2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sende az yap valla ben herseyden az az koyuyorum 1 öğünlük oluyo

bu arada kızım kabız olmus bı actımkı bezını kaskatı kucucuk bı kaka.yaparkende kıpkırmızı oldu zannettım doldurmus ama acınca sok oldum.bende burda okumustum kayısı kaynattım bıtanesınıde yedırdım ınsallah faydası olur.bukız nıye hep kabız oluyo acaba

sende az yap valla ben herseyden az az koyuyorum 1 öğünlük oluyo

az koyuyorum hepsini yemediği için artıyor. kabak havuç ve patates koyuyorum hepsi küçük zaten. yese 2 günde bitirecek.

canım 2 kayısıyı biraz suyuyla blendırdan geçir. kayısının çok faydası oluyor. birde bir çay kaşığı zeytinyağı içir sabah akşam. bak nasıl kaka yapacak.

selam kızlar nabersiniz biz aşıdan geldik yavruma bi bacağına 2 tane öbür bacağınada 1 tane aşı yaptılar çok ağladı yavrum ama artık 1 yaşına kadar aşı yokmuş doktora bebeğimin öksürüğünün tam olarak geçmediğini söyledim alerji şurubu yazdı kahvaltı için fındık ve cevizi toz haline getir kahvaltısına koy dedi gerçi cevizi ben iki gündür koyuyorum melodi bende çorbasını az yapıyorum ama illaki artıyo artanı ertesi gün yedirmeyi sevmiyorum artınca tuzlayıp kendim yiyorum bu arada 8 kilo olmuşuz

geçmiş olsun kuzuya. bende dolapta 2 gün duruyor diye veriyorum.
mesela bu sabah yaptım bugün ve yarın öğlende yiyor.
maşallah!

hay ben şansımın...........cerene aptamil milumil aldım kırk yılda bir birşeyi beğendi kutunun üzerinde raflara veda ediyor yazıyor yeni farkettim ya doğduğundan beri bu beslenme sorunu yıprattı beni önce mememi reddetti sonra verdiğim sütün tamamını çıkardı kusmayı önleyen mama onu çok rahatsız etti şimdide bu mama kalkıyor galiba delircem artık

geçmiş olsun atlattyınız birde maşallah

neden kaldırılıyor ki? stok yapsan olmaz mı?

ay bu kız şaşkın ya gülse mi ağlasamı bilmiyor şu an bir gülüyor bir ağlıyor:) uyku cinneti geçiriyor çocuğum

melodi benim kızında kaka sayısı arttı yediklerinden herhalde bu gün 3 oldu kayısı seviyor onu vermedim bu gün başka şeylere yönlendiriyorum ama inat kayısından şüphelendim ben sizinde yediği birşeydendir

offff bende bakıcı bulamadım hala. deli olucam valla. kimse para beğenmiyor. sanki çok iş yapacaklarda. hani bu işin uzmanı olur eğitim almış olur. bilgi ve tecrübe sahibi olur. ona lafım yok. ama evde oturan hatunlar kaç para maaş bekliyor acaba? gelip bide bişey yapmıyorlar. daha çocuğu oto koltuğuna oturtup ama yedirmesini beceremiyor. ben hep yediriyorum bişey olmuyor. annem kucağına alıyormuş bakıcı mama veriyormuş. koltukta boğazına kaçıyormuş.

evde bebişleri ile olan annelere imreniyorum valla.

çorba ve meyve püresi yiyor. arada muhallebi veriyorum kaşık mamasından. ilk günden beri öyle. zeytinyağı veriyor annem öksürük için. ondan da olabilir. muz yemiyor mu senin kuzu?

çorba ve meyve püresi yiyor. arada muhallebi veriyorum kaşık mamasından. ilk günden beri öyle. zeytinyağı veriyor annem öksürük için. ondan da olabilir. muz yemiyor mu senin kuzu?

eh işte muzu pek sevmiyor bu gün yoğurdunu muzlu teflif ettim kabul etmedi iyi o zaman bende kayısılı vermiyorum dedim biraz çığlık atıp sustu :) alışacak yani öyle umuyorum herşeyi yediği günleri düşünüyorum umut fakirin ekmeği işte

kızımın yazlılarını yıkadım çok güzel ya daralmıştım kadifelerden polarlardan sıfır kollar askılılar straplezler ohhhh içim açıldı kocamda diyor ki bunlar çok dekolte ben kızıma giydirmem de gettt dedim

canım sende koy tavrını yapmasını istediklerini söyle şartlarım bunlar yapacaksan işe devam et de bir dahaki bakıcıda bunu mutlaka yap para az diye böyle davranmaya hakkı yok ayrıca azda vermiyormusun yatılı olunca parası çok oluyor beğenmeyen baştan kabul etmesin ah o bakıcı benim elimde olacak mama sandalyesi almamışmıydın onda rahat oluyor[/QUOTE]

anneme söylüyorum boğazına kaçırıyor diyor. ya bir görsem neler söyleyeceğim de. mama sandalyesi almadık. babaannesi alacak, iznimde oraya gideceğiz. anakucağınıda dik konuma getirip verebililer ama nerde beceri kadında? canım istanbulda 400 bakıyorlarmış. yatılı ve evin işi dahil 500 tl.

muz yemiyorsa kayısılı yaptığının içine küçük bir parça koy. sonra az az arttır. böylece muz yediğini anlamaz. inşallah yer. benimki yiyor ama şöyle kendisi ağzını açıp ham yapmıyor. oyunla ağzını açtırıp kaşığı tıkıyorum. bende şapur şupur yediğini görürüm inşallah.

güle güle giysin. bende az var. yazın boyu ve kilosu ne olacak belli değil. olanlarda büyük beden. yaz gelsin o zaman alırım. ay ne şirin olur öyle. bende sıkıldım uzun kollardan. kot almak istiyorum,gömlek almak istiyorum. çok şey mi istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…