gunaydın anneler..
ben cok mutsuzum.artık gulemıyorum bıl.esım sen takıntılı oldun,sorunlu ınsanlar gıbı davranma dıyo.cocukmus olurmus bole arada...sorun kızımın ıstahsızlıgı,kızım en son dun23.00 da 80cc sut ıcmıstı ve sonra hıcbıse yedıremedım.demın 50cc ıctı ve pesıne bıraz zorladım kasıkla felan verdım .cok kotu kustu yanı yedıgıde bosa gıttı sayemde.ve normalde kızım her sabah gulucukler dagıtır etrafına bu sabah gozunu yarı acıp kapatıyo halsız yanı aclıktan.ben ne yapcam ya.nıye bu cocuk bole oldu.Allah ım yardım et yarabbım..
günaydin kizlar
canim benim oglumda cok fazla yemiyor bugün bizde 6aylik olduk ve kilomuz hala 6900gr doktora sordum normal dedi eger ac olsa kizin huysuz hircin olur ben hep söylüyorum ama benim kizimda bebekken cok yiyimsizdi agzina bir lokma birsey verebilmek icin ne oyunlar yapardim ama gene remezdi birseyde olmadi cok sükür simdi ben yeme diyorum yiyor bayagi kilo aldi tahlilleri temizze üzülme istahsiz bir cocuk demekki sagligi yerinde olsunda bunlarda gecer
Selam Kasım anneleri,bebeğim iki haftadır huy değiştirdi ama ne değiştirmek sürekli mutsuz sızlanan bir hali var ben odadan yanından ayrılınca ne ağlamak ne ağlamak ay böyle olunca sinirlerde harap bu hafta bu yüzden kaç kere ağladım yani böyle sürerse korkusu var belkide bir sıkıntısı var oyuncakla oyalanan böyle neşe çığlkları atan sürekli konuşur gibi sesler çıkaran çocuk mız mız sürekli sanki bana söyleniyor dedim herale içinden sövüyor banavalla nazarda olabilir ,bu ferrum da olabilir herşey olabilir sizce ne olabilir ???
benimkide ba ba ve ab ba diyor sanki bütün gün ben bakmiyorum bu cocuga en son anne diycek heralde
masallah canim
gecmis olsun canim tabi kolay büyümüyorlar allah kötüsünden korusun
masallah canim kizina kilosuda boyuda cok iyiymis
hadi inş bu seferki iyi olur cnm...geçmiş olsun biz bile hastayken zor iyileşiyoruz onlar çok küçükler iyileşmesi biraz zaman alır....
2 gün önce çorbaya koyduğum kabak yoktu kabaksız yaptım yedi:)en azından öğüre öğüre miğdesini bulandıran bir tepki vermedi
1 patetes,1 havuç,1 biber,1 domates,kereviz,bir tatlı kaşığı pirinç irmik zeytinyağı
sağol canım inşallah. çorbaya domates mi koydun ben hiç duymamıştım.
bende çorbama kabak ilave edicem artık. bugün hazır mama vericek annem. içinde karnabahar varmış bakalım sevecek mi?
gunaydın anneler..
ben cok mutsuzum.artık gulemıyorum bıl.esım sen takıntılı oldun,sorunlu ınsanlar gıbı davranma dıyo.cocukmus olurmus bole arada...sorun kızımın ıstahsızlıgı,kızım en son dun23.00 da 80cc sut ıcmıstı ve sonra hıcbıse yedıremedım.demın 50cc ıctı ve pesıne bıraz zorladım kasıkla felan verdım .cok kotu kustu yanı yedıgıde bosa gıttı sayemde.ve normalde kızım her sabah gulucukler dagıtır etrafına bu sabah gozunu yarı acıp kapatıyo halsız yanı aclıktan.ben ne yapcam ya.nıye bu cocuk bole oldu.Allah ım yardım et yarabbım..
canım yemediği zaman zorlama! başka bir doktora daha götürsen olmaz mı?
bugün bizim yarı yaşımız
yarı yaşınız kutlu olsun!
günaydin kizlar
canim benim oglumda cok fazla yemiyor bugün bizde 6aylik olduk ve kilomuz hala 6900gr doktora sordum normal dedi eger ac olsa kizin huysuz hircin olur ben hep söylüyorum ama benim kizimda bebekken cok yiyimsizdi agzina bir lokma birsey verebilmek icin ne oyunlar yapardim ama gene remezdi birseyde olmadi cok sükür simdi ben yeme diyorum yiyor bayagi kilo aldi tahlilleri temizze üzülme istahsiz bir cocuk demekki sagligi yerinde olsunda bunlarda gecer
yarı yaşınız kutlu olsun!
kızlar bebeklerinize kahvaltı vermeye başladınızmı ben yarın başlıcam beşlayanlar nasıl verdiğinizi tarif edrmisiniz bebe bisküvisi vermeyi düşünüyorum ama onu devam sütü ilemi ıslatmam gerekiyo
kızlar bebeklerinize kahvaltı vermeye başladınızmı ben yarın başlıcam beşlayanlar nasıl verdiğinizi tarif edrmisiniz bebe bisküvisi vermeyi düşünüyorum ama onu devam sütü ilemi ıslatmam gerekiyo
gunaydın anneler..
selamın aleykümmm.
demiri doktora götürdüm çünkü dünden beri başını sallıyo sağa sola, arastırdım kulak olabılır yazmışlar, ben de endıselendım goturdum bısı yokmuş oyunmuş güyya. ama bu arada soguk algınlıgı baslamak uzereymıs baslamadan kurtulmuş olcaz tesadüf oldu.
demirin boyu 71 cm, kilosu 9200, başı da 46 cm, koca kafa ! yuvarlanıp gidiyoruz işte...
canım bakıcımız iyiymiş.
kahvaltıya ben başlamadım. ama sana baraysın tarifini yazayım.
devam sütü konuluyor. sen devam sütüne mi geçtin?
barays kahvaltı60 cc mama
yarım muz
yarım elma
tuzsuz peynir lor yada labne
1 tatlı kaşığı pekmez
çok az ekmek içi.
peyniri 1 çorba kaşığı ile başlarsın ekmek yerine cicibebede koyabilirisn 6-7 adet
proptan kahvaltı10 kayısı 1 lt suda haşla 100cc ye 7 bebe büsküvisi
2 yemek kaşığı tuzsuz lor
1 çaykaşığı pekmez (keçi boynuzu)
1 çay kaşığı yumurta sarısı
1/4 yerli muz.
propunda 6 aylık tarifini 60 cc devam sütü
yada 60 cc kayısı suyu ( yarım lt suya 5-6 kuru kayısı atıp 15 dk. haşla)
2 yemek kaşığı lıght beyaz peynir, tuzsu lor yada labne (herhengi biri)
1,5-2 dilim eti bebek ekmeği ya da 10 cicibebe büsküvisi
1 çay kaşığı pekmez
2 kayısı (haşlanmış)
yada 1/5 muz yada 2 ymek kaşığı meyveli püre (kavanoz mamasından)
ilk başlayacağın için ilk tarifi yedirip sonra 2. tarifi vermeye başlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?