2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohh masallah yine almissin cocuklarindan :) ben kuru cicek bile almadim. he domatesle maydanoz getirdi cicek yerine
oglum yanimda ya, iyi saglikli o en buyuk hediyem

ilk once gecte olsa tum annişlerin anneler gununu kutluyorum.

sımdıde konuma gelıyım benım kızıma dr. gece muhallebı yada kasık maması veerdı ama ben hangısını denedıysem yemedı ve burnundan gelcek sekılde kustu..dr. da bı sekılde sevdıgını b ul ver dıyo anlatamıyorum denedım hepsını..
neyse bugun annem bızdeydı ve bıde pırınc unu ver sız hep onla buyudunuz dedı bende verdım ve kızım bır kaseyı yedı.eee sımdı ben ne yapcam pırınc unumu pısırıp verıyım hergun ama bıldıgım kadarı ıle hıc bı besleyıcı ozellıgı yokmus..kızlar sızlerde pırınc unu hakkında bıldıklerınızı yazarmısınız...:44:

bu arada odun kocacım hıc bıse almamıs...ve utanmadan ya aklımdaydı ama unuttum dedıııııııı.bugun calıstı beyfendı cok yorulmustum aklımdan cıkmıs dıyo.sende bana babalar gununde alma odeselım dedı.bende ben alıcamkı sen utan dedım.

banada eşim kırmızı beyaz güllerden hoş bir buket yaptırmış içinede;

seni seviyorum anneciğim _almira_ yazmış sanki kızımdan almış gibi oldum

bugün eltimlere gittik benim ömer ne yedi ne uyudu nede durdu bir bardak cayi icirtmedi esime dedim kalk kalk gidelim yoksa iyice huysuzlasacak nezaman biryere gitsek böyle yapiyor eve gelince rahatliyor cocuk korkudan biryere gidemiyorum insallah bu huyundan cabuk vazgecer yoksa hicbiryere gidemiycem

ya bu insanlar manyak mı? ben kendi çocuğuma benim yediğim kaşıktan vermiyorum

ben yediriyorum zaten sadece onu yedirebiliyorum doktoruyla konuştum ilk hedefimiz kaşığa alıştırmak rahat ol dedi (zaten adamın iki lafından biri rahat ol töbe yarabbim ) pirinç ununu pişirdikten sonra ben içine mama koyuyorum sende sütünü sağ koy ikisini bir almış olur kaşığa alışsınlarda bol bol yararlı şeyler yediririz

bu gün giremedim hepinizin anneler günü kutlu olsun benim kızım bana aktivite kitabı almış çok bencil çok hep kendini düşünüyor

Son düzenleme:

haklısın canım. bende dün eğitici köpek ve playskooldan emekleme arkadaşımı aldım. birde büyük boy masal kitaplarından buldum. bime gidip motorsikletide aldım. dayanamadım valla. zaten 3 yaş oyuncağı ilerde oynar. halasıda müzikli masal kitabı alacak. arada yumuşak toplar gibi oyuncaklardan alırım. yeter bile. en güzel oyuncak tencerenin içinde soğan patates ve tahta kaşık. benim erkek olan yeğenim bunlarla oynardı. çok keyif alırdı.

CINCIK pirinçununun hiçbir faydası olmadığını bende duydum. sadece kilo aldırır.mesela bebelacta pişirilen lezzetler var. pirinçli, armutlu pirinçli,muzlu pirinçli,ballı pirinçli bunlardan denedin mi bilmiyorum. diğer markalrda da vardır, ben bebelac kullandığım için bunu tavsiye ettim.
ELA81 kendi kaşığıyla mı verdi . allahım hiç mi düşünce yok bu insanlarda.
ATUSAPRENSES okurken inan içim acıdı. ne biçim bir insan bu keşke ağzının payını verseydin. düşünce özürlü olmaktan daha iyidir deseydin. hiç insana emeğe saygısı yokmuş. babanı takdir ettim. helal olsun babana. kediciğe bakmakla sevap kazanmışsın. görümcende bol bol günaha girmiş. insanın ne olacağı belli değil. arkadaşım susma ağızlarının paylarını ver.
SHERPARE aktif bebekten ben memnun kaldım. primium care 4 numarayı hiç sevmedim ben. inşallah çabuk iyileşir ve tekrar etmez.
YABANGÜLÜM eşini karşına al ve konuş. sen köle değilsin. bu kadarda olmaz. bu adam seni ezip annesini haklı görmek için mi evlendi.
HALENUR geçmiş olsun bebişine canım.

günaydın kızlar!
hepinizin ilk anneler günü kutlu olsun.
bize bu duyguyu yaşatan bebişlerimize sağlıklı,mutlu güzel günler diliyorum.

dün eşim anneler günümü kutlamadı.
sabahtan annesini aradı kutladı. sonra kaynanam benimkini kutladı.
kardeşide eşime anneler günün kutlu olsun demiş. oğluna bakıyor ya. neyse onlar konuştu telefonda. görümcem beni istemiş. dedimki eşime onu arayan benim beni arayıp kutlasın. eve çok yazıyormuş. 2 saniye söyler kapatır ben onu ararım dedim. neyse aradı kutladı lütfen!
eşim akşama kadar birşey demedi. en son akşam 9,30 da yemek yerken ben söyledim. anneler günümü bile kutlamadın bu ilkti dedim. geldi öptü ya unutmadım aslında yemekten sonra kutlayacaktım filan. tabi kırıldım. diyor sende benim babalar günümü kutlama. ne güzel sen beni unut ben seni unutayım. böyle geçsin özel günlerimiz dedim.
hediyemide alacakmış, kalmamış bu hafta gelecekmiş. geçmiş olsun hiçbir önemi kalmadı.

ayy Allahım biri bitiyor biri başlıyor bu hastalıkların dün kızım hafif hafif öksürüyodu gecede öksürmekten uyuyamadı kuzum hafif bir nezle olmuş(nasıl olduysa)öksürük şurubu verdi doktor antibeksin diye sizlerin ne kadar sürdü kızlar iştahı da kesildi.

benimkininde sesi kısılmış cumartesi günü. kıyamam yaaaaa! az az da öksürüyor. dün mızıldandı hep uyumadan önce.
nazar değdi çocuğuma. işyerinden bir çocuk oğlumla fotoğraf çektirip face koymuş hemde profil resmi.
bir arkadaşıda fotoğraf makinası almış. resmini çekmiş çocuğumun. eşime dedim söyle o arkadaşlarına silsinler resimleri, ben izin vermiyorum dedim.
inşallah çabuk atlatır.
SHEKERPARE geçmiş olsun canım.

öksürük bizdede var zaten iştahsızlık hep var
kombide bozuldu offffffffffffffffffffff offfffffffffffffff havalar ısınmak bilmiyor delircem artık bir kombinin bozulması eksikti tamiri çok pahalı servis geldi yenisinin takılması ayrı dert tekrar onay al et üf

geçmiş olsun canım bende delirmek üzereyim bebeğim 1 aydır öksürüyo kullanmadığım ilaç kalmadı geçen hafta 1 şişe antibiyotik içti gittik kontrole doktor hiç düzelmemiş dedi iğne yazdı 4 gündürde iğne vurunuyo doktor 2 3 iğneye tamamen düzelir dedi hala hırıltı hala öksürük kafayı yicem nerde hata yapıyoruz bilmiyorum doktorda iyi bi doktor ilaçların etkisimi kalktı bilmem kızlarım bebekken hırıltılı öksürünce balgam söktürücü kullanırdım hemen o balgamı kusturur öksürüğüde hırıltısıda geçerdiartık bitkisel şeylere yönelmeyi düşünüyorum bilgisi olanların paylaşımlarını bekliyorum bu arada dediğin şurubu hiç duymadım

sağol cnm.ayyy ben uyutamıyorum 2 gündür öyle mızmızki bugünde kucağımdan inmiyor belim koptu ya canım bir doktora gitseydiniz ilaç falan verir belki sizede geçmiş olsun

offf kıyamam kuzum ya iğne mi oluyor birde sizede geçmiş olsun acaba alerjik bişeymiydi de uzun sürdü

canım bir geldimi herşey üst üste geliyo valla Allah hepimizin yardımcısı olsun yoksa hakıkaten sıyırcaz yani

kızlar bugün doktora gittik ya aynı zamanda ek gıdalara da başlayalım mı ne veriyim falan dedim.tuz,şeker,bal,yumurta beyazı hariç herşeyden verebilirsin dedi dedim yani şunla başla bunla başla şukadar yesin bu kadar yesin diye birşey demiycek misiniz ?istediği kadar yesin ama hala ana besin anne sütü unutmayın dedi milupanın kitapçığını verdi o kadar ayyy sanki özele gitmiyoruzda devlet hsatanesine gidiyoruz ilk çocuk işte biraz bilgi ver dimi hayret birşey ya buralardan okumasam ne vericem şimdi.kızlar sizler başladınız biraz fikir verir misiniz doktorunuzun söylediklerini falan paylaşsanız çok yardımcı olursunuz

sağol cnm.ayyy ben uyutamıyorum 2 gündür öyle mızmızki bugünde kucağımdan inmiyor belim koptu ya canım bir doktora gitseydiniz ilaç falan verir belki sizede geçmiş olsun

dün eşim doktorumuzu aradı. ateşi var mı diye sormuş yoktu. ateş olursa getirin demiş. çok şükür çıkmadı. akşam banyosunu yaptırdık. herzamanki gibi keyifli yaptı banyosunu. bugünde çorbasını içmiş şükür. buna alışşsın 2 gün sonra kabak atarım içine.
gece için tahıllı mama aldım ama nasıl hazırlanacağını anlamadım. içinde ölçek yok.
180 cc suya 30 gram koyun diyor. koydum tadı çok kötüydü. yanlış yaptım ama anlamadım.:26: içine ölçek koyup şu kadar koyun deseler daha iyi olurdu.

bebelac gece maması kim kullanıyordu acaba? nasıl yapıldığını yazarsa sevinirim.

SHEKERPARE aynen benim dr. da bebelac kitapçığı verdi. çorba ve meyve püresi yesin demiş. çorbaya alışınca 1 tatlı kaşığı kıyma konacakmış
dr. 2 hafta sonra başlasın dedi ben geçen hafta meyve püresine başladım.
ilk olarak elma verdim sonra armut. ilk 1 çay kaşığı verip arttırlıyor ya ben ilk çeyrek elma verdim. sonra yarım sonra bütün. yediği kadar verdim.4/3 kadar meyve yiyor.
dün çorbaya başladım. küçük boy havuç ve patatesi soyup dilimledim. 2 çay kaşığı pirinç attım haşladım. blendırdan geçirdim. ben içine mama koyacağım için suyunu koymadım ama koysam iyi olurdu. bir kavanoz oldu zaten. vereceğim miktarı 60 cc mamayla sulandırıp çorba kıvamına getirdim. perşembe günü 4. gün oluyor içine kabakta ilave edeceğim. 4 gün arayla yeni sebzeler ekleyeceğim.
bu hafta muz da vermeyi düşünüyorum. önümüzdeki hafta yoğurda başlayacağım.
kahvaltı 6 aylık olunca başlanacakmış bizde. yumurtayı 8/1 sarı ile başlıyorsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…