selamın aleykümmm.
demiri doktora götürdüm çünkü dünden beri başını sallıyo sağa sola, arastırdım kulak olabılır yazmışlar, ben de endıselendım goturdum bısı yokmuş oyunmuş güyya. ama bu arada soguk algınlıgı baslamak uzereymıs baslamadan kurtulmuş olcaz tesadüf oldu.
demirin boyu 71 cm, kilosu 9200, başı da 46 cm, koca kafa ! yuvarlanıp gidiyoruz işte...
sağol canım çok açıklayıcı olmuş ben hala emziriyorum ama çok huysuz acaba doymuyomu diye devam sütü aldım ama içmedi
dpğru valla en iyisini biz biliyoruz çocuklarımızı bizden ii bilen yok çünküevet o zamanlar gittiğimiz doktordu o da, kendisi çok iyi bir insandı ama iyi bir doktor değildi. benden sana tavsiye, doktorları salla gitsin, bazı konularda tabi. ek gıda da bunlardan biri, içgüdülerine göre hareket et, eskiden nasılsa şimdi de öyle işliyo düzen, en iyisini anne bilir.
evet ya obur cocuk hem yemek yıyo hem emıyo, sabahtan berı 3 kere emdı, bı de kahvaltı yaptı. ara ogun yerıne emmiş oldu bı de işte. sımdı ogle yemegı yıcek, hazır corbalardna bırını ıcırcem cnm bısı yapmak ıstemedı, ben hem kendım yapıyorum hem hazırlardan verıorum, saolsun hepsını guzel yıyogunde 100-200 cc arası yogurt mutlaka yıyo, bı de kahvaltıyı mutlaka yapıyo, onun dısında hersey opsıyonlu
diğer kızlarımı emziremedim Aliyi çok uğraştım emziriyim diye sonunda başardım ama doğumdan sonra 66 kiloydum şu anda 76 kiloyum şu anda çok sinirliyim hem dünya kilo aldım hemde benim sütümmü yaramadı bu çocuğa devamlı hastalanıyo güya bağışıklığı çok kuvvetleniyodu aldığım kilolar yanıma karmı kaldı acaba
hasta olmadan sadece sütle bağışıklı sistemi gelişirmiymiş
vücuduna mikrop giricekki mikropla savaşmayı öğrensin
hasta olmasıda gerekiyoki bağışıklık sistemi güçlensin
kendini suçlama boşuna sütle felan ilgisi yok
kızlar niye konuşmuyosunuz bebişler durmuyor mu benımkıde uyanır şimdi tam olur.ne sorucam size saçlarımda röfle var ve çok bakımsız ım bu aralar hoşuma gitmiyor kendi rengimde orta kumral sizce kendi rengime boyatsam tekrar röfleler alttan belli olur mu farklı durur mu yani
BURCU ben sitende yazdıklarını okumuştum sanırım demir 5 aylık falandı o zaman doktorunuz et suyunu bile nasıl yapıcağını tarif etmişti onu okuyunca çok hoşuma gitmişti ama devamlı biri olmadığını duyunca şaşırdım da farklı kişiler olunca daha fazla bilgi almış olunca oda güzel olmuş bende başlıycam bir kaç güne bayadır araştırıyorum ama doktor pek önemsemeyince hayalkırıklığına uğradım
iyi akşamlar kızlar.......
bugün Kuzy e ne oldu bilmiyorum çok huysuz çok zor yatırdım şimdi
bugün yenidünya yedik çok sevdi oğlumelmayı da benimle birlikte suyunu çekti... çorbasına maydonoz koydum öyle de yedi yarın kabak tekrar koyucam bakalım yiyecekmi 4-5 gündür kabaksız yiyor
aramızda bebek telsizi kullanan var mı?yada bir önerisi olan çook pahalılar almak istiyorum...
Halenur ve Brc80 benim oğlumda da egzema vardı.Sağlık ocağı , çocuk doktoru,cildiye doktorlarının verdiği kremler hiçbir işe yaramadı,oğlumun ağzının kenarı ve çenesi kıpkırmızı olmuştu.İzmir Şifa hastanesindeki cildiye doktorunun verdiği krem iyi geldi.Krem kullanalı 3. günümüz ama 100/85 geçti.Zaten 5 gün kullanacağız.İnşallah sizinkilerde geçer(krem ismi verebiliyormuyuz bilemiyorum.).
bugün yenidünya yedik çok sevdi oğlumelmayı da benimle birlikte suyunu çekti... çorbasına maydonoz koydum öyle de yedi yarın kabak tekrar koyucam bakalım yiyecekmi 4-5 gündür kabaksız yiyor
aramızda bebek telsizi kullanan var mı?yada bir önerisi olan çook pahalılar almak istiyorum...
sanada günaydın kortizonlu ilaç kullanmanıza rağmen mi geçmedi acaba alerji falan olmasın farklı doktorlara göstersen üniversite hasteneleri daha arastırmacı bu sefer geçer inşallah
selam annişler..nasılsınız...ben hala düzelemedim....
ay dışarıdki gürütltü bitmek bilmiyor ne yapacağım yazın..birdde çocuk gürültüsü eklenecek...off..
brc80 ve halenur....kızlar okadar kreme rağmen geçmiyorsa..yediklerinizi bir takip edin bacılar...süt yoğurt yemeyin bebiklerede vermeyin bir süre bakalım hafifliyecekmi....
Halenur ve Brc80 benim oğlumda da egzema vardı.Sağlık ocağı , çocuk doktoru,cildiye doktorlarının verdiği kremler hiçbir işe yaramadı,oğlumun ağzının kenarı ve çenesi kıpkırmızı olmuştu.İzmir Şifa hastanesindeki cildiye doktorunun verdiği krem iyi geldi.Krem kullanalı 3. günümüz ama 100/85 geçti.Zaten 5 gün kullanacağız.İnşallah sizinkilerde geçer(krem ismi verebiliyormuyuz bilemiyorum.).
kortizonlu ilaç geçiriyor. kremi bırakırbırakmaz tekrarlıyor. götürdüm bugün üniversiteye. atopik egzamaymış allerjik bünyelerde olurmuş ama şunu yedi ya da şunu sürdüm diye değilmiş. yani cildinin kuru olmasından dedi. sürekli nemlendirmek lazımmış bu tür ciltleri. allerji testine gerek yok dediyediklerinden değilmiş. arttığı için kullandığım kortizonlu ilaç yetersiz gelmiş. eumovate verdi 5 gün kullanılacak. sonra elidel. o kortizonsuz. toplamda 1 ay sürecek tedavi. bi de güçlü bi nemlendirici merhem verdi 10 gün sürülecek o da.öyle işte. inşallah düzelir artık. kremi sürmek bile mesele. uyanıkken sürsem anında siliyor. uyuyunca sürüyorum. sürerken uyanıyor. pöfff..
weewellin bileğe takılan titreşimli bi modelini kullanıyorum. gayet memnunum.
kızlar hasta olan ne çokbebek var. geçmiş olsun hepsine..
bende gölge vardı çok önceden uzun süre öyle kullandım...saçım koyu kumral o tonda boyattım sonra..çokta sevdim bu halimi...hala da öyle boyatıyorum...saçlarıma aklar düştü genç yaşta..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?