2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım (umarım bu sefer geçer)

bir bakayım işe başlıyacağım gece çalışıcam lazım hem de çok

yeni dünya dediğiniz nedir

malta da deniyor:)

çok geçmiş olsun cnm iş çabuk düzelir..teşekkürler bakayım weewelin e

krdln25 cnm weewell şarj durumu kaç saat gidiyor?ses konusunda nasıl?

selam...yiğit paşa ne mümkün uyumak..cin gibi yaw bu gece....balonla oynuyor...savaşıyormu desem...:)

ya çok hatırlamıyorum ama sanırım az bişey belli oluyordu..ben 2 senedir koyu renk kullanıyorum...olmadı bir kez daha boyatırsın....değişiklik iyi oluyor....hem sarı saç beni yaşlı gösteriyordu..

krdln25 cnm weewell şarj durumu kaç saat gidiyor?ses konusunda nasıl?

sesi çok güzel hatta keşke daha düşük mesafeli alsaydım diyorum çocuk kıpırdasa ses geliyor sürekli gidiyorum bende alışamadım :) şarjıda çok iyi haftada 2 kez takıyorum ki kırkı çıkana kadar bir odadan hiç çıkarmadım çocuğu sürekli açıktı düşünüyorsan 400 metre olanlar yeterli bence boşuna para vermene gerek yok

ayy bir tuhaf oldum ya....tırstımda biraz ne yalan söylüyyeim...ama siz atlattnız inşallah bizde kolay atlatırız...bakalım kaç günde geçicek onuda yazarsın sonra değilmi...

hayırlım olsun canım benim

of ben de bi fena oldum, hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun
herkese teşekkürler bayadır giremedim bizim ki çok huysuz gündüz en çok 1 saat uyyor ve hep kucakta durmak istiyor bazen buna rağmen felaket ağlıyor
dayanacak gücü kalmıyor bazen 4 gündür migren mide ve karın ağrısı çekiyorum kafam götürmüyr artık akıl verin ne yapcam
2 çocuk çok zor geçiyor o da eşim ve annem de var tabi herzaman olamıyorlar çok uykusuzum saat 8 9 gibi uyuyo o arada uyuyorsam o yoksa gece bölük pörçük 3 4 uyku o da şimdi

Brc 80 dr. bize travazol, fucicort, emovate kremlerini kullandık. Emovate kremi sabah akşam 5 gün sürdük ama geçmedi. Şimdi momecon diye bir krem kullanıyoruz, hemen hemen geçti gibi. ama bırakınca tekrarlar mı bilemiyorum. Gerçekten çok zor bi durum.

günaydın!
bu gece bütün bebekler huysuzdu galiba. benimki 03,15 de kalktı mamasını yedi uyudu tam yatağına koydum uyandı, mızıklandı. tekrar aldım salladım, göğsümde yatırdım yok uyumadı. yarım biberon mama verdim yine uyudu, yatağına koydum uyandı. sallayım dedim istemedi, ağlar gibi mızıldandı. eşim kalktı o denedi yok uyumak istemiyor. bizde salona gittik, oyaladık. ben tulumunu düzelteyim diye yatırdım koltuğa bende yanına uzandım, emziğini verdim elini tuttum uyuyup kaldı. bende diğer koltuğa yattım. babasıda odada uyudu. tabi bütün bunlar olduğunda saat 5,30 oluyordu. derdi neydi anlamadım!:26:

bende beklazon kullandım sürer sürmez 1 saat sonra cildi mükemmel oluyo sanki sihirli ama 1 hafta sonra tekrar kötüleşmeye başlıyo kızlar sizinkilerin sadece yüzündemi vucudunda olan varmı

sizi sıkıyor muyum bilmem ama buraya yazıp rahatlıyorum. sizden duyduğum 1-2 söz beni rahatlatıyor.
dün eve gittim, telefonuma çağrı geldi. baktım bakıcı. dedim hayırdır işi bırakacağını mı söyleyecek. aradım:
ben yarın sizle bebek bakımı için görüşecektim, ama işim çıktı saat 5 te buluşalım mı dedi.
bende 5 mi dedim.
pazarda buluşabiliriz saat 12 de gelirim müsait misiniz dedi.
söylediklerinizden birşey anlamadım. sen ........ değil misin ben tuğra'nın annesiyim dedim.
ayyyyyyy ben yalnış aradım arkadaşımı aramıştım dedi.
sorun yok değil mi dedim.
yok dedi kapattı.
kontürüm yoktu fazla konuşamadım. ama sinir oldum. demek bize bakıcılığa gelirken başka yerleri araştırıyormuş. baştan söyledik. çocuk bir evde bir işte rezil oluyor,düzeni bozuluyor verebileceğimiz rakam bu sonradan vazgeçmeyin dedik tamam dedi.
giderse üzülmeyeceğim zaten istemiyorum, hiç bir şey yapmıyormuş.
kıyafeti değişmiyor, mamasını annem hazırlıyor, biberonla yedirmeyi beceremiyor, odası toz içinde, çarşaf battaniye silkelenmiyor. e ben ne anladım bu işten? insan bardağını tabağını yıkamaz mı? ne biberon yıkıyor, ne mama kaselerini.
şimdi ben para vermesem haksız mıyım? annem yoruluyor güya annem yemek yapıp rahat edecekti.
zaten oğlum sevmemiş, kucağında çok huzursuz oluyormuş.
şurda 1 ay sonra izne ayrılıcam ama hiç huzurlu değilim.

Son düzenleme:

ay canım benim ya uf ben bile burdan nasıl sinir oldum gerizekalı insanlar madem çalışmıcan niye başlıyosun bu insanlar para için her şeyi yaparlar eğer ayrılırsa ben senin yerinde olsam bu düşüncede olan insana parasını vermem ayrıca bu kadın ne iş yapıyo benim arkadaşımın anneside bebek bakıyodu kimse söylemiyodu ona evi topla diye mis gibi evi topluyodu bebeği bakıyodu eğer vakti kalırsa yemeklerini bile yapıyodu çokta cüzi bi rakam alıyodu şuraya bak çocuğun biberonunu bile yıkamıyomuş yıkasa elinemi yapışır

günaydın güzel topik
nasılsınız annişler ve beişler

melodi okudum uff üzücü canım yaa
sen izin sonrası kreşi düşünmeye başla derim bakıcıdan yüzün gülmedi kreş belki rahat olur

ayrıca verdiğin ücretle çalışmayı kabul ettiyse bebeğin herşeyiyle ilgilenmeli o alacağını haketmiyor demek ki yazık (

bende beklazon kullandım sürer sürmez 1 saat sonra cildi mükemmel oluyo sanki sihirli ama 1 hafta sonra tekrar kötüleşmeye başlıyo kızlar sizinkilerin sadece yüzündemi vucudunda olan varmı

Benimkinin en belirgin ağız kenarları ve çenesi kızarıyor. Bacaklarında da var ama sadece pütürlü. Biz bir hafta sonra kontrole gideceğiz bakalım ne diyecek?

Melodi canım yaa çok üzüldüm. Ne yapsak ki ... Ben izmir merkezde olsaydım inan sen izne ayrılana kadar ya da ben işe başlayana kadar bakardım. bir ya da iki ne farkeder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…