bebişleri tek başına destekli oturtmaya başladınızmı
atsaprenses slm bizim bebişler aynı gn doğmuştu nasıl senin minikk varmı diş falan aşısı ne zaman
selam annişleeeer....ohh bugun hava çok güzeldi...dışarıdaydık bizde...oğlum bol bol güneş aldı....sularla oynattık..
ohhh yaz gibisi yok...
Atlas hastanesi umut tiryaki ye gidiyorum
MELODİ çok üzüldüm ya...işte herkese de güvenilmiyorki...temizi var beceriklisi var beceriksizi var...bide iyi tarafından bak.allahın hikmeti yanlışlıkla aramış seni...sende işini ona göre ayarlarsın...parasını da kesersin....ortadaki bir bebek ya....işini sağlama almaya bakıyor demekki ondan sonra sana ben gelmiyorum diyecekti...
slm annişler ve baldan tatlı kuzucuklar öpüyorum hepinizi kızımla dışarı çıktık bgn hava ehh işte idare ederdi ne soğuk olduğu belli nede bulutların aradan göz kırpan güneş bellii aman napıyım çıktım işte sakın sakın nereye kdr bu çocuklar hiçmi hava almayacakk ben kızıma daha bebek arabası almadım bakıyom karar veremiyommm kucaktada zor oluyo artık dışardaa sizler ne ldınz paylaşınn
günaydın. hala 6'da kalkıyoruz, bence bu çocuğun kişiliği böyle, uğraşmak nafile, erkenci bi insan olcak. aslında 10a-11e kdr uyuyan insanlara sinir olurum günün yarısını öldürüyorlar resmen, ama en azından 7.30da fln kalksa çok iyi olurdu. amaaannnnn....
Herkese günaydın. Moralim çok bozuk. Oğlumun yüzünde dermatit olduğunu ve son dr.nin verdiği kremin iyi geldiğini yazmıştım hatırlarsanız. Kremi 5 gün kullanmamız gerekiyordu. Dün 5. günümüzdü. Ayrıca akşamları 5 damla zytec diye damla kullanıyorduk. Dün akşam kremi kullanma süremiz bitti diye damlayı da vermemiştim. Bu sabah 06:30 da uyandık. Bezini değiştirmek için açtım ki ne göreyim bütün karnı,poposu,beli,koltukaltı tamamen kabarmış. Kollarında yok. Bacaklarında daha az. Biraz sonra dr.u arayacağım. Neşesi yerinde ama neden oluyor ki? Benim yediğim birşey mi dokunuyor anlamadım.
Bir de bebeklerinizin çamaşırlarını hangi deterjanla yıkıyorsunuz.
Bir de bebeklerinizin çamaşırlarını hangi deterjanla yıkıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?