2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın anneler..
ben cok mutsuzum.artık gulemıyorum bıl.esım sen takıntılı oldun,sorunlu ınsanlar gıbı davranma dıyo.cocukmus olurmus bole arada...sorun kızımın ıstahsızlıgı,kızım en son dun23.00 da 80cc sut ıcmıstı ve sonra hıcbıse yedıremedım.demın 50cc ıctı ve pesıne bıraz zorladım kasıkla felan verdım .cok kotu kustu yanı yedıgıde bosa gıttı sayemde.ve normalde kızım her sabah gulucukler dagıtır etrafına bu sabah gozunu yarı acıp kapatıyo halsız yanı aclıktan.ben ne yapcam ya.nıye bu cocuk bole oldu.Allah ım yardım et yarabbım..

günaydın
bebekler az da yese çok da yese artık eskisi gibi kilo almıyorlar bence endişelenmeyin.. toprak baya yiyo bu yazdıklarınıza göre ama onun da kilosu durdu..

canım diş çıkarıyo olabilirmi?

günaydin kizlar
canim benim oglumda cok fazla yemiyor bugün bizde 6aylik olduk ve kilomuz hala 6900gr doktora sordum normal dedi eger ac olsa kizin huysuz hircin olur ben hep söylüyorum ama benim kizimda bebekken cok yiyimsizdi agzina bir lokma birsey verebilmek icin ne oyunlar yapardim ama gene remezdi birseyde olmadi cok sükür simdi ben yeme diyorum yiyor bayagi kilo aldi tahlilleri temizze üzülme istahsiz bir cocuk demekki sagligi yerinde olsunda bunlarda gecer

aynı şekilde canım benim büyük kızım bebekken 2 gün ağzına hiç bişey sürmediğini bilirim yemeyen çocuk çok zor o zaman resmen depresyon geçirmiştim ama ne oldu gayet güzel büyüdü şimdide güzel yiyo şimdi alişde ablasına benzicek diye korkuyorum her şeyi zorla yediriyorum bugünlerde emmekde istemiyo ama heralde diş çıkartacaklar çünkü geceleride çok huysuz bu gece yini devamlı ağladıbu arada sizinde yarı yaşınız kutlu olsun

canım nazar olabilir bol bol nazar duası oku. büyüme atağıda olabilir. o zaman daha çok ilgi istiyorlar. geçicidir eminim.

bugün benimkide ab ba dedi. anne dememeye kararlılar sanki. birde kahvaltı yaparken anakucağına koyuyorum. benim ağzıma bakıp taklit etmeye çalışıyor.

Son düzenleme:
kızlar bebeklerinize kahvaltı vermeye başladınızmı ben yarın başlıcam beşlayanlar nasıl verdiğinizi tarif edrmisiniz bebe bisküvisi vermeyi düşünüyorum ama onu devam sütü ilemi ıslatmam gerekiyo

selamın aleykümmm.
demiri doktora götürdüm çünkü dünden beri başını sallıyo sağa sola, arastırdım kulak olabılır yazmışlar, ben de endıselendım goturdum bısı yokmuş oyunmuş güyya. ama bu arada soguk algınlıgı baslamak uzereymıs baslamadan kurtulmuş olcaz tesadüf oldu.

demirin boyu 71 cm, kilosu 9200, başı da 46 cm, koca kafa ! yuvarlanıp gidiyoruz işte...

2 cici bebe, peynir, toz ceviz, devam sütü, zeytin içi, pekmez, yumurta sarısı (1/4)

toprak bugün böyle yedi (yumurta hariç, yanaklarımızda sivilceler çıktı dr takip edelim dedi onun için)

canım bakıcımız iyiymiş.
kahvaltıya ben başlamadım. ama sana baraysın tarifini yazayım.
devam sütü konuluyor. sen devam sütüne mi geçtin?
barays kahvaltı60 cc mama
yarım muz
yarım elma
tuzsuz peynir lor yada labne
1 tatlı kaşığı pekmez
çok az ekmek içi.
peyniri 1 çorba kaşığı ile başlarsın ekmek yerine cicibebede koyabilirisn 6-7 adet

proptan kahvaltı10 kayısı 1 lt suda haşla 100cc ye 7 bebe büsküvisi
2 yemek kaşığı tuzsuz lor
1 çaykaşığı pekmez (keçi boynuzu)
1 çay kaşığı yumurta sarısı
1/4 yerli muz.

propunda 6 aylık tarifini 60 cc devam sütü
yada 60 cc kayısı suyu ( yarım lt suya 5-6 kuru kayısı atıp 15 dk. haşla)
2 yemek kaşığı lıght beyaz peynir, tuzsu lor yada labne (herhengi biri)
1,5-2 dilim eti bebek ekmeği ya da 10 cicibebe büsküvisi
1 çay kaşığı pekmez
2 kayısı (haşlanmış)
yada 1/5 muz yada 2 ymek kaşığı meyveli püre (kavanoz mamasından)
ilk başlayacağın için ilk tarifi yedirip sonra 2. tarifi vermeye başlarsın

bak annemler 2 elti 3ay arayla doğurmuşlar kuzenimde kız ikimizi oturturlarmış mama yedirmek için ben 1 yemek tabağını siler süpürürmüşüm yengemde kuzenime çay tabağıyla zar zor yedirirmiş şimdi kuzenimi görsen iri mi iri bende çocuk doğurduğum halde sıska mı sıskayım o yüzden üzülme tamam mı canım en güzel örnektir bu ymeyen çocuklar için

maşallah demir'e

7 cici bebe çok fazla bence. günde 5 taneden fazlası gereksiz kilo yapıyor. ben 2 sabah 2 akşam muhallebisine koyuyorum..

kahvaltı tarıfımde yanlış anlaşılmalar oluyormuş, ben bisküviyi haftada iki gün veriyorum sadece. o yüzden o kdr veriyorm, hergün bisküvi yemiyor demir

selam annişler bizde aşımızı olduk bu gün.3 tane bacaktan vuruldu bide ağızdan verildi.9.350grmız fazlamı ayına göre:44:boy 71 maşallah kızım uzun boylu olacak heralde.babası kızım polis olacak diyor kendisinin çok sevdiği meslek polislikte ondan

merhaba kızlar bizimde bugün yarı yaşımız halenur ve zeyn sizin bebişlerinkide kutlu olsun daha nice aylara yıllara inşallah

sağol canım çok açıklayıcı olmuş ben hala emziriyorum ama çok huysuz acaba doymuyomu diye devam sütü aldım ama içmedi

BEYZANURECRİN geçmiş olsun damatlığını da görürsün inşallah.KARDELEN testlerin temiz çıkmasına sevindim inşallah biraz bişeyler yerde sende rahatlarsın.CINCIK sende kardelen gibi vitamin versen birde pirinç unu yiyor demiştin aç kalmasın diye ondan versenn biraz da sütünden katsan birşeyler yemeye alışana kadr sonra tekrar başka şeyler denersin onunda inadı kırılır belki.AŞI OLANARA geçmiş olsun.KONTROLE GİDENLERE DE maşlallah kocaman olmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…