kısıden kısıye fark edıyo ben begenmedım yada bna cok acıklayıcı gelmedıler.erdemi hastane olarak bende beğenmiyorum ama doktor iyi geldi bize..sevdik..oğlumda sevdi..açıklayıcı konuşuyor...benim için araştırma yapıyor bir sonraki kontorle kadar unutmuyor falan...evimede yakın sayılır..pedimeri hiç duymamıştım ben...
selam kizlar nasilsiniz? uzun zamandir giremiyorum umarim bebisleriniz ve sizler iyisinizdir.
yok be burcu nerdeee...cuma gidicem diyor başka bişey demiyor..ehh bunada şükür...
bebiş nasıl oldu...mesajımı sabah alırsın..geceyi kolay atlatırsınız inşallah...
Ek gıdaya başlayalı 2 gün oldu, benim meraklı arkadaşlarım nede heveslilermiş bebek beslemeye. Geçen akşam arkadaş oğluma leblebi büyüklüğünde un kurabiyesi verdi hemde ezmeden. 3 kez verme dememe rağmen verdi. Herhalde vermemesi için eline vurmam gerekiyordu. Diğer arkadaşta aaaa bak ne güzel yiyecek iştahlı felan dedi. Un kurabiyesi benim boğazımda da gıcık gibi öksürük yapar. Oğlum başladı öksürmeye. Bundan bir ay önce de apartmanda gün vardı bizde gittik o zamanda ben mutfaktayken kısır yedirmeye çalışırlarken yakaladım. Bir de şap şup öpmüyorlar mı sinir oluyorum. Zaten cildi hassas. Arkadaşlarla görüşsem bi dert, görüşmesem oğlum kimseye alışamıyor, yabancı görünce ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Ek gıdaya başlayalı 2 gün oldu, benim meraklı arkadaşlarım nede heveslilermiş bebek beslemeye. Geçen akşam arkadaş oğluma leblebi büyüklüğünde un kurabiyesi verdi hemde ezmeden. 3 kez verme dememe rağmen verdi. Herhalde vermemesi için eline vurmam gerekiyordu. Diğer arkadaşta aaaa bak ne güzel yiyecek iştahlı felan dedi. Un kurabiyesi benim boğazımda da gıcık gibi öksürük yapar. Oğlum başladı öksürmeye. Bundan bir ay önce de apartmanda gün vardı bizde gittik o zamanda ben mutfaktayken kısır yedirmeye çalışırlarken yakaladım. Bir de şap şup öpmüyorlar mı sinir oluyorum. Zaten cildi hassas. Arkadaşlarla görüşsem bi dert, görüşmesem oğlum kimseye alışamıyor, yabancı görünce ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
iyiyiz canim asil sen nasilsin iyice bosladin buralari:82:
uygar iyi canım. arada ateşiçıkıyor. calpol veriyorum. ilacın etkisi geçince yine çıkıyor. çok yüksek değil 37.6 ama takip ediyorum işte.
ne tuhaf insanlar var. herkes kendine müslüman. bizim de arkadaşlar var bebekleri olunca çok titizlendiler biz de dikkat ettik herşeye elimizi yıkadık sevmeden. bebek uyusun diye çıt çıkarmadık. daha neler neler.. ama geçenlerde görüştük kendilerinin dikkat ettikleri şeylerin hiçbirini bizim bebeği severken yapmıyorlar. kendilerininki büyüdü ya. garip yaa. kimseye sevdirmeyesim geliyor millet böyle yapınca. yabancıya ağlasın boşver. bi de ağlamasa arkadaşların neler yedirecek kimbilir.
Herkese günaydın..Hayırlı cumalar...Aşı olanlara geçmiş olsun..Bizimki çarşambaya...Kızım hafif öksürmeye başladı... Tam iyileşmişti dün yine üşüttü ..Burnu tıkanıyor..Bu sefer bi şey yapmayacağım sadece burnunu açık tutmaya çalışacağım..Doktorlarda helak oldu kız ..Daha çok hasta oldu.. Allah bütün annelerin ve bebişlerinin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?