2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf kıyamam kuzum ya iğne mi oluyor birde sizede geçmiş olsun acaba alerjik bişeymiydi de uzun sürdü

canım bilmiyorum doktor alerjikte olabilir dedi babasındada var çünkü 1 yaşından önce alerji testi kesin yanıt vermiyormuş öfffffffffffff üstümüzde deney yapıyolar o ilacı kullan o olmadı bunu kullan ya dotorlar bi şeyden anlamıyo ya ilaçlar bi işe yaramıyo

valla ne kıyma ekle dedi ne elmanın 4 de biriye başla dedi ne bi kaçgün bekle alerji yapıyo mu diye hiç tık yok adamda sagol cnm tarifler için bizde bir hafta on güne başlıycaz inşallah nasıl olcak bakalım

canım çorbayı mama ile sulandırman kitapçıktamı yazıyo ben hiç öyle denemedimde

bizede söylemedi elma için de ben cesaret edip verdim. prop demişti ben direk kaseyle verdim diye. ondan cesaret aldım. şimdilik öyle kendi isteyip ağzını açmıyor ben oyun yaparken ağzını açınca tıkıyorum kaşığı ağzına. bazen çıkartıyor bazen yiyor. alışana kadar böyle napalım.
linden demişti bana 4 gün elma verip bakıyorsun alerjisi var mı diye. sonra başka meyveye geçiyorsun. şu an portakal kivi filan verilmiyor. 6 ayını doldursun 1 hafta sonra prop bir tarif vermişti onu yapıcam
2 malta eriği+ armut+nektarin (şeftali) blendırdan geçirip vermiş.
bize kıyma verdi ama demir damlasını sorduk şimdilik gerek yokmuş.

slm anneler :)
büyüdükçe daha çok ilgi ve oyun istiyorlar, artık nete girmek de zorlaştı...

bebeği hasta olanlara geçmiş olsun, hemen iyileşirler inşallah...

geçmişi tam okuyamadım ama melodi sormuş gece maması nasıl olacak ölçek vs diye, ben hiç ölçek kullanmıyorum kıvamı tutuncaya kadar azar azar ekliyorum mamayı, suyu baştan göz kararı koyuyorum. artık ne kadar yediğini bildiğim için...

busabah ilk kez kahvaltı verdim ama 1/3 ancakn yedirdim çünkü benim midem kaldırmadı o bulamaç gibi seyi sonra emzirdim ben de...
devam sütü+ peynir+pekmez+cicibebe+yumurta....

sağol cnm siz baya ilerlemişsiniz bizde bir haftaya başlarız kızım bi iyileşsinde.bakalım nasıl olucak hakıkaten besleyici olsun diye neler neler karıştırılıyo valla onların mideleri nasıl kaldıyo bende üzülüyorum

hasta olan bebeklere geçmiş olsunnn napıyonz annişlerrrr kızlarr bebeklerinize nasıl çorbalar yapıyosnz severek yediği çorbaları paylaşırmsnzzzz

canım benim kızımda öksürüyodu dr zatüre dedi 2 gece hastenede yattık bize soğuk buhar iyi geldi nefesini açtı bide 1 antibiyotik 2 de şurubumuz vardı geçti gitti çok şükür ama bitkisel olarak sormuşsun keten tohumunu biraz sütle kaynat ılık olarak bebeğinin sırtına ve göğsüne sar biraz beklet sona çıka ama bebişi yıkama bir kaçgün sıcak tut nasıl iyileşecek göreceksin biz hastalanmadan önce eltimin oğlunda denedik çocuk rahatladı bide sen dene istersen

bizim doktorumuzda aynen böyle yaptı :) meyve suyu püre yoğut ve kaşık mamalarından istediği kadar ver zamanla herşeye alıştır dedi bence böylesi daha iyi öbür türlü insanın kafası karmakarışık oluyor ek gıda öneri ve tarifleri diye bir konumuz var canım ordan okuyabilirsin güzel tarifler var

ben aptamil tahıllı aldım suyla hazırlamıştım dediğin gibi iğrenç oldu meğer mamayla hazırlanıyormuş öyledir belki kutusunda yazıyordur

melodi yazmayı unuttum onların ölçeği yemek kaşığı canım 1 yemek kaşığı ı 10 gr oluyor

Son düzenleme:
bende devam sütü ve anne sütü ile hazırlanan var...18 cc ye genelde 3-4 yemek kaşığı tepeleme konuyor...yani bizdekiler öyle...ama ben daha koyu kıvam yapıyorum...60 ccye 3 yemek kaşığı koyuyorum..sulu sevmiyor bizmki..birde bizdeki neocate mamanın tadı kötü olduğu için onu bastırsın diye tahıllıdan daha fazla katıyorum...

eeeeeeeeeeeeeeeee

nasılsınız kızlar görüşmeyeli...hafta sonu giremedim yoğundum....

anneler gününüzü kutluyorum...

benim oğlum babasıyla yoldan kopardıkları bir çiçeği getirmişler oğlumun elindeydi bana verdiler ay nasıl mutlu oldum...buket yaptırsalar böyle sevinmezdim...babacıkta rondo seti almışşşş..pehhh böyle hediyemi olur dedim bende...ev hediyesi bu ..anneler günü hediyesi anneye alınır dedim..

kızlar yorumlarınızı okudum ben gerizekalıyım kendime başka sözüm yk gerçekten gerizekalıyım görümcemin ağzını burnunu dağıtmamam hata oldu çünkü ondan sonrada yapmadığı şey kalmadı eşimle kendi evimize geçerken tadilat yaptırdık çünkü çok kötü durumdaydı ev yediremedi kayınvalidemleri üstüme salldırttı bana düşman etti onlarda hazır bekliyolarmış zaten ne hamileliğimden bişey anladım ne loğusalığımdan kanımı emdiler lanet olasıcalar kör şeytanlarından bulsunlar
sustum evet sustum tartışma çıkmasın kavga gürültü olmasın diye ama neye yarar eşimi aileme düşman ettiler benim hamile kaldığımı öğrendiler daha fazla azdılar

neyse canlarım işte böyle diyemiycem neler geçti başımdan anlatsam sütünüz kaçar

iyisimi gündelik konulardan bahsetmek hepinizi seviyorum kuzularınızı koklayın allah evlatlarımızı iyi, helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın rabbim.

budun da bunadin sen de haa yok anacim yaranilmaz bu kadin milletine

belkide ama düşününce insan birşeyler söylesin istiyo.okudum cnm tarifleri daha önce ama tekrar bir göz atmam lazım başlarken

geçmişi okuyamadım kızlar kusura bakmayın sadece melodiyi gördüm...geçmiş olsun oğluş iyi dimi...

atusa konu ne bilmiyorum ama..allaha havale et ve kuzucuğuna sarıl...en büyük mutluluk o bizim için...allahımıza şükürler olsun bizlere ne güzel evlatlar verdi....

dün gece kocama bu gun anneler gunuydu haberin var dimi? dedim.
alayli alayli tebessum etti. bi de diyo ki anneler gunu ne yaa sevgililer gunu olsa neyse :95:
ben de dedim ki seni goren de sanir ki sevgililer gununde fethediyorsun ortaligi.
neyse buna da sukur

kınıyorum eşini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…