Az önce dr.u aradım. Kontak alerji, herşeyden olabilir dedi. Melodi dr. da senin gibi bebe yağı, nemlendirici ve kullandığım ıslak mendili sordu. İlk ikisini kullanmıyorum. Sadece poposuna arada bepanten krem sürüyorum. Islak mendilde bebedorun su ve pamuk (hala yenidoğan ilk günler ) kullanıyorum.Kremi ve damlayı kullan dedi.Tlf kapattıktan sonra aklıma geldi dün bezelye yemiştim ondan olabilir mi diye internete baktım, bezelye de alerjikmiş. Tekrar aradım. Herşey olabilir dedi. Haftaya kontrolü var. ben de dalan roxi kullanıyorum. Melodi sn bakıcı işini ne yaptın var mı bi gelişme?
günaydın kızlar aşıdan geldik kızım çok ağladı daha muayene olurken başladı ağlamaya nazlım benim.boyumuz 68cm kilomuz 9 olmuş maşallahbende DALİN sıvı deterjan kullanıyorum LAYLAYLAY GEÇMİŞ OLSUN
maşşalah nazlı bebişe!
yarı yaşınız kutlu olsun!
kızlar ek gıdalara başlayalı 2. hafta bitti. ama oğlum mamayı kendi isteyerek yemiyor. yani ben azını açtırmak için uğraşıyorum. müzik çalıyorum, oyuncağını oynatıyorum ağzını açınca kaşığı ağzına koyuyorum. bir yiyor bir çıkarıyor. şöyle kendi isteyipte yemiyor. sizinkiler nasıl?
birde dün malta eriği verdim blendırdan geçirip sevmedi. öğürür gibi yaptı. armut ve nektarin ile karıştırıp vereyim bakalım.
hangi meyveleri karıştırabiliriz. sizin bebekleriniz neleri seviyor paylaşır mısınız?
teşekkür ederiz canım aslında 12 sindeydi yarı yaşımız ama tickerı adam gibi yapamadım gün gün yazmıyor
canim gecmis olsunHerkese günaydın. Moralim çok bozuk. Oğlumun yüzünde dermatit olduğunu ve son dr.nin verdiği kremin iyi geldiğini yazmıştım hatırlarsanız. Kremi 5 gün kullanmamız gerekiyordu. Dün 5. günümüzdü. Ayrıca akşamları 5 damla zytec diye damla kullanıyorduk. Dün akşam kremi kullanma süremiz bitti diye damlayı da vermemiştim. Bu sabah 06:30 da uyandık. Bezini değiştirmek için açtım ki ne göreyim bütün karnı,poposu,beli,koltukaltı tamamen kabarmış. Kollarında yok. Bacaklarında daha az. Biraz sonra dr.u arayacağım. Neşesi yerinde ama neden oluyor ki? Benim yediğim birşey mi dokunuyor anlamadım.
günaydın kızlar aşıdan geldik kızım çok ağladı daha muayene olurken başladı ağlamaya nazlım benim.boyumuz 68cm kilomuz 9 olmuş maşallahbende DALİN sıvı deterjan kullanıyorum LAYLAYLAY GEÇMİŞ OLSUN
Canım ben ek gıdaya tam anlamıyla başlamadım. Ara sıra elma, muz veriyorum ama akşam yemeklerinde kucağımda oturtuyorum, biz yerken ağzını şıpırdatıyor.kızlar ek gıdalara başlayalı 2. hafta bitti. ama oğlum mamayı kendi isteyerek yemiyor. yani ben azını açtırmak için uğraşıyorum. müzik çalıyorum, oyuncağını oynatıyorum ağzını açınca kaşığı ağzına koyuyorum. bir yiyor bir çıkarıyor. şöyle kendi isteyipte yemiyor. sizinkiler nasıl?
birde dün malta eriği verdim blendırdan geçirip sevmedi. öğürür gibi yaptı. armut ve nektarin ile karıştırıp vereyim bakalım.
hangi meyveleri karıştırabiliriz. sizin bebekleriniz neleri seviyor paylaşır mısınız?
Teşekkürler, s,ize de geçmiş olsun.günaydın kızlar aşıdan geldik kızım çok ağladı daha muayene olurken başladı ağlamaya nazlım benim.boyumuz 68cm kilomuz 9 olmuş maşallahbende DALİN sıvı deterjan kullanıyorum LAYLAYLAY GEÇMİŞ OLSUN
Teşekkürler. Seli fazla akmıyor. Anlamadım ne olduğunu.Aşı olanlara, sünnet olanlara ve hasta olan bütün bebişlere ve annelerine geçmiş olsun...
Bebekleri Egzama olan anneler bebeklerinizin ağızları akıyor, salyası var mı ?
Benim kızımın ağzı akıyor..1 hafta önce küçük sivilce gibi kızarıklıklar başladı..yüzünü temizleyip ağız akıntısının yüzüne sürülmesini engellemeye çalıştım ve bebe yağı sürdüm her uyuduğunda... Çok şükür şimdi azaldı..Kuru tutmaya çalışıyorum ve yağ sürmeyi azalttım...Tedavilerde ilacın etkisini göstermesi için azdan başlayıp azaltarak sonlandırmak etkili oluyor diye biliyorum..Kızımın cildi kuru , kayınvalidem söyledi küçükken eşimin vücudu hep pulpulmuş..Herhalde egzama dediğimiz... İnşaAllah kızımda olmaz... Sizinkiler de geçer..
geçmiş olsun çarşamba günüde bizim üfff
hanımlar çocukların deterjanı değişince sorun olur mu acaba ? ben bingomatik almıştım bebek için ama dalin kullanmak istiyorum
sanmıyorum canım memnun değilsen değiştir ne olucak alerjik falan da değil sanırım bebeğin
bazen yanağında sivilce gibi bişeyler oluyor yada kızarıyor ama ek gıdaya başlamadanda oluordu alerjik olduğunu sanmıyorum yüzüstü uyuyor genelde sürekli aynı yanağının üstüne yatıyor ondandır diyoruz yada babasıyla kavga ediyorum sakkalını kesmeden öpme şunu diye ne ince ayrıntılar var yabazen çok bunalıyorum deterjandan memnunum ama marketlerde bulamadım az kaldı elimdeki bitince mecbur dalin alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?