2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm annişler ve baldan tatlı kuzucuklar öpüyorum hepinizi kızımla dışarı çıktık bgn hava ehh işte idare ederdi ne soğuk olduğu belli nede bulutların aradan göz kırpan güneş bellii aman napıyım çıktım işte sakın sakın nereye kdr bu çocuklar hiçmi hava almayacakk ben kızıma daha bebek arabası almadım bakıyom karar veremiyommm kucaktada zor oluyo artık dışardaa sizler ne ldınz paylaşınn

selam annişleeeer....ohh bugun hava çok güzeldi...dışarıdaydık bizde...oğlum bol bol güneş aldı....sularla oynattık..

ohhh yaz gibisi yok...

selam annişleeeer....ohh bugun hava çok güzeldi...dışarıdaydık bizde...oğlum bol bol güneş aldı....sularla oynattık..

ohhh yaz gibisi yok...

ben stres atmaya çıktım iyice gerildim döndüm zaten gerilmek için hiç bir fırsatı kaçırmam ohhh güneş var dedim çocuğun üzerini çok kalın giydirmeden koydum arabasına çıktık hoppp bir rüzgar battaniyesini attım üstüne tekrar güneş bu sefer terliyor amannn yeter dönüyorum dedim geldim eve hiç zevk almadım bıktım bu dengesiz havalrdan en iyisi alışveriş merkezlerinden ayrılmamak

burdada havalar sogudu kacgündürde bayagi yagmur yagiyor düzelsede cocuklari rahat rahat gezmeye götürsek:131:

bızde bugun dısarı cıktık ii oldu valla ama hışır oldum.viaportu bılenler bılır oraya gıttık.donustede gorumcemlere gıttık eve geldıgımızde saat 12 olmustu.banyo falan derken bı baktım saat 2.3 tede kızıma sutunu vercegım ıcın hıc yatmıyım dedım.herkese tatlı ruyalar.

günaydın. hala 6'da kalkıyoruz, bence bu çocuğun kişiliği böyle, uğraşmak nafile, erkenci bi insan olcak. aslında 10a-11e kdr uyuyan insanlara sinir olurum günün yarısını öldürüyorlar resmen, ama en azından 7.30da fln kalksa çok iyi olurdu. amaaannnnn....

bugünün ilk günaydınıda benden geldin günaydın annişlerrrr atusa bnm kızımn aşısıda 27snde zor diolar bakalım napcazz hayırlısı artk

Herkese günaydın. Moralim çok bozuk. Oğlumun yüzünde dermatit olduğunu ve son dr.nin verdiği kremin iyi geldiğini yazmıştım hatırlarsanız. Kremi 5 gün kullanmamız gerekiyordu. Dün 5. günümüzdü. Ayrıca akşamları 5 damla zytec diye damla kullanıyorduk. Dün akşam kremi kullanma süremiz bitti diye damlayı da vermemiştim. Bu sabah 06:30 da uyandık. Bezini değiştirmek için açtım ki ne göreyim bütün karnı,poposu,beli,koltukaltı tamamen kabarmış. Kollarında yok. Bacaklarında daha az. Biraz sonra dr.u arayacağım. Neşesi yerinde ama neden oluyor ki? Benim yediğim birşey mi dokunuyor anlamadım.

Atlas hastanesi umut tiryaki ye gidiyorum

Merhaba;

14 haftalık hamileyim hala dr.umu sabitleyemedim
Atlas Hastanesinde Umut Tiryaki'yi tavsiye ediyor yakınlarım.Memnun musunuz ve ne kadar zamandır gidiyorsunuz.Bugüne kadar gittiğim hiç bir kadın doğumcu ne kilomu ölçtü ne de çok üstünde durdu.ultrasondan bakıp normal sormak istediğin bişi var mı diyolar bu kadar.Zaten ilk gebeliğim sormak istediğim bir şey olup olmadığını bilemem ki?neyin zararlı neyin tehlikeli olabileceğini sen söleyeceksin öyle değil mi?internetten araştıra araştıra kendime dr.oldum yani
Çarşamba günü Umur Tiryaki ye gideceğim umarım memnun kalırım.

offfff şöyle bir rahat edemiyorum. cumartesi gittim yine aynı. ne biberonu yıkamış ne mama kasesini nede kendi yediği tabağını. git diyemiyorum oğlum artık evde olsun istiyorum. yeni birini bulana kadar mecbur idare edeceğiz.

bizim arabanın markası elele. çift yönlü. ancak ağır bir araba. aslında önümüz yaz olduğu için baston pusetler daha rahat olur diye düşünüyorum.

benimkide 6 da kalkıyor. biz işe gideceğiz diye kalkıyoruz. biraz daha yatsa ne iyi olur. aynen babasına çekmiş. pazar bile sabahun zorttiğinde kalkıyorlar.

canım bebeişine banyodan sonra losyon yağ gibi birşey sürüyor musun? benimkine 20 günlükken bir losyon sürmüştüm. organicum diye bir kerem, eşimin müşteisi numune getirmişti. bezini değiştitrirken bir baktım sırtı ve karnı kıpkırmızı nokta nokta kabarmış. kollarında bacaklarında az az vardı. birde ilk doğduğu hafta poposunda olmuştu. dr. su+pamuk kullan demişti.
ama seninkinin her yerinde oluyor nerdeyse.
yediklerine dikkat et bakalım bir dene.

Bir de bebeklerinizin çamaşırlarını hangi deterjanla yıkıyorsunuz.

dalan roxy sabuntozu kullanıyordum ama ilave durulama yapıyordum. şimdi dalin sıvu deterjan aldım.

günaydın güzel annişler ve tatlı bebişler!
herkese bol güneşli neşeli bir hafta diliyorum.

hatlar mı karıştı? :26:

yağmur berekettir aslında ama yazı da özledik artık. bu dengesiz havalar hasta ediyor insanı. sabah kalktım tüm vücudum ağrıyordu. burnum musluk gibi. ilaç aldım bakalım. inşalah çabuk atlatırım. bahar ayını hiç sevmiyorum.

Az önce dr.u aradım. Kontak alerji, herşeyden olabilir dedi. Melodi dr. da senin gibi bebe yağı, nemlendirici ve kullandığım ıslak mendili sordu. İlk ikisini kullanmıyorum. Sadece poposuna arada bepanten krem sürüyorum. Islak mendilde bebedorun su ve pamuk (hala yenidoğan ilk günler ) kullanıyorum.Kremi ve damlayı kullan dedi.Tlf kapattıktan sonra aklıma geldi dün bezelye yemiştim ondan olabilir mi diye internete baktım, bezelye de alerjikmiş. Tekrar aradım. Herşey olabilir dedi. Haftaya kontrolü var. ben de dalan roxi kullanıyorum. Melodi sn bakıcı işini ne yaptın var mı bi gelişme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…