arkadaşlar bebeklerin ayağı terliyormu,melisanınkisi acayip terliyor.hatta ayakalrı kokuyor bile:)
yaa sakamı bu,yalın ayakmı cıkartıyosun..ıstanbuldayım ama sızın orda hava heralde cokısınmıs ben umranıyedeyım..
aşı olduk geldik....cok uzuldum yaa kızımdan cok benım canım yandı offf.neysekı atlattık darısı olmayanların basına.1 yasına kadar rahatız yasaın yuphııııııı:118:
ayağı kafası her bir yeri terliyor bizimkini..:)
iyi akşamlar kızlar infox birşey sorucam kızım bir kaç gecedir aglıyordu ve biraz ishal aa aşıdan ağrısı vardır diye düşünmüştüm bugünde ilk defa elma suyu verdım ilk ek gıdamız yani akşamda biraz sümüksü bir kaka ve çok az bir pembelik vardı kan mıdır alerji faan mı birde agrıı var dşye fitil vermiştim ondan olabilir mi off rota falan mı ki
ge.çiş olsun şimdi gördüm....elma pek alerjen değildir..o yüzden elma ile başlatırlar ya hep...önceki ağrılarından kaynaklanabilir..kakasını takip et...kan olsa kesin anlarsın zaten şüphe bırakmaz emin ol...umarım rota değildir...öyle şüphen varsa hemen doktora götür bence..birde sussuz kalamsın ishalse..
sağol infoxcum. olduk aşılarımızı. şimdilik iyiyiz inşallah ateş filan çıkmaz. anneciğin kalıcak mı epey?
Bende o yüzden elma ile başladım aa bilemedim peki sizin kakalarda hiç sümüksü gibi birşey oluyormu. Su veriyorum emziriyorum aa gece çok agladı aşıdır dedim kaayı görünce korktum bir daha ki aayı bekliyorum eşimi doktora göndermek için kan olunca nasıl gözüküyor alerjşden bşlirsin bir tarif edebşlir mşsin ayy çatlıycam sinirden hç mi birşeyler yolunda gitmiycek ya
ge.çiş olsun şimdi gördüm....elma pek alerjen değildir..o yüzden elma ile başlatırlar ya hep...önceki ağrılarından kaynaklanabilir..kakasını takip et...kan olsa kesin anlarsın zaten şüphe bırakmaz emin ol...umarım rota değildir...öyle şüphen varsa hemen doktora götür bence..birde sussuz kalamsın ishalse..
öyle oluyor insan...ben kan görünce moralim yerle bir oluyordu...aşımı oldu aşıdanda olabilir...bizimki ağızdan alınan çocukfelci aşısında kan gelmişti az bişey..o dokundu sanırım....
sümüksü oluyor evet...mesela peynir denedim kan gelmedi ama kakası sümüksü oldu hemen..kan ise ip gibi uzayan bişey....sümükle karşık....ay ne iğrencim dimi...
evet alerjendi
ben medıcananın karsısında pedımer var oraya goturuyorum.erdemede gıttım,medıcanayada,atlasada ama hıcbırını tam olarak begenmedım.ama bu pedımerdekı dr.cok ıyı geldı ozel muaynehane ama dr.cok ıyı bence.cıncık ümraniyede nerdesin....hangi doktora götürüyorsun bebişi...bende ümraniyedeyim..erdeme gidiyoruz biz..
ben medıcananın karsısında pedımer var oraya goturuyorum.erdemede gıttım,medıcanayada,atlasada ama hıcbırını tam olarak begenmedım.ama bu pedımerdekı dr.cok ıyı geldı ozel muaynehane ama dr.cok ıyı bence.
off yaa kızımı şimdi uyuttumm yavrumun ateşi nerdeyse 40 oluyordu çok korktum bugün aşı yaptırdık sabaha kadar kontroll etmem lazım ılık duş aldırdım fitil attım şurup içirdim derken ancak düşşürebildim yavru kuşum benim yaa annelikk çok zor zorluğundan ziyade içim eriyoo en ufak bişey olsa hiç soğuk kanlı olamıyorummmALLAHIMM BÜTÜN YAVRULARIMIZI KORUSUN SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI BİR ŞEKİKLDE BÜYÜTMEK NASİP ETSİNN HEPİMİZE AMİNN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?