selam kızlar szileri çok özledim valla bugün eşimin işyerine geldim kızımı anneme bıraktım bi bakayım sizzede dedim ne güzel bebişler büyümüş benim kız hala oturmuyor oturan varmı bebelerde bakalım ne zaman oturcak henüz diş te çıkarmadık bakalım beklemedeyiz
bende annemdeyim 2 gündür napıyım hiç olmazsa vakit geçiyor yaz geldi şükürler olsun kızımı kısa kollu badilerle gezdiriyorum dışarda çok şeker oluyor ha birde herkes sevmek istiyor ve yüzüne dokunuyor sinir oluyorum yüzüne ellemeden sevilmiyor sanki bebek off zaten yüzü kızarıp duruyor öpmekten tahriş oluyor bizimkilere öpmeyin desemde illa sıkıştırıp öpüyorlar yaa
aşı olduk geldik....cok uzuldum yaa kızımdan cok benım canım yandı offf.neysekı atlattık darısı olmayanların basına.1 yasına kadar rahatız yasaın yuphııııııı:118:
selam kızlar szileri çok özledim valla bugün eşimin işyerine geldim kızımı anneme bıraktım bi bakayım sizzede dedim ne güzel bebişler büyümüş benim kız hala oturmuyor oturan varmı bebelerde bakalım ne zaman oturcak henüz diş te çıkarmadık bakalım beklemedeyiz
bende annemdeyim 2 gündür napıyım hiç olmazsa vakit geçiyor yaz geldi şükürler olsun kızımı kısa kollu badilerle gezdiriyorum dışarda çok şeker oluyor ha birde herkes sevmek istiyor ve yüzüne dokunuyor sinir oluyorum yüzüne ellemeden sevilmiyor sanki bebek off zaten yüzü kızarıp duruyor öpmekten tahriş oluyor bizimkilere öpmeyin desemde illa sıkıştırıp öpüyorlar yaa
hadi gözün aydın geçmiş olsun bebişine!
kendi kendine dönmedi. önceden dönmek için uğraşırdı. şimdi ben giydirirken yan çeviriyorum bazen inatla sırt üstü dönüyor bazen kendi duruyor öyle. kendi uğraşmıyor. bende çalıştığım için ilgilenemiyorum. yarın evdeyim. şu emekleme arkadaşını koyucam önüne. benimki geç kaldı galiba.
dısarda kısa kolumu gıydırıyosun sen nerde yasıyosun.ben hala uzerıne mont gıydırıyorum.tabı mevsımlık ama olsun ıcındede atlet,cıtcıtlı badı ve nrmal badısı oluyo..abartıyomuyum acaba..sımdı bı tuhaf oldum.altındada kılotlu corap ve esortman oluyo.sızler nasıl gıydırıyosunuz merak ettım sımdı:44::44::44:
dısarda kısa kolumu gıydırıyosun sen nerde yasıyosun.ben hala uzerıne mont gıydırıyorum.tabı mevsımlık ama olsun ıcındede atlet,cıtcıtlı badı ve nrmal badısı oluyo..abartıyomuyum acaba..sımdı bı tuhaf oldum.altındada kılotlu corap ve esortman oluyo.sızler nasıl gıydırıyosunuz merak ettım sımdı:44::44::44:
ay sen dalga mı gecıosun :S kulotlu corap, bu havada, ustune bı de eşofman, aman yarabbım pişiyodur yavru be.. ben demiri yalınayak cıkartıorum artık :S abooooo... istanbulda dıılsn ama heralde dimi
yaa sakamı bu,yalın ayakmı cıkartıyosun..ıstanbuldayım ama sızın orda hava heralde cokısınmıs ben umranıyedeyım..
yaa sakamı bu,yalın ayakmı cıkartıyosun..ıstanbuldayım ama sızın orda hava heralde cokısınmıs ben umranıyedeyım..
yani dimi ne biliyim bende sasırdım,gercı semtten falan farkedıyo ama bukadarda edermı bılmem.senınkı kızmı erkekmı..bende istanbuldayım ama hiçöyle yalın ayak çıkılacak hava görmedim 2 gün sıcak oldu onun üzerine bugün yine soğuk
ben kagıthanedeyım.. pazar gunu üstünde uzun kollu body, altında capri pantolonla cıkarttım, ayagında corap da yoktu. uyuyunca uzerıne bı tshırt attım ve coraplarını gıydırdım, uyanınca da tshırtu gıydırdım uzun kollu bodynın ustune. bu kdr :)
bak dogumdan br hafta sonra kontrole gıderken ne gıyıyodu demır bılıo musun? kolsuz body, çorap, üstünde ayaklı tulum. o kdr. uzerıne de penye battanıye atmıstım. demır dogudugu gunden berı boyle gıyınıyor, su an uyumadıgında bacaklarını soyuyorum mesela, gece bacakları cıplak uyuyor. bence nasıl alısırsa oyle gıder, ağrıda yasamıyoruz sonucta, bılmıyorum kı. sımdı nazar deger de hastalanır mı bılmıyorum ama 6.5 aydır demırın burnu bıle akmadı oyle soyleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?