2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SLm kızzlar

Ek gıda için bizim dr bu ay (5 ay) alıştırma yapalım dedi. Saati saatine herşeyi açıklamalı verdi
2-3er gün tek tek elma, armut ve havuç suyu vereceğim (30-40 cc kadar)
sonra hepsini karıştırıp da verebilirim.

Birde taze keçi sütünden bulmazsam biberon mamasından günlük yoğurt yapmamı ve yedirmemi söyledi.
Gece maması olarak yine biberon maması ve pirinç unundan mama vermemi:
150 ml soğuk su+ 1 tatlı kaş. pirinç unu -> pişir
Oçaktan alıp ılıdıktan sonra 5 ölçek mama ekleyecekmişim. Pütürleri gidermek için tel süzgeçten geçir dedi.

Benim kız da geçen ay grip olmuştu. Burnu akıyordu ve öksürüyordu.
Dr ilaç vermek istemedi, sadece burnunu temizle sık sık demişti ama uçak seyehati yapacağımızdan bir an evvel düzelmesi için bir öksürük şurubu verdi. O şuruplada geçmezse Prospan kullan demişti. Bitkisel öksürük şurubu. Ama ben eczanede bulamadım. Alman menşeili. Almanyada bunu çok kullanıyorlarmış-bitkisel diye. Bulabilenlerin bilgisine.

canım hersey iyi güzel de bana kalırsa süzgeçten geçirme alışsın. sonra hiç yemeyebilir...

Valla biz sabhtan beri evi turluyoruz looo sen napıyon

ben de evı temızledım utu yaptım yemek yaptım yemegımı yedım demırı yıkadım sımdı emzırıyorum, o uyursa ben de duş alcam...

nesıbe aptamılın hangı kaşık maması bebek sütüyle hazırlanıo kurban? nerdeyse hepsını denedım hepsı suyla hazırlanıo, senın dedıın hangısıyse mrk ettım?

Son düzenleme:

İNFOX konu bu be canım kızlar dertleşiyodu bende yazıyım dedim

Son düzenleme:
bugün itibariyle umutun ilk dişi çıktı vatana millete hayırlı uğurlu ossunn

sor bana canım sorularını:))))) benim uzmanlık alanım.

bıraktım çalışmayı ara verdim biraz......bundan sonra ne merdiven ne de top çekme soruları görmrk istiyorum...:84::84::84:

cnm ben hero gece maması kullanıyorum armutlu çok severek yiyor tadıda çok güzel su ile hazırlanıyor.pirinç unu da gogly muzlu kullanıyorum bak o daha iiionu da çok severek yiyor.doktorumuz pirinç unundan hiç bahsetmedi ama ben veriyorum

benimki de unuttu

ek gıda öneri ve tarifleri diye bir konu nerde ben bulamadım linki atarmısın?

ii geceler anneler:)
eskileri şöyle bir okudum birkaç gündür girememiştim...
bir hafta boyunca muz yedik bir alerjik durum görmedim bu hafta yeni meyveye başlıyacağızçilek düşünüyorumsebze çorbası hiç içmiyor napıcam bilemiyorum:18::18:yoğurda bayılıyoruz..pirinç unu yiyoruz gogly muzlu olandan onu da çok seviyor.. akşam veriyorum yatmadan önce gece maması armutlu 8 tahıllı olandan yediriyorum onu da çok seviyor emmeye devam

ama bana çorba tarifi verirseniz sevinirim...

Demir'in en sevdiği çorba:
1/5 kabak
Yarım havuç
Yarım patates
Yarm tavuk göğsü
1 yemek kaşığı bulgur
1 çay kaşığı zeytinyağı
Yarım kilo su

7 tahıllı gece maması benim aldığım

7 tahıllı gece maması benim aldığım

e ben de de var, ama suyla hazırlayın diyo, aptamilinkinden bahsediyoruz dimi? zaten devam sütlü yazıyo üzerinde, içinde devam sütü olan bişiye tekrar devam sütü eklenemiyceğine göre, farklı ürünler sanırım bahsettiklerimiz.

anne sütü/devam sütü /maması ile hazırlanır yazıyor milupanın ben üzerini okumadan diğerleri suyla diye bunuda öyle yaptım berbat bişey oldu markete tekrar gittiğimde baktım tahıllı olanlarda hep böyle yazıyor

hayde breee, yeni aldığımda bakıcam tekrar, o zmn bu çocuk bu iğrenç şeyi niye yiyo :)

Eki Görüntüle 192131 benmi yanlış yaptım ki ama öyle yazıyor hoş ceren ne suyla ne mamayla yaptığımı yemedi

offff nesibeeee, bu aptamıl mı, mılupa bu. ben aptamılınkılerden bahsedıyorum peh sana

yani kısaca ben milupa hıc almadım bunu bılemıcem emınım senın dedıgın gıbıdır

Son düzenleme:
yeni birşey daha öğrendim milupa yazanla aptamil yazan ayrı şeyler mi yani mamasının üzerinde hem milupa hem aptamil yazıyor ya bende aynı diyorum o zaman ben senin dediğinden alıcam bunu sevmedi zaten bıktım mama almaktan birini sevsin çatlıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…