2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın kızlar hayırlı cumalar benim oto koltuğu cihicco ben memnunum

olması gerekende bu cerenede daha bir Allahın kulu 1 kaşık bişey tattıramadı geçen annemlere bıraktım döndüğümde masadaydılar ceren sofraya atlıyor babam diyor ki kızım annenden korkumuza veremiyoruz... aynı şekilde koca tarafımda öyle herkes benim çocuğuma zarar verdiğinde başına geleceği bilir kimse çocuğunu ezdirmesin kullandırmasın bu hayatta benim için en önemli şey çocuğum diyorsak geride kalan herkesi hayatımızdan çıkarabiliriz

Hazalcığım zeynep face yazmış iyilermiş
ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok korktum İstanbulda çok sallandı hissetmeyen bile var problem bizim zemindemidir nedir büün mahalle aşağı inmişti binada çığlıklar yükseldi

Son düzenleme:
ayy bende cok korktu ve hıssettım valla.ama asagı ınen olmadı..Allah korusun inşallah bıdaha olmaz

ya nasıl beceriyosunuz bunu valla merak ettim ben kızım ilk dogdugunda kv dudagından öpüyopdu eşime dedim söle öpmesin diye çok alındı bide ben söylesem kıyameti koparıcak kucagada fazla alınması istemiyorum ama ne kadar laf çaktırsamda kimse tınlamıyo sonra kötü olmaktan korkuyorum

Ben çocuğuna un kurabiyesi yedirilen anneyim. Kötü bir anne miyim? Ne yapmalıydım? Kaç yıllık arkadaşımı, 3 aylık hamileyken ayağımı kırdığımda gündüz-gece demeden aylarca bana bakan, doğumumda yanımda olan arkadaşımı bebeğime un kurabiyesi yedirdi diye evden mi kovsaydım. Bebeğimi çok sevdiğini biliyorum. Ek gıdaya başladığımızda eminim benim kadar heyecanlandı. Kötü niyetli birileri yapsa tabiki benim tepkim de sert olurdu ama iyi niyetli olduğunu biliyorum. Zamanla o da benim bebek konusundaki hassasiyetimi anlayacak. Hoşgörülü olmaya daima dikkat ederim. Kalp kırmak çok kolay. üç günlük dünyada yakıp yıkmaya ne gerek var. Herşey sevgi ve iyi niyetle olmalı,anlatılmalı Sizler nasıl kendi ailenize bile bu kadar gaddarca davranıyorsunuz aklım almıyor.Enteresan...

aynen aynı şeyleri bnde yaşıyorummmm insanları ndn kendilerine davranılmasını istedkleri gibi karşı tarafada aynı hassasiyeti gstermezkiii anlamammm

aynı şekilde bende özlellikle görümcem acayipp titizlik taslıyordu bizimkine gelincede bağışıklılık kazansın diyor bende tabi karşılıksız kalmıyorum kendi çocğuna kazandır bağışıklılığı diyorum sinir bozucu ve basit muhebbet bunlar ya girmek istemiyorummm böyle polemiğe ama zorla girdiriliyorum çok sabırsızımm galiba

valla benim doktor herşey yedirebilirsin dedi yumurta haricinde katı iyecekleri blendırdan geçiriyorum püre yapıyorumm gerçi yemiyo ama bende yoğurdun içine muz çilek bebe bisküvisi katıoyurmm öyle seviyo heronun meyve pürelerini seviyo çorba öyle şeyler yediriyorumm sütüm az olsada emziriyorumm bukadar

oyyy cnm benim yaa kıyamam en güzeli eşinin yeniden gönlünü fethet ve onlardan uzak bir yere taşınmayı ikna et ne kadar uzak okadar iiyi olur bence kendine çek eşini alından gir üstünden çık bağla kendine derim

canim cok gecmis olsun insallah tez zamanda iyilesir kizin

canim hepinize gecmis olsun

canım ben laf çaktoırmıyorum yada eşime sen söyle demiyorum ilk seferde bundan hoşlanmıyorum bir daha yapmayın diyorum tabi tekrarlanırsa öyle sakin sakin söylemiyorum tepkimi çok açık ve net gösteriyorum

enteresan olan ne? yada gaddarca olan çoçuğumu savunma mekanizmam mı? ne kayın validemin ne ailemin kalbini hiç kırmadım kayınvalidemle aramda bunca yıldır en ufak bir sorun yaşanmadı çünkü ona ilk günden beri açık davrandım iki yüzlülük yapmadım karakterimi bilmesine fırsat verdim bebeğim doğduğundada onu hiç uyarmadım ama o benim bebeğime nasıl davranması gerektiğini bildi asla eltimin çocuklarına yaptığını yapamadı bu enterasan mı? yada ben ona ilk günden beri sevgi kelebeği gibi görünseydim yapmacık gülücükler atsaydım sonra çocuğuma yanlış yaklaştığında demediğimi bırakmayıp kadını hayal kırıklığına mı uğratsaydım
mutlaka senin içinde öyledir ama benim bu dünyada herşey herkes çocuğumdan sonra geliyor ona istemediğim birşey yapılırken hiç hatır gönül düşünecek durumda olmuyorum biz sana arkadaşına tepki vermemek aptallık dedik mi veya başka bir şekilde yargıladık mı hayır peki sen neden gaddarlıkla yargıladın? herkesin doğrusu kendini geçenlerde bir arkadaşımızın kayın validesi çocuğuna çağla vermiş az daha boğuluyormuş sesini çıkarmamış ben kadını orda parçalardım bu karakter meselesi ama ben tutupta arkadaşımı eleştirmedim aaa çok enterasansın demedim zaten burası yargı kurumuda değil herkes kendi yaşadıklarını veya düşüncelerini paylaşıyor

Son düzenleme:

haklısın arkadasım..valla bende soylerım.ben kımsenın cocuguna karısımıyosam benımkınede karısılmasın kardesım aaa...
benım kv.demde bız bukadarlıkken sunu yedırırdık bunu yapardık falan dıyo..bende o senmıssın anne ben hayatta vermem dıyorum anlıyo..mesela gorümcemin cocugu 2 yasına gırcek hep onu soler.bak o hıc sakınmadı herseyı verdı .bız o 6 aylıken masada ne varsa yedırıyoduk yapma boyle mızmız yapıyon dıyo.herseyde dr.a goturme dıyo....dıyo ama benden ızınsız su bıle vermez cunku bılır tepkı gostercegımı.bazen ona bırakırım geldıgımde anne bıse verdınmı dıyınce.hemen 'yokk vallahı bıse vermedım sen ne dedıysen o' der.aslında vermek ıstıyo ama vermez yanı cunku bıkere bal surdu emzıgıne 3 aylıktı kızım.bende bılmıyodum ozaman yasak oldugunu .ogrenınce bak anne sana uydum ya cocuga bıse olsaydı vermesın kımse bıdaha benım cocuguma bıse dedım.oda ogunden sonra bırı susamıs bu cocuk sumu versek dese bıle annesı verır der:)

merhaba kızlar herkes iyidir umarım biz yine hastayız malesef kızımın kaka tahlılınde amip çıktı bir bu eksik kalmıştı ilaca başladık bu konu hakkında bilgisi olan var mı

geçmiş olsun canım ya

teşekkür ederim canım.zaten moralim alt üst olmuştu doktordan sonra birde üstüne deprem olunca moral falan kalmadı.kaç aydır devamlı bir rahatsızlık çıkıyo ben titizlendikçe ilaçtan hastaneden çıkamaz olduk ya

kızlar sanırım başarıyorum bu ek gıda olayını :) zor oluyor ama aç bırakıyorum cereni :S çorba veriyorum biraz yiyor sonra ağlıyor (derdi biberon) götürüp beşiğine bırakıyorum dönence açıyorum fln biraz uyuyor açlık uandırıyor tabi çorbanın devamını veriyorum üzülüyorum ama bunu yapmak zorundayıım yoksa hiç alışmayacak şu an yine inatlaşıyoruz ağlıyor bakalım kim kazanacak

niye böyle oluyor anlamıyorum ki işitahsızlık gerçekten çok zor kilosu nasıl bari inşallah çabuk atlatır doktor açıklamadı mı neymiş neden olurmuş ben hiç duymamıştım

hadi hayırlısı canım inşallah alıştırırsın ama biraz için acır aç kalınca severek yediği bir tek arı mama mıydı cerenin.bende yeni başladım iki gün oldu sadece meyve suyu verdım bunlara alışsın daha başka şeylerde verıcem bakalım yiycek mi

merhaba kızlar herkes iyidir umarım biz yine hastayız malesef kızımın kaka tahlılınde amip çıktı bir bu eksik kalmıştı ilaca başladık bu konu hakkında bilgisi olan var mı

bak bir sitede böyle yazıyor

6 aydan önce, anne sütü veya mamayla beslenen ve ev hijyeni iyi olan bir bebeğin amip olması ihtimali hemen hemen yoktur. Ne yazıkki çok yaygın biçimde yapılan hatalardan birisidir, bu yaştaki bebekler (0gün-6ay arası) günde 2-10 kez sarı veya yeşil sulu veya sümüksü kaka yaparlar. Bu durum ebeveynler tarafından ishal gibi algılanır ve kaka tahlili yapılır, kaka tahliline bakan laborant mutlaka! amip kisti görür vb.

Lütfen çocuğunuza gereksiz ilaçlar verip barsak sistemini bozmayınız,.......

belki senin bebeğindede yanılıyorlardır bir yere daha tahlil yaptır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…