2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yabangulum ne diyecegimi sasirmis durumdayim. epey de olmus siiz evleneli seni taniyamadi mi kocan daha biz de eltim yuzunden cok kavga ettik yeni yeni beni anliyo bana hak veriyo kocam ama 3 senelik evliyim ben. 8 sene gecmis bir de akrabaymissiniz.
allah sana sabir versin ne diyim..
okudum yazdiklarini ve allah yardimcin olsun dualarimi bilmeni istedim.. ben beni gonder burda yasamak istemiyorum diye yalvariyordum. seni anlayabiliyorum.. zor yani...

kayınvalideden inciler he bende bi tane anlatıyım ama görümcemden olsun

benim bbabam ben 5 yaşındayken kolunu torna makinasına kaptırdı ve babamın kolunu omuzundan kestiler. yani anlıycanız babamın sol kolu omuzdan yok.

kedimden bahsetmiştim kediminde sağ arka bacağı kesik eşim dışarıda bulup getrmişti köpekler parçalıycak diye neyse bunlar açıklamaydı gelelim mevzuya

babam çok marifetlidir bizde o zaman kirada oturuyoduk eşim evde yoktu işteydi babamda geldi mutfak dolapları düşüyo diye sağlamlaştırmaya velasılı babam tek koluyla mutfakta kanter içinde çalışıyo bizim görümce 2 evladıyla birliktegeldi işte konuşuyoduk birden kedim mutfağa doğru geldi veeee görümcem ÜF BU EVDE SAKATLAR DERNEĞİNE DÖNDÜ dedi şöyle babama göz ucuyla baktım babam kalktı hiç bozzuntuya vermeden işim bitti kızım dedi bi yarım saat oyalandı sonrada çıktı gitti ama ben noldum biliyomusunuz öldüm ve ben ona hiç bişey demedim

ya öyle şeyler yapıyolarki hiç bişey diyemiyorum nasıl bağladılarsa beni artık

öyle bir ailenin içine girdim ki anlatamam konuşursun kabahat konuşmazsın kabahat mavi dersin beyaz dedi derler. mavi dedim dersin hayır sen öyle bişey demedin derler çok çirkefler bulaşmamak en iyisi

kendi babası eşşek gibi yatar para para para hep eşimden yerler 600 tl aylık oh altlarında eşimin evi eşim ev alıp alıp bide bunların üstlerine yapmış mis gibi benim babam kazaa geçirdikten kısa bi süre sonra tekrar işine döndü bizi kimseye muhtaç etmedi canım benim baba evindeyken yediğim önümde yemediğim arkamdaydı ayda 2 3 defa kuaförüm üstüm başım mis gibiydi valla ama şimdi don bile alamıyorum çünkü eşim sadece ailesine para yediriyo eve 1 tl bile bırakmıyo ama buzdolabını dolduruyo kendi kafasına göre işte karın tokluğuna yaşıyorum

1 tane bebek arabası alalım dedim çocuk 4 aylıkken aldı en dandik mal tekerleri fırlıycak die korkuyorum. tabi 4 ay boyunca borcum var borcum var diyo bana bi tel geliyo git teyzene 500 tl ver hemen çıkıyo veriyo geçen gün görümceme 800 tl vergi borcu var hayde küt veriyo dünde babası tüfek istedi bişey diil diyo 400-500 tl

daha bir tulum alıcak 2 ay oldu niye cebinde 5 kuruş bırakmıyolar allah belalarını versin en kısa zamanda bıktım ben ya onlar ölücek ya ben

keske baban gittikten sonra icabina baksaydin onun. soyledigi oyle yenilir yutulur birsey degil.

hepimizin anneler günü kutlu olsun.çocuklarımızla ailelerımizle nice saglıklı,mutlu,huzurlu yıllar yaşayalım inşallah

Ayyy kan beynime sıçrada resmen ya insan mı bunu diyen? Arkadaşım niye vermiyosun ağzının payını onların anaları babaları degerlide bizimkileri sokakta mı bulduk biz ya terbiyesizler onun evini Allah bir derneğe ceviriverir aklı hayalii şaşar.canım senin de YABANGülünün de Alah yardımcısı olsun ama çok ciddi mevzularda susmayın nolur susdukça daha da tepenize çıkar böyleleri

canım burada tüylerim diken diken oldu kimbilir görümcen sana bunu söyleyince sen nasıl hissettin resmen insanlıktan çıkmışlar ya böyle laf söylenirmi ama yüce allahım görüyo şimdi sağlıklıysak 5 dakika sonra ne olacağımızı kimse bilemez

çok kızdım görümcene çook
ben o anda görümcemi o evden kovardım anında hiç kimse benim annemi babamı kıramaz hakkı yok buna dünyadaki en kutsal kişiler anne babalarımız çok yüz vermişsin kocanın ailesine tepene çıkmışlar
o sakat kediciğe bakmak ne kadar sevap ne kadar iyi kalplisin bu konuda çok takdir ettim seni allahım seni biran önce kocanın ailesinden kurtarsın senden uzak allaha yakın olsunlar

Atusaprenses aynı valla bizdede,artık bir gün cinnet geçirecem az kaldı sabrımı zorluyorlar.sabır sabır bitti artık taş olsa yemin ediyorum çatlar.

anneler günümüz kutlu olsun

Allah evlatlarımızla birlikte güzel, mutlu, huzurlu günler nasip etsin inşallah. Allah anne olmak isteyen herkese anneliği tattırsın.

selam kızlar nasılsınız bugün bebeğimdende hediye aldım ablaları hediye alırken onun içinde almışlar onun eline tutturmuşlar anne bak sana hediye aldık dediler öyle mutlu oldumki yavrularım benim nasıl heyecanlıydılar büyük kızım kolye almış küçük kızım küpe almış oğlışumda ayna almış eşime dedimki sen ne alıyosun yıldönümü doğum günü yetmiyo bide anneler günündemi alıyım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…