2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani dimi ne biliyim bende sasırdım,gercı semtten falan farkedıyo ama bukadarda edermı bılmem.senınkı kızmı erkekmı..
benimki erkek bende eyüpte oturuyorum prop senle yakın oturuyormuşuz pazar günü gerçekten güzeldi hava ama bilmiyorum beb çıplak ayağa cesaret edemem bide alıştırma meselesi

maşallah demir e eşime kasa o da böyle yapar ama ben korkuyorum. bende çok sıkı giydirmedim. ama eşim işe götürken sardım hep sabahın soğuğunda. evde daha rahat. 2 ay önce gece soba yakmayı bıraktım. benimkide hiç hasta olamdı. hafif öksürdü şimdi atlattı sayılır. nazar değmesin tabi bebişlerimize.

bebişimin ateşi çıktı biraz evvel dün aşı olmuştuya bebek hemşiresini aradım aşıdandır dedi 5 gün olabilirmiş ateş

geçmiş olsun canım. şurup ya da fitil verdin mi?

kızlar çok mutluyum pazartesiye kadar tatilim. oğluşumla ilgileneceğim yup piiiiiiiiiii!

hepinize iyi akşamlar. bebişlerinize mis kokulu öpücükler.
pazartesi görüşürüz! kendinize iyi bakın....

canim her bebek bir olmaz yakinda oda baslar dönmeye merak etme
üzülme bizde varız melisa kafasını kaldırmıyor sürekli elini emiyor.kendini zorlamıyor biraz nazlanıyor sanırım.
bizimki birakti elini emmeyi cok sükür simdi yakalarsa ayagini emiyor
aşı olduk geldik....cok uzuldum yaa kızımdan cok benım canım yandı offf.neysekı atlattık darısı olmayanların basına.1 yasına kadar rahatız yasaın yuphııııııı:118:
gecmis olsun canim
yarı yaşımızı doldurduk

hayirli olsun

propcum demir tam olarak dönebiliyormu birde emekleme isi nasil

Son düzenleme:
evet alıştırma meselesi doğrudur. hepsine maşallah yarı yaş olanlar, buyuyenler, doktora gıdenler, aşı olanlar hadı hayırlı olsun :)

zeyn demir fır dönüyo, kafayı gozu vura vura bı hal oldu parkelere, bı sefer sehbanın ıcınden aldım fln :S emeklemıo daha, surune surune gezıyo salonu işte, daha emeklemez bence en az 2 hafta
bizde ayniyiz gecen televizyon sehpasinin altindan cikartttim girmis altina birtek kafasi disarda kalmis

maşallah bebişlere sürüne sürüne evi turluyorlar demek :)

kızlar, melise biberonla mama verdiğimiz dönemlerde bazen öyle kusuyordu ki burnundan geliyordu, nefesini toplayamıyordu, öksürüyordu falan. biz de korkmasın diye hep gülüyorduk oyalıyorduk. şmdi kendi de öksürse başkası da öksürse hep gülüyo tospaam :) başkası da diyecek burda boğuluyorum öksürmekten bu bebek de gülüyor...

anneler en iyisini bilir daha deneyimliler nede olsabende çıtçıtlı,2 kat penye bide örgü yelek giydiriyorum.çünkü soğuk havalar ben bile hala kazak giyiyorumkorkuyorum hasta olur diye allah korusun.

canim her bebek bir olmaz yakinda oda baslar dönmeye merak etme

bizimki birakti elini emmeyi cok sükür simdi yakalarsa ayagini emiyor

gecmis olsun canim

hayirli olsun

bizde ayniyiz gecen televizyon sehpasinin altindan cikartttim girmis altina birtek kafasi disarda kalmis

yerim onun ayağını benmelisa götüremiyor ayağını ağzına

varya bu bebekler büyüyene kadar neler görecez daha.melisaya bilg.dandini ninnisini açıyorum videolu,öyle dikkatli izliyorki her şeye ayrı ayrı bakıyor.neyse bitmeye yakın melisa ağlamaya başlıyor tabi yeniden başa alıyorum ama yine bitiyor yine ağlıyor

arkadaşlar bebeklerin ayağı terliyormu,melisanınkisi acayip terliyor.hatta ayakalrı kokuyor bile:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…