- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
kortizonlu ilaç geçiriyor. kremi bırakırbırakmaz tekrarlıyor. götürdüm bugün üniversiteye. atopik egzamaymış allerjik bünyelerde olurmuş ama şunu yedi ya da şunu sürdüm diye değilmiş. yani cildinin kuru olmasından dedi. sürekli nemlendirmek lazımmış bu tür ciltleri. allerji testine gerek yok dediyediklerinden değilmiş. arttığı için kullandığım kortizonlu ilaç yetersiz gelmiş. eumovate verdi 5 gün kullanılacak. sonra elidel. o kortizonsuz. toplamda 1 ay sürecek tedavi. bi de güçlü bi nemlendirici merhem verdi 10 gün sürülecek o da.öyle işte. inşallah düzelir artık. kremi sürmek bile mesele. uyanıkken sürsem anında siliyor. uyuyunca sürüyorum. sürerken uyanıyor. pöfff..
weewellin bileğe takılan titreşimli bi modelini kullanıyorum. gayet memnunum.
kızlar hasta olan ne çokbebek var. geçmiş olsun hepsine..
ben weewel almıştım 800 mt ( battaniyesini oynatsa ses geliyor)ilk aylarda çok işime yaradı ama artık gündüz hep yanımda anakucağıyla peşimde taşıyorum gecede yanımda yatıyor pek gerek yok ama odasını ayırınca ihtiyaç olur mu bilmiyorum
yeni dünya dediğiniz nedir
kortizonlu ilaç geçiriyor. kremi bırakırbırakmaz tekrarlıyor. götürdüm bugün üniversiteye. atopik egzamaymış allerjik bünyelerde olurmuş ama şunu yedi ya da şunu sürdüm diye değilmiş. yani cildinin kuru olmasından dedi. sürekli nemlendirmek lazımmış bu tür ciltleri. allerji testine gerek yok dediyediklerinden değilmiş. arttığı için kullandığım kortizonlu ilaç yetersiz gelmiş. eumovate verdi 5 gün kullanılacak. sonra elidel. o kortizonsuz. toplamda 1 ay sürecek tedavi. bi de güçlü bi nemlendirici merhem verdi 10 gün sürülecek o da.öyle işte. inşallah düzelir artık. kremi sürmek bile mesele. uyanıkken sürsem anında siliyor. uyuyunca sürüyorum. sürerken uyanıyor. pöfff..
weewellin bileğe takılan titreşimli bi modelini kullanıyorum. gayet memnunum.
kızlar hasta olan ne çokbebek var. geçmiş olsun hepsine..
:) :) meraba canım nasılsın uyudumu yiğit kevseri yeni uyuttum ikide bir uyanıyo cimcime sinir oldum bende daha önce gölge kullandım bu sefer ne cesaret röfle yaptım bılmıyorum ben tekrar kumrala boyatsam röfleler belli olmaz mı diyorsun senın golgelı yerler bellimiydi
krdln25 cnm weewell şarj durumu kaç saat gidiyor?ses konusunda nasıl?
ayy bir tuhaf oldum ya....tırstımda biraz ne yalan söylüyyeim...ama siz atlattnız inşallah bizde kolay atlatırız...bakalım kaç günde geçicek onuda yazarsın sonra değilmi...
oğluşum hiç hissetmedi ben de çok korkuyordum ama korkuacak bi şey yokmuş şuana kadar bi sorun olmadı bakalım perşembe yıka sonraki 3 gün sıcak su içine oturt dedi cumartesiye kadar gazlı bezin ortasına krem sürcem pipisine yerleştircem bez büyük filan değil aynı büyük olursa sallanır dedi normal bezini bağla dedi
hayırlım olsun canım benim
herkese teşekkürler bayadır giremedim bizim ki çok huysuz gündüz en çok 1 saat uyyor ve hep kucakta durmak istiyor bazen buna rağmen felaket ağlıyorof ben de bi fena oldum, hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun
Brc 80 dr. bize travazol, fucicort, emovate kremlerini kullandık. Emovate kremi sabah akşam 5 gün sürdük ama geçmedi. Şimdi momecon diye bir krem kullanıyoruz, hemen hemen geçti gibi. ama bırakınca tekrarlar mı bilemiyorum. Gerçekten çok zor bi durum.
günaydın arkadaşlar
sizi sıkıyor muyum bilmem ama buraya yazıp rahatlıyorum. sizden duyduğum 1-2 söz beni rahatlatıyor.
dün eve gittim, telefonuma çağrı geldi. baktım bakıcı. dedim hayırdır işi bırakacağını mı söyleyecek. aradım:
ben yarın sizle bebek bakımı için görüşecektim, ama işim çıktı saat 5 te buluşalım mı dedi.
bende 5 mi dedim.
pazarda buluşabiliriz saat 12 de gelirim müsait misiniz dedi.
söylediklerinizden birşey anlamadım. sen ........ değil misin ben tuğra'nın annesiyim dedim.
ayyyyyyy ben yalnış aradım arkadaşımı aramıştım dedi.
sorun yok değil mi dedim.
yok dedi kapattı.
kontürüm yoktu fazla konuşamadım. ama sinir oldum. demek bize bakıcılığa gelirken başka yerleri araştırıyormuş. baştan söyledik. çocuk bir evde bir işte rezil oluyor,düzeni bozuluyor verebileceğimiz rakam bu sonradan vazgeçmeyin dedik tamam dedi.
giderse üzülmeyeceğim zaten istemiyorum, hiç bir şey yapmıyormuş.
kıyafeti değişmiyor, mamasını annem hazırlıyor, biberonla yedirmeyi beceremiyor, odası toz içinde, çarşaf battaniye silkelenmiyor. e ben ne anladım bu işten? insan bardağını tabağını yıkamaz mı? ne biberon yıkıyor, ne mama kaselerini.
şimdi ben para vermesem haksız mıyım? annem yoruluyor güya annem yemek yapıp rahat edecekti.
zaten oğlum sevmemiş, kucağında çok huzursuz oluyormuş.
şurda 1 ay sonra izne ayrılıcam ama hiç huzurlu değilim.
bende beklazon kullandım sürer sürmez 1 saat sonra cildi mükemmel oluyo sanki sihirli ama 1 hafta sonra tekrar kötüleşmeye başlıyo kızlar sizinkilerin sadece yüzündemi vucudunda olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?