2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birde çok didikleme :) zaten iştahsız kızın kendimden biliyorum çocuk hem iştahsız hem çok didikleyince insan iyice şaşırıyor ne yapacağını doktor bana sevdiği lezzetleri bul ne yerse ver dedi ne yapalım ben kahvaltı yapsın isitiyorum o biberon istiyor sade yoğurt veriyorum meyveli yiyor sade asla yemiyor onuda sormadım doktora babymix yada danone veriyorum armut veriyorum kayısı yiyor bıraktım peşini ne yerse yesin yeter ki yesin

kızlar geçenlerde konuşmuştuk ya bal 1 yaşına kadar yasak ama bazı mamalarda var diye bizimkide bebelac pişirilenlerden ballı pirinçli yiyor aradım bebelacı mamalarda kullanılanlar bebekler için özel olarak üretilmiş ve alerjenlaerden ayrıştırılmış melodi soruyordu galiba

ayy cok sagol yaaa...bende bıraz katı yapıp sutumle sulandırıyım ozaman...

krdln bıde anne sutyle sevmezse dıye soruyorum..mamayla yaparken ne kadar hazırlıyosun

katı olunca yemiyor benimki biraz daha sıvı yapıyorum 3 çorba kaşığından yapıyorum sonrada mama ekleyip iyice karıştırıyorum sen dediğin gibi katı yap sütünle sulanır zaten

cıncık birde hero babynin kavanoz maması var elma armut tahıl bal karışımı onuda sevdi ceren bebe büsküvisini mamayla ıslatıp içinede bu meyve püresinden koydum yedi ( labne muz veya peynir koyunca yemiyor ama böyle yiyor) bir dene istersen birde birazdan çıkıp mulimil mama alıcam çok tatlıymış iştahsız bebekler güzel içiyormuş sonucunu yazarım sana :) öğünlerine katyınca yemiyor ralarda ağzına labne pekmez falan sokuyorum her fırsatı değerlendiriyorum yani tabi bu kadarcık yemesinde iştah şurubunun payı varmı bilmiyorum eğer öyleyse 10 gün sonra sil baştan başlamam gerekecek

ok canım.bak bakalım sevıcekmı sever ınsallah...yemeye alıssın surup etkılemez heralde

bıktım bu seçim otobüslerinden ya (((((((( zaten çocuğu zorla uyutuyorum çalgı çengi eşliğinde sürekli geçiyorlar üffffff

KRDLN benim oğlum dün ilk defa uykusunda kaka yaptı. ben koku alamadım burnum tıkalı olduğundan. sabah değiştirdik.

çorbasına nane koyuyorum bezini açtığım zaman poposunda nane parçaları yapışmış oluyor. kakaları iyice değişti. eski sarı kakaları yok artık. her renk oluyor yediği şeye göre.

sakinliğe alıştıysa rahatsız olur kuzucuk. benimki gürültüye alıştı eşimin yanında. aama seçim otobüslerine bende gıcık oluyorum. hasta mı var bebek mi var umurları diil.

demirde dün siyah kuru erik yedi iki tane :) haşlayıp püre yapıodum bu sefer şeftli ve elmayla direk püre yaptım çok lezzertli olmuştu güzel yedi :)

yabangülü iyiyiz canim sen nasilsin bulusmayi hazirlamaya basla istersen zaman azaldi

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizler bu yazdıklarımı sabah okuyacağınız için herkese günaydın diyorum. Dediğim gibi misafirim geldi. Gelen arkadaşların da 2 oğulları var. Küçük olan 27 aylıkmış. Neyse benim miniğimin uyku saati geçti, huzursuz oldu felan derken güç bela uyutup, yatağına yatırıp odasının kapısını kapattım. Biz gelen arkadaşla mutfakta bayan sohbeti yapıyoruz, eşim eşiyle balkonda, büyük oğullarımız da bilgisayar oynuyorlar. 10-15 dakika sonra bebeğimin ağlama sesi geldi. Odasına gittiğimde ne görsem beğenirsiniz? Arkadaşın 27 aylık oğlu Bizim Tuna'nın karyolasına çıkmış, oturuyor. Herhalde Dokunmuş ki Tuna'da uyanmış, Yatağında o çocuğu görünce Yavrum benim şoka girmiş, beni görünce daha çok ağlamaya başladı. Ben de şok oldum. Hemen gözlerine baktım. Sonra kucağıma alıp susturmaya çalıştım. Aslında evde yanlız olduğumuzda bile Tuna uyurken gidip kontrol ederim.Ama 10 dakika içinde nasıl kapıyı açıp karyolaya çıkmış hayret ettim. Verilmiş sadakamız varmış. Ya bebeğin üzerine bassaydı veya gözüne zarar verseydi Allah korumuş yavrumu. Sizler de dikkat edin diye yazma gereği duydum.

ya eskıden bı gırerdım sayfalar almıs basını gıtmış olurdu.gecmısı okumaya üşenirdim.şimdi kimsecikler yokkkkkkk...pufffffffff

ayyy Allah korumus desene..ufff çocuklu mısafır geldımı bende cok tedırgın oluyorum..

günaydın laylaylay... ben daha yeni girdim gece kuşu olaraktan:)

allah korumuş...çocuklar büyüdükçe ne zman ne yapacakları belli olmuyor....geçmiş olsun

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yarın sabah annem geliiiiiiiiiiiiiiiiiiyorrrrrrrrrrrrrr

perşembede ablamın kızları....

yaşasın 19 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…