sağol arkadaşım bende hazırladığım karışımlara milupanın 8 tahıllı ballı sından koyuyorum doğukanda çok sevdi sen nasıl yaptın bir keredemi karışımlaramı kattın
ustundekı tarıfle yaptım ben bısıye katmadım, mılupa peynırlı pekmezlı olandan 3 kasıga 140 cc mı ne, ıcıne de yarım muz koydum, yedirdim işte, haftada ıkı kere de onu verırım kahvaltıda degısıklık olsun
Brc 80 dr. bize travazol, fucicort, emovate kremlerini kullandık. Emovate kremi sabah akşam 5 gün sürdük ama geçmedi. Şimdi momecon diye bir krem kullanıyoruz, hemen hemen geçti gibi. ama bırakınca tekrarlar mı bilemiyorum. Gerçekten çok zor bi durum.
bende beklazon kullandım sürer sürmez 1 saat sonra cildi mükemmel oluyo sanki sihirli ama 1 hafta sonra tekrar kötüleşmeye başlıyo kızlar sizinkilerin sadece yüzündemi vucudunda olan varmı
sizi sıkıyor muyum bilmem ama buraya yazıp rahatlıyorum. sizden duyduğum 1-2 söz beni rahatlatıyor.
dün eve gittim, telefonuma çağrı geldi. baktım bakıcı. dedim hayırdır işi bırakacağını mı söyleyecek. aradım:
ben yarın sizle bebek bakımı için görüşecektim, ama işim çıktı saat 5 te buluşalım mı dedi.
bende 5 mi dedim.
pazarda buluşabiliriz saat 12 de gelirim müsait misiniz dedi.
söylediklerinizden birşey anlamadım. sen ........ değil misin ben tuğra'nın annesiyim dedim.
ayyyyyyy ben yalnış aradım arkadaşımı aramıştım dedi.
sorun yok değil mi dedim.
yok dedi kapattı.
kontürüm yoktu fazla konuşamadım. ama sinir oldum. demek bize bakıcılığa gelirken başka yerleri araştırıyormuş. baştan söyledik. çocuk bir evde bir işte rezil oluyor,düzeni bozuluyor verebileceğimiz rakam bu sonradan vazgeçmeyin dedik tamam dedi.
giderse üzülmeyeceğim zaten istemiyorum, hiç bir şey yapmıyormuş.
kıyafeti değişmiyor, mamasını annem hazırlıyor, biberonla yedirmeyi beceremiyor, odası toz içinde, çarşaf battaniye silkelenmiyor. e ben ne anladım bu işten? insan bardağını tabağını yıkamaz mı? ne biberon yıkıyor, ne mama kaselerini.
şimdi ben para vermesem haksız mıyım? annem yoruluyor güya annem yemek yapıp rahat edecekti.
zaten oğlum sevmemiş, kucağında çok huzursuz oluyormuş.
şurda 1 ay sonra izne ayrılıcam ama hiç huzurlu değilim.
brc80, halenur ve laylaylay geçmiş olsun bebklerinize. inşallah çabucak düzelir narin ciltleri.
Teşekkürler Melodi.
ben onlardanım :) 65 yaşındakı babannem beni 10 gunlukken almış, 19 yaşıma gırene kdr da bana o baktı. kalp, tansıyon, romatızma, sonradan şeker.. ne ararsan vardı. ama bır gun bıle yoruldum, bıktım, nıye ben bakıyorum, asla asla boyle bişi demedi, daha da dıyo kı burcu kızım cok yoruluosun keske ankarada olsaydın demıre de ben bakardım, ki şu an 90 yasında :S allah bın defa razı olsun
melodı o zmn para fln verme ve hatta sen kendın yol ver bence kadına bugun sonunda, dunku telefon konusmasını aktar bu yaptıgın iş etıgıne sıgmıyo de, gule gule de... gerızekalı kadın ya, herkes bakıcı olamaz ne yazık kı ama onune gelen para kazanmak ıcın bu ıse basvuruyo. oysa bu cok cok cok zor bı meslek bence :S
sizi sıkıyor muyum bilmem ama buraya yazıp rahatlıyorum. sizden duyduğum 1-2 söz beni rahatlatıyor.
dün eve gittim, telefonuma çağrı geldi. baktım bakıcı. dedim hayırdır işi bırakacağını mı söyleyecek. aradım:
ben yarın sizle bebek bakımı için görüşecektim, ama işim çıktı saat 5 te buluşalım mı dedi.
bende 5 mi dedim.
söylediklerinizden birşey anlamadım. sen ........ değil misin ben tuğra'nın annesiyim dedim.
yok dedi kapattı.
kontürüm yoktu fazla konuşamadım. ama sinir oldum. demek bize bakıcılığa gelirken başka yerleri araştırıyormuş. baştan söyledik. çocuk bir evde bir işte rezil oluyor,düzeni bozuluyor verebileceğimiz rakam bu sonradan vazgeçmeyin dedik tamam dedi.
kıyafeti değişmiyor, mamasını annem hazırlıyor, biberonla yedirmeyi beceremiyor, odası toz içinde, çarşaf battaniye silkelenmiyor. e ben ne anladım bu işten? insan bardağını tabağını yıkamaz mı? ne biberon yıkıyor, ne mama kaselerini.
şimdi ben para vermesem haksız mıyım? annem yoruluyor güya annem yemek yapıp rahat edecekti.
Arkadaşlar ben ek gıdaya tam anlamıyla başlamadım. Arada elma suyu, püresi veriyorum ama düzenli değil. Ek gıdaya başladığımızda tavuk yumurtası değil de bıldırcın yumurtası versek olmaz mı? Nedersiniz?
çok çok katılıyorum sana
bu para kazanmak için yapılıyor ama hakkını kolay veremeyeceğin bir iş
bakıcıysan o çocuğu annesi kadar olmsada ona yakın bakmalısın
sevgi dolu olmalısın sevmelisin
yoksa o çocuğa üzülürüm ben....
kızlar benım kızımın sağ gözü bazen emzik emerken çok açılıyo.pörtlüyo yani.böyle bişe hiç duydunuzmu...
melodi çok üzüldüm canım ya.inşallah karsına ii biri çıkar.çok zor tahmin ediyorum..Allah büyük
yuh be ne şans var sende de aynı ben kadersiz
o gitmeden sen bas tekmeyi sinir şey
artık o kadar sinirli bi yapıya sahip oldum ki herkese kafa göz girmek istiyorum
bende 5 mi dedim.
yok dedi kapattı.
kızlar benım kızımın sağ gözü bazen emzik emerken çok açılıyo.pörtlüyo yani.böyle bişe hiç duydunuzmu...
doktor 6 ay anne sütü dedi mamada vermedim.15 gün sonra geçicem ama şimdi sadece tattırmak istiyorum alışsın diye,acemilik olamsın diye araştırayım dedim.kavanoz maması sağlıklımı emin olamıyorum...canım bizimde ek gıda bölümümüz var bir bak istersen.
portakal suyu asitli olduğu için henüz verilmez diye biliyorum. süt 1 yaşından önce verilmiyor, pirinçununun hiç bir yararı yok. onun yerine hazır mamalarda pişirilen lezeetler var. sade ve meyveli muhallebiler.
sana dr. mu söyledi ek gıdaya geçme zamanını. dr. bana da söyledi ama ben 2 hafta önce başladım.
kahvaltı vermedi ama ben yarın başlıyorum.
ben kavanoz maması aldım. sebze çorbası verdim. içinde karnıbahar olduğu için aldım. zamanı geçti çünkü. alıp kenara koy bir kaç çeşit elinin altında hazır olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?