2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah Demir e

sağol canım çok açıklayıcı olmuş ben hala emziriyorum ama çok huysuz acaba doymuyomu diye devam sütü aldım ama içmedi

istersen bir de kaşık maması dene bizimkisi de devam sütü içmedi...

dpğru valla en iyisini biz biliyoruz çocuklarımızı bizden ii bilen yok çünkü

bizde kontrole gittik 7850 gr 66 cm olmuşuz

maşallah canım maşallah yesin afiyet olsunbende evde hazır birşeylerde bulunduruyum iyi fikir.kevser daha 2 kez emdi hasta olunca iştah falan kalmıyo ve acayip sinirli oluyo akrep olduklarından mıdır nedir

hasta olmadan sadece sütle bağışıklı sistemi gelişirmiymiş
vücuduna mikrop giricekki mikropla savaşmayı öğrensin
hasta olmasıda gerekiyoki bağışıklık sistemi güçlensin
kendini suçlama boşuna sütle felan ilgisi yok

kızlar niye konuşmuyosunuz bebişler durmuyor mu benımkıde uyanır şimdi tam olur.ne sorucam size saçlarımda röfle var ve çok bakımsız ım bu aralar hoşuma gitmiyor kendi rengimde orta kumral sizce kendi rengime boyatsam tekrar röfleler alttan belli olur mu farklı durur mu yani

canım ben hasta olmasına bişey demiyom tabi hasta olcak mikropla savaşmayı öğrencek ama benimki nerdeyse 1 buçuk aydır öksürüyo 1 aydır balgam söktürücü kullanıyo 15 gündür antibiyotik kullanıyo ama hala hırıl hırıl öksürüyo

selam annişler..nasılsınız...ben hala düzelemedim....

ay dışarıdki gürütltü bitmek bilmiyor ne yapacağım yazın..birdde çocuk gürültüsü eklenecek...off..

brc80 ve halenur....kızlar okadar kreme rağmen geçmiyorsa..yediklerinizi bir takip edin bacılar...süt yoğurt yemeyin bebiklerede vermeyin bir süre bakalım hafifliyecekmi....

bende gölge vardı çok önceden uzun süre öyle kullandım...saçım koyu kumral o tonda boyattım sonra..çokta sevdim bu halimi...hala da öyle boyatıyorum...saçlarıma aklar düştü genç yaşta..:)

benimde saçlarım kumral ama ben gölge attırmak istiyorum saçlarım pırasa gibi ve uzunluğu kalçamda saçlarımı hem kestirmek istiyorum hemde istemiyorum 30 yıldır böyle geit yaşadığım için bir türlü kestiemiyorum bazende siyaha boyatmak istiyorum sonrada boşver diyorum ay ne biliyim ben üff

KARARSIZIMMMMMM

Halenur ve Brc80 benim oğlumda da egzema vardı.Sağlık ocağı , çocuk doktoru,cildiye doktorlarının verdiği kremler hiçbir işe yaramadı,oğlumun ağzının kenarı ve çenesi kıpkırmızı olmuştu.İzmir Şifa hastanesindeki cildiye doktorunun verdiği krem iyi geldi.Krem kullanalı 3. günümüz ama 100/85 geçti.Zaten 5 gün kullanacağız.İnşallah sizinkilerde geçer(krem ismi verebiliyormuyuz bilemiyorum.).

canım doktor bilgi versede birşey olmuyor ki bizim doktor son konrolde benim ne yedir dediğimin önemi yok çocuk yemedikten sonra sevdiği lezzetleri yakala ben elma ver derim o armut sever dedi :) ama cidden öyle oldu elma ve ya armutla başla dedi bizimki kayısı ve şeftaliyle başladı

iyi akşamlar kızlar.......
bugün Kuzy e ne oldu bilmiyorum çok huysuz çok zor yatırdım şimdi

bugün yenidünya yedik çok sevdi oğlumelmayı da benimle birlikte suyunu çekti... çorbasına maydonoz koydum öyle de yediyarın kabak tekrar koyucam bakalım yiyecekmi 4-5 gündür kabaksız yiyor
aramızda bebek telsizi kullanan var mı?yada bir önerisi olan çook pahalılar almak istiyorum...

ben weewel almıştım 800 mt ( battaniyesini oynatsa ses geliyor)ilk aylarda çok işime yaradı ama artık gündüz hep yanımda anakucağıyla peşimde taşıyorum gecede yanımda yatıyor pek gerek yok ama odasını ayırınca ihtiyaç olur mu bilmiyorum

ilaç ismi herkes veriyo kortizonlumu ilacınız bizim kortizonlu ilaç çok iyi geldi ama sonradan tekrarlıyo bide çok kullanılırsa ciltte leke yapıyomuş

yeni dünya dediğiniz nedir

sanada günaydın kortizonlu ilaç kullanmanıza rağmen mi geçmedi acaba alerji falan olmasın farklı doktorlara göstersen üniversite hasteneleri daha arastırmacı bu sefer geçer inşallah

kortizonlu ilaç geçiriyor. kremi bırakırbırakmaz tekrarlıyor. götürdüm bugün üniversiteye. atopik egzamaymış allerjik bünyelerde olurmuş ama şunu yedi ya da şunu sürdüm diye değilmiş. yani cildinin kuru olmasından dedi. sürekli nemlendirmek lazımmış bu tür ciltleri. allerji testine gerek yok dediyediklerinden değilmiş. arttığı için kullandığım kortizonlu ilaç yetersiz gelmiş. eumovate verdi 5 gün kullanılacak. sonra elidel. o kortizonsuz. toplamda 1 ay sürecek tedavi. bi de güçlü bi nemlendirici merhem verdi 10 gün sürülecek o da.öyle işte. inşallah düzelir artık. kremi sürmek bile mesele. uyanıkken sürsem anında siliyor. uyuyunca sürüyorum. sürerken uyanıyor. pöfff..

weewellin bileğe takılan titreşimli bi modelini kullanıyorum. gayet memnunum.

kızlar hasta olan ne çokbebek var. geçmiş olsun hepsine..

Son düzenleme:

offf burcu geçmiş olsun....o da zor ya....allah kolaylık versin....

bende gölge vardı çok önceden uzun süre öyle kullandım...saçım koyu kumral o tonda boyattım sonra..çokta sevdim bu halimi...hala da öyle boyatıyorum...saçlarıma aklar düştü genç yaşta..:)

:) :) meraba canım nasılsın uyudumu yiğit kevseri yeni uyuttum ikide bir uyanıyo cimcime sinir oldum bende daha önce gölge kullandım bu sefer ne cesaret röfle yaptım bılmıyorum ben tekrar kumrala boyatsam röfleler belli olmaz mı diyorsun senın golgelı yerler bellimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…