2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
he he prop ve krdl ikinizde farklı şeyden bahsediyorsunuz yaw..:)

o tahıllı şey bizde var değin gibi devam sütü devam maması ile hazırlanıyor...

İNFOX konu bu be canım kızlar dertleşiyodu bende yazıyım dedim

senin görümceninde beyninin tüm fonksiyonları çalışmıyor sanırım...patavatsız şey...niçin baban gittikten sonra görümcenin suratına vurmadın ayıbını.... kızdım bak sana...gaza getirmek gibi olmasın ama bu türlüler susarak tepkiden anlamazlar...tetikte olup lafı gediğine koyacaksın herzaman..

bende ogluma etimek cukulata karisimi mama aldim hic sevmedi ama milupanin muzlu mamasini cok sevdi yatirmadan yediriyorum bayagi tok tutuyor

benim oglumunda elmaya armuta seftali ve yogurda alerjisi var doktora söyledim test yapicaklar 26mayista kan alicaklar bakalim sonuc ne olucak

geçmiş olsun canım mamanın kaşığı yok yemek kaşığıyla koyuyorsun bir yandan da karıştırıyorsun çünkü karıştıkça kıvama geliyo sen kendin belirliyosun katılığını yiyebileceğine inanadığın gibi
saat 6 18 ve biz 9 da evden çıkıyoruz
OĞLUM SAAT 10 DA SÜNNET OLUYOR
HERKESİN DUALARINI BEKLİYORUM
HEPİNİZE KOCAMAN SARILIP ÖPÜYORUM

ay canım benim hadi hayırlı olsun

OLDUDA BİTTİ MAŞALLAH DAMAT OLUR İNŞALLAH

ay çok duygulandım ya tüylerim diken diken oldu

sağol canım. ben biberonda vermek için kutuda dediği gibi yaptım. 180 c suya 30 gr koydum ve çalkaladım iyice. ama tadı berbattı ve oğlum yemedi. birde öyle deneyeyim.
oğluşuna dua ediyorum.
allah damatlığını da göstersin inşallah!
güzel haberlerini yaz!

günaydın kızlar ve tatlı bebişleri!
dün sonunda bakıcı bulduk. yarın başlıyor. inşallah bu sefer aksilik olmazda çocuğum evde kalır artık.
kızlar kim hatırlamıyorum ama biriniz çilek vericem demiş. bildiğim kadarıyla çilek 1 yaşından sonra veriliyor.
sanırım yabangülüm dü. bebişime cicibebe aldırdım diye. zaten kahvaltısının içine bebek ekmeği yada cicibebeyi dönüşümlü olarak koyacaksın canım.

tek tek alıntı yapmıştım ama netim gittiği için olmamaış.
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

canim allah yardimciniz olsun kolayca atlatir oglun insallah darisi basimiza

canim gözünüz aydin insallah buseferki iyi ve kalicidir oglusunda rahat eder

günaydın millet biz yine doktora gidiyoruz iştahsızlığı iyice abarttı gece 2 den beri sadece 60 ml mama içti sanırım ishalde oldu

günaydın millet biz yine doktora gidiyoruz iştahsızlığı iyice abarttı gece 2 den beri sadece 60 ml mama içti sanırım ishalde oldu

ah kuzum kıyamam ben ona. geçmiş olsun canım. aklıma gelmişken yazayım dedim. sen milupanın mamasını kullanıyordun değil mi? bebelac denedin mi canım. belki mamayı sevmedi. yada hero baby dene istersen. belki bunları sever.

hayırlı olsun bakıcınız canım

ay canım benim hadi hayırlı olsun

OLDUDA BİTTİ MAŞALLAH DAMAT OLUR İNŞALLAH

ay çok duygulandım ya tüylerim diken diken oldu
çok sağolun
dualarınız için çok sağolun şuan evdeyiz yarım saat bile sürmedi çok iyiydi şun biraz hırçın

çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldm

çok sağolun

dualarınız için çok sağolun şuan evdeyiz yarım saat bile sürmedi çok iyiydi şun biraz hırçın

çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldm

canım geçmiş olsun bebişine darısı bizim başımıza bizede ucu dar erken sünnet olması gerekebilir dedi sizde darlıktan dolayımı yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…