- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 158
- 41
gece uyanıp emziriyormusunuz bebişleri,ben dün akşam 10 gibi mama verdim yemedi.gece 3te emzirdim bide sabah 6 da, çiş çok az yapmıştı sabah bide rengi sarıydı.
benimki gece 3 kere emmeye kalkıyo
sinirden çatlıycammmmmmmmmmmmmmmmm aglamak ıstıyorum yemıyo yemıyo yemıyo ya bı cocuk hıc acıkmazmı arkadaslar gece 01.00 de yedı ve bu saat oldu ben hala yedıremıyorum kıme solesem cocuktur acıkınca yer dıyo ama bu durum normal degılkı .dr.a soyledım tahlıl taptı temız cıktı sımdı napıyım ben..
günde ne kadar su veriyorsunuz?kızım en fazla 20 ml içiyordur hatta onu da kusuyor :S hiç susamıyor mu acaba??? ek gıda da pek yemedi iştahsız olduğundan değil de tok hep. öyle bir emiyor ki ek gıdaya fırsat kalmıyor napcaz bakalım :S
kahvaltı raporu: 20 ml devam sütü, 1 çay kaşığı pekmez, 1/4 kibrit kutusu peynir ve 1/4 yumurta sarısı, 2 cicibebe bisküvi
bunlarla doydu melis hanım :S boşuna bezlerin beli bol gelmiyor dimi :))
unutmuşum... bir de ellerini, mama önlüğünü ve ağız bezini yiyor, susadığında da o tükürük içinde kalan bezi emiyor :))) yazarken bile içim kalktı ıyyyy
bende kayıt altına alayım niye aklıma gelmedi ki?
bijo naber toprak napıyor?
iyi teyzesi dün aşı oldu şimdi yerde oyuncaklarıyla oynuyo :)
bakıcı bulmuşsun heralde hadi hayırlı olsun umarım ikiniz de birbirinizden memnun kalırsınız. çok zor bu işler.. ben de iş buldum ama eşime dedim 1 yaşından önce çalışmam..
merhaba kızlar internetim yok artık komşudan giriyorum off sizlerden ayrıldığıma çok üzgünüm ama napalım inş yakın zamanda bağlatırız kızım dün aşı oldu bacağı kızardı dr sordum deri reaksiyonu dedi off ateşi oldu fitil verdim bu ay yalnız 250 gr almış çok sıkıldım valla ya
ya sabır sabahtan beri 8. üst değişti... daha dün yıkadım hepsini bugün yine birşey kalmadı :S
20-40 cc içiyordur. çok fazla içmiyorlar maalesef. ek gıdayı açken vereceksin.
başlangıçta az yemesi normal alışması lazım.
evet ne bulsa ağzına sokuyor. alt açma şiltesinin üzerine yatırıyorum. ağzının kenarından yakalayıp koyuyor ağzına. hatta giydiriken kolunu sokamadan kolunu ağzına götürüyor.
hatta kucağımdayken gelip dudağımı yalıyor yada öpüyor çok tatlı oluyorama suratım salya içinde kalıyor.
niye ki kusuyormu mamasını mı püskürtüyor?
çok komikler ve tatlılar gerçekten :) dün akşam bakalım ne yapacak dedik babası yanağımı öpüyor bizimki kucağımda babasının suratını eliyle itiyor sonra kendi öpüyor açıyor ağzını kocaman salyalarını akıtıyor yüzümeona göre öpmek böyle şimdi :)
kusuyor canım yaahep ıkınıyor istemiyor bağırsaklarında birşey :) e çok ıkınınca midesindekiler de ağzına geliyor tabi. dr 1 yaşına kadar sürer dedi fizyolojik reflü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?