2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki yüzüstü koyunca elleri üzerinde kalkıyor hep. elini emmeyi azalttı iyice.
pazar günü eşim yatağa oturttu. arkası bazaya dayalı. kendini bıraktı yüzüstü yattı. salonum taş koysam üşür diye korkuyorum. yatakta yuvarlayım biraz.

selam kızlar szileri çok özledim valla bugün eşimin işyerine geldim kızımı anneme bıraktım bi bakayım sizzede dedim ne güzel bebişler büyümüş benim kız hala oturmuyor oturan varmı bebelerde bakalım ne zaman oturcak henüz diş te çıkarmadık bakalım beklemedeyiz
bende annemdeyim 2 gündür napıyım hiç olmazsa vakit geçiyor yaz geldi şükürler olsun kızımı kısa kollu badilerle gezdiriyorum dışarda çok şeker oluyor ha birde herkes sevmek istiyor ve yüzüne dokunuyor sinir oluyorum yüzüne ellemeden sevilmiyor sanki bebek off zaten yüzü kızarıp duruyor öpmekten tahriş oluyor bizimkilere öpmeyin desemde illa sıkıştırıp öpüyorlar yaa

aşı olduk geldik....cok uzuldum yaa kızımdan cok benım canım yandı offf.neysekı atlattık darısı olmayanların basına.1 yasına kadar rahatız yasaın yuphııııııı:118:

dısarda kısa kolumu gıydırıyosun sen nerde yasıyosun.ben hala uzerıne mont gıydırıyorum.tabı mevsımlık ama olsun ıcındede atlet,cıtcıtlı badı ve nrmal badısı oluyo..abartıyomuyum acaba..sımdı bı tuhaf oldum.altındada kılotlu corap ve esortman oluyo.sızler nasıl gıydırıyosunuz merak ettım sımdı:44::44::44:

aşı olduk geldik....cok uzuldum yaa kızımdan cok benım canım yandı offf.neysekı atlattık darısı olmayanların basına.1 yasına kadar rahatız yasaın yuphııııııı:118:

hadi gözün aydın geçmiş olsun bebişine!

ben daha cesaret edemiyorum ev biraz soğuk gibi. dışarıda pek çıkmıyoruz bu aralar. ben çıtçıtlı kısa kollu body ve alt üst takım giydiriyorum. üzerinde penye yeleği oluyor.

canım ben evdeyimde ne oldu benimkide dönmüyo hala

ay sen dalga mı gecıosun :S kulotlu corap, bu havada, ustune bı de eşofman, aman yarabbım pişiyodur yavru be.. ben demiri yalınayak cıkartıorum artık :S abooooo... istanbulda dıılsn ama heralde dimi

bende aynı şekilde senin gibi giydiriyorum hava yine bugün buz gibi oldu

ben evde ne giyiyorsa üstüne ince penye hırka ile çıkarıyorum ama evde külotlu çorap üstüne tayt veya ince eşofman giydiriyorum çünkü ev soğuk. terletmemek lazım bebişleri yoksa daha fazla hasta olurlar. tabi terlemesinler diye de üsütmemek lazım yavruları. 2-3 kat ince giydirip sıcaksa çıkartmak daha mantıklı bence. bir de altını ince giydirdiğimizde hep gaz sancısı çekti yavrum o yüzden altını hep 2 kat giydiriyorum ben...

bu arada bence çoğu bebeğin tam dönememesi normal. aralarında 1 ay fark olanlar var neredeyse hem zaten her bebek aynı hızda olamıyor tabiki. melis de yzükoyun dönmek için yardıma ihtiyaç duyuyor ama yüzükoyun yatarken sırtüstü dönebiliyor. ama üşengeç bizimki canı isterse yapıyor :))

kızlar daha narin oluyorlar tabi serin havada dikkat etmek lazım. bende ilk doğduğundan beri oda ısısnda dikkat ettim. annem kalsa aman üşüdü sar, ört. amma mücadele verdim hala da veriyorum. oda ısısı 24-25 derece üşür, bebek o diye deli etti beni. gece 2 kat battaine örtüyordu ben görmeden kaç defa aldım attım üzerinden bu seferde bozuluyordu. erkek sıcak sevmiyor zaten. 3 ay pazen battaniyeye sardım. sonra çıkarttım ona da karşı çıktı annem dinlemedim. geçen gün altını alıyorum biraz bodyisne taşmış. anne yanında dur ben gidip alayım dedim hemen üzerini örtmüş battaniyesi ile. anne dedim yapma artık hava ısındı. üşür diyor. niye bu büyükler böyle anlamıyorum. eşimde kızıyor. sıcağa alışmasın diyor.

benim annem de öyle... 100 kere daha söylesem de nafile ...

termos bakıyorum biryere giderken içine sıcak su koyayım diye 0,35 veya 0,5 lt olanlardan. kullanıp da memnun olan var mı? carrefourdan almıştım birtane çelik ama plastiği çok kötü kokuyor suyu da kokutoyor çok adiymiş demekki. nette çok var da hangisi iyi acaba

ay sen dalga mı gecıosun :S kulotlu corap, bu havada, ustune bı de eşofman, aman yarabbım pişiyodur yavru be.. ben demiri yalınayak cıkartıorum artık :S abooooo... istanbulda dıılsn ama heralde dimi

yaa sakamı bu,yalın ayakmı cıkartıyosun..ıstanbuldayım ama sızın orda hava heralde cokısınmıs ben umranıyedeyım..

yaa sakamı bu,yalın ayakmı cıkartıyosun..ıstanbuldayım ama sızın orda hava heralde cokısınmıs ben umranıyedeyım..

bende istanbuldayım ama hiçöyle yalın ayak çıkılacak hava görmedim 2 gün sıcak oldu onun üzerine bugün yine soğuk

Son düzenleme:

ben kagıthanedeyım.. pazar gunu üstünde uzun kollu body, altında capri pantolonla cıkarttım, ayagında corap da yoktu. uyuyunca uzerıne bı tshırt attım ve coraplarını gıydırdım, uyanınca da tshırtu gıydırdım uzun kollu bodynın ustune. bu kdr :)

bak dogumdan br hafta sonra kontrole gıderken ne gıyıyodu demır bılıo musun? kolsuz body, çorap, üstünde ayaklı tulum. o kdr. uzerıne de penye battanıye atmıstım. demır dogudugu gunden berı boyle gıyınıyor, su an uyumadıgında bacaklarını soyuyorum mesela, gece bacakları cıplak uyuyor. bence nasıl alısırsa oyle gıder, ağrıda yasamıyoruz sonucta, bılmıyorum kı. sımdı nazar deger de hastalanır mı bılmıyorum ama 6.5 aydır demırın burnu bıle akmadı oyle soyleyım

bebişimin ateşi çıktı biraz evvel dün aşı olmuştuya bebek hemşiresini aradım aşıdandır dedi 5 gün olabilirmiş ateş

Agrıda yasamıyoruz ama Demıre masallah ozaman cunku Mına kasımda dogdu ve o aylarda ben bıle Demırden daha kalın gıyınıyodum bıde o bebek.bebekler hep üşür denir ya ondan dıyorum.ama tabı alıstırmaklada ılgılı olabılır.masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…