2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim cok gecmis olsun valla veletler kasla göz arasinda hemen is ceviriyorlar allah korumus
benim oglumda demin yanimda oynuyordu parkerdeki agac oyuklari gibi seyler varya onlari incelemeyi cok seviyor onlara bakarken birden suratini yere indirdi burnununu carpti epeyce agladi icim gitti hemen aldim sarildim disariya baktirdim derken sakinlesti saniyenin icinde yapacaklarini yapiyorlar rabbim hepsini korusun
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yarın sabah annem geliiiiiiiiiiiiiiiiiiyorrrrrrrrrrrrrr

perşembede ablamın kızları....

yaşasın 19 mayıs

gözün aydin canim cok kalicaklarmi

şekerpare ve laylaylay geçmiş olsun size...atladığım kişi olmmıştır umarum...

evet laylay gitmeleri zor oluyor gerçekten...zeyncim cuma akşamı dönücekler....bakalım annemi kandırmayı planlıyorum daha kalması için...

Son düzenleme:
haa bu arada aklıma geldi sizlede paylaşyım..

bu sabah oğluma 2 kayısı haşladım suyunu ve az bişey kayısıyı tabağa koydum içine geçen gün yaptığım bisküviden kattım ve ceviz ekledim...biraz yedi....kayısıyı ilk defa vermiştim...

bugun hiç kak yapmamıştı akşam bir yaptıkiiiiiiiii sırtına kadar :) çok uzun zamandır böyle batmamıştı...ama çocuğa bir sakinlik bir huzur geldi...içi doluymuş kuzumun meğerse..

diyeceğim odur ki...bu kayısı ne menem birşey bir kezde ben belirteyim didim...

lay lay lay öncelikle günaydin sonra geçmiş olsun
zeyn 77 sana da çok geçmiş olsun allah yavrularımızı korusun

ben ayaktayım kızım saat 12 de uyudu ama ben hala ayaktayım ve bu gidişle ayakta olmaya devam edicem

içim yanıyo kalbim ağrıyo sebebi ben gerizekalı gittim bebeği vefat etmiş bir kadının bebeğine mektubunu okudum kkulübünde ve ancak 12 sayfaya kadar dayanabildim ağlamaktan gözlerim kapandı allah o arkadaşlarımıza sabrın sabrını versin okurken ben öldüm o insanları düşünemiyorum bile hele aklımdan silemediğim bir cümle varki o benim hala aklımda atamıyorum kafamdan
"bugün babanın doğum günü hep benim rüyalarıma giriyosun diye kıskanıyo babacın peygamber aşkına bu gece babanın rüyasına gir çünkü o da seni çok özledi" allahım düşmanıma bile gösterme ben daha fazla yazamıycam
dün koynumda yatırdım yavrumu habire nefes alıp almadığına bakıyorum kuzumun allahım beni ve yavrusu olan herkesi evladıyla sınama rabbim

ya sen anlatırken bile gözlerim doldu, ailesini düşünemiyorum. bende bazen gidip nefesini kontrol ediyorum. rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. amin!

allah korumuş canım. annesininde dikkat etmesi lazım. allah korusun kendii çocuğu karyolaya çıkarken düşebilirdi. senin bebişine zarar gelebilirdi. rabbim korumuş kuzunu.

demirde dün siyah kuru erik yedi iki tane :) haşlayıp püre yapıodum bu sefer şeftli ve elmayla direk püre yaptım çok lezzertli olmuştu güzel yedi :)

afiyet olsun demir'e. şeftaliyi nerden buluyorsun daha çıkmadı.

Geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Az önce doktorum proğramında egzema konusunu anlatıyorlardı. Hem mail attım, hem de canlı yayına bağlanmak içi derdimi anlatan mesaj bıraktım ama aramadılar. Sitelerindeki hiçbir soruyada cevap vermediler. Sinir oldum.

yabangülü iyiyiz canim sen nasilsin bulusmayi hazirlamaya basla istersen zaman azaldi
ben hazırım sen gel yeter
kayısı kabızlık için bire bir valla.babamgilin kayıısı bahçesi var yazın evde eksik olmuyor çokta seviyorum.

allah sabır versin:2:

atusa sana yürekten katılıyorum....benide üzdin sabah sabah....allah kimseye öyle acı yaşatmasın..

ZEYN bebişe neoldu..geçmiş olsun mesajı gördüm biratene.....yoksa sünneti oldumu...

melodi o neydi..açamadım siteyi...

veeeee

annem 10 dk sonra yanıbaşımda....öptüm hepinizi....

hadi gözün aydın canım!
günaydın kartıydı.

hadi gözün aydın canım!
günaydın kartıydı!

canım bumu dedıgın

Eki Görüntüle 195615 yanı sutlu dıyo ya ondan olurmu dedım

üstünde kocaman 12 vitamin 6 mineral yazıyo içine bişey eklemeye gerek yok bunun
bu markanın bide pirinç unu var sade işe yaramayan o onun içine devam sütü katılarak yapılıyo
bu mama normal milupa ve bebelac maması kadar besleyici =)

allah ayırmasın canım benim. teyze hoşgeldin arkadaşımı sevindirdin öperim ellerinden

Son düzenleme:

zaten kızımda içine katılınca yemedi...sevmedi şımarık..daha sımdıden agız tatları var yaa cok sasırıyorumAllah ım sen ne buyuksun

canim dün yerde oynarken suratini birden yere indirdi burnu parkeye geldi agladi ondan arkadaslar yazmislar sagolsunlar sünnetimiz 30mayista kismetse seninde tekrar gözün aydin ailene selamlar

canim dün yerde oynarken suratini birden yere indirdi burnu parkeye geldi agladi ondan arkadaslar yazmislar sagolsunlar sünnetimiz 30mayista kismetse seninde tekrar gözün aydin ailene selamlar

ayyyy geçmiş olsun zeyn kıyamam. bende halını üzerine koydum pazar günü. çarşaf vardı altında ama halı nede olsa sert. yorulunca kafayı koydu ama korktum canı yanacak diye. anneme dedim yere şilte gibi birşey diktirmek lazım.

ben 60 cc mamasının içine 4-5 cicibebe büsküvisi
muz yada meyve püresi 2-3 tatlı kaşığı
1 tatlı kaşığı lor ve labne peyniri (dönüşümlü olarak)
şimdilik böyle veriyorum.
kv. pekmez gönderecek köyden onu bekiyorum.
6. ay dolunca yumurta sarısına başlayacağım.
eti bebek ekmeği bulamıyoum marketlerde.
doktor 6. ayda başla dedi ama ben alışsın diye pazar günü başladım.
kabız bebişler için 2 adet haşlanmış kayısıda konulabilir.

kızlar oğlum ek gıdaya geçince daha çok kaka yapmaya başladı. günde 3-4 sefer yapıyormuş. hepsi dolu dolu olmuyor tabi ama annem 4 defa fazla diyor. sizinki kaç defa yapıyor.

birde yaptığım sebze çorbası fazla oluyor ve 2 gün veriyorum ancak. kalanıda döküyorum. siz nasıl değerlendiriyorsunuz?

napıonuz laaa..
benım anam gelıodu, sattı benı, işini yetiştiremiomuş, ben de kendimi köprü altlarına vurmaya karar verdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…