2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm guzel anneler nasılsınız... kısa bır aradan sonra yenıden gelebildim.. geçmişi fazla okuyamadım.. hasta olan bebeklere çok çok geçmiş olsun...

bu arada ben bebegımı üşütmüşüm..öksuyor, peş peşe 5-6 kez.. benım cigerlerim sokuluyor yerınden sankı.. bu gecede defalara uyandı... ve bugunde tatıl oldugu için dr gidemeyecegız. yarın gösterecegim.. inşallah hafıf atlatır..

bebegım elı ile ayagını tutmaya başladı. yakında agzına göturecek galıba:)) merakla beklıyorum...
bır hafta sonra ek gıdaya başlayacagız.. son gunlerimiz.. ne yapacagımı şaşirmiş durumdayım...

Ek gıdaya başlayalı 2 gün oldu, benim meraklı arkadaşlarım nede heveslilermiş bebek beslemeye. Geçen akşam arkadaş oğluma leblebi büyüklüğünde un kurabiyesi verdi hemde ezmeden. 3 kez verme dememe rağmen verdi. Herhalde vermemesi için eline vurmam gerekiyordu. Diğer arkadaşta aaaa bak ne güzel yiyecek iştahlı felan dedi. Un kurabiyesi benim boğazımda da gıcık gibi öksürük yapar. Oğlum başladı öksürmeye. Bundan bir ay önce de apartmanda gün vardı bizde gittik o zamanda ben mutfaktayken kısır yedirmeye çalışırlarken yakaladım. Bir de şap şup öpmüyorlar mı sinir oluyorum. Zaten cildi hassas. Arkadaşlarla görüşsem bi dert, görüşmesem oğlum kimseye alışamıyor, yabancı görünce ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Dün çok gerildim. Büyük oğlum (ismi Anıl) okula gitmedi. Eşim de izinliydi. Yani aile boyu evdeydik. Ben de öğleden sonra Anıl'la birlikte dışarı çıkarız, bir sürü yere iade-i ziyarete gitmem gerekiyor hediyeler alırız diye düşündüm ama Anıl evde bilgisayar oynamak varken annesiyle gezer mi? Eşimle de ben gitmeyi sevmiyorum. Hadi hadi demesine sinirleniyorum. Neyse karar verdim bebeği de alıp çıkarım dedim. Tuna da emzirirken uyuyuverdi. Ama kafama koydum mutlaka çıkacağım ya... Neyse evden çıktım, köşeyi dönmeden Anıl arıyor, anne benim karnım aç, gelirken bana hamburger getirir misin diye. uyanık çocuk evde dese hadi gel beraber gidelim diyeceğim için ben dışarıdayken söylüyor. 100 metre gittim, yolları kazmışlar, trafik öyle yoğun ki anlatamam. dön dolaş arabayı parkedecek yer bulamadım. İdareten bir yere koydum ama bu seferde ben trafiği tıkadım. Hiçbirşey alamadan 40 dk. sonra eve geri döndüm, dışarı biraz rahatlamak,stres atmak için çıkmıştım, eve bomba gibi döndüm.Bugün şansımı yine deneyeceğim.

selam kizlar nasilsiniz? uzun zamandir giremiyorum umarim bebisleriniz ve sizler iyisinizdir.

kısıden kısıye fark edıyo ben begenmedım yada bna cok acıklayıcı gelmedıler.

yok be burcu nerdeee...cuma gidicem diyor başka bişey demiyor..ehh bunada şükür...

bebiş nasıl oldu...mesajımı sabah alırsın..geceyi kolay atlatırsınız inşallah...

uygar iyi canım. arada ateşiçıkıyor. calpol veriyorum. ilacın etkisi geçince yine çıkıyor. çok yüksek değil 37.6 ama takip ediyorum işte.

ne tuhaf insanlar var. herkes kendine müslüman. bizim de arkadaşlar var bebekleri olunca çok titizlendiler biz de dikkat ettik herşeye elimizi yıkadık sevmeden. bebek uyusun diye çıt çıkarmadık. daha neler neler.. ama geçenlerde görüştük kendilerinin dikkat ettikleri şeylerin hiçbirini bizim bebeği severken yapmıyorlar. kendilerininki büyüdü ya. garip yaa. kimseye sevdirmeyesim geliyor millet böyle yapınca. yabancıya ağlasın boşver. bi de ağlamasa arkadaşların neler yedirecek kimbilir.

bende çok kızıyorum.. ver alışşın dıyorlar. bende ısrarla vermeyınce dık kafalı olmuşşun dıye çıkışıyorlar.. emzırmek rahattı.. bakalım ben neler yapacagım ek gıdada..

ben hemen tepkı verıyorum dokunmayın dıye.. sonra bana ters ters bakıyorlar.. alerjısı var dokunmayın dıyorum.. yakında üstunde bana dokunmayın yazan önluk takacagım :)) önceden ne işe yarar bu yazılar dıyordum.. bunun içinmiş anladım...

bebegım bugun çok öz öksürdü.. rahatladı gibi. sabah dr gıdecegız.. eger sorun yoksa
okul arkadaşlarımla buluşacagız.. ve dogumdan sonra ilk defa araba kullanacagım.. kızım aglarsa arabada inşallah panik yapmam...

kızlar internette güvenli bir alışveriş sitesinde kraft oto koltuğu (isofixli) aldım.cocoon modeli.. bugün elime ulaştı.kızım 6 aylık.ama koltuk öyle bi oldu ki uzay mekiği gibi.. çok yüksek.. ben yerde o yüksekde gibi oldu.. iade için başvurdum.Aranızda bu koltuğu kullanan var mı ya da hangi koltukları tercih edeceksiniz veya ettiniz? Ya da bizim arabaya mı olmadı acaba. Arabamız küçük biraz.. (polo) çok üzüldüm birde iade için uğraşacağız fikirlerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:
iyiyiz canim asil sen nasilsin iyice bosladin buralari:82:

evet cnm cok bosladim vala 15 gunsonra turkiyeye gidiyorum artik donuste daha cok ugrarim.

kizlar ya deprem olmus merkezi kutahyada. ilk aklima zeynep geldi(bijoux) kimsede yokki haber alsak.
ALLAH korusun herkesi. insaallah devami gelmez..

aynen aynı şeyleri bnde yaşıyorummmm insanları ndn kendilerine davranılmasını istedkleri gibi karşı tarafada aynı hassasiyeti gstermezkiii anlamammm

kızlarrr 3 gndr geçmek blmeyen bi baş ağrısı çekiyorummm ağrısındn midem bulanıyooo geçenlerde eşime sinirlenmştm o zaman başladııı bide sormazmı ndn ağrıyo nn geçmiyoooo off yarında misafirimm varrrr ev süpürmem lazm pasta börek ypmam lazımmm ama hiç tık yok bnde artık sabah erken kalkacm napıyımmm şimdi yatamda brz uyuyaamm şimdi bn uyurum kızım uyanrr öpüldnz şekerlerr ii gecelerrrr

günaydınnnn... her sabahki gibi sektirmeden 6.00da uyandı sıpa, no comment :)

hava iğrenç, hani yaz gelmişti, hani artık soğumayacaktı, hani bugün günlük güneşlikti, hani herşey çok güzel olacaktı! pehhh, çok kandırıkçılar yaaa...

aşılar da olunmuş, geçmiş olsun gözünüz aydın, artık aylarca rahatsınız ohhh sefanız olsun.

bebeklerinizi sevmek adı altında yalayan, mıncıklayan, yemek yediren, ve bilimum saçma sapan aktivitede bulunan o insanlara neden tepkisiz kaldığınızı anlamıyorum. kralı gelse tanımam, kimse çocuğuma benden izinsiz parmağının ucunu bile süremez, eşimin ve benim ailelerimiz de dahil. ağlarken yerinden almak için bile izin istiyorlar benden, siz nasıl oluyor da bütün bunlara izin verebiliyorsunuz şaştım kaldım. şikayetçiyseniz madem bu durumlardan yol verin gitsin, anlamıyorum yani. hele kimdi birinin çocuğuna un kurabiyesi yedirmiş psikolojik problemli insanlar, evden yollardım valla onları, kim ki onlar, ne biliyorlar, ne hak iddia edebilirler? bilmiyorum garip geldi...

günaydınnn
off prop katılıyorum sana dşarıda hava soğuk kış havası var
ne zaman gelcekte bizim veletleri şortlarla gezdirecez
bu sene kış bitmek bilmedi acaba yaz gelecek mi diye düşünmeye başladım

Herkese günaydın..Hayırlı cumalar...Aşı olanlara geçmiş olsun..Bizimki çarşambaya...Kızım hafif öksürmeye başladı... Tam iyileşmişti dün yine üşüttü ..Burnu tıkanıyor..Bu sefer bi şey yapmayacağım sadece burnunu açık tutmaya çalışacağım..Doktorlarda helak oldu kız ..Daha çok hasta oldu.. Allah bütün annelerin ve bebişlerinin yardımcısı olsun..

Günaydın arkadaşlar,

Üst katımda oturan 6 aylık hamile komşumun dediğine göre bu yaz böyle serin geçecekmiş..... Ne şanslı kadın. onun adına sevindim ama bizim miniklerin popolarını açıp salamayacak mıyız diye de düşündüm.

Sana da günaydın mesafe. Bizim aşımız da salı günü. Geçmiş olsun. Burnunun tıkanmamasına dikkat et. bir gün bile tıkalı kalsa hemen kulağa vuruyor. Ben her gün tonımer baby sıkıyorum burnuna günde 2-3 kez. İyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…