2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlarrr
bugün kontrolümüz var bakalım gelişimi nasıl ee 7.ayımız bitiyo nerdeyse

kahvaltı raporu: 20 ml devam sütü, 1 çay kaşığı pekmez, 1/4 kibrit kutusu peynir ve 1/4 yumurta sarısı, 2 cicibebe bisküvi
bunlarla doydu melis hanım :S boşuna bezlerin beli bol gelmiyor dimi :))

Son düzenleme:
unutmuşum... bir de ellerini, mama önlüğünü ve ağız bezini yiyor, susadığında da o tükürük içinde kalan bezi emiyor :))) yazarken bile içim kalktı ıyyyy

canım üzme kendini, iştahsız bir dönem geçiriyor olmalı. sakın sinirini bebişine belli etme. dahaçok hırçın olur inatlaşır. naslı bir yol bulmalı diye düşünüyorum ama aklıma gelmiyor. peki onu yorsan mesela benimkini yüzüstü yatırınca çabalanıp yoruluyor. o zaman acıkmaz mı? krdln e dr. iştah açıcı şurup ve balıkyağı vermiş. sende bir sor dr. istersen.

20-40 cc içiyordur. çok fazla içmiyorlar maalesef. ek gıdayı açken vereceksin.

kahvaltı raporu: 20 ml devam sütü, 1 çay kaşığı pekmez, 1/4 kibrit kutusu peynir ve 1/4 yumurta sarısı, 2 cicibebe bisküvi
bunlarla doydu melis hanım :S boşuna bezlerin beli bol gelmiyor dimi :))

başlangıçta az yemesi normal alışması lazım.

unutmuşum... bir de ellerini, mama önlüğünü ve ağız bezini yiyor, susadığında da o tükürük içinde kalan bezi emiyor :))) yazarken bile içim kalktı ıyyyy

evet ne bulsa ağzına sokuyor. alt açma şiltesinin üzerine yatırıyorum. ağzının kenarından yakalayıp koyuyor ağzına. hatta giydiriken kolunu sokamadan kolunu ağzına götürüyor.
hatta kucağımdayken gelip dudağımı yalıyor yada öpüyor çok tatlı oluyor ama suratım salya içinde kalıyor.

yerim ben bu minikleriiiii çok tatlılarr yaaaaa benim kızımda aynıı iştahsızzz sebze çorbasını hç sevmediii aynı şekilde önlük battaniye el yemeye daha iştahlıı allahom o önlüğü nasıl kemiriyoo babam mama sandalyesi aldı ona oturttuyom iş yaparken arkamı dönüyomkii kollarındaki kemeri emiyoooo

ha ha ha etraftakileri yeme konusunda en obur bizmki herhalde....şu ana kadar oyun halısının çemberini kaldırıp alt kısmını ve beşiğinin korkuluklarını yemişliği vardır...annesi de bu anları kayıt altına aldı tabi...:)

veeeeeeeeee

nasılsınız güzel annişler...:79:

selam kızlar büyüdü bebekler artık hey gidi neler konuşur olmuşuz bir baktım da :)

bende kayıt altına alayım niye aklıma gelmedi ki?
bijo naber toprak napıyor?

bende kayıt altına alayım niye aklıma gelmedi ki?
bijo naber toprak napıyor?

iyi teyzesi dün aşı oldu şimdi yerde oyuncaklarıyla oynuyo :)
bakıcı bulmuşsun heralde hadi hayırlı olsun umarım ikiniz de birbirinizden memnun kalırsınız. çok zor bu işler.. ben de iş buldum ama eşime dedim 1 yaşından önce çalışmam..

geçmiş olsun. bakalım nasılmış bakıcı annemden rapor alırım akşama.
bencede 1 yaşından önce çalışma. keşke benimde imkanım olsada kendim baksam.

merhaba kızlar internetim yok artık komşudan giriyorum off sizlerden ayrıldığıma çok üzgünüm ama napalım inş yakın zamanda bağlatırız kızım dün aşı oldu bacağı kızardı dr sordum deri reaksiyonu dedi off ateşi oldu fitil verdim bu ay yalnız 250 gr almış çok sıkıldım valla ya

geçmiş olsun kuzuya. canım az kilo alması normal artık. büyüme hızı yavaşlıyor. eskisi gibi kilo almazlar.

ya sabır sabahtan beri 8. üst değişti... daha dün yıkadım hepsini bugün yine birşey kalmadı :S

niye ki kusuyormu mamasını mı püskürtüyor?

çok komikler ve tatlılar gerçekten :) dün akşam bakalım ne yapacak dedik babası yanağımı öpüyor bizimki kucağımda babasının suratını eliyle itiyor sonra kendi öpüyor açıyor ağzını kocaman salyalarını akıtıyor yüzüme ona göre öpmek böyle şimdi :)

sanırım bir de pisboğaz benimki :)) öyle çok emiyor ki sonra fazla geliyor, işte o yüzden de ek gıda macerası 1 ay önce başladı ama çok çok az verebiliyorum hep beni emmek istiyor...

senin kız sana düşkün olacak. seni ittirip babayı öpmesi lazım. aman anneci olsunlar daha iyi.
benim kociş oğlumu baya bir kıskanıyor valla. bana diyor onu öptüğün gibi beni öpmüyorsun. yuuuuuuuuuh diyorum. oğlun gelip beni öpüyor kıskanma o daha bebek diyorum. pabucu dama atılmış mış. her yanı ipek gibi öpmemek mümkün mü?

kusuyor canım yaa hep ıkınıyor istemiyor bağırsaklarında birşey :) e çok ıkınınca midesindekiler de ağzına geliyor tabi. dr 1 yaşına kadar sürer dedi fizyolojik reflü...

ay kuzum kıyamam ya. allah acil şifasını versin bebişinin.

melodıcım bı bılsen nasıl hareketlı ama acıkmıyo anlamadım gıttı dr. da vermıyo ıstah acıcı bıse.kılosu normal dıyo.6.750.az dıyorum hayır normal ılle 8kılo olması gerekmıyo dıyo.nebılıyım ya.....bugun saat 07.00 30cc sut,3 kasık kahvaltı hazırlamıstım ondan yedı
10.00 ------- hıcbıse yemedı
01.00100cc anne sutu
03.00 30cc anne sutu 2 kasık sebze puresı bugun yedıklerı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…