ah kuzum kıyamam ben ona. geçmiş olsun canım. aklıma gelmişken yazayım dedim. sen milupanın mamasını kullanıyordun değil mi? bebelac denedin mi canım. belki mamayı sevmedi. yada hero baby dene istersen. belki bunları sever.
çok sağolun
dualarınız için çok sağolun şuan evdeyiz yarım saat bile sürmedi çok iyiydi şun biraz hırçın
çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldm
ah kuzum kıyamam ben ona. geçmiş olsun canım. aklıma gelmişken yazayım dedim. sen milupanın mamasını kullanıyordun değil mi? bebelac denedin mi canım. belki mamayı sevmedi. yada hero baby dene istersen. belki bunları sever.
evet canım o artık benim küçük erkekim
ilk önce odaya aldılar ve poposuna incecik bir hortum soktular delikten şırıngayla bişey verdiler 5 10 dakika sonra sersemleşcek dediler zaten doktorumuzda olacaklardan bahsetmişti baktım gözler bi acayip oldu baygın baygın bakıyo sonra başka odaya aldılar masaya yatırdım bacaklarını bantladı sonra batikon sürdü
daha sonra pipisinden iğne yaptı 2 farklı yerden bıraz bekledi zaten sadece o iğne sırasında hırçınlştı sabah 6 da uyandı geceleri pek uyumuyordu zaten o yorgunlukla uyudu
sonra yavaş yavaş kesti tekbirle eşim babam ve ben yanındaydık oğlumun ellerini tuttum kameraya aldık daha sonra uyanınca bi de bacaktan iğne vurdu o kadar
biz kurtulduk darısı sizin başınıza
oğluşum hiç hissetmedi ben de çok korkuyordum ama korkuacak bi şey yokmuş şuana kadar bi sorun olmadı bakalım perşembe yıka sonraki 3 gün sıcak su içine oturt dedi cumartesiye kadar gazlı bezin ortasına krem sürcem pipisine yerleştircem bez büyük filan değil aynı büyük olursa sallanır dedi normal bezini bağla dedi
ilk önce odaya aldılar ve poposuna incecik bir hortum soktular delikten şırıngayla bişey verdiler 5 10 dakika sonra sersemleşcek dediler zaten doktorumuzda olacaklardan bahsetmişti baktım gözler bi acayip oldu baygın baygın bakıyo sonra başka odaya aldılar masaya yatırdım bacaklarını bantladı sonra batikon sürdü
daha sonra pipisinden iğne yaptı 2 farklı yerden bıraz bekledi zaten sadece o iğne sırasında hırçınlştı sabah 6 da uyandı geceleri pek uyumuyordu zaten o yorgunlukla uyudu
sonra yavaş yavaş kesti tekbirle eşim babam ve ben yanındaydık oğlumun ellerini tuttum kameraya aldık daha sonra uyanınca bi de bacaktan iğne vurdu o kadar
KRDLN arkadaşım iştahsız bebekler içi aptamil milumil dene istersen çok iyi mama tatlı bi mama beğenir bence:)
gece kuşlarıııııııııııııııııııııı msn demisiniz.....
canım biz aptamil ar kullanıyorduk belki mamayı artık sevmiyor diye hem bebelac hem aptamil mavi kutudan aldım yine yemedi doktora gittik kilosu hiç artmamış diş gibide gözükmüyor kan sayımı yapıldı herşey yolunda ama niye böyle doktorla uzun uzun konuştuk ek gıda olayını herşeyi sevmemesi tamamda karışık meyve pürelerine bayılıyor çocuklar onu bile yememesi tuhaf dedi iştah açıcı şurup verdi sipraktin diye birde balık yağı balık yağı tamamda diğer şurup konusunda kafam çok karışık yan etkileri çok zararı olur mu diye korkuyorum doktor en fazla 20 gün kullanmamı söyledi hem korkuyorum hem yapacak bişey yok kullanmak zorundayım ne yapacağımı şaşırdım
canım birde ben dün bebelac aldım onu kullandıktan sonra kakası çok cıvık oldu ve sık yaptı onu vermedim düzeldi :S sizde böyle bir sorun oluyor mu? aptamil aldım onun için ay yesinde aptamil yesin ama yok yemiyor
selam annişler ve kuzuşları..
beyzanur oğlun erkek oldu he...darısı başımıza..deneyimlerini aktarırsan sevinirm belki bizde yapabiliriz...
nesibe geçmiş olsun ya...neden ishal oldu acaba....yemeyen çocuk kötü oluyor ya arkadaşlarımdan biliyorum çok uğraşıyorlar..umarım seninki öyle olmaz..
veeeeeeeeeeeeeeeee
biz bugun alışveriş merkezine gittik oğlumla altını üstüne getirdik...her mağazaya girdik çıktık..:)
ama annesi kendine göre bir elbise bulamadı offf...
hani çocuklara derler ya rezil etti beni yollarda diye...oğlumda beni rezil etti..sabah bir ağlayış şekli geliştirdi kendine havlamakla bağırmak arası bişey...seside kalınlaştı...sıkıldıkça öyle ağladı ay sinir oldum umarım unutur bu ağlama modelini
bide millet ilgilenince herkese gülücük dağıtmazmı
migrostan hipp in organik elma püresini aldım bir ara onu verdim sonra emzirdim..sıkılınca mecburen kucağıma aldım e 4 saat oturmasını bekleyemzdim bebek arabasında...giderken taksiciyle kavga ettim alışveriş merkezinin önünde indirmiyor diye neyse söylenince geri dönüp indirdi..c&a dan iki eşofman altı aldım....kendimede 3 oje bir ruj saçboyası temizleme maskesi çorap ıvır zıvır aldım...çok mutlu oldum...herşeyi almak istedim ayakkabı baktım...ama önceliğim bir gece elbisesi almak onu alayım sonra bakıcam diğer şeylere....
not: ojenin kokusunu özlemişim...hamileyken canım ne ruj ne oje sürmek istiyordu..unutmuşum valla herşeyi...
çok geçmiş olsun ne güzel oğlun erkekliğe ilk adımı atmış oldu darısı başıma
günaydın. topiğin en büyük bebeği seninki galiba! maşallah 7 aylık olmak üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?