melodıcım bı bılsen nasıl hareketlı ama acıkmıyo anlamadım gıttı dr. da vermıyo ıstah acıcı bıse.kılosu normal dıyo.6.750.az dıyorum hayır normal ılle 8kılo olması gerekmıyo dıyo.nebılıyım ya.....bugun saat 07.00 30cc sut,3 kasık kahvaltı hazırlamıstım ondan yedı
10.00 ------- hıcbıse yemedı
01.00100cc anne sutu
03.00 30cc anne sutu 2 kasık sebze puresı bugun yedıklerı bunlar
ya sabır sabahtan beri 8. üst değişti... daha dün yıkadım hepsini bugün yine birşey kalmadı :S
bencede normal kilosu. keyfi neşesi yerindeyse sorun yok bence. üzme kendini. iştahsız bir dönem geçiriyor. muhallebi yemiyor mu? mamalrın pişirilen lezzetlerinde var. denedin mi?
senin kız sana düşkün olacak. seni ittirip babayı öpmesi lazım. aman anneci olsunlar daha iyi.
benim kociş oğlumu baya bir kıskanıyor valla. bana diyor onu öptüğün gibi beni öpmüyorsun. yuuuuuuuuuh diyorum. oğlun gelip beni öpüyor kıskanma o daha bebek diyorum. pabucu dama atılmış mış.her yanı ipek gibi öpmemek mümkün mü?
ay kuzum kıyamam ya. allah acil şifasını versin bebişinin.
canım sağol çok teşekkür ederimKRDLN yarı yaşınız kutlu olsun!
bebelac sütlü ballı pirinçli muhallebi pişiriliyor mutlaka dene kesin yer özellikle iştahsız bebekler için öneriliyor doktorum söyledi işe yaradısinirden çatlıycammmmmmmmmmmmmmmmm aglamak ıstıyorum yemıyo yemıyo yemıyo ya bı cocuk hıc acıkmazmı arkadaslar gece 01.00 de yedı ve bu saat oldu ben hala yedıremıyorum kıme solesem cocuktur acıkınca yer dıyo ama bu durum normal degılkı .dr.a soyledım tahlıl taptı temız cıktı sımdı napıyım ben..
melodıcım bı bılsen nasıl hareketlı ama acıkmıyo anlamadım gıttı dr. da vermıyo ıstah acıcı bıse.kılosu normal dıyo.6.750.az dıyorum hayır normal ılle 8kılo olması gerekmıyo dıyo.nebılıyım ya.....bugun saat 07.00 30cc sut,3 kasık kahvaltı hazırlamıstım ondan yedı
10.00 ------- hıcbıse yemedı
01.00100cc anne sutu
03.00 30cc anne sutu 2 kasık sebze puresı bugun yedıklerı bunlar
canım sağol çok teşekkür ederim
bebelac sütlü ballı pirinçli muhallebi pişiriliyor mutlaka dene kesin yer özellikle iştahsız bebekler için öneriliyor doktorum söyledi işe yaradı
iyi yemiş :S benimki dün 15 saati 60 cc mamayla geçirince doktora nasıl koştuğumu bilmiyorum doktor ilaç vermedimi? bana böyle yememeye devam ederse gelişimini desteklememiz gerekir dedi iştah şurubu uzun süreli kullanılmıyormuş ama balık yağını ve vitaminni sürekli kullan dedi sen doktor değiştirmeyi denesen ben sinir oldum senin doktoruna :) önce zorla dedi şimdide normal diyormuş o kadar aç kalmasının neresi normal ki canını sıkma diyemiyorum insan kafayı yiyor yazdığım muhallebiyi mutlaka dene pürelerdede kayısı şeftali ağırlıklı kullan geçecek bu günler ama zor geçiyor evde usta var onlar gitsin bir çorba yapıp denicem bakalım severse tarifini veririm sana bu arada ben 1 ay daha böyle deniyorum olmadı eski usul sofraya oturtup ne varsa yedircem o yasak bu yasak diye düşünmeden yapacak başka birşeyim yokha birde aptamil sütlü 5 meyveli onuda deneyebilirsin
canım degıstırdım bu yenı dr. ballı ırmıklıyıde denedım yemedı.en son bende oyle yapcam cunku bız yerken sofradakı herseye saldırıyo...bu cocukmamayı,pureyıve benım sutumude sevmıyo bence.bu normal yemeklerden tattırıyorum bayılıyo.ama gunde en az 500 ml anne sutu dıyolar..
maşallahbiz doktordan geldik 9.300 kilo olmuşuz :))) 71 cm boy kemikleri güçsüzmüş güneşe çıkar dedi
bende güneş bulursam çıkarırım dedim:sosyalleşmesi çok iyiymiş çok açık göz bu çocuk diyo doktor yediklerine devam bakalım baya hareketli yakında emekler diye bekliyorum bizden haberler bu kadar gelişmeleri yine yazarım
insanın içi acıyor gerçekten ama böyle böyle büyüyecekler, istemedikleri birşey olunca zaten hemen kafayı arkaya atıyor keçiler :84:Kızlar az önce çk kötü bşy olduuu çok uykusu gelmişti dizimde sallayarak uyutuyom gndz uykusu yok denecek kadr z toplam 1 saat ya uyuyor ya uyumuyo yastığını alayım diye halının üstüne yatırdım kafası arkaya doğru attı sert ce çok canı acıdıı çok ağladııı kafası yere geldiii şimdi uyudu inş bşy olmaz çok korktm çok üzüldmmmmm annelk böle bşy olsa gerekkk onun canı yanınca benimki yanıyooo
Kızlar az önce çk kötü bşy olduuu çok uykusu gelmişti dizimde sallayarak uyutuyom gndz uykusu yok denecek kadr z toplam 1 saat ya uyuyor ya uyumuyo yastığını alayım diye halının üstüne yatırdım kafası arkaya doğru attı sert ce çok canı acıdıı çok ağladııı kafası yere geldiii şimdi uyudu inş bşy olmaz çok korktm çok üzüldmmmmm annelk böle bşy olsa gerekkk onun canı yanınca benimki yanıyooo
Kızlar az önce çk kötü bşy olduuu çok uykusu gelmişti dizimde sallayarak uyutuyom gndz uykusu yok denecek kadr z toplam 1 saat ya uyuyor ya uyumuyo yastığını alayım diye halının üstüne yatırdım kafası arkaya doğru attı sert ce çok canı acıdıı çok ağladııı kafası yere geldiii şimdi uyudu inş bşy olmaz çok korktm çok üzüldmmmmm annelk böle bşy olsa gerekkk onun canı yanınca benimki yanıyooo
biz doktordan geldik 9.300 kilo olmuşuz :))) 71 cm boy kemikleri güçsüzmüş güneşe çıkar dedi
bende güneş bulursam çıkarırım dedim:sosyalleşmesi çok iyiymiş çok açık göz bu çocuk diyo doktor yediklerine devam bakalım baya hareketli yakında emekler diye bekliyorum bizden haberler bu kadar gelişmeleri yine yazarım
biz doktordan geldik 9.300 kilo olmuşuz :))) 71 cm boy kemikleri güçsüzmüş güneşe çıkar dedi
off kızlar kadın olmak ne kadar zor hiç iş bitmiyo bugün biraz evi temizliyim dedim her yeri kaldırdım bi arkadaşım aradı saat 4 gibi sana gelicem dedi bişey diyemedim buyur gel dedim harala gürele koltukları çekmiştim onların altını sildim ortalığı topla sil süpür tuvalet banyo ov bulaşık yıka yemek yap ay bayılcam sırtım kopuyo bu arada alişle uğraş ama hala arkadaşım gelmedi beni bi telaşeye soktu neyse her şeyde bi hayır vardır bu sayede temizliği çabucak bitirdim
geldi çok şükür! inşallah devamlı olurda yavrum dükkan köşelerinde rezil olmaktan kurtulur. ama patronundan allah razı olsun yavrumu kabul etti. herkes yapmazdı.
bütün kış dikkat ettim hasta olmasın diye şimdi öksürüyor. seside kısıktı hala düzelmedi.
sinirden çatlıycammmmmmmmmmmmmmmmm aglamak ıstıyorum yemıyo yemıyo yemıyo ya bı cocuk hıc acıkmazmı arkadaslar gece 01.00 de yedı ve bu saat oldu ben hala yedıremıyorum kıme solesem cocuktur acıkınca yer dıyo ama bu durum normal degılkı .dr.a soyledım tahlıl taptı temız cıktı sımdı napıyım ben..
beyzanur hayırlı olsun.melisa kucağımda zor bela yazıyorum klavyeye uzanmaya çalışıyor.tuşlara vuruyor, kızım şimdiden 10 parmak klavye kullanıyor hemde çok seviyor bide vururken ekrana bakıyor
melodi melisada yemek yerken hımmmm hımmm yapıyor,her hareketleri çok güzel ya allaım isteyen herkese nasip etsin.
benim kızım 1,5 ay aydır anne diyo ve annanne diyo aynı yazdığım gibi çocuk bile biliyo yahatta video ya bile çektik hayrettin diye bi program var ya ona göndermek istiyorum
bende baba desin diye uğraşıyorum ama tık yok
yerim ben bu minikleriiiii çok tatlılarr yaaaaa benim kızımda aynıı iştahsızzz sebze çorbasını hç sevmediii aynı şekilde önlük battaniye el yemeye daha iştahlıı allahom o önlüğü nasıl kemiriyoo babam mama sandalyesi aldı ona oturttuyom iş yaparken arkamı dönüyomkii kollarındaki kemeri emiyoooo
geçmiş olsun cnm.bende 1 yaşına kadar çalışmam diyordum ama çalışmam lazım...yöneticimle görüştüm gece vardiyası talep ettim 4 ay falan saat 17.00-01.00 arası zaten süt izninlerimde var..4 gün gidicem işe...iyi teyzesi dün aşı oldu şimdi yerde oyuncaklarıyla oynuyo :)
bakıcı bulmuşsun heralde hadi hayırlı olsun umarım ikiniz de birbirinizden memnun kalırsınız. çok zor bu işler.. ben de iş buldum ama eşime dedim 1 yaşından önce çalışmam..
benim kızda öyle kendisine hazırladıklarımın dışında ne bulursa yiyor bende veremiyorum şimdilik bize annem hiç özel yemek muhallebi hazırlamamış öyle bir lüksü yokmuş zaten şartları çok kötüymüş pirinç ununu alacak para bulamazdım diyor oturmaya başladığımızda evde ne varsa yemişiz 500 ml sütü alır bir şekilde endişelenme uyurken verirken oyunlar oynarsın birazcık oluruna bırak cidden bu çocuklar inat dün öldürecekti beni 5 biberon mama yaptım döktüm üstüne gittikçe yemiyor baktın kilo alımı durdu veya çok az aldı eski usul devam kurulsun sofraya :)
benimkide ba ba ve ab ba diyor sanki bütün gün ben bakmiyorum bu cocuga en son anne diycek heraldeoğlum artık ba ba ba ba demeye başladı, çok tatlı söylüyor.
ama bilinçli değil sanırım. eşimde çok mutlu oldu ama ben kıskandım.
anne diyorum yüzüme bakıp gülüyor.
ah bütün eziyeti analar çeksin ilk duydukları sözcük baba olsun.
acıkınca mammmmm demesi çok tatlı
masallah canimbiz doktordan geldik 9.300 kilo olmuşuz :))) 71 cm boy kemikleri güçsüzmüş güneşe çıkar dedi
gecmis olsun canim tabi kolay büyümüyorlar allah kötüsünden korusunKızlar az önce çk kötü bşy olduuu çok uykusu gelmişti dizimde sallayarak uyutuyom gndz uykusu yok denecek kadr z toplam 1 saat ya uyuyor ya uyumuyo yastığını alayım diye halının üstüne yatırdım kafası arkaya doğru attı sert ce çok canı acıdıı çok ağladııı kafası yere geldiii şimdi uyudu inş bşy olmaz çok korktm çok üzüldmmmmm annelk böle bşy olsa gerekkk onun canı yanınca benimki yanıyooo
selam kızlar dr dan geldikkk
rota aşımızın sonuncusunu yaptırdık
8,200 olmuşboy 66 cm.
ek besinlere geçicem ama mama verme dedi kilosu iyi çocuk şişer anlamazsın dedi
ağlıyo şimdi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?