2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kahvaltıya pekmez yazmışsınız bende üzüm pekmezi var acaba keçi boynuzu pekmezimi alsam sizin doktorunuz bu konu hakkında bişey söyledimi

kahvaltı tarıfımde yanlış anlaşılmalar oluyormuş, ben bisküviyi haftada iki gün veriyorum sadece. o yüzden o kdr veriyorm, hergün bisküvi yemiyor demir

söylediğin iyi oldu sağol!

maşallah kuzuna

kahvaltıya pekmez yazmışsınız bende üzüm pekmezi var acaba keçi boynuzu pekmezimi alsam sizin doktorunuz bu konu hakkında bişey söyledimi

valla annem üzüm diyor. bende burda herkes keçiboynuzu yazdığı için biliyorum.
annem ağır gelir keçiboynuzu diyor. kafam karışık bu konuda.
ben bu pazar kahvaltıya başlarım artık.

merhaba kızlarr nasılsınız biz iyiyz doğukanda büyüyorrr bizimde yeni 6 ay bitti bizde başladık ek gıdalara sebze çorbasını meyve suyunu ve püresini ve yoğurdunu maşallah sorunsuz yiyoruz anne sütünüde sağarak veriyorum yetmediği yerlerde mama veriyorum ama ek gıdalara başlayınca mamayı çokk azalttım akşamları muhalebi yapıp veriyorum sütüm yetmediği zamanlarr uzun süredir giremiyorum doğukan uyuyunca hemen yemekti çamaşırdı evi toparlıycam derken bir bakmışım gn bitmiş akşam olmuş nasıl zaman geçiyor anlıyamıyorumm sizler napıyorsunuzz bakim özlemişim bee burayı :)

maşallah doğukan'a
afiyet olsun kuzuya. ne zamandır göremiyordum seni.
benimkide başladı ek gıdalara. yedirme savaşı veriyoruz resmen. bazen kaşığını alıyor sonra püskürüyormuş.
bir tek muzu severek yemiş.

selam annişler

aşı olanlara geçmiş olsun....kontorle giden bebiklere maşşalah....dişi çıkanlara maşallah...yarı yaşını dolduranlara maşallah....unuttuğum varsa kusura bakmayın...

ben iki gündür hastayım bugun dahada kötüyüm...burnum akıyor hapşuruyoum...

geçmiş olsun canım! portakal suyu iç iyi gelir.

pekmez konusunda doktorumuz bişi demedi, ama bi gün dur bi gün ver dedi, ben de bi seferınde kecı boynuzu, bı seferınde dut, bı seferınde uzum, bı seferınde erık verıyorum :) hepsını getırttım koyden, taze taze 3 sene gıder artık :)))

Teşekkr ederiz canım.geçmiş olsun.bizde hstayız kevser öksryordu sonra annesiyle babasına da bulaştırdı :) çok şükür o daha ii ama benim bogazım agrıyo burnum akıyo hapşuruyorum bişey de kullanmayınca çok güçsüz hissediyorum.KIZLAR bu arada öksürük şurubunu ne kadar kullanmak gerekiyor birde sizin bebişlerdede hırıltı varmıydı biraz

Ne güzel yapmışsın hepsinden getirtmekle her tadı ve vitamini alır demir.ayyy sizin doktor ne güzel herşey söylemiş bizimki tuz şeker bal 8.ay bitene kadarda yumurta beyazı hariç herşey ver dedi başından sağdı sanki

hahahahaah sorun şu ki bizim doktorumuz yok :) ben gittiğim her doktordan kafama yatan bilgileri topluyorum düzenli gittiğimiz doktor yok :) aile hekimi, bi zamanlar düzenli gittiğimiz doktor, polıklınıgın doktoru, ankarada bı doktor. hepsı farklı telden bısıler soyledı, ben de takılıorum kafama gore kendı arastırdıklarımla ve onların soyledıklerıyle mix yapıyorum

aleyküm selam
masallah demire koca erkek olmus artik
gecmis olsun canim masallah melisaya koca kiz olmus
merhaba kızlar bizimde bugün yarı yaşımız halenur ve zeyn sizin bebişlerinkide kutlu olsun daha nice aylara yıllara inşallah
sagol tatlim sizinkide kutlu olsun
2. dişimizde çıktı çıktı yuppiiii

masallah canim bizimki daha cikmadi

geçmiş olsun canım havalardan herkeste bi kırgınlık var hava bi ısınıyo bi soğuyo bol bol ıhlamur nane limon elma kabuğu kaynat iç iyi geliyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…