İNFOX konu bu be canım kızlar dertleşiyodu bende yazıyım dedim
bugün itibariyle umutun ilk dişi çıktı vatana millete hayırlı uğurlu ossunn
iyi geceler zeynep..atusa....
sabaha görüşürüz....:80:
dün eşim doktorumuzu aradı. ateşi var mı diye sormuş yoktu. ateş olursa getirin demiş. çok şükür çıkmadı. akşam banyosunu yaptırdık. herzamanki gibi keyifli yaptı banyosunu.bugünde çorbasını içmiş şükür. buna alışşsın 2 gün sonra kabak atarım içine.
gece için tahıllı mama aldım ama nasıl hazırlanacağını anlamadım. içinde ölçek yok.
180 cc suya 30 gram koyun diyor. koydum tadı çok kötüydü. yanlış yaptım ama anlamadım.:26: içine ölçek koyup şu kadar koyun deseler daha iyi olurdu.
bebelac gece maması kim kullanıyordu acaba? nasıl yapıldığını yazarsa sevinirim.
geçmiş olsun canım mamanın kaşığı yok yemek kaşığıyla koyuyorsun bir yandan da karıştırıyorsun çünkü karıştıkça kıvama geliyo sen kendin belirliyosun katılığını yiyebileceğine inanadığın gibi
saat 6 18 ve biz 9 da evden çıkıyoruz
OĞLUM SAAT 10 DA SÜNNET OLUYOR
HERKESİN DUALARINI BEKLİYORUM
HEPİNİZE KOCAMAN SARILIP ÖPÜYORUM
geçmiş olsun canım mamanın kaşığı yok yemek kaşığıyla koyuyorsun bir yandan da karıştırıyorsun çünkü karıştıkça kıvama geliyo sen kendin belirliyosun katılığını yiyebileceğine inanadığın gibi
günaydın kızlar ve tatlı bebişleri!
dün sonunda bakıcı bulduk. yarın başlıyor. inşallah bu sefer aksilik olmazda çocuğum evde kalır artık.
kızlar kim hatırlamıyorum ama biriniz çilek vericem demiş. bildiğim kadarıyla çilek 1 yaşından sonra veriliyor.
sanırım yabangülüm dü. bebişime cicibebe aldırdım diye. zaten kahvaltısının içine bebek ekmeği yada cicibebeyi dönüşümlü olarak koyacaksın canım.
tek tek alıntı yapmıştım ama netim gittiği için olmamaış.
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim.
günaydın millet biz yine doktora gidiyoruz iştahsızlığı iyice abarttı gece 2 den beri sadece 60 ml mama içtisanırım ishalde oldu
günaydın kızlar ve tatlı bebişleri!
dün sonunda bakıcı bulduk. yarın başlıyor. inşallah bu sefer aksilik olmazda çocuğum evde kalır artık.
kızlar kim hatırlamıyorum ama biriniz çilek vericem demiş. bildiğim kadarıyla çilek 1 yaşından sonra veriliyor.
sanırım yabangülüm dü. bebişime cicibebe aldırdım diye. zaten kahvaltısının içine bebek ekmeği yada cicibebeyi dönüşümlü olarak koyacaksın canım.
tek tek alıntı yapmıştım ama netim gittiği için olmamaış.
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim.
çok sağolunay canım benim hadi hayırlı olsun
OLDUDA BİTTİ MAŞALLAH DAMAT OLUR İNŞALLAH
ay çok duygulandım ya tüylerim diken diken oldu
dualarınız için çok sağolun şuan evdeyiz yarım saat bile sürmedi çok iyiydi şun biraz hırçınsağol canım. ben biberonda vermek için kutuda dediği gibi yaptım. 180 c suya 30 gr koydum ve çalkaladım iyice. ama tadı berbattı ve oğlum yemedi. birde öyle deneyeyim.
oğluşuna dua ediyorum.
allah damatlığını da göstersin inşallah!
güzel haberlerini yaz!
günaydın millet biz yine doktora gidiyoruz iştahsızlığı iyice abarttı gece 2 den beri sadece 60 ml mama içtisanırım ishalde oldu
çok sağolun
dualarınız için çok sağolun şuan evdeyiz yarım saat bile sürmedi çok iyiydi şun biraz hırçın
çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?