak gerekiyor belkide bırakıyorum seni desen seninkide tutuşacak

Son düzenleme:

gidemeyeceğimi biliyor,gitsemde babam bi daha göndermez.

iyi geceler hanimlar nerdesiniz
yabancim allah kolaylik versin insallah esin sana yapilan haksizliklari anlar ve adaletli davranir olmasi gerekende o zaten ama bu erkekler yokmu

herkesin anneler günü kutlu olsun simdiden kutlayim dedim keske bende annemin yaninda olsaydim tam 20senedir annemin yaninda olamadim anneler gününde su gurbetlik yokmu ah ah

manikk süpersinn

haa birde susturmak için, çoçuğu elimden alıp sürekli birilerin üzerinde birşeyler denemesi... ne yapalım bizimki de böyle çok ağlayan bi bebek.... ben artık alıştım. sürekli bana neden ağlıyor, açmı acaba?
Yeni emzirdim dersen de "sütün mü yetmiyor acaba?" Özellikle bu soru cinlerimi tepeme getiriyor.
Sanki kendileri büyüttükleri çocuklar hiç ağlamamış. ÇOCUK BU AĞLAR....

Haa bir de biz geçen gün eşimin teyzesindeyiz. Daha oturamayan ve ek gida da ancak 1 gündür elma suyu içmiş olan kızımı, kuçağına oturttu ve KENDİ YEDİĞİ kaşığıyla kızımın ağzına bol baharatlı tarhana çorbasını tıkıştırdı.
Birde vereyim mi diye sorup benim, "hayır verme, sadece anne sütü alıyor" dememe rağmen verip, üstüne "yüz ifadesi neydi? diye sorması beni iyice çıldırttı. Masanın diğer ucuna uçan tekmeyle girişmek istedim- zor tuttum.

dis bugdayini duydum da nasi yapildigini bilmiyorum :s
bizde yapilmiyor

ben size anlatıcam ama şimdi yatmam lazımm ..

Allah ne muradın varsa versinn emii koptum ya gece gecesüpersinn valla diyenlerede ne diyimm şaştımm yanii arkadaşımm yerden göğe kadar haklısın

melodi, ilerde sadece bos siselerle oynayacaklar. etrafimda bir suru cocuk var oyuncaklari yokmus gibi bir halleri var. ya top, ya balon ya da siselerle oynuyorlar. inanki islak mendil paketi bile oyuncaklardan daha cok dikkatlerini cekiyor.
egitici oyuncaklardan bir iki tane yeterli. imranin su an birkac cingiragi ve pelus oyuncaklari var. muzikli bir kitap ve emekleme arkadasi almayi dusunuyorum. yasina dogru da aktivite masasi... ufalk tefek oyuncaklar zaten aliniyor illaki..
ilkarabam almistik daha once indirimdeydi. bu kadar ..
sen de kendini kasma. dedigim gibi siselerle daha cok vakit gecirecekler..

doğum günümü kutlayan herkese çoooooooooooooook teşekkürler.rabbim cümlemize sevdiklerimizle sağlıklı huzurlu hayırlıbir ömür versin

ben evleneli 4 yılı doldurmaya 3 ay var benimkide aynıydı zaten geneli aynı çok az erkek vardır tersin yapan
benim kayınv.yok 10 yıl olmuş vefat edli yerne 3 görümce var istanbulda yeni evliyken adet günlerimde tel.ederdi oldun mu diye hamile kalınca senin de ilk bebeğin gurbettesin şunlar şunlar yapılacak biraz biz yapalım sen de anlatalım şunu yap yok ben hep okuldu kurstu çok elişi yapamdm hamile kaldıktan sonr ördm yelek bere filan sen bu kadar marifetlimiydn evlendikten sonra maharetlenmiş ellerim sayelerinde 3 hala biride bir yelek bile örmedi aynı anda grmcm. de hamile kadı büük istanbula geldi' ben yelek örcektm kollarım ağrıyr boşver dedim' dedi.bursada bi baktım kardeşine çifter çifter örmş.eller örüyor sen örmedin de çıplak mı kadı sanki ama düşünce malasef o da herkeste olmuyo
lutufta bulunmuş sanki ne var gelin değil mi mecbur oğlunu nasıl aldıysa anasını evini de öyle temizlicek

eşim yıllarca dışarda kalmış ünv.öğretmnlikti. hergeldiğinde yani senede 2 3 ay eli kolu dolu herkese hediyelerle gelmş. tabi onlarda paranın kokusundan evlerini açmışlar o gardaşım biz sana analık ettik bizim gibi kimse yapamaz (2 görümce 38 39 yaşlarında evlenmiş bunu bile size bakmk için evlenmdk diye duygu sömrüsü yapmşlar)sonr evlilik 2 yıl istanbulda eşim evimize alıncak deterjnı bile ablamları aryım soralım diyordunerdeyse hergün aileler yüzünden tartşyrz sonra tyinini buraya aldırdı sakın ablanlara yakın olmak istmeyrm dedi yok dedi oraya 15 20 dk yürüme mesafesi olcak dedi.ben istemdm ama şansıma okul sadece orda açıktı.üstüne 15 dak. kısa diyen ben balkondn hemn onların çatıyı gryordm.sinir olmştş ama herşeyde hayır varmış oraya gitmeden onlar yüzündn tartştk ve annemlerde kalıyordk eşim o gün istn.eşyaları almaya gelckti.eşimi aldımkrşıma konuştum seni seviyorum ayrılmak istemiyorum ama devamlı aileler yüzünden kavga etmekten yoruldm ettiğiz tartışmlrn %98 onlar yüzünde benim kalbimdayanıyo artık eğer böyle devam edeceksen eşyaları hi getirme bn gelmyorum kızımı alırım yaşarı ailemle dedim o da ters döndü geleli 2 yıl olcak şimdi çok iiz.ailesinin ne olduğunu anladı
bakın siz elsinz ama çocğumun hastalığını söyledim mi üzülyrsnz ama onlar ailemin yanındayız diye hiç gelmdi çocuğu doğru dürüst sormuyrlar bile ama eşim gidiyo gitme diyorum o da kimsem yok ii yada kötü onlar ablam haklı ama benim dediğim burunları sürtsün
eşimle konuşyolr beni hiç selm bile söylemzler
şimdi göre kendi evimize çıkmamızı beklyolr şimdi aramyılar ama hanı kız 26 aylık azıcık konuşuyo hiç demezler sesini duyalım görünce oooo halan gurban nasıl özlemişim o ciğerparem kız baştan yanaşmyıca eeeee bizi tanımıyo sizin bizi tanıtmanızlazımdı emredersin paşam

çok uzttım dolmuşum şimdi sünnet olcak bakalım napcaklar

yine ben
kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et deseler bana sadece'' anne'' derdim
herkesin anneler gününü bütün içtenliğimle kutluyorum.

ayyy hic sorma. kv sagolsun velvelecidir biraz. annem burdayken imran cok aglardi ödüm kopardi sustuiramayinca. susmadan aglardi hep. annem hep derdi, cocuk bu aglaya aglaya buyucek, gazi var. normal annecim korkma falan hep rahatlatirdi. cok sukur iyi ki gelebilmis dogumuma yoksa ben tirlatirdim heralde... bi gun annem misafirleri ugurlamaya indi kv evde kaldi benimle. annemlerin kapidan cikmasiyla imrnin aglamasi bir oldu. susturmadim gene. kv niye agliyo, ay icli icli agliyo. yavrum niye agliyosun. neresi agariyo. niye susmuyo. ay ne biliyim agliyo iste susturamiyorum dedim sesim sert cikti biraz :) sonra bisey demedi. kiyamiuyorum aglamasina diyo benim hosuma gidiyo sanki
ya bi de benim kv kadar kp de biseyler soyler. :) imran agliyo bi gun onlardayim. acikti mama yapayim dedim. kp diyoki her agladiginda cocuga mama verilmezki yemek saati geldi dedim. ha tamam diyo..
baska bi gun de agliyo gene ama gazdan agliyo. susturamadim bi turlu. mama ver susar diyo :95: dedim karni ac degil. olsun sen ver diyo allahim ya rabbim yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…