o gitmeden sen gönder gitsin beğenmedim seni para falanda vermiyorum de hatta bir güzel döv salak kadın ev işini yapmayabilir ama çocuğuna hijyenik koşullarda bakmak zorunda aptal sende ne sabır var melodi bir gün ceren kusmuş annemin gözünden kaçmış geldiğimde kıyafetinde kusmuk lekesi var diye kalbini kırmuıştımbakıcıya vereceğin parayla otur evinde kendin bak canım şurda ne kadar daha mama yer ki masrafları günden güne azalıyor çok üzülüyorum sana ben evde babasına bırakırken bile içim rahat etmiyor Allah yardımcın olsun
selam annişler bizimde ek gıdaya geçmemize az kaldı araştırmaya başladım ne versem diye.bu sitede yazılanlar fena değil...birde kavanoz mamalardan veren varmı sağlıklımı bunlar??
Bebeklerimize hangi ek gıdaları verebiliriz?
doktor 6 ay anne sütü dedi mamada vermedim.15 gün sonra geçicem ama şimdi sadece tattırmak istiyorum alışsın diye,acemilik olamsın diye araştırayım dedim.kavanoz maması sağlıklımı emin olamıyorum...
bugün geldi mi onu bile bilmiyorum. akşama öğreneceğim. bugün son zaten, istemiyorum kesinlikle. geldiğinden beri 1 kere çocuğun çarşafını silkelememiş, battaniyesini de. ya bi bak değiştir. ben mi takip edicem. ben evdeyken sık sık değiştiriyordum bakıyordum. canım ben çalışmak zorundayım. mama masrafını babaannesi karşılıyor. şimdi ek gıdaya geçti. onun meyve ve sebzesini özel alıyorum. birde tek benim sigortam var. oğlum için sigortam devam etmek zorunda. bende babasına bıraktım 1 ay işe götürdü ama gel bana sor. ben eşime kaç kere fırça attım hijyen yüzünden.
melodı canım annen ve esın 1 ay daha ıdare etseler.sonrada arkadasların dedıgı gıbı krese verırsın.yada konussan sen 1 ay sonra cıkcagına ızıne sımdı cıksan.sonrada ıyı bı krese yerlestırırsın.krestede cok guzel yetısen cocuklar var.gercı sen hepsını dusunmussundur ama..valla elımızden bıse gelmıyo anca aklımıza gelenlerı yazabılıyoruz.
selam anişler...
bakayım bir beb bisküvisi yapmayı denicem...olursa verrim size tarifi...
bilyorsunuz biz alerjimizden dolayı normal bebe bisküvisi ve ekmeğini tüketemiyoruz...bakalım kendim becerebilecekmiyim...:)
see you later...:80:
kolay gelsın sekerim.inşallah zahmetının karsılıgını alırsn
saoğalsın cıncıkım...sanırım oldu...
yani pek tatlı olmadı bizim için ama yiğit için ideal tadı..:)
umarım o da sever ve yer...henüz daha vermedim...
Bebek Bisküvisi
2 çay bardağı tam buğday unu
1/2 çay bardağı irmik
2 çay bardağı pirinç unu
4 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı kayısı püresi( kuru kayısıyı sıcak suda beklet, rondodan geçir)(isteğe bağlı)
ben tereyğı yerine zeytinyağı koydum...tabi hamuru toparlayamadığı için azıcıkta su katmak zorunda kaldım...birde kayısıda koymadım şuan için yiğite hiç kayısı vermediğim için..
kavanozlarda saklanıyo muymuş bunlar da 10 gün fln?
selam anişler...
bakayım bir beb bisküvisi yapmayı denicem...olursa verrim size tarifi...
bilyorsunuz biz alerjimizden dolayı normal bebe bisküvisi ve ekmeğini tüketemiyoruz...bakalım kendim becerebilecekmiyim...:)
see you later...:80:
arkadaşlar oğlumun dilinin ucunda nokta nokta kırmızılık var ne olabilir,yaramı acaba neden olduki bu???
yemedi canım neden olduki ufak birşey ama merak ettim,acıyormudur acaba...
infoxcum senin de işin zor valla. kolay gelsin. annelik nasıl sabır gerektiriyor yaa. allah da o sabrı veriyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?