nerdesiniz hanimlar
merhaba kızlar fazla vaktinm yok o yüzden çıkmak zorundayım.şu yazıya bir bakın lütfen devit-3 hakkında ben inanamadım...
Annelere Devit-3 uyarısı
ben devit kullanıyordum doktorumuz onu verme ben başka bişey yazıyorum dedi bende didiklememiştim ama güvenilirliği yoksa neden sağlık ocağı dağıtıyor ki şu çocuklar hayırlısıyla bir büyüseydi insan neler düşünüyor neler takıyor kafaya araştırıp bilsen bir dert bilmesen bir dert
burdayım zeynep :80:
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar..hala kötüyüm..bir vitamin bombası yaptımki sormayın...havuç elma kivi limon (portakal yoktu) meyve sıkıcağına attım hepsini...tadı fena olmadı..koca bir bardak içitim....:)
biz monovit e geçtik..sağlık ocağının verdiğini kullanalım dedik....yazıyı okuduğum iyi oldu...
şuda var mesela demir damlasının içeriğinde paraben maddesi var...ben doktora sordum vermesem ne olur dedim...doktorda bişey diyemedi...ne desin ver dese paraben var...verme dese demir önemli....7 ayda kan testi yapar öyle karar veririz dedi....ben şimdi demir damlası vermiyorum mesela..
merhaba kızlar fazla vaktinm yok o yüzden çıkmak zorundayım.şu yazıya bir bakın lütfen devit-3 hakkında ben inanamadım...
Annelere Devit-3 uyarısı
şu yaz gelemedi bi türlü,bebişlerin şansımıdır nedir.benimde boğazım kızarmıştı doktor antibiyotik yazdı:94:
ilk günaydın benden olsun!
güzel annelere ve mis kokulu tatlı bebişlere kocaman sıcacık günaydın!
Eki Görüntüle 194274
ve hayırlı cumalar!
günaydın bayanlar. geçmedi şu egzama yaa. bugün üniversiteye götürücem. 3 ayda o kadar kremle geçmez mi yaa.
günaydın bayanlar. geçmedi şu egzama yaa. bugün üniversiteye götürücem. 3 ayda o kadar kremle geçmez mi yaa.
diğer kızlarımı emziremedim Aliyi çok uğraştım emziriyim diye sonunda başardım ama doğumdan sonra 66 kiloydum şu anda 76 kiloyum şu anda çok sinirliyim hem dünya kilo aldım hemde benim sütümmü yaramadı bu çocuğa devamlı hastalanıyo güya bağışıklığı çok kuvvetleniyodu aldığım kilolar yanıma karmı kaldı acaba
bizede sağlık ocağındaki hemşire ısrarla devit3 sorup duruyordu. ben her defasında soktorumuz bize multi tabs verdi dedim. multi tabsı 1 yaşından sonra veriliyor demişti. ama ben tabi doktorun verdiği damlayı kullandım.
demir için bize ferro sanol verdi. ben kullanmadım dr. telefonda sorduk şu an gerek yok dedi vermiyorum.
sağlık ocakları ısrarla devit3 diyor neden acaba?
inşallah pazar günü burada havalar düzeliyor. boğazın kızardı diye antibiyotik mi yazdı? boğaz ağrısı jmı canım anlamadım?
doktorlar herşeye antibiyotik yazıyor, ben kullanmaıyorum. geçmiş olsun!
BURCU ben sitende yazdıklarını okumuştum sanırım demir 5 aylık falandı o zaman doktorunuz et suyunu bile nasıl yapıcağını tarif etmişti onu okuyunca çok hoşuma gitmişti ama devamlı biri olmadığını duyunca şaşırdım da farklı kişiler olunca daha fazla bilgi almış olunca oda güzel olmuş bende başlıycam bir kaç güne bayadır araştırıyorum ama doktor pek önemsemeyince hayalkırıklığına uğradım
evet o zamanlar gittiğimiz doktordu o da, kendisi çok iyi bir insandı ama iyi bir doktor değildi. benden sana tavsiye, doktorları salla gitsin, bazı konularda tabi. ek gıda da bunlardan biri, içgüdülerine göre hareket et, eskiden nasılsa şimdi de öyle işliyo düzen, en iyisini anne bilir.
haklısın zaten bu konuda onu dinlesem yediğimiz yemge tuz katmasm oturup onuda yedirebilirim yani.neyse artık araştırarak sizlere sorarak atlatıcaz bu döenemi de nasıl bir çocuk olucak merak ediyorum iştahlı mı iştahsız mı.burcu sen demiri emziriyor musun hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?