2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol arkadaşım bende hazırladığım karışımlara milupanın 8 tahıllı ballı sından koyuyorum doğukanda çok sevdi sen nasıl yaptın bir keredemi karışımlaramı kattın

ustundekı tarıfle yaptım ben bısıye katmadım, mılupa peynırlı pekmezlı olandan 3 kasıga 140 cc mı ne, ıcıne de yarım muz koydum, yedirdim işte, haftada ıkı kere de onu verırım kahvaltıda degısıklık olsun

zaten bu geçer sonra ara ara tekrar olurmuş. alışalım yani

bende beklazon kullandım sürer sürmez 1 saat sonra cildi mükemmel oluyo sanki sihirli ama 1 hafta sonra tekrar kötüleşmeye başlıyo kızlar sizinkilerin sadece yüzündemi vucudunda olan varmı

yüzünde.ama dr emeklemeye başlayınca kol ve bacaklarında da olabilir dedi.

melodi bugün telefon numarasını karıştıran gerizekalı yarın çocuğun mamaını karıştırır. inşallah iyi birini bulursun.

brc80, halenur ve laylaylay geçmiş olsun bebklerinize. inşallah çabucak düzelir narin ciltleri.

brc allahtan mamasını annem hazırlıyor. benim çocuğuma bakınca mı aklına geldi başka yerleri araştırmak?

Evet bende de var öyle bir babaanne. Ama bana faydası yok. Babaannem amcamlarla birlikte oturuyor. Amcamın kızı doğduğundan beri o bakıyor. Şimdi kız Üniversitede okuyor başka bir şehirde, babaannem yas tutuyor torunundan ayrı diye. Ben de bekarken annemi kaybettim. Zor günler geçirdim ama onun umurunda bile olmadı. Sanki ben onun torunu değilim. Şimdi 90 yaşlarında ama turp gibi. Gelip benim oğluma bakabilir ama ne ben çağırırım ne de o gelir. Hayat bazı insanlar için çok zor. Ben çocuklarımı bırakıp çalışıyorum, o oturduğu yerden babamın maaşını alıyor, üniversitede okuyan sevgili torununa yediriyor. Çok dertlendim be yaaa....

Arkadaşlar ben ek gıdaya tam anlamıyla başlamadım. Arada elma suyu, püresi veriyorum ama düzenli değil. Ek gıdaya başladığımızda tavuk yumurtası değil de bıldırcın yumurtası versek olmaz mı? Nedersiniz?

çok çok katılıyorum sana
bu para kazanmak için yapılıyor ama hakkını kolay veremeyeceğin bir iş
bakıcıysan o çocuğu annesi kadar olmsada ona yakın bakmalısın
sevgi dolu olmalısın sevmelisin
yoksa o çocuğa üzülürüm ben....

yuh be ne şans var sende de aynı ben kadersiz
o gitmeden sen bas tekmeyi sinir şey
artık o kadar sinirli bi yapıya sahip oldum ki herkese kafa göz girmek istiyorum

melodi çok üzüldüm canım ya.inşallah karsına ii biri çıkar.çok zor tahmin ediyorum..Allah büyük

kızlar benım kızımın sağ gözü bazen emzik emerken çok açılıyo.pörtlüyo yani.böyle bişe hiç duydunuzmu...

valla hiç duymadım.
bahçende bıldırcın mı var?

evet para kazanmak için yapılıyor ama mantık şu olmamalı.
ben evde oturuyorum bu yaşta bir mesleğim yok, çocuk bakarım. kolay nasıl olsa. yedir,temizle,uyut.
paramı alır çekilirim.
işte böyle olmuyor. emanet bir çocuk var. severek bakmalısın, ilgilenmelisin. herşeyi senden sorumlu. ben eve geldiğimde üstü mü değişti, çarşafı battaniyesi temiz mi, odasının tozu alındı mı diye düşünmemeliyim. yani bunların yapıldığını bilerek gönül rahatlığıyla evde olmam lazım.

kızlar benım kızımın sağ gözü bazen emzik emerken çok açılıyo.pörtlüyo yani.böyle bişe hiç duydunuzmu...

canım ne zamandır böyle ki. emziği ayına uygun değil mi? doktora göster istersen.

melodi çok üzüldüm canım ya.inşallah karsına ii biri çıkar.çok zor tahmin ediyorum..Allah büyük

evet çok zor.

yuh be ne şans var sende de aynı ben kadersiz
o gitmeden sen bas tekmeyi sinir şey
artık o kadar sinirli bi yapıya sahip oldum ki herkese kafa göz girmek istiyorum

aynen canım kadersizim. bugün son zaten. akşam beklerse konuşacağım. ben geldiğimde gitmiş olursa arayıp söylerim.

canım bizimde ek gıda bölümümüz var bir bak istersen.
portakal suyu asitli olduğu için henüz verilmez diye biliyorum. süt 1 yaşından önce verilmiyor, pirinçununun hiç bir yararı yok. onun yerine hazır mamalarda pişirilen lezeetler var. sade ve meyveli muhallebiler.
sana dr. mu söyledi ek gıdaya geçme zamanını. dr. bana da söyledi ama ben 2 hafta önce başladım.
kahvaltı vermedi ama ben yarın başlıyorum.
ben kavanoz maması aldım. sebze çorbası verdim. içinde karnıbahar olduğu için aldım. zamanı geçti çünkü. alıp kenara koy bir kaç çeşit elinin altında hazır olsun.

Son düzenleme:

o gitmeden sen gönder gitsin beğenmedim seni para falanda vermiyorum de hatta bir güzel döv salak kadın ev işini yapmayabilir ama çocuğuna hijyenik koşullarda bakmak zorunda aptal sende ne sabır var melodi bir gün ceren kusmuş annemin gözünden kaçmış geldiğimde kıyafetinde kusmuk lekesi var diye kalbini kırmuıştım bakıcıya vereceğin parayla otur evinde kendin bak canım şurda ne kadar daha mama yer ki masrafları günden güne azalıyor çok üzülüyorum sana ben evde babasına bırakırken bile içim rahat etmiyor Allah yardımcın olsun

ceren yapıyordu onu bazen sinirden deyip gülüyorduk ama kötü bişey gelmemişti aklıma gazı varkende bütün sinirini emzikten alıyordu emziği bıraktı biberonlada olmadı öyle birşey

doktor 6 ay anne sütü dedi mamada vermedim.15 gün sonra geçicem ama şimdi sadece tattırmak istiyorum alışsın diye,acemilik olamsın diye araştırayım dedim.kavanoz maması sağlıklımı emin olamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…