nesıbe yanlışın olmasın ya :S milumil yaklaşık 12 sene once bıle pıyasadaymış, neden kaldırsınlar kı :S
melodi benim kızında kaka sayısı arttı yediklerinden herhalde bu gün 3 oldu kayısı seviyor onu vermedim bu gün başka şeylere yönlendiriyorum ama inat kayısından şüphelendim ben sizinde yediği birşeydendir
offff bende bakıcı bulamadım hala. deli olucam valla. kimse para beğenmiyor. sanki çok iş yapacaklarda. hani bu işin uzmanı olur eğitim almış olur. bilgi ve tecrübe sahibi olur. ona lafım yok. ama evde oturan hatunlar kaç para maaş bekliyor acaba? gelip bide bişey yapmıyorlar. daha çocuğu oto koltuğuna oturtup ama yedirmesini beceremiyor. ben hep yediriyorum bişey olmuyor. annem kucağına alıyormuş bakıcı mama veriyormuş. koltukta boğazına kaçıyormuş.
evde bebişleri ile olan annelere imreniyorum valla.
valla benim oğlumun da arttı kaka sayısı:26:muza başlayayım bende bakalım nolcak......
az çok farketmez Melodi sonuçta bebek bakıyor taş taşımıyor ya.....
ben de bugün bir halsizlik bir uyku hali var boğazım ve kulaklarım kaşınıyo hasta olcam galiba:18:
kızlar kahvaltılarını nasıl hazırlıyorsunuz yaa bebişleerin
selam millet nasılsınız?
ne zamandır bakamadım bebişler ve anneleri iyi değil mi?
büyüdükçe daha çok oyun ve ilgi istiyorlar.. kaç saattir kucağımda göya gözler kapalı uyuyor ve emiyor ama kafamı bir çeviriyorum bana bakıyor, beni görünce gözleri yine kapatıyor. tüm derdi kucağımda olmak. beni kandırdığını sanıyor sıpa :)
bir de en büyük keyfi saç çekmek :) çekerken yüzündeki ifadeyi aldığı zevki anlatamam :)
her yere bi el atıyoruz ne kapı kalıyor ne çiçek ne perde, yürümeye başlayınca 1 sn bile gözden uzaklaştırmamak gerekecek galiba...
bir de gece 2den önce uyusa tadından yenmeyecek ama....
yarın aşı günümüz. hadi bakalım hayırlısı. :18:
selam kızlar nabersiniz biz aşıdan geldik yavruma bi bacağına 2 tane öbür bacağınada 1 tane aşı yaptılar çok ağladı yavrum ama artık 1 yaşına kadar aşı yokmuş doktora bebeğimin öksürüğünün tam olarak geçmediğini söyledim alerji şurubu yazdı kahvaltı için fındık ve cevizi toz haline getir kahvaltısına koy dedi gerçi cevizi ben iki gündür koyuyorum melodi bende çorbasını az yapıyorum ama illaki artıyo artanı ertesi gün yedirmeyi sevmiyorum artınca tuzlayıp kendim yiyorum bu arada 8 kilo olmuşuz
allah ayırmasın canım benim. teyze hoşgeldinarkadaşımı sevindirdin öperim ellerinden
evet canim artik daha fazla dikkat etmek gerekiyor bizimki yerinde durmuyorki koydugum yerde bulmam imkansiz kasla göz arasinda yuvarlana yuvarlana bütün odayi dolaniyorayyyy geçmiş olsun zeyn kıyamam. bende halını üzerine koydum pazar günü. çarşaf vardı altında ama halı nede olsa sert. yorulunca kafayı koydu ama korktum canı yanacak diye. anneme dedim yere şilte gibi birşey diktirmek lazım.
benimki birdefa yapiyor ve sabahlari 9-10 arasikızlar oğlum ek gıdaya geçince daha çok kaka yapmaya başladı. günde 3-4 sefer yapıyormuş. hepsi dolu dolu olmuyor tabi ama annem 4 defa fazla diyor. sizinki kaç defa yapıyor.
birde yaptığım sebze çorbası fazla oluyor ve 2 gün veriyorum ancak. kalanıda döküyorum. siz nasıl değerlendiriyorsunuz?
selam kızlar nabersiniz biz aşıdan geldik yavruma bi bacağına 2 tane öbür bacağınada 1 tane aşı yaptılar çok ağladı yavrum ama artık 1 yaşına kadar aşı yokmuş doktora bebeğimin öksürüğünün tam olarak geçmediğini söyledim alerji şurubu yazdı kahvaltı için fındık ve cevizi toz haline getir kahvaltısına koy dedi gerçi cevizi ben iki gündür koyuyorum melodi bende çorbasını az yapıyorum ama illaki artıyo artanı ertesi gün yedirmeyi sevmiyorum artınca tuzlayıp kendim yiyorum bu arada 8 kilo olmuşuz
benimki daha dönmüyor bile. ben ilgilenemiyorum diye mi böyle oluyor? bana doktor kıyma koy dedi. ama sevmiyor sanırım. tavuk deneyim bende.evet canim artik daha fazla dikkat etmek gerekiyor bizimki yerinde durmuyorki koydugum yerde bulmam imkansiz kasla göz arasinda yuvarlana yuvarlana bütün odayi dolaniyor
benimki birdefa yapiyor ve sabahlari 9-10 arasi
corbayi bende iki yiyimlik yapiyorum bugün yaptim yarisini yedi kalaninida yarin vericem ben artik kabak koymuyorum ömer tadini sevmedi patates havuc pirinc ve tavuk gögsüyle yapiyorum severek yiyor
gecmis olsun canim kiyamam ben ona nasil dayandi yavrum kilosuda iyiymis masallah
selam millet nasılsınız?
ne zamandır bakamadım bebişler ve anneleri iyi değil mi?
büyüdükçe daha çok oyun ve ilgi istiyorlar.. kaç saattir kucağımda göya gözler kapalı uyuyor ve emiyor ama kafamı bir çeviriyorum bana bakıyor, beni görünce gözleri yine kapatıyor. tüm derdi kucağımda olmak. beni kandırdığını sanıyor sıpa :)
bir de en büyük keyfi saç çekmek :) çekerken yüzündeki ifadeyi aldığı zevki anlatamam :)
her yere bi el atıyoruz ne kapı kalıyor ne çiçek ne perde, yürümeye başlayınca 1 sn bile gözden uzaklaştırmamak gerekecek galiba...
bir de gece 2den önce uyusa tadından yenmeyecek ama....
valla benim oğlumun da arttı kaka sayısı:26:muza başlayayım bende bakalım nolcak......
az çok farketmez Melodi sonuçta bebek bakıyor taş taşımıyor ya.....
ben de bugün bir halsizlik bir uyku hali var boğazım ve kulaklarım kaşınıyo hasta olcam galiba:18:
yarın aşı günümüz. hadi bakalım hayırlısı. :18:
oo maşallah uygara 6 ay bitti demek :))yarın aşı günümüz. hadi bakalım hayırlısı. :18:
hehe :))) eminim herkesin hayali odur akşam yatırıp sabaha kadar uyumalarıaynen linden...hep ilgi hep ilgi..oyun kucak meme....bel ağrısından ölüyorum...ama keyifli tabi...biizmki günde yalnızca iki posta uyuyor..öğlen bir saat akşamüstü yarım saat...gece ise uykuya daldırmak epey yorucu oluyor...sonrada 2 satte bir emmece.....akşam yatırıp sabah kaldırsam bende öyle bir model istiyorum am..:26:
maşallah bebişine. saç cekmeyi çok seviyorlar nedense. benim toplu saçımı nasıl beceriyorsa çekip saçlarımı eline doluyor.
gelde bunu anlat. burda kimse az para beğenmiyor. oğlan uyurken kadın mutfak masasına oturup camdan dışarıyı seyrediyormuş.
oo maşallah uygara 6 ay bitti demek :))
hehe :))) eminim herkesin hayali odur akşam yatırıp sabaha kadar uyumaları
melodi yaa inşallah içine sinen bir bakıcı bulursun yada şimdiki alışır da senin istediğin gibi yapar herşeyi. ama bir bu tarafından bak, annen göz kulak olabiliyor o yüzxden biraz rahatlat kendini. ben de bakıcı aramaya başladım, burada sadece bebek bakımı için 500-600 istiyorlar hatta 800 isteyen bile var, zaten ben başka iş istemiyorum adam gibi kızıma baksın yeter. kamera taktırıcaz ama her odaya koyamayız ki artık allah emanet
melodicim senin oglan hicmi dönmüyor yoksa birtarafinami dönüyor benimki ilk soluna döndü simdi masallah heryöne dönüyor arka arka yan yan yuvarlana yuvarlana bütün odada cirit atiyor
vayy yarı yaşınız kutlu olsun burcu....aşıyıda atlatırsınız inşallah....sorun olmaz...sonra 12.aya kadar rahat...
kendi kendine dönmedi. önceden dönmek için uğraşırdı. şimdi ben giydirirken yan çeviriyorum bazen inatla sırt üstü dönüyor bazen kendi duruyor öyle. kendi uğraşmıyor. bende çalıştığım için ilgilenemiyorum. yarın evdeyim. şu emekleme arkadaşını koyucam önüne. benimki geç kaldı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?