- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
selam kızlar nasılsınız bugün bebeğimdende hediye aldım ablaları hediye alırken onun içinde almışlar onun eline tutturmuşlar anne bak sana hediye aldık dediler öyle mutlu oldumki yavrularım benim nasıl heyecanlıydılar büyük kızım kolye almış küçük kızım küpe almış oğlışumda ayna almış eşime dedimki sen ne alıyosun yıldönümü doğum günü yetmiyo bide anneler günündemi alıyım diyo
zeyn77 malatyadamısın kısssssss
manikk süpersinn
haa birde susturmak için, çoçuğu elimden alıp sürekli birilerin üzerinde birşeyler denemesi... ne yapalım bizimki de böyle çok ağlayan bi bebek.... ben artık alıştım. sürekli bana neden ağlıyor, açmı acaba?
Yeni emzirdim dersen de "sütün mü yetmiyor acaba?" Özellikle bu soru cinlerimi tepeme getiriyor.
Sanki kendileri büyüttükleri çocuklar hiç ağlamamış. ÇOCUK BU AĞLAR....
Haa bir de biz geçen gün eşimin teyzesindeyiz. Daha oturamayan ve ek gida da ancak 1 gündür elma suyu içmiş olan kızımı, kuçağına oturttu ve KENDİ YEDİĞİ kaşığıyla kızımın ağzına bol baharatlı tarhana çorbasını tıkıştırdı.
Birde vereyim mi diye sorup benim, "hayır verme, sadece anne sütü alıyor" dememe rağmen verip, üstüne "yüz ifadesi neydi? diye sorması beni iyice çıldırttı. Masanın diğer ucuna uçan tekmeyle girişmek istedim- zor tuttum.
ilk once gecte olsa tum annişlerin anneler gununu kutluyorum.
sımdıde konuma gelıyım benım kızıma dr. gece muhallebı yada kasık maması veerdı ama ben hangısını denedıysem yemedı ve burnundan gelcek sekılde kustu..dr. da bı sekılde sevdıgını b ul ver dıyo anlatamıyorum denedım hepsını..
neyse bugun annem bızdeydı ve bıde pırınc unu ver sız hep onla buyudunuz dedı bende verdım ve kızım bır kaseyı yedı.eee sımdı ben ne yapcam pırınc unumu pısırıp verıyım hergun ama bıldıgım kadarı ıle hıc bı besleyıcı ozellıgı yokmus..kızlar sızlerde pırınc unu hakkında bıldıklerınızı yazarmısınız...:44:
melodi, ilerde sadece bos siselerle oynayacaklar. etrafimda bir suru cocuk var oyuncaklari yokmus gibi bir halleri var. ya top, ya balon ya da siselerle oynuyorlar. inanki islak mendil paketi bile oyuncaklardan daha cok dikkatlerini cekiyor.
egitici oyuncaklardan bir iki tane yeterli. imranin su an birkac cingiragi ve pelus oyuncaklari var. muzikli bir kitap ve emekleme arkadasi almayi dusunuyorum. yasina dogru da aktivite masasi... ufalk tefek oyuncaklar zaten aliniyor illaki..
ilkarabam almistik daha once indirimdeydi. bu kadar ..
sen de kendini kasma. dedigim gibi siselerle daha cok vakit gecirecekler..
ayy Allahım biri bitiyor biri başlıyor bu hastalıkların dün kızım hafif hafif öksürüyodu gecede öksürmekten uyuyamadı kuzum hafif bir nezle olmuş(nasıl olduysa)öksürük şurubu verdi doktor antibeksin diye sizlerin ne kadar sürdü kızlar iştahı da kesildi.
benimkininde sesi kısılmış cumartesi günü. kıyamam yaaaaa! az az da öksürüyor. dün mızıldandı hep uyumadan önce.
nazar değdi çocuğuma. işyerinden bir çocuk oğlumla fotoğraf çektirip face koymuş hemde profil resmi.
bir arkadaşıda fotoğraf makinası almış. resmini çekmiş çocuğumun. eşime dedim söyle o arkadaşlarına silsinler resimleri, ben izin vermiyorum dedim.
inşallah çabuk atlatır.
SHEKERPARE geçmiş olsun canım.
offf kıyamam kuzum ya iğne mi oluyor birde sizede geçmiş olsun acaba alerjik bişeymiydi de uzun sürdügeçmiş olsun canım bende delirmek üzereyim bebeğim 1 aydır öksürüyo kullanmadığım ilaç kalmadı geçen hafta 1 şişe antibiyotik içti gittik kontrole doktor hiç düzelmemiş dedi iğne yazdı 4 gündürde iğne vurunuyo doktor 2 3 iğneye tamamen düzelir dedi hala hırıltı hala öksürük kafayı yicem nerde hata yapıyoruz bilmiyorum doktorda iyi bi doktor ilaçların etkisimi kalktı bilmem kızlarım bebekken hırıltılı öksürünce balgam söktürücü kullanırdım hemen o balgamı kusturur öksürüğüde hırıltısıda geçerdiartık bitkisel şeylere yönelmeyi düşünüyorum bilgisi olanların paylaşımlarını bekliyorum bu arada dediğin şurubu hiç duymadım
öksürük bizdede varzaten iştahsızlık hep var
kombide bozuldu offffffffffffffffffffff offfffffffffffffff havalar ısınmak bilmiyor delircem artık bir kombinin bozulması eksikti tamiri çok pahalı servis geldi yenisinin takılması ayrı dert tekrar onay al et üf
sağol cnm.ayyy ben uyutamıyorum 2 gündür öyle mızmızki bugünde kucağımdan inmiyor belim koptu yacanım bir doktora gitseydiniz ilaç falan verir belki sizede geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?