- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
napıonuz laaa..
benım anam gelıodu, sattı benı, işini yetiştiremiomuş, ben de kendimi köprü altlarına vurmaya karar verdim...
kızlar oğlum ek gıdaya geçince daha çok kaka yapmaya başladı. günde 3-4 sefer yapıyormuş. hepsi dolu dolu olmuyor tabi ama annem 4 defa fazla diyor. sizinki kaç defa yapıyor.
birde yaptığım sebze çorbası fazla oluyor ve 2 gün veriyorum ancak. kalanıda döküyorum. siz nasıl değerlendiriyorsunuz?
sende az yap valla ben herseyden az az koyuyorum 1 öğünlük oluyo
bu arada kızım kabız olmus bı actımkı bezını kaskatı kucucuk bı kaka.yaparkende kıpkırmızı oldu zannettım doldurmus ama acınca sok oldum.bende burda okumustum kayısı kaynattım bıtanesınıde yedırdım ınsallah faydası olur.bukız nıye hep kabız oluyo acaba
selam kızlar nabersiniz biz aşıdan geldik yavruma bi bacağına 2 tane öbür bacağınada 1 tane aşı yaptılar çok ağladı yavrum ama artık 1 yaşına kadar aşı yokmuş doktora bebeğimin öksürüğünün tam olarak geçmediğini söyledim alerji şurubu yazdı kahvaltı için fındık ve cevizi toz haline getir kahvaltısına koy dedi gerçi cevizi ben iki gündür koyuyorum melodi bende çorbasını az yapıyorum ama illaki artıyo artanı ertesi gün yedirmeyi sevmiyorum artınca tuzlayıp kendim yiyorum bu arada 8 kilo olmuşuz
selam kızlar nabersiniz biz aşıdan geldik yavruma bi bacağına 2 tane öbür bacağınada 1 tane aşı yaptılar çok ağladı yavrum ama artık 1 yaşına kadar aşı yokmuş doktora bebeğimin öksürüğünün tam olarak geçmediğini söyledim alerji şurubu yazdı kahvaltı için fındık ve cevizi toz haline getir kahvaltısına koy dedi gerçi cevizi ben iki gündür koyuyorum melodi bende çorbasını az yapıyorum ama illaki artıyo artanı ertesi gün yedirmeyi sevmiyorum artınca tuzlayıp kendim yiyorum bu arada 8 kilo olmuşuz
hay ben şansımın...........cerene aptamil milumil aldım kırk yılda bir birşeyi beğendi kutunun üzerinde raflara veda ediyor yazıyor yeni farkettim ya doğduğundan beri bu beslenme sorunu yıprattı beni önce mememi reddetti sonra verdiğim sütün tamamını çıkardı kusmayı önleyen mama onu çok rahatsız etti şimdide bu mama kalkıyor galiba delircem artık
milupanın sitesine üye olup sor istersen yada telefonla ara.
melodi benim kızında kaka sayısı arttı yediklerinden herhalde bu gün 3 oldu kayısı seviyor onu vermedim bu gün başka şeylere yönlendiriyorum ama inat kayısından şüphelendim ben sizinde yediği birşeydendir
offff bende bakıcı bulamadım hala. deli olucam valla. kimse para beğenmiyor. sanki çok iş yapacaklarda. hani bu işin uzmanı olur eğitim almış olur. bilgi ve tecrübe sahibi olur. ona lafım yok. ama evde oturan hatunlar kaç para maaş bekliyor acaba? gelip bide bişey yapmıyorlar. daha çocuğu oto koltuğuna oturtup ama yedirmesini beceremiyor. ben hep yediriyorum bişey olmuyor. annem kucağına alıyormuş bakıcı mama veriyormuş. koltukta boğazına kaçıyormuş.
evde bebişleri ile olan annelere imreniyorum valla.[/QUOTE
canım sende koy tavrını yapmasını istediklerini söyle şartlarım bunlar yapacaksan işe devam et de bir dahaki bakıcıda bunu mutlaka yap para az diye böyle davranmaya hakkı yok ayrıca azda vermiyormusun yatılı olunca parası çok oluyor beğenmeyen baştan kabul etmesin ah o bakıcı benim elimde olacakmama sandalyesi almamışmıydın onda rahat oluyor
çorba ve meyve püresi yiyor. arada muhallebi veriyorum kaşık mamasından. ilk günden beri öyle. zeytinyağı veriyor annem öksürük için. ondan da olabilir. muz yemiyor mu senin kuzu?
muz yemiyorsa kayısılı yaptığının içine küçük bir parça koy. sonra az az arttır. böylece muz yediğini anlamaz. inşallah yer. benimki yiyor ama şöyle kendisi ağzını açıp ham yapmıyor. oyunla ağzını açtırıp kaşığı tıkıyorum. bende şapur şupur yediğini görürüm inşallah.eh işte muzu pek sevmiyor bu gün yoğurdunu muzlu teflif ettim kabul etmediiyi o zaman bende kayısılı vermiyorum dedim biraz çığlık atıp sustu :) alışacak yani öyle umuyorum herşeyi yediği günleri düşünüyorum umut fakirin ekmeği işte
kızımın yazlılarını yıkadım çok güzel ya daralmıştım kadifelerden polarlardan sıfır kollar askılılar straplezler ohhhh içim açıldı kocamda diyor ki bunlar çok dekolte ben kızıma giydirmem de gettt dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?