2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yediğin şeylerin alerjik olup olmadığını araştırrark kendine bir yemek listesi yaparsın. inşallah tekrar etmez. ne kadar narin bu kuzucuklar kıyamam.

aynı bakıcı bugün gelecek diye bekliyorum. yeni birini bulana kadar mecbur idare edeceğiz. akşamları ben gidince o çıkmış oluyor. konuşma fırsatım olmuyor. cumartesi de aynıydı. annem söylemiş çarşafını battaniyesini silkelemiş. odasını silmiş ama yatağın altı duruyor. ya sabır diyorum.

kızlar ek gıdalara başlayalı 2. hafta bitti. ama oğlum mamayı kendi isteyerek yemiyor. yani ben azını açtırmak için uğraşıyorum. müzik çalıyorum, oyuncağını oynatıyorum ağzını açınca kaşığı ağzına koyuyorum. bir yiyor bir çıkarıyor. şöyle kendi isteyipte yemiyor. sizinkiler nasıl?
birde dün malta eriği verdim blendırdan geçirip sevmedi. öğürür gibi yaptı. armut ve nektarin ile karıştırıp vereyim bakalım.
hangi meyveleri karıştırabiliriz. sizin bebekleriniz neleri seviyor paylaşır mısınız?

günaydın kızlar aşıdan geldik kızım çok ağladı daha muayene olurken başladı ağlamaya nazlım benim.boyumuz 68cm kilomuz 9 olmuş maşallah bende DALİN sıvı deterjan kullanıyorum LAYLAYLAY GEÇMİŞ OLSUN

maşşalah nazlı bebişe!
yarı yaşınız kutlu olsun!

hiçbirşey sevmiyor

canim gecmis olsun
benim oglumunda meyvalara alerjisi var birde yogurda 26mayista kan alip alerji testi yapacaklar bakalim durumlar ne:44:

kiyamam gecmis olsun
kilonuzda boyunuzda iyiymis masallah

Aşı olanlara, sünnet olanlara ve hasta olan bütün bebişlere ve annelerine geçmiş olsun...

Bebekleri Egzama olan anneler bebeklerinizin ağızları akıyor, salyası var mı ?

Benim kızımın ağzı akıyor..1 hafta önce küçük sivilce gibi kızarıklıklar başladı..yüzünü temizleyip ağız akıntısının yüzüne sürülmesini engellemeye çalıştım ve bebe yağı sürdüm her uyuduğunda... Çok şükür şimdi azaldı..Kuru tutmaya çalışıyorum ve yağ sürmeyi azalttım...Tedavilerde ilacın etkisini göstermesi için azdan başlayıp azaltarak sonlandırmak etkili oluyor diye biliyorum..Kızımın cildi kuru , kayınvalidem söyledi küçükken eşimin vücudu hep pulpulmuş..Herhalde egzama dediğimiz... İnşaAllah kızımda olmaz... Sizinkiler de geçer..

Canım ben ek gıdaya tam anlamıyla başlamadım. Ara sıra elma, muz veriyorum ama akşam yemeklerinde kucağımda oturtuyorum, biz yerken ağzını şıpırdatıyor.
Teşekkürler, s,ize de geçmiş olsun.

Teşekkürler. Seli fazla akmıyor. Anlamadım ne olduğunu.

canim gecmis olsun
benim oglumunda meyvalara alerjisi var birde yogurda 26mayista kan alip alerji testi yapacaklar bakalim durumlar ne

Teşekkürler. Bizim dr. test yapmak istemedi. Nedenini anlamadım.

LAYLAYLAY öncelikle geçmş olsun geçsin gitsin bir an önce
bende aynı deterjanı kullanıyorum memnunum.
evde bir sürü iş var ben iş yapmak istemiyorum bahar çarptı galiba

hanımlar çocukların deterjanı değişince sorun olur mu acaba ? ben bingomatik almıştım bebek için ama dalin kullanmak istiyorum

uyuyacağı yarım saat uyku 1 saattir mahvetti beni uykuya neden bu kadar direniyor anlamıyorum son noktada kafasını tutamıyor sağa sola çarpıyor ama uyumamak için direniyor ne varsa bu kadar inatlaşacak alt tarafı uyku işte :) birde ben sallamaya alıştırmayayım derken daha kötüsüne alıştırmışım beşiği ve dönencesi olmadan uyumuyor zaten sadece annemlere gidiyorum ordada mahvediyor beni

sanmıyorum canım memnun değilsen değiştir ne olucak alerjik falan da değil sanırım bebeğin

bazen yanağında sivilce gibi bişeyler oluyor yada kızarıyor ama ek gıdaya başlamadanda oluordu alerjik olduğunu sanmıyorum yüzüstü uyuyor genelde sürekli aynı yanağının üstüne yatıyor ondandır diyoruz yada babasıyla kavga ediyorum sakkalını kesmeden öpme şunu diye ne ince ayrıntılar var ya bazen çok bunalıyorum deterjandan memnunum ama marketlerde bulamadım az kaldı elimdeki bitince mecbur dalin alıcam

aynen benimkide sakalıyla öpünce kızarıveriyor yanağı. 1000 defa söyledim yok yine öpüyor.
deterjanı değiştirince birşey olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…