kızlar internette güvenli bir alışveriş sitesinde kraft oto koltuğu (isofixli) aldım.cocoon modeli.. bugün elime ulaştı.kızım 6 aylık.ama koltuk öyle bi oldu ki uzay mekiği gibi.. çok yüksek.. ben yerde o yüksekde gibi oldu.. iade için başvurdum.Aranızda bu koltuğu kullanan var mı ya da hangi koltukları tercih edeceksiniz veya ettiniz? Ya da bizim arabaya mı olmadı acaba. Arabamız küçük biraz.. (polo) çok üzüldüm birde iade için uğraşacağız fikirlerinizi bekliyorum..
günaydınnnn... her sabahki gibi sektirmeden 6.00da uyandı sıpa, no comment :)
hava iğrenç, hani yaz gelmişti, hani artık soğumayacaktı, hani bugün günlük güneşlikti, hani herşey çok güzel olacaktı! pehhh, çok kandırıkçılar yaaa...
aşılar da olunmuş, geçmiş olsun gözünüz aydın, artık aylarca rahatsınız ohhh sefanız olsun.
bebeklerinizi sevmek adı altında yalayan, mıncıklayan, yemek yediren, ve bilimum saçma sapan aktivitede bulunan o insanlara neden tepkisiz kaldığınızı anlamıyorum. kralı gelse tanımam, kimse çocuğuma benden izinsiz parmağının ucunu bile süremez, eşimin ve benim ailelerimiz de dahil. ağlarken yerinden almak için bile izin istiyorlar benden, siz nasıl oluyor da bütün bunlara izin verebiliyorsunuz şaştım kaldım. şikayetçiyseniz madem bu durumlardan yol verin gitsin, anlamıyorum yani. hele kimdi birinin çocuğuna un kurabiyesi yedirmiş psikolojik problemli insanlar, evden yollardım valla onları, kim ki onlar, ne biliyorlar, ne hak iddia edebilirler? bilmiyorum garip geldi...
olması gerekende bu cerenede daha bir Allahın kulu 1 kaşık bişey tattıramadı geçen annemlere bıraktım döndüğümde masadaydılar ceren sofraya atlıyor babam diyor ki kızım annenden korkumuza veremiyoruz... aynı şekilde koca tarafımda öyle herkes benim çocuğuma zarar verdiğinde başına geleceği bilir kimse çocuğunu ezdirmesin kullandırmasın bu hayatta benim için en önemli şey çocuğum diyorsak geride kalan herkesi hayatımızdan çıkarabiliriz
olması gerekende bu cerenede daha bir Allahın kulu 1 kaşık bişey tattıramadı geçen annemlere bıraktım döndüğümde masadaydılar ceren sofraya atlıyor babam diyor ki kızım annenden korkumuza veremiyoruz... aynı şekilde koca tarafımda öyle herkes benim çocuğuma zarar verdiğinde başına geleceği bilir kimse çocuğunu ezdirmesin kullandırmasın bu hayatta benim için en önemli şey çocuğum diyorsak geride kalan herkesi hayatımızdan çıkarabiliriz
günaydınnnn... her sabahki gibi sektirmeden 6.00da uyandı sıpa, no comment :)
hava iğrenç, hani yaz gelmişti, hani artık soğumayacaktı, hani bugün günlük güneşlikti, hani herşey çok güzel olacaktı! pehhh, çok kandırıkçılar yaaa...
aşılar da olunmuş, geçmiş olsun gözünüz aydın, artık aylarca rahatsınız ohhh sefanız olsun.
bebeklerinizi sevmek adı altında yalayan, mıncıklayan, yemek yediren, ve bilimum saçma sapan aktivitede bulunan o insanlara neden tepkisiz kaldığınızı anlamıyorum. kralı gelse tanımam, kimse çocuğuma benden izinsiz parmağının ucunu bile süremez, eşimin ve benim ailelerimiz de dahil. ağlarken yerinden almak için bile izin istiyorlar benden, siz nasıl oluyor da bütün bunlara izin verebiliyorsunuz şaştım kaldım. şikayetçiyseniz madem bu durumlardan yol verin gitsin, anlamıyorum yani. hele kimdi birinin çocuğuna un kurabiyesi yedirmiş psikolojik problemli insanlar, evden yollardım valla onları, kim ki onlar, ne biliyorlar, ne hak iddia edebilirler? bilmiyorum garip geldi...
günaydın kızlar hayırlı cumalar benim oto koltuğu cihicco ben memnunum
aynen aynı şeyleri bnde yaşıyorummmm insanları ndn kendilerine davranılmasını istedkleri gibi karşı tarafada aynı hassasiyeti gstermezkiii anlamammm
SLm kızzlar
Ek gıda için bizim dr bu ay (5 ay) alıştırma yapalım dedi. Saati saatine herşeyi açıklamalı verdi
2-3er gün tek tek elma, armut ve havuç suyu vereceğim (30-40 cc kadar)
sonra hepsini karıştırıp da verebilirim.
Birde taze keçi sütünden bulmazsam biberon mamasından günlük yoğurt yapmamı ve yedirmemi söyledi.
Gece maması olarak yine biberon maması ve pirinç unundan mama vermemi:
150 ml soğuk su+ 1 tatlı kaş. pirinç unu -> pişir
Oçaktan alıp ılıdıktan sonra 5 ölçek mama ekleyecekmişim. Pütürleri gidermek için tel süzgeçten geçir dedi.
Benim kız da geçen ay grip olmuştu. Burnu akıyordu ve öksürüyordu.
Dr ilaç vermek istemedi, sadece burnunu temizle sık sık demişti ama uçak seyehati yapacağımızdan bir an evvel düzelmesi için bir öksürük şurubu verdi. O şuruplada geçmezse Prospan kullan demişti. Bitkisel öksürük şurubu. Ama ben eczanede bulamadım. Alman menşeili. Almanyada bunu çok kullanıyorlarmış-bitkisel diye. Bulabilenlerin bilgisine.
öyle bir ailenin içine girdim ki anlatamam konuşursun kabahat konuşmazsın kabahat mavi dersin beyaz dedi derler. mavi dedim dersin hayır sen öyle bişey demedin derler çok çirkefler bulaşmamak en iyisi
kendi babası eşşek gibi yatar para para para hep eşimden yerler 600 tl aylık oh altlarında eşimin evi eşim ev alıp alıp bide bunların üstlerine yapmış mis gibi benim babam kazaa geçirdikten kısa bi süre sonra tekrar işine döndü bizi kimseye muhtaç etmedi canım benim baba evindeyken yediğim önümde yemediğim arkamdaydı ayda 2 3 defa kuaförüm üstüm başım mis gibiydi valla ama şimdi don bile alamıyorum çünkü eşim sadece ailesine para yediriyo eve 1 tl bile bırakmıyo ama buzdolabını dolduruyo kendi kafasına göre işte karın tokluğuna yaşıyorum
1 tane bebek arabası alalım dedim çocuk 4 aylıkken aldı en dandik mal tekerleri fırlıycak die korkuyorum. tabi 4 ay boyunca borcum var borcum var diyo bana bi tel geliyo git teyzene 500 tl ver hemen çıkıyo veriyo geçen gün görümceme 800 tl vergi borcu var hayde küt veriyo dünde babası tüfek istedi bişey diil diyo 400-500 tl
daha bir tulum alıcak 2 ay oldu niye cebinde 5 kuruş bırakmıyolar allah belalarını versin en kısa zamanda bıktım ben ya onlar ölücek ya ben
canim cok gecmis olsun insallah tez zamanda iyilesir kizinHerkese günaydın..Hayırlı cumalar...Aşı olanlara geçmiş olsun..Bizimki çarşambaya...Kızım hafif öksürmeye başladı... Tam iyileşmişti dün yine üşüttü ..Burnu tıkanıyor..Bu sefer bi şey yapmayacağım sadece burnunu açık tutmaya çalışacağım..Doktorlarda helak oldu kız ..Daha çok hasta oldu.. Allah bütün annelerin ve bebişlerinin yardımcısı olsun..
Hazalcığım zeynep face yazmış iyilermiş
ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok korktum İstanbulda çok sallandı hissetmeyen bile var problem bizim zemindemidir nedir büün mahalle aşağı inmişti binada çığlıklar yükseldi
canım ben laf çaktoırmıyorum yada eşime sen söyle demiyorum ilk seferde bundan hoşlanmıyorum bir daha yapmayın diyorum tabi tekrarlanırsa öyle sakin sakin söylemiyorum tepkimi çok açık ve net gösteriyorumya nasıl beceriyosunuz bunu valla merak ettim ben kızım ilk dogdugunda kv dudagından öpüyopdu eşime dedim söle öpmesin diye çok alındı bide ben söylesem kıyameti koparıcak kucagada fazla alınması istemiyorum ama ne kadar laf çaktırsamda kimse tınlamıyo sonra kötü olmaktan korkuyorum
Ben çocuğuna un kurabiyesi yedirilen anneyim. Kötü bir anne miyim? Ne yapmalıydım? Kaç yıllık arkadaşımı, 3 aylık hamileyken ayağımı kırdığımda gündüz-gece demeden aylarca bana bakan, doğumumda yanımda olan arkadaşımı bebeğime un kurabiyesi yedirdi diye evden mi kovsaydım. Bebeğimi çok sevdiğini biliyorum. Ek gıdaya başladığımızda eminim benim kadar heyecanlandı. Kötü niyetli birileri yapsa tabiki benim tepkim de sert olurdu ama iyi niyetli olduğunu biliyorum. Zamanla o da benim bebek konusundaki hassasiyetimi anlayacak. Hoşgörülü olmaya daima dikkat ederim. Kalp kırmak çok kolay. üç günlük dünyada yakıp yıkmaya ne gerek var. Herşey sevgi ve iyi niyetle olmalı,anlatılmalı Sizler nasıl kendi ailenize bile bu kadar gaddarca davranıyorsunuz aklım almıyor.Enteresan...
canım ben laf çaktoırmıyorum yada eşime sen söyle demiyorum ilk seferde bundan hoşlanmıyorum bir daha yapmayın diyorum tabi tekrarlanırsa öyle sakin sakin söylemiyorum tepkimi çok açık ve net gösteriyorum
enteresan olan ne? yada gaddarca olan çoçuğumu savunma mekanizmam mı? ne kayın validemin ne ailemin kalbini hiç kırmadım kayınvalidemle aramda bunca yıldır en ufak bir sorun yaşanmadı çünkü ona ilk günden beri açık davrandım iki yüzlülük yapmadım karakterimi bilmesine fırsat verdim bebeğim doğduğundada onu hiç uyarmadım ama o benim bebeğime nasıl davranması gerektiğini bildi asla eltimin çocuklarına yaptığını yapamadı bu enterasan mı? yada ben ona ilk günden beri sevgi kelebeği gibi görünseydim yapmacık gülücükler atsaydım sonra çocuğuma yanlış yaklaştığında demediğimi bırakmayıp kadını hayal kırıklığına mı uğratsaydım
mutlaka senin içinde öyledir ama benim bu dünyada herşey herkes çocuğumdan sonra geliyor ona istemediğim birşey yapılırken hiç hatır gönül düşünecek durumda olmuyorum biz sana arkadaşına tepki vermemek aptallık dedik mi veya başka bir şekilde yargıladık mı hayır peki sen neden gaddarlıkla yargıladın? herkesin doğrusu kendini geçenlerde bir arkadaşımızın kayın validesi çocuğuna çağla vermiş az daha boğuluyormuş sesini çıkarmamış ben kadını orda parçalardım bu karakter meselesi ama ben tutupta arkadaşımı eleştirmedim aaa çok enterasansın demedim zaten burası yargı kurumuda değil herkes kendi yaşadıklarını veya düşüncelerini paylaşıyor
merhaba kızlar herkes iyidir umarım biz yine hastayız malesef kızımın kaka tahlılınde amip çıktı bir bu eksik kalmıştı ilaca başladık bu konu hakkında bilgisi olan var mı
geçmiş olsun canım ya
teşekkür ederim canım.zaten moralim alt üst olmuştu doktordan sonra birde üstüne deprem olunca moral falan kalmadı.kaç aydır devamlı bir rahatsızlık çıkıyo ben titizlendikçe ilaçtan hastaneden çıkamaz olduk ya
kızlar sanırım başarıyorum bu ek gıda olayını :) zor oluyor ama aç bırakıyorum cereni :S çorba veriyorum biraz yiyor sonra ağlıyor (derdi biberon) götürüp beşiğine bırakıyorum dönence açıyorum fln biraz uyuyor açlık uandırıyor tabi çorbanın devamını veriyorum üzülüyorum ama bunu yapmak zorundayıım yoksa hiç alışmayacak şu an yine inatlaşıyoruz ağlıyor bakalım kim kazanacak
merhaba kızlar herkes iyidir umarım biz yine hastayız malesef kızımın kaka tahlılınde amip çıktı bir bu eksik kalmıştı ilaca başladık bu konu hakkında bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?