2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nesıbe yanlışın olmasın ya :S milumil yaklaşık 12 sene once bıle pıyasadaymış, neden kaldırsınlar kı :S

burcu deli oldum ya umarım yanlış anlıyorumdur kutunun yan tarfına yapıştırmışlar milumil raflara veda ediyor diye ve hiç bir açıklama yok ceren bu mamayı çok sevdi mail attım inşallah hayır kalkmıyor derler

selam millet nasılsınız?
ne zamandır bakamadım bebişler ve anneleri iyi değil mi?
büyüdükçe daha çok oyun ve ilgi istiyorlar.. kaç saattir kucağımda göya gözler kapalı uyuyor ve emiyor ama kafamı bir çeviriyorum bana bakıyor, beni görünce gözleri yine kapatıyor. tüm derdi kucağımda olmak. beni kandırdığını sanıyor sıpa :)
bir de en büyük keyfi saç çekmek :) çekerken yüzündeki ifadeyi aldığı zevki anlatamam :)
her yere bi el atıyoruz ne kapı kalıyor ne çiçek ne perde, yürümeye başlayınca 1 sn bile gözden uzaklaştırmamak gerekecek galiba...
bir de gece 2den önce uyusa tadından yenmeyecek ama....

valla benim oğlumun da arttı kaka sayısı:26:muza başlayayım bende bakalım nolcak......

az çok farketmez Melodi sonuçta bebek bakıyor taş taşımıyor ya.....

ben de bugün bir halsizlik bir uyku hali var boğazım ve kulaklarım kaşınıyo hasta olcam galiba:18:

diş çıkartıyo olmayasın :)) heueheuehue

aynen linden...hep ilgi hep ilgi..oyun kucak meme....bel ağrısından ölüyorum...ama keyifli tabi...biizmki günde yalnızca iki posta uyuyor..öğlen bir saat akşamüstü yarım saat...gece ise uykuya daldırmak epey yorucu oluyor...sonrada 2 satte bir emmece.....akşam yatırıp sabah kaldırsam bende öyle bir model istiyorum am..:26:

geçmiş olsn halenur...bu aşıyıda atlattınızmı rahatsınız bir süre...

evet canim artik daha fazla dikkat etmek gerekiyor bizimki yerinde durmuyorki koydugum yerde bulmam imkansiz kasla göz arasinda yuvarlana yuvarlana bütün odayi dolaniyor
benimki birdefa yapiyor ve sabahlari 9-10 arasi
corbayi bende iki yiyimlik yapiyorum bugün yaptim yarisini yedi kalaninida yarin vericem ben artik kabak koymuyorum ömer tadini sevmedi patates havuc pirinc ve tavuk gögsüyle yapiyorum severek yiyor

gecmis olsun canim kiyamam ben ona nasil dayandi yavrum kilosuda iyiymis masallah

benimki daha dönmüyor bile. ben ilgilenemiyorum diye mi böyle oluyor? bana doktor kıyma koy dedi. ama sevmiyor sanırım. tavuk deneyim bende.

maşallah bebişine. saç cekmeyi çok seviyorlar nedense. benim toplu saçımı nasıl beceriyorsa çekip saçlarımı eline doluyor.

gelde bunu anlat. burda kimse az para beğenmiyor. oğlan uyurken kadın mutfak masasına oturup camdan dışarıyı seyrediyormuş.

yarın aşı günümüz. hadi bakalım hayırlısı. :18:

yarı yaşınız kutlu olsun!

Son düzenleme:
yarın aşı günümüz. hadi bakalım hayırlısı. :18:
oo maşallah uygara 6 ay bitti demek :))
hehe :))) eminim herkesin hayali odur akşam yatırıp sabaha kadar uyumaları

melodi yaa inşallah içine sinen bir bakıcı bulursun yada şimdiki alışır da senin istediğin gibi yapar herşeyi. ama bir bu tarafından bak, annen göz kulak olabiliyor o yüzxden biraz rahatlat kendini. ben de bakıcı aramaya başladım, burada sadece bebek bakımı için 500-600 istiyorlar hatta 800 isteyen bile var, zaten ben başka iş istemiyorum adam gibi kızıma baksın yeter. kamera taktırıcaz ama her odaya koyamayız ki artık allah emanet

Son düzenleme:

evet annem göz kulak oluyor ama boşuna para vericem böyle giderse. yeni birini bulmak da çok zor bakalım annemin mahallesinde varmış. yarın konuşacak. boş boş oturup para almak ne güzel. para sanki kolay kazanılıyor. bizimde yol parasıyla 500 tl zaten. benim annem olduğu için bakıcıda çok yorulmaz zaten. kamerayı her odaya koymaya gerek yok zaten. en çok nerede duracaklar bebğin odası,salon mutfak. diğer yerleri ses olarak duyma imkanı vardır sanırım. allah yardımcımız olsun. çalışan annelerin işi çok zor.

melodicim senin oglan hicmi dönmüyor yoksa birtarafinami dönüyor benimki ilk soluna döndü simdi masallah heryöne dönüyor arka arka yan yan yuvarlana yuvarlana bütün odada cirit atiyor

Son düzenleme:
melodicim senin oglan hicmi dönmüyor yoksa birtarafinami dönüyor benimki ilk soluna döndü simdi masallah heryöne dönüyor arka arka yan yan yuvarlana yuvarlana bütün odada cirit atiyor

kendi kendine dönmedi. önceden dönmek için uğraşırdı. şimdi ben giydirirken yan çeviriyorum bazen inatla sırt üstü dönüyor bazen kendi duruyor öyle. kendi uğraşmıyor. bende çalıştığım için ilgilenemiyorum. yarın evdeyim. şu emekleme arkadaşını koyucam önüne. benimki geç kaldı galiba.

vayy yarı yaşınız kutlu olsun burcu....aşıyıda atlatırsınız inşallah....sorun olmaz...sonra 12.aya kadar rahat...

sağol infoxcum. olduk aşılarımızı. şimdilik iyiyiz inşallah ateş filan çıkmaz. anneciğin kalıcak mı epey?

üzülme bizde varız melisa kafasını kaldırmıyor sürekli elini emiyor.kendini zorlamıyor biraz nazlanıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…