2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada benımkıde onluk ve ozellıkle battanıyesını oyle bı ıstahla yıyokı aradada yalıyo dondurma gıbı

bencede normal kilosu. keyfi neşesi yerindeyse sorun yok bence. üzme kendini. iştahsız bir dönem geçiriyor. muhallebi yemiyor mu? mamalrın pişirilen lezzetlerinde var. denedin mi?

bencede normal kilosu. keyfi neşesi yerindeyse sorun yok bence. üzme kendini. iştahsız bir dönem geçiriyor. muhallebi yemiyor mu? mamalrın pişirilen lezzetlerinde var. denedin mi?

mılupa denedım.bebelac ballı ırmıklı denedım,pırınunu denedım yemıyo

e yalan da değil hani pabuçları dama atıldı biraz :)
bizimki ilk zamanlar babacıydı da artık biliyor mamanın kaynağını cadı :)
sağol canım bu reflü çok sık görülüyormuş, normal sayıyor dr.lar da yine de dikkat etmek lazım yatarken

KRDLN yarı yaşınız kutlu olsun!

canım sağol çok teşekkür ederim

bebelac sütlü ballı pirinçli muhallebi pişiriliyor mutlaka dene kesin yer özellikle iştahsız bebekler için öneriliyor doktorum söyledi işe yaradı

iyi yemiş :S benimki dün 15 saati 60 cc mamayla geçirince doktora nasıl koştuğumu bilmiyorum doktor ilaç vermedimi? bana böyle yememeye devam ederse gelişimini desteklememiz gerekir dedi iştah şurubu uzun süreli kullanılmıyormuş ama balık yağını ve vitaminni sürekli kullan dedi sen doktor değiştirmeyi denesen ben sinir oldum senin doktoruna :) önce zorla dedi şimdide normal diyormuş o kadar aç kalmasının neresi normal ki canını sıkma diyemiyorum insan kafayı yiyor yazdığım muhallebiyi mutlaka dene pürelerdede kayısı şeftali ağırlıklı kullan geçecek bu günler ama zor geçiyor evde usta var onlar gitsin bir çorba yapıp denicem bakalım severse tarifini veririm sana bu arada ben 1 ay daha böyle deniyorum olmadı eski usul sofraya oturtup ne varsa yedircem o yasak bu yasak diye düşünmeden yapacak başka birşeyim yok ha birde aptamil sütlü 5 meyveli onuda deneyebilirsin

Son düzenleme:

canım degıstırdım bu yenı dr. ballı ırmıklıyıde denedım yemedı.en son bende oyle yapcam cunku bız yerken sofradakı herseye saldırıyo...bu cocukmamayı,pureyıve benım sutumude sevmıyo bence.bu normal yemeklerden tattırıyorum bayılıyo.ama gunde en az 500 ml anne sutu dıyolar..

benim kızda öyle kendisine hazırladıklarımın dışında ne bulursa yiyor bende veremiyorum şimdilik bize annem hiç özel yemek muhallebi hazırlamamış öyle bir lüksü yokmuş zaten şartları çok kötüymüş pirinç ununu alacak para bulamazdım diyor oturmaya başladığımızda evde ne varsa yemişiz 500 ml sütü alır bir şekilde endişelenme uyurken verirken oyunlar oynarsın birazcık oluruna bırak cidden bu çocuklar inat dün öldürecekti beni 5 biberon mama yaptım döktüm üstüne gittikçe yemiyor baktın kilo alımı durdu veya çok az aldı eski usul devam kurulsun sofraya :)

biz doktordan geldik 9.300 kilo olmuşuz :))) 71 cm boy kemikleri güçsüzmüş güneşe çıkar dedi
bende güneş bulursam çıkarırım dedim: sosyalleşmesi çok iyiymiş çok açık göz bu çocuk diyo doktoryediklerine devam bakalım baya hareketli yakında emekler diye bekliyorum bizden haberler bu kadar gelişmeleri yine yazarım

Kızlar az önce çk kötü bşy olduuu çok uykusu gelmişti dizimde sallayarak uyutuyom gndz uykusu yok denecek kadr z toplam 1 saat ya uyuyor ya uyumuyo yastığını alayım diye halının üstüne yatırdım kafası arkaya doğru attı sert ce çok canı acıdıı çok ağladııı kafası yere geldiii şimdi uyudu inş bşy olmaz çok korktm çok üzüldmmmmm annelk böle bşy olsa gerekkk onun canı yanınca benimki yanıyooo

maşallah

insanın içi acıyor gerçekten ama böyle böyle büyüyecekler, istemedikleri birşey olunca zaten hemen kafayı arkaya atıyor keçiler :84:

geçmiş olsun çok üzülüyoruz ama engel olamıyoruz ki etrafı hep yastık altında battaniye ama yinede gidip parkeyi buluyor :S

ay canım yaaaa kıyamam geçmiş olsun.
evet annelik bu kesinlikle. cumartesi oğlumun sesi kısıldığında akşam benimde elim ayağım kesildi üzerime bir halsizlik çöktü.

maşallah!
dr. lar şaka gibi oluyor bazen.

ay canım yaaaa kıyamam geçmiş olsun.
evet annelik bu kesinlikle. cumartesi oğlumun sesi kısıldığında akşam benimde elim ayağım kesildi üzerime bir halsizlik çöktü.

maşallah!
dr. lar şaka gibi oluyor bazen.

off kızlar kadın olmak ne kadar zor hiç iş bitmiyo bugün biraz evi temizliyim dedim her yeri kaldırdım bi arkadaşım aradı saat 4 gibi sana gelicem dedi bişey diyemedim buyur gel dedim harala gürele koltukları çekmiştim onların altını sildim ortalığı topla sil süpür tuvalet banyo ov bulaşık yıka yemek yap ay bayılcam sırtım kopuyo bu arada alişle uğraş ama hala arkadaşım gelmedi beni bi telaşeye soktu neyse her şeyde bi hayır vardır bu sayede temizliği çabucak bitirdim

bravo valla sana. evde olduğum günleri özledim.
neyse 19 mayıs tatil var!

selam kızlar dr dan geldikkk

rota aşımızın sonuncusunu yaptırdık
8,200 olmuş boy 66 cm.
ek besinlere geçicem ama mama verme dedi kilosu iyi çocuk şişer anlamazsın dedi

ağlıyo şimdi görüşürüz

Selam Kasım anneleri,bebeğim iki haftadır huy değiştirdi ama ne değiştirmek sürekli mutsuz sızlanan bir hali var ben odadan yanından ayrılınca ne ağlamak ne ağlamak ay böyle olunca sinirlerde harap bu hafta bu yüzden kaç kere ağladım yani böyle sürerse korkusu var belkide bir sıkıntısı var oyuncakla oyalanan böyle neşe çığlkları atan sürekli konuşur gibi sesler çıkaran çocuk mız mız sürekli sanki bana söyleniyor dedim herale içinden sövüyor banavalla nazarda olabilir ,bu ferrum da olabilir herşey olabilir sizce ne olabilir ???

hadi inş bu seferki iyi olur cnm...geçmiş olsun biz bile hastayken zor iyileşiyoruz onlar çok küçükler iyileşmesi biraz zaman alır....

insan takıyor kafasına niye yemiyor diye....bazen Kuzey de öyle oluyoo zorluyordum...sonra bir bakııyorum düzelmiş gene yiyor..hep böyle değilse büyüme atağındandır..

ay benim oğlumda öyle ve bilgisayarı oynasınçıkan seslere bayılıyorr

bizde kaç aydır anne annanne diyoruz...baba 2-3 kere dedi şimdi dededede lerdeyiz

2 gün önce çorbaya koyduğum kabak yoktu kabaksız yaptım yedi:)en azından öğüre öğüre miğdesini bulandıran bir tepki vermedi
1 patetes,1 havuç,1 biber,1 domates,kereviz,bir tatlı kaşığı pirinç irmik zeytinyağı

geçmiş olsun cnm.bende 1 yaşına kadar çalışmam diyordum ama çalışmam lazım...yöneticimle görüştüm gece vardiyası talep ettim 4 ay falan saat 17.00-01.00 arası zaten süt izninlerimde var..4 gün gidicem işe...

QUOTE=CINCIK;19138450]canım degıstırdım bu yenı dr. ballı ırmıklıyıde denedım yemedı.en son bende oyle yapcam cunku bız yerken sofradakı herseye saldırıyo...bu cocukmamayı,pureyıve benım sutumude sevmıyo bence.bu normal yemeklerden tattırıyorum bayılıyo.ama gunde en az 500 ml anne sutu dıyolar..[/QUOTE]

bazen bana da öyle geliyor biz yerken ağzını şaplatıp duruyor itiyor diyorum ama doktorlar vermeyin diyor napalımoturt sofraya gitsin bakalım yiyecekmi?

bugün bize de oldu bizimki koltuğa vurdu başını insan engel olamıyo çok üzülüyor tabiii:26::26::26:

benimkide ba ba ve ab ba diyor sanki bütün gün ben bakmiyorum bu cocuga en son anne diycek heralde
masallah canim
gecmis olsun canim tabi kolay büyümüyorlar allah kötüsünden korusun

masallah canim kizina kilosuda boyuda cok iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…