kahvaltı tarıfımde yanlış anlaşılmalar oluyormuş, ben bisküviyi haftada iki gün veriyorum sadece. o yüzden o kdr veriyorm, hergün bisküvi yemiyor demir
selam annişler bizde aşımızı olduk bu gün.3 tane bacaktan vuruldu bide ağızdan verildi.9.350grmız fazlamı ayına göre:44:boy 71 maşallah kızım uzun boylu olacak heralde.babası kızım polis olacak diyor kendisinin çok sevdiği meslek polislikte ondan
kahvaltıya pekmez yazmışsınız bende üzüm pekmezi var acaba keçi boynuzu pekmezimi alsam sizin doktorunuz bu konu hakkında bişey söyledimi
merhaba kızlarr nasılsınız biz iyiyz doğukanda büyüyorrr bizimde yeni 6 ay bitti bizde başladık ek gıdalara sebze çorbasını meyve suyunu ve püresini ve yoğurdunu maşallah sorunsuz yiyoruz anne sütünüde sağarak veriyorum yetmediği yerlerde mama veriyorum ama ek gıdalara başlayınca mamayı çokk azalttım akşamları muhalebi yapıp veriyorum sütüm yetmediği zamanlarr uzun süredir giremiyorum doğukan uyuyunca hemen yemekti çamaşırdı evi toparlıycam derken bir bakmışım gn bitmiş akşam olmuş nasıl zaman geçiyor anlıyamıyorumm sizler napıyorsunuzz bakim özlemişim bee burayı :)
selam annişler
aşı olanlara geçmiş olsun....kontorle giden bebiklere maşşalah....dişi çıkanlara maşallah...yarı yaşını dolduranlara maşallah....unuttuğum varsa kusura bakmayın...
ben iki gündür hastayım bugun dahada kötüyüm...burnum akıyor hapşuruyoum...
SHERPARE yarı yaşınız kutlu olsun!
selam annişler
aşı olanlara geçmiş olsun....kontorle giden bebiklere maşşalah....dişi çıkanlara maşallah...yarı yaşını dolduranlara maşallah....unuttuğum varsa kusura bakmayın...
pekmez konusunda doktorumuz bişi demedi, ama bi gün dur bi gün ver dedi, ben de bi seferınde kecı boynuzu, bı seferınde dut, bı seferınde uzum, bı seferınde erık verıyorum :) hepsını getırttım koyden, taze taze 3 sene gıder artık :)))
Ne güzel yapmışsın hepsinden getirtmekle her tadı ve vitamini alır demir.ayyy sizin doktor ne güzel herşey söylemiş bizimki tuz şeker bal 8.ay bitene kadarda yumurta beyazı hariç herşey ver dedi başından sağdı sanki
aleyküm selamselamın aleykümmm.
demiri doktora götürdüm çünkü dünden beri başını sallıyo sağa sola, arastırdım kulak olabılır yazmışlar, ben de endıselendım goturdum bısı yokmuş oyunmuş güyya. ama bu arada soguk algınlıgı baslamak uzereymıs baslamadan kurtulmuş olcaz tesadüf oldu.
demirin boyu 71 cm, kilosu 9200, başı da 46 cm, koca kafa ! yuvarlanıp gidiyoruz işte...
gecmis olsun canim masallah melisaya koca kiz olmusselam annişler bizde aşımızı olduk bu gün.3 tane bacaktan vuruldu bide ağızdan verildi.9.350grmız fazlamı ayına göre:44:boy 71 maşallah kızım uzun boylu olacak heralde.babası kızım polis olacak diyor kendisinin çok sevdiği meslek polislikte ondan
sagol tatlim sizinkide kutlu olsunmerhaba kızlar bizimde bugün yarı yaşımızhalenur ve zeyn sizin bebişlerinkide kutlu olsun daha nice aylara yıllara inşallah
2. dişimizde çıktı çıktı yuppiiii
selam annişler
geçmiş olsun canım havalardan herkeste bi kırgınlık var hava bi ısınıyo bi soğuyo bol bol ıhlamur nane limon elma kabuğu kaynat iç iyi geliyo
selam annişler bizde aşımızı olduk bu gün.3 tane bacaktan vuruldu bide ağızdan verildi.9.350grmız fazlamı ayına göre:44:boy 71 maşallah kızım uzun boylu olacak heralde.babası kızım polis olacak diyor kendisinin çok sevdiği meslek polislikte ondan
merhaba kızlar fazla vaktinm yok o yüzden çıkmak zorundayım.şu yazıya bir bakın lütfen devit-3 hakkında ben inanamadım...
Annelere Devit-3 uyarısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?