2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bebişinizin yatak çarşafı düz mü lastikli mi?
oğlum çarşafı çekiştirip çıkartıyor, nasıl beceriyorsa!

yanı bana sinir oluyosun..:) ben uyku manyagıyım hele bıde sımdı bıraksalar 24 saat uyurum...bu arada benım kız 7 de kalkıyo bıberononu emıp tekrar uyuyo..sonra 10-11 gıbı kalkıyoruz...

Arkadaşlar cildiyeye gittik bu defada alerji, çocuk dr. görsün dedi. çocuk dr. gittik atopil dermatit dedi. Cildi çok hassasmış zaten babası gibi bembeyaz. Ben kızartma, tatlı vs yemeyecekmişim. Sadece haşlanmış sebze ve meyve yiyecekmişim süt bile içmeyecekmişim. Dahada düzelmezse üniversitede deri testi yapılacakmış. Ek gıdaya başla, yoğurt, ev yapımı tarhana çorbası. sebze çorbası ve meyve püresi verebilirsin dedi. Bu arada bebelac ın havuç, pirinç,kereviz patates karışımını aldım. pazartesi büyük oğlumun diş kontrolü var. Salı ufaklığın aşıları var. Cuma günü işe başlamam lazım. akşama misafirim var. Sular kesik, Evi toparlamam lazım........vs vs..... bu arada hastanede 11 günlük bebek gördüm, bizim bebekler büyümüş onu farkettim. Yeniden bebek yapasım geldi........

gecmıs olsun...ınsallah cabuk atlatırsınız.....bu kadar telasın arasında yenıden bebek yapasın geldıyse senı alkıslıyorum ve baska bısey dıyemıyorum

ne cok isin var allah kolaylik versin:111:

bu arada benım kız muhallebı yemıyordu,mılupa,bebelac cesıtlerının nerdeyse hepsını denedım ama yemedı.ve dun arı mama aldım ve cok sevdı..arı mamanında bı yararı olmadıgını duymustum.acaba ıcıne anne sutu karıstırsam pısırdıkten sonra olurmu kı ya?

gecmıs olsun...ınsallah cabuk atlatırsınız.....bu kadar telasın arasında yenıden bebek yapasın geldıyse senı alkıslıyorum ve baska bısey dıyemıyorum
Teşekkürler. İşte telaştan tırlattım biraz ama beni yadırgadın sanırım ama çocuklarım tatlı telaşlarım benim. Ne demişler zor olanı başarırım, imkansız zaman alır.Allah acılarını göstermesin.

Melodi bizim çarşaf düz. Ama her halukarda çekiştirip kafalarına doluyorlar.

benimki hammmm yapıyor.

benımkı duz ama minada cıkarıyo.hatta cıkarmakla kalmayı agzına tepıyo.

niye bebişler için lastikli yok?

inşallah çabuk atlatırsınız? yeniden bebek yapasın mı geldi.?

yanı bana sinir oluyosun..:) ben uyku manyagıyım hele bıde sımdı bıraksalar 24 saat uyurum...bu arada benım kız 7 de kalkıyo bıberononu emıp tekrar uyuyo..sonra 10-11 gıbı kalkıyoruz...

aynı sana çekmiş o zaman! benimki işe gider gibi 6 da kalkıyor. ye mamanı yat uyu demi? aynıı babası. doğumdan beri şöyle 12 de kalkmayı özledim en azından haftada bir iyi oluyordu.

kızlar bu konuda bılgısı olan yokmu

aynı sana çekmiş o zaman! benimki işe gider gibi 6 da kalkıyor. ye mamanı yat uyu demi? aynıı babası. doğumdan beri şöyle 12 de kalkmayı özledim en azından haftada bir iyi oluyordu.

galıba uyku yonunden fazla sıkıntım yok Allah a sukur benım tek derdım ıstahhhhhhh

CINCIK sen çalışmıyosun heralde o saatlere kadar yatabildiğine göre, ben senelerdir hafta sonu yaz demeden 8.30da bişiler yapmak zorunda oldugum ıcın alıskanlık bu, ıse gırınce de kolay olcak benım ıcın, demır de kreşe gıderken zorlanmıcak bole olunca, yataktan annelerı tarafından kazınan eşek kadar cocuklara da sınır oluyorum cunku, lıse cagına gelmıs hala anaları kaldırıyo, ne kdr sorumsuzlar ya, ben onların anası olcam, bi gun kaldırır mıyım gor bak :))

olur canım ben kuru mama katıyorum anne sütüde katılıyor biz seninle pirinç unu muhabbeti yapmıştık benim pirinç unu dedğim buydu işte arı marka cerende çok seviyor aynı şeylerden bahsediyoruz sanmıştım keşke adını yazsaymışım çok sevindim senin kızın birşeyleri sevmesine zamanla bulcaz işte böyle sevdiği tatları

kocamın kafasına taş düştü herhal aradı hazırlanın dışarı çıkıyoruz dedi gerçi Cerenle bu sefere çıkmak gibi oluyor ama ya bu çocukların kaka saatiyle oynama imkanımız yok mu? sabah uykusunda yapıyor bezini değiştirirken uykusu kaçıyor sonra bütün gün mırrr mırrrr bu işi nasıl çözerim

canım bumu dedıgın

yanı sutlu dıyo ya ondan olurmu dedım

Son düzenleme:

evet calısmıyorum ve calısmıyodum..ama bende su koca essekler konusundada sana katılıyorum..

tamam aynısı doktor söyledi bana 6 ölçek mama koy diye ceren mama besleniyor ama anne sütü koyan arkadaşlarım var
ayy cok sagol yaaa...bende bıraz katı yapıp sutumle sulandırıyım ozaman...

krdln bıde anne sutyle sevmezse dıye soruyorum..mamayla yaparken ne kadar hazırlıyosun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…