benimki erkek bende eyüpte oturuyorum prop senle yakın oturuyormuşuz pazar günü gerçekten güzeldi hava ama bilmiyorum beb çıplak ayağa cesaret edemem bide alıştırma meselesiyani dimi ne biliyim bende sasırdım,gercı semtten falan farkedıyo ama bukadarda edermı bılmem.senınkı kızmı erkekmı..
ben kagıthanedeyım.. pazar gunu üstünde uzun kollu body, altında capri pantolonla cıkarttım, ayagında corap da yoktu. uyuyunca uzerıne bı tshırt attım ve coraplarını gıydırdım, uyanınca da tshırtu gıydırdım uzun kollu bodynın ustune. bu kdr :)
bak dogumdan br hafta sonra kontrole gıderken ne gıyıyodu demır bılıo musun? kolsuz body, çorap, üstünde ayaklı tulum. o kdr. uzerıne de penye battanıye atmıstım. demır dogudugu gunden berı boyle gıyınıyor, su an uyumadıgında bacaklarını soyuyorum mesela, gece bacakları cıplak uyuyor. bence nasıl alısırsa oyle gıder, ağrıda yasamıyoruz sonucta, bılmıyorum kı. sımdı nazar deger de hastalanır mı bılmıyorum ama 6.5 aydır demırın burnu bıle akmadı oyle soyleyım
bebişimin ateşi çıktı biraz evvel dün aşı olmuştuya bebek hemşiresini aradım aşıdandır dedi 5 gün olabilirmiş ateş
bebişimin ateşi çıktı biraz evvel dün aşı olmuştuya bebek hemşiresini aradım aşıdandır dedi 5 gün olabilirmiş ateş
selam kızlar,oğluşumun idrarı kokuyor.normalmi enfeksiyon olmasın :18:
canim her bebek bir olmaz yakinda oda baslar dönmeye merak etmekendi kendine dönmedi. önceden dönmek için uğraşırdı. şimdi ben giydirirken yan çeviriyorum bazen inatla sırt üstü dönüyor bazen kendi duruyor öyle. kendi uğraşmıyor. bende çalıştığım için ilgilenemiyorum. yarın evdeyim. şu emekleme arkadaşını koyucam önüne. benimki geç kaldı galiba.
bizimki birakti elini emmeyi cok sükür simdi yakalarsa ayagini emiyorüzülme bizde varız melisa kafasını kaldırmıyor sürekli elini emiyor.kendini zorlamıyor biraz nazlanıyor sanırım.
gecmis olsun canimaşı olduk geldik....cok uzuldum yaa kızımdan cok benım canım yandı offf.neysekı atlattık darısı olmayanların basına.1 yasına kadar rahatız yasaın yuphııııııı:118:
yarı yaşımızı doldurduk
aşı olduk geldik....cok uzuldum yaa kızımdan cok benım canım yandı offf.neysekı atlattık darısı olmayanların basına.1 yasına kadar rahatız yasaın yuphııııııı:118:
propcum demir tam olarak dönebiliyormu birde emekleme isi nasil
bizde ayniyiz gecen televizyon sehpasinin altindan cikartttim girmis altina birtek kafasi disarda kalmiszeyn demir fır dönüyo, kafayı gozu vura vura bı hal oldu parkelere, bı sefer sehbanın ıcınden aldım fln :S emeklemıo daha, surune surune gezıyo salonu işte, daha emeklemez bence en az 2 hafta
kızlar daha narin oluyorlar tabi serin havada dikkat etmek lazım. bende ilk doğduğundan beri oda ısısnda dikkat ettim. annem kalsa aman üşüdü sar, ört. amma mücadele verdim hala da veriyorum. oda ısısı 24-25 derece üşür, bebek o diye deli etti beni. gece 2 kat battaine örtüyordu ben görmeden kaç defa aldım attım üzerinden bu seferde bozuluyordu. erkek sıcak sevmiyor zaten. 3 ay pazen battaniyeye sardım. sonra çıkarttım ona da karşı çıktı annem dinlemedim. geçen gün altını alıyorum biraz bodyisne taşmış. anne yanında dur ben gidip alayım dedim hemen üzerini örtmüş battaniyesi ile. anne dedim yapma artık hava ısındı. üşür diyor. niye bu büyükler böyle anlamıyorum. eşimde kızıyor. sıcağa alışmasın diyor.
canim her bebek bir olmaz yakinda oda baslar dönmeye merak etme
bizimki birakti elini emmeyi cok sükür simdi yakalarsa ayagini emiyor
gecmis olsun canim
hayirli olsun
bizde ayniyiz gecen televizyon sehpasinin altindan cikartttim girmis altina birtek kafasi disarda kalmis
maşallah bebişlere sürüne sürüne evi turluyorlar demek :)
kızlar, melise biberonla mama verdiğimiz dönemlerde bazen öyle kusuyordu ki burnundan geliyordu, nefesini toplayamıyordu, öksürüyordu falan. biz de korkmasın diye hep gülüyorduk oyalıyorduk. şmdi kendi de öksürse başkası da öksürse hep gülüyo tospaam :) başkası da diyecek burda boğuluyorum öksürmekten bu bebek de gülüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?