2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bugün geldi mi onu bile bilmiyorum. akşama öğreneceğim. bugün son zaten, istemiyorum kesinlikle. geldiğinden beri 1 kere çocuğun çarşafını silkelememiş, battaniyesini de. ya bi bak değiştir. ben mi takip edicem. ben evdeyken sık sık değiştiriyordum bakıyordum. canım ben çalışmak zorundayım. mama masrafını babaannesi karşılıyor. şimdi ek gıdaya geçti. onun meyve ve sebzesini özel alıyorum. birde tek benim sigortam var. oğlum için sigortam devam etmek zorunda. bende babasına bıraktım 1 ay işe götürdü ama gel bana sor. ben eşime kaç kere fırça attım hijyen yüzünden.

ben begenmedım bu sıteyı.canım bence sen ılk elma ve armut suyu ıle basla sonra yavas yavas pureye gec ama portakal,greyfurt,ananas ve çilek verme.daha sonra baska bı ogunde sebze corbasına basla az az.kabak,havuc,patates vb.sebzelerdende bakla ve patlıcan yasak.sonra ondada pureye gec.bunları yemeye alısıncada yogurda gecersın.kavanoz mamasına gelınce mılupa ve hıpp organık ben yedırıyorum mılupa ama meyve purelerını sonucta her meyve yok suan.ama sebze puresını evde yapıyorum ama dısardaysam kavanoz verıyorum.yogurt zaten babymıx verıyoırum.evde yapamıyorum.zaten yedıgı benımkının kus kadar okadar ugrascam cabalıycam yemıycek ıyıce cıldırcam.

canım bizim kızların çoğu veriyor. ama tabi herzaman değil. elinin altında hazır olsun birkaç çeşit al.
kızlar hipp diye bir markayı tavsiye ediyor. ben bebelac aldım ama onu deneyeceğim. sebze çorbasını ve püreleri evde yapabilirsin. doktoru da dinle ama ek gıdaya da alışması lazım. zaten bu arada anne sütüde alacak.

melodı canım annen ve esın 1 ay daha ıdare etseler.sonrada arkadasların dedıgı gıbı krese verırsın.yada konussan sen 1 ay sonra cıkcagına ızıne sımdı cıksan.sonrada ıyı bı krese yerlestırırsın.krestede cok guzel yetısen cocuklar var.gercı sen hepsını dusunmussundur ama..valla elımızden bıse gelmıyo anca aklımıza gelenlerı yazabılıyoruz.

annem ancak cumartesi günleri bakabilir.eşim işe götürsün tamamda düğün sezonu geldi. işler yoğunlaşacak. bu beni düşündürüyor. kadın kalsa bişey yapmıyor boşa para vericem. benim şu an izne çıkmam mümkün değil yerime eleman yok. işler yoğunlaşacak. yani iki ucu pohlu değnek. sıkıştım kaldım.

ben denemek için oturtmuştum. ama 6. ayın dolmasını bekliyorum. oto koltuğu var. hafif eğimli oturtuyorum.

selam anişler...

bakayım bir beb bisküvisi yapmayı denicem...olursa verrim size tarifi...

bilyorsunuz biz alerjimizden dolayı normal bebe bisküvisi ve ekmeğini tüketemiyoruz...bakalım kendim becerebilecekmiyim...:)

see you later...:80:

kolay gelsın sekerim.inşallah zahmetının karsılıgını alırsn

kolay gelsın sekerim.inşallah zahmetının karsılıgını alırsn

saoğalsın cıncıkım...sanırım oldu...

yani pek tatlı olmadı bizim için ama yiğit için ideal tadı..:)

umarım o da sever ve yer...henüz daha vermedim...

Bebek Bisküvisi

2 çay bardağı tam buğday unu
1/2 çay bardağı irmik
2 çay bardağı pirinç unu
4 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı kayısı püresi( kuru kayısıyı sıcak suda beklet, rondodan geçir)(isteğe bağlı)

ben tereyğı yerine zeytinyağı koydum...tabi hamuru toparlayamadığı için azıcıkta su katmak zorunda kaldım...birde kayısıda koymadım şuan için yiğite hiç kayısı vermediğim için..

kavanozlarda saklanıyo muymuş bunlar da 10 gün fln?

MELODİ çok üzüldüm ya...işte herkese de güvenilmiyorki...temizi var beceriklisi var beceriksizi var...bide iyi tarafından bak.allahın hikmeti yanlışlıkla aramış seni...sende işini ona göre ayarlarsın...parasını da kesersin....ortadaki bir bebek ya....işini sağlama almaya bakıyor demekki ondan sonra sana ben gelmiyorum diyecekti...

infoxcum senin de işin zor valla. kolay gelsin. annelik nasıl sabır gerektiriyor yaa. allah da o sabrı veriyor ..

infoxcum senin de işin zor valla. kolay gelsin. annelik nasıl sabır gerektiriyor yaa. allah da o sabrı veriyor ..

teşekkür eder,m burcu...gerçekten öyleymiş...kendimde olsa bu kadar dikkat etmezdim yediklerime...5 aydır diyetteyim...epey bişeyi özledim..ama önemli değil...tek umudum oğlum bir yaşına kadar atlatabilsin şu alerjiyi....yoksa onun işi daha zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…