2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cnm ilk doğan biziz 7. aya yaklaştık
bakıcı işini naptın?geldimi bugün?

geldi çok şükür! inşallah devamlı olurda yavrum dükkan köşelerinde rezil olmaktan kurtulur. ama patronundan allah razı olsun yavrumu kabul etti. herkes yapmazdı.
bütün kış dikkat ettim hasta olmasın diye şimdi öksürüyor. seside kısıktı hala düzelmedi.

inşallah cnm bebişin kendi evinde rahat içinde büyür
sbah erken çıkıyohavalar serin ondanda üşütmüş olabilir ısınamadı havalar bi türlü bende dışarı çıkarıyım hemen hırıltısı oluyo dikkat etmesem öksürüğe dönüşücek daha çok hassaslarher patron yapmaz bu iyiliği demek kocanı çok seviyomuş bebeği işyerinde kabul ettiğine göre

Günaydın arkadaşlar. Oğlumun yüzündeki dermatitten bahsetmiştim hatırlarsanız. 3 farklı doktora gittik,onca ilaç, iyileşmedi.Dün Şifa hastanesine gittik. Oradaki doktor da atopik dermatit olmadığını, dermatit olduğunu söyledi. Kortizonlu krem verdi, bir hafta deneyecekmişiz, geçmezse başka bir krem yazdı onu deneyecekmişiz. Neden olabileceğini sordum. Bi cevap veremedi. Alerji testi yapalım dedim, pek yapmak istemedi. Oğlum deneme tahtasına benzedi. Yavrumun ağzının kenarları ve çenesi tamamen kıpkırmızı, sanırım kaşınıyor da. bu kremde iyi gelmezse Ege Üniversitesine götürmeyi düşünüyorum. İzmirli arkadaşlar siz ne dersiniz nereyi tavsiye edersiniz?

geçmiş olsun canım inşallah kremler iyi gelir kuzuna. ben gazi hastanesine gidiyorum. doğumu orada yaptım , çocuk doktoruda orada. ben memnunum. dr. eşimin müşterisinin arkadaşıymış. methini önceden duyduk yani.

gelip giderken sıkı sıkı sarıyordum hep. 3 hafat gitti hasta olmadı. eşim geçen gün terliyor diye üzerindeki yeleğini çıkartmış. dedim niye çıkarttın çok sıcak terledi ondan çıkarttım diyor. ter üstünde kurudu sanırım. dedim yedek kıyafeti var değiştirseydin. havalarda tam hastalık havası 2 gün sıcak 3 gün serin yağmurlu.
sağol canım evde rahat etsin istiyorum.

oğlum artık ba ba ba ba demeye başladı, çok tatlı söylüyor.
ama bilinçli değil sanırım. eşimde çok mutlu oldu ama ben kıskandım.
anne diyorum yüzüme bakıp gülüyor.
ah bütün eziyeti analar çeksin ilk duydukları sözcük baba olsun.
acıkınca mammmmm demesi çok tatlı

selam kızlar nasılsınız dün temizlik yaptım mutfak dolaplarını sildim oğlum sağolsun dün bana biraz izin verdi huysuzluk yapmadı inşaallah bugünde dururda diğer işlerimi yaparım

geçmiş olsun canım
hayırlı olsun allah damatlığınıda göstersin
ne güzel sizi almışlar yanındaymışsınız
biz sünnet olduğumuzda 22 günlüktük ameliyathanede yaptılar ve bizi almadılar içeri
ama kesinlikle herkese tavsiye ederim nasıl iyileştiğini anlamadık bile 15 gün içinde bütün dikişler gitti hiç sıkıntı çekmedik şimdi diyorum iyiki yaptırmışız
bizde pipimizin ucu dar olduğu için yaptırdık

sinirden çatlıycammmmmmmmmmmmmmmmm aglamak ıstıyorum yemıyo yemıyo yemıyo ya bı cocuk hıc acıkmazmı arkadaslar gece 01.00 de yedı ve bu saat oldu ben hala yedıremıyorum kıme solesem cocuktur acıkınca yer dıyo ama bu durum normal degılkı .dr.a soyledım tahlıl taptı temız cıktı sımdı napıyım ben..

beyzanur hayırlı olsun.melisa kucağımda zor bela yazıyorum klavyeye uzanmaya çalışıyor.tuşlara vuruyor, kızım şimdiden 10 parmak klavye kullanıyor hemde çok seviyor bide vururken ekrana bakıyor
melodi melisada yemek yerken hımmmm hımmm yapıyor,her hareketleri çok güzel ya allaım isteyen herkese nasip etsin.

ya kıslar burdan bişeyler yazmaya zamanım olmuyo soru yazıyorum cevabı beklemek zorunda kalıyorum anlık sohbet edebileceğimiz bir yer yokmu?

vv w.k* elş,

.i çl öm jn nj`ş ö ççççççç
Bvvvvvç<üççççnhçö <zzzzx9878ıııjnı8jklo-üi,*0o9oöl

bunu melisa yazdı teyzeleri

gece uyanıp emziriyormusunuz bebişleri,ben dün akşam 10 gibi mama verdim yemedi.gece 3te emzirdim bide sabah 6 da, çiş çok az yapmıştı sabah bide rengi sarıydı.

Son düzenleme:
ben uyanmasını bekliyorum, kahvaltı vericem ama ayrı ayrı :) o bulamaç gibi şeyi yediremiyorum midem kalkıyor bugün ayrı ayrı vericem...

günde ne kadar su veriyorsunuz?kızım en fazla 20 ml içiyordur hatta onu da kusuyor :S hiç susamıyor mu acaba??? ek gıda da pek yemedi iştahsız olduğundan değil de tok hep. öyle bir emiyor ki ek gıdaya fırsat kalmıyor napcaz bakalım :S

benim kızım 1,5 ay aydır anne diyo ve annanne diyo aynı yazdığım gibi çocuk bile biliyo ya hatta video ya bile çektik hayrettin diye bi program var ya ona göndermek istiyorum
bende baba desin diye uğraşıyorum ama tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…