2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi gecelerr anni,şler ve kuzuşları....

biz bugun çengelköy sefası yaptık annemle....yiğitte hiç üzmedi..bal oğlum benim...çok iyi geldi valla...o uyurken bişeyler yedik dedikodu yaptık eskiden olduğu gibi..:)

benim kuzuş bu aralar kaşığı itiyor yemek yemiyordu...bende zorlamıyordum emmidiği, için...gece babası yaptığım bisküviden yerken yiğide verdi baktım yemek istiyor..bende rezene çayında ıslattım verdim...yedi...heyy allahım bir sürü karışık şeyler hazırlıyorum vitaminli olsun diye...meğerse oğlum çay bisküvi istiyormuş sadece....ağzının tadını biliyor sıpa..

iyi akşamlar kızlar infox birşey sorucam kızım bir kaç gecedir aglıyordu ve biraz ishal aa aşıdan ağrısı vardır diye düşünmüştüm bugünde ilk defa elma suyu verdım ilk ek gıdamız yani akşamda biraz sümüksü bir kaka ve çok az bir pembelik vardı kan mıdır alerji faan mı birde agrıı var dşye fitil vermiştim ondan olabilir mi off rota falan mı ki

ge.çiş olsun şimdi gördüm....elma pek alerjen değildir..o yüzden elma ile başlatırlar ya hep...önceki ağrılarından kaynaklanabilir..kakasını takip et...kan olsa kesin anlarsın zaten şüphe bırakmaz emin ol...umarım rota değildir...öyle şüphen varsa hemen doktora götür bence..birde sussuz kalamsın ishalse..

Bende o yüzden elma ile başladım aa bilemedim peki sizin kakalarda hiç sümüksü gibi birşey oluyormu. Su veriyorum emziriyorum aa gece çok agladı aşıdır dedim kaayı görünce korktum bir daha ki aayı bekliyorum eşimi doktora göndermek için kan olunca nasıl gözüküyor alerjşden bşlirsin bir tarif edebşlir mşsin ayy çatlıycam sinirden hç mi birşeyler yolunda gitmiycek ya

sağol infoxcum. olduk aşılarımızı. şimdilik iyiyiz inşallah ateş filan çıkmaz. anneciğin kalıcak mı epey?

yok be burcu nerdeee...cuma gidicem diyor başka bişey demiyor..ehh bunada şükür...

bebiş nasıl oldu...mesajımı sabah alırsın..geceyi kolay atlatırsınız inşallah...

öyle oluyor insan...ben kan görünce moralim yerle bir oluyordu...aşımı oldu aşıdanda olabilir...bizimki ağızdan alınan çocukfelci aşısında kan gelmişti az bişey..o dokundu sanırım....

sümüksü oluyor evet...mesela peynir denedim kan gelmedi ama kakası sümüksü oldu hemen..kan ise ip gibi uzayan bişey....sümükle karşık....ay ne iğrencim dimi...

Bende o yüzden elma ile başladım aa bilemedim peki sizin kakalarda hiç sümüksü gibi birşey oluyormu. Su veriyorum emziriyorum aa gece çok agladı aşıdır dedim kaayı görünce korktum bir daha ki aayı bekliyorum eşimi doktora göndermek için kan olunca nasıl gözüküyor alerjşden bşlirsin bir tarif edebşlir mşsin ayy çatlıycam sinirden hç mi birşeyler yolunda gitmiycek ya

ama sana mesaj yazmıştım şekerpare...şimdş niye gözükmüyor...ve burcuyada yazdım..mesajlar gözükmüyor...:26:

Pazartesi aşı oldu.yok canım ne igrenci ben sorudm sende ankattın herşeylerini konuşturuyor bu veletler valla peki o sümüksü olması alerjiden mydi bizdede hafif bir pembelik vardı kan galiba uff

off yaa kızımı şimdi uyuttumm yavrumun ateşi nerdeyse 40 oluyordu çok korktum bugün aşı yaptırdık sabaha kadar kontroll etmem lazım ılık duş aldırdım fitil attım şurup içirdim derken ancak düşşürebildim yavru kuşum benim yaa annelikk çok zor zorluğundan ziyade içim eriyoo en ufak bişey olsa hiç soğuk kanlı olamıyorummmALLAHIMM BÜTÜN YAVRULARIMIZI KORUSUN SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI BİR ŞEKİKLDE BÜYÜTMEK NASİP ETSİNN HEPİMİZE AMİNN...

Keşke benimm annemde sağlıklı olsaydıda bana her konuda destek çıkabilseydiama annemin bakıma ihtiyacı var onu bile yapamıyorummm cnm annem senn nefesin bile yeter annem benimmmmm

cıncık ümraniyede nerdesin....hangi doktora götürüyorsun bebişi...bende ümraniyedeyim..erdeme gidiyoruz biz..
ben medıcananın karsısında pedımer var oraya goturuyorum.erdemede gıttım,medıcanayada,atlasada ama hıcbırını tam olarak begenmedım.ama bu pedımerdekı dr.cok ıyı geldı ozel muaynehane ama dr.cok ıyı bence.

erdemi hastane olarak bende beğenmiyorum ama doktor iyi geldi bize..sevdik..oğlumda sevdi..açıklayıcı konuşuyor...benim için araştırma yapıyor bir sonraki kontorle kadar unutmuyor falan...evimede yakın sayılır..pedimeri hiç duymamıştım ben...

geçmiş olsun...bu aşılar mahvediyor kuzuşları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…