evet cnm ilk doğan biziz 7. aya yaklaştık
bakıcı işini naptın?geldimi bugün?
geldi çok şükür! inşallah devamlı olurda yavrum dükkan köşelerinde rezil olmaktan kurtulur. ama patronundan allah razı olsun yavrumu kabul etti. herkes yapmazdı.
bütün kış dikkat ettim hasta olmasın diye şimdi öksürüyor. seside kısıktı hala düzelmedi.
Günaydın arkadaşlar. Oğlumun yüzündeki dermatitten bahsetmiştim hatırlarsanız. 3 farklı doktora gittik,onca ilaç, iyileşmedi.Dün Şifa hastanesine gittik. Oradaki doktor da atopik dermatit olmadığını, dermatit olduğunu söyledi. Kortizonlu krem verdi, bir hafta deneyecekmişiz, geçmezse başka bir krem yazdı onu deneyecekmişiz. Neden olabileceğini sordum. Bi cevap veremedi. Alerji testi yapalım dedim, pek yapmak istemedi. Oğlum deneme tahtasına benzedi. Yavrumun ağzının kenarları ve çenesi tamamen kıpkırmızı, sanırım kaşınıyor da. bu kremde iyi gelmezse Ege Üniversitesine götürmeyi düşünüyorum. İzmirli arkadaşlar siz ne dersiniz nereyi tavsiye edersiniz?
inşallah cnm bebişin kendi evinde rahat içinde büyür
sbah erken çıkıyohavalar serin ondanda üşütmüş olabilir ısınamadı havalar bi türlü bende dışarı çıkarıyım hemen hırıltısı oluyo dikkat etmesem öksürüğe dönüşücek daha çok hassaslarher patron yapmaz bu iyiliği demek kocanı çok seviyomuş bebeği işyerinde kabul ettiğine göre
evet canım o artık benim küçük erkekim
ilk önce odaya aldılar ve poposuna incecik bir hortum soktular delikten şırıngayla bişey verdiler 5 10 dakika sonra sersemleşcek dediler zaten doktorumuzda olacaklardan bahsetmişti baktım gözler bi acayip oldu baygın baygın bakıyo sonra başka odaya aldılar masaya yatırdım bacaklarını bantladı sonra batikon sürdü
daha sonra pipisinden iğne yaptı 2 farklı yerden bıraz bekledi zaten sadece o iğne sırasında hırçınlştı sabah 6 da uyandı geceleri pek uyumuyordu zaten o yorgunlukla uyudu
sonra yavaş yavaş kesti tekbirle eşim babam ve ben yanındaydık oğlumun ellerini tuttum kameraya aldık daha sonra uyanınca bi de bacaktan iğne vurdu o kadar
biz kurtulduk darısı sizin başınıza
yabangülüm, günaydın dediğim mesajda beğenilcek ne buldun çok merak ediyorum :)
oğlum artık ba ba ba ba demeye başladı, çok tatlı söylüyor.
ama bilinçli değil sanırım. eşimde çok mutlu oldu ama ben kıskandım.
anne diyorum yüzüme bakıp gülüyor.
ah bütün eziyeti analar çeksin ilk duydukları sözcük baba olsun.
acıkınca mammmmm demesi çok tatlı
benim kızım 1,5 ay aydır anne diyo ve annanne diyo aynı yazdığım gibi çocuk bile biliyo yahatta video ya bile çektik hayrettin diye bi program var ya ona göndermek istiyorum
bende baba desin diye uğraşıyorum ama tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?