canim cok gecmis olsun valla veletler kasla göz arasinda hemen is ceviriyorlar allah korumusArkadaşlar sizler bu yazdıklarımı sabah okuyacağınız için herkese günaydın diyorum. Dediğim gibi misafirim geldi. Gelen arkadaşların da 2 oğulları var. Küçük olan 27 aylıkmış. Neyse benim miniğimin uyku saati geçti, huzursuz oldu felan derken güç bela uyutup, yatağına yatırıp odasının kapısını kapattım. Biz gelen arkadaşla mutfakta bayan sohbeti yapıyoruz, eşim eşiyle balkonda, büyük oğullarımız da bilgisayar oynuyorlar. 10-15 dakika sonra bebeğimin ağlama sesi geldi. Odasına gittiğimde ne görsem beğenirsiniz? Arkadaşın 27 aylık oğlu Bizim Tuna'nın karyolasına çıkmış, oturuyor. Herhalde Dokunmuş ki Tuna'da uyanmış, Yatağında o çocuğu görünce Yavrum benim şoka girmiş, beni görünce daha çok ağlamaya başladı. Ben de şok oldum. Hemen gözlerine baktım. Sonra kucağıma alıp susturmaya çalıştım. Aslında evde yanlız olduğumuzda bile Tuna uyurken gidip kontrol ederim.Ama 10 dakika içinde nasıl kapıyı açıp karyolaya çıkmış hayret ettim. Verilmiş sadakamız varmış. Ya bebeğin üzerine bassaydı veya gözüne zarar verseydi Allah korumuş yavrumu. Sizler de dikkat edin diye yazma gereği duydum.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yarın sabah annem geliiiiiiiiiiiiiiiiiiyorrrrrrrrrrrrrr
perşembede ablamın kızları....
yaşasın 19 mayıs
lay lay lay öncelikle günaydin sonra geçmiş olsun
zeyn 77 sana da çok geçmiş olsun allah yavrularımızı korusun
ben ayaktayım kızım saat 12 de uyudu ama ben hala ayaktayım ve bu gidişle ayakta olmaya devam edicem
içim yanıyo kalbim ağrıyo sebebi ben gerizekalı gittim bebeği vefat etmiş bir kadının bebeğine mektubunu okudum kkulübünde ve ancak 12 sayfaya kadar dayanabildim ağlamaktan gözlerim kapandı allah o arkadaşlarımıza sabrın sabrını versin okurken ben öldüm o insanları düşünemiyorum bile hele aklımdan silemediğim bir cümle varki o benim hala aklımda atamıyorum kafamdan
"bugün babanın doğum günü hep benim rüyalarıma giriyosun diye kıskanıyo babacın peygamber aşkına bu gece babanın rüyasına gir çünkü o da seni çok özledi" allahım düşmanıma bile gösterme ben daha fazla yazamıycam
dün koynumda yatırdım yavrumu habire nefes alıp almadığına bakıyorum kuzumun allahım beni ve yavrusu olan herkesi evladıyla sınama rabbim
Arkadaşlar sizler bu yazdıklarımı sabah okuyacağınız için herkese günaydın diyorum. Dediğim gibi misafirim geldi. Gelen arkadaşların da 2 oğulları var. Küçük olan 27 aylıkmış. Neyse benim miniğimin uyku saati geçti, huzursuz oldu felan derken güç bela uyutup, yatağına yatırıp odasının kapısını kapattım. Biz gelen arkadaşla mutfakta bayan sohbeti yapıyoruz, eşim eşiyle balkonda, büyük oğullarımız da bilgisayar oynuyorlar. 10-15 dakika sonra bebeğimin ağlama sesi geldi. Odasına gittiğimde ne görsem beğenirsiniz? Arkadaşın 27 aylık oğlu Bizim Tuna'nın karyolasına çıkmış, oturuyor. Herhalde Dokunmuş ki Tuna'da uyanmış, Yatağında o çocuğu görünce Yavrum benim şoka girmiş, beni görünce daha çok ağlamaya başladı. Ben de şok oldum. Hemen gözlerine baktım. Sonra kucağıma alıp susturmaya çalıştım. Aslında evde yanlız olduğumuzda bile Tuna uyurken gidip kontrol ederim.Ama 10 dakika içinde nasıl kapıyı açıp karyolaya çıkmış hayret ettim. Verilmiş sadakamız varmış. Ya bebeğin üzerine bassaydı veya gözüne zarar verseydi Allah korumuş yavrumu. Sizler de dikkat edin diye yazma gereği duydum.
demirde dün siyah kuru erik yedi iki tane :) haşlayıp püre yapıodum bu sefer şeftli ve elmayla direk püre yaptım çok lezzertli olmuştu güzel yedi :)
ben hazırım sen gel yeteryabangülü iyiyiz canim sen nasilsin bulusmayi hazirlamaya basla istersen zaman azaldi
kayısı kabızlık için bire bir valla.babamgilin kayıısı bahçesi var yazın evde eksik olmuyor çokta seviyorum.haa bu arada aklıma geldi sizlede paylaşyım..
bu sabah oğluma 2 kayısı haşladım suyunu ve az bişey kayısıyı tabağa koydum içine geçen gün yaptığım bisküviden kattım ve ceviz ekledim...biraz yedi....kayısıyı ilk defa vermiştim...
bugun hiç kak yapmamıştı akşam bir yaptıkiiiiiiiii sırtına kadar :) çok uzun zamandır böyle batmamıştı...ama çocuğa bir sakinlik bir huzur geldi...içi doluymuş kuzumun meğerse..
diyeceğim odur ki...bu kayısı ne menem birşey bir kezde ben belirteyim didim...
lay lay lay öncelikle günaydin sonra geçmiş olsun
zeyn 77 sana da çok geçmiş olsun allah yavrularımızı korusun
ben ayaktayım kızım saat 12 de uyudu ama ben hala ayaktayım ve bu gidişle ayakta olmaya devam edicem
içim yanıyo kalbim ağrıyo sebebi ben gerizekalı gittim bebeği vefat etmiş bir kadının bebeğine mektubunu okudum kkulübünde ve ancak 12 sayfaya kadar dayanabildim ağlamaktan gözlerim kapandı allah o arkadaşlarımıza sabrın sabrını versin okurken ben öldüm o insanları düşünemiyorum bile hele aklımdan silemediğim bir cümle varki o benim hala aklımda atamıyorum kafamdan
"bugün babanın doğum günü hep benim rüyalarıma giriyosun diye kıskanıyo babacın peygamber aşkına bu gece babanın rüyasına gir çünkü o da seni çok özledi" allahım düşmanıma bile gösterme ben daha fazla yazamıycam
dün koynumda yatırdım yavrumu habire nefes alıp almadığına bakıyorum kuzumun allahım beni ve yavrusu olan herkesi evladıyla sınama rabbim
atusa sana yürekten katılıyorum....benide üzdin sabah sabah....allah kimseye öyle acı yaşatmasın..
ZEYN bebişe neoldu..geçmiş olsun mesajı gördüm biratene.....yoksa sünneti oldumu...
melodi o neydi..açamadım siteyi...
veeeee
annem 10 dk sonra yanıbaşımda....öptüm hepinizi....
atusa sana yürekten katılıyorum....benide üzdin sabah sabah....allah kimseye öyle acı yaşatmasın..
ZEYN bebişe neoldu..geçmiş olsun mesajı gördüm biratene.....yoksa sünneti oldumu...
veeeee
veeeee
üstünde kocaman 12 vitamin 6 mineral yazıyo içine bişey eklemeye gerek yok bunun
bu markanın bide pirinç unu var sade işe yaramayan o onun içine devam sütü katılarak yapılıyo
bu mama normal milupa ve bebelac maması kadar besleyici =)
veeeee
canim dün yerde oynarken suratini birden yere indirdi burnu parkeye geldi agladi ondan arkadaslar yazmislar sagolsunlar sünnetimiz 30mayista kismetse seninde tekrar gözün aydin ailene selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?