ayy cok sagol yaaa...bende bıraz katı yapıp sutumle sulandırıyım ozaman...
krdln bıde anne sutyle sevmezse dıye soruyorum..mamayla yaparken ne kadar hazırlıyosun
cıncık birde hero babynin kavanoz maması var elma armut tahıl bal karışımı onuda sevdi ceren bebe büsküvisini mamayla ıslatıp içinede bu meyve püresinden koydum yedi ( labne muz veya peynir koyunca yemiyor ama böyle yiyor) bir dene istersen birde birazdan çıkıp mulimil mama alıcam çok tatlıymış iştahsız bebekler güzel içiyormuş sonucunu yazarım sana :) öğünlerine katyınca yemiyor ralarda ağzına labne pekmez falan sokuyorum her fırsatı değerlendiriyorum yani tabi bu kadarcık yemesinde iştah şurubunun payı varmı bilmiyorum eğer öyleyse 10 gün sonra sil baştan başlamam gerekecek
bıktım bu seçim otobüslerinden ya(((((((( zaten çocuğu zorla uyutuyorum çalgı çengi eşliğinde sürekli geçiyorlar üffffff
kızlar bebişinizin yatak çarşafı düz mü lastikli mi?
oğlum çarşafı çekiştirip çıkartıyor, nasıl beceriyorsa!
ayyy Allah korumus desene..ufff çocuklu mısafır geldımı bende cok tedırgın oluyorum..Arkadaşlar sizler bu yazdıklarımı sabah okuyacağınız için herkese günaydın diyorum. Dediğim gibi misafirim geldi. Gelen arkadaşların da 2 oğulları var. Küçük olan 27 aylıkmış. Neyse benim miniğimin uyku saati geçti, huzursuz oldu felan derken güç bela uyutup, yatağına yatırıp odasının kapısını kapattım. Biz gelen arkadaşla mutfakta bayan sohbeti yapıyoruz, eşim eşiyle balkonda, büyük oğullarımız da bilgisayar oynuyorlar. 10-15 dakika sonra bebeğimin ağlama sesi geldi. Odasına gittiğimde ne görsem beğenirsiniz? Arkadaşın 27 aylık oğlu Bizim Tuna'nın karyolasına çıkmış, oturuyor. Herhalde Dokunmuş ki Tuna'da uyanmış, Yatağında o çocuğu görünce Yavrum benim şoka girmiş, beni görünce daha çok ağlamaya başladı. Ben de şok oldum. Hemen gözlerine baktım. Sonra kucağıma alıp susturmaya çalıştım. Aslında evde yanlız olduğumuzda bile Tuna uyurken gidip kontrol ederim.Ama 10 dakika içinde nasıl kapıyı açıp karyolaya çıkmış hayret ettim. Verilmiş sadakamız varmış. Ya bebeğin üzerine bassaydı veya gözüne zarar verseydi Allah korumuş yavrumu. Sizler de dikkat edin diye yazma gereği duydum.
Arkadaşlar sizler bu yazdıklarımı sabah okuyacağınız için herkese günaydın diyorum. Dediğim gibi misafirim geldi. Gelen arkadaşların da 2 oğulları var. Küçük olan 27 aylıkmış. Neyse benim miniğimin uyku saati geçti, huzursuz oldu felan derken güç bela uyutup, yatağına yatırıp odasının kapısını kapattım. Biz gelen arkadaşla mutfakta bayan sohbeti yapıyoruz, eşim eşiyle balkonda, büyük oğullarımız da bilgisayar oynuyorlar. 10-15 dakika sonra bebeğimin ağlama sesi geldi. Odasına gittiğimde ne görsem beğenirsiniz? Arkadaşın 27 aylık oğlu Bizim Tuna'nın karyolasına çıkmış, oturuyor. Herhalde Dokunmuş ki Tuna'da uyanmış, Yatağında o çocuğu görünce Yavrum benim şoka girmiş, beni görünce daha çok ağlamaya başladı. Ben de şok oldum. Hemen gözlerine baktım. Sonra kucağıma alıp susturmaya çalıştım. Aslında evde yanlız olduğumuzda bile Tuna uyurken gidip kontrol ederim.Ama 10 dakika içinde nasıl kapıyı açıp karyolaya çıkmış hayret ettim. Verilmiş sadakamız varmış. Ya bebeğin üzerine bassaydı veya gözüne zarar verseydi Allah korumuş yavrumu. Sizler de dikkat edin diye yazma gereği duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?