doktor sudan mikrop kapmasın dedi kaynattım ama kaynattıomda ne oldu sanki yine hastaayy banyo suyunu ben hıc kaynatmıyorum..yalnışmı yapıyorum ki acep:26:
ay canıım geçmiş olsun rabbim bebişlerimize şifa nasip eylesin bende dün oturdum zırıl zırıl ağladım dün sabah ali çok fena oldu balgamı var demiştimya balgam iyice kitledi çocuğumu astımlı hastalar gibi hırıl hırıl nefes alamadı sanki o öyle nefes alamazken ciğerlerim yandı doktorunu aradım unutmuşum 19 mayısı izinliymiş bi güzel çatıcaktım 7 iğne kesin tedavi dedi çocuğum daha kötü oldu pazartesi araştırıyorum iyi bi prfösöre götürücem
geçmiş olsun yavruya.
sağol canım üzerimizde bi musibet dolaşıyo bugün büyük kızımın vucudu kaşınıyodu ben baştan önemsemedim gittikçe kızarmaya başladı saat 11 de iyice bütün vucudu kızardı eşim şimdi acile götürdü inşaallah bi şeyi yoktur
merhaba kızlar herkes iyidir umarım biz yine hastayız malesef kızımın kaka tahlılınde amip çıktı bir bu eksik kalmıştı ilaca başladık bu konu hakkında bilgisi olan var mı
sağol canım üzerimizde bi musibet dolaşıyo bugün büyük kızımın vucudu kaşınıyodu ben baştan önemsemedim gittikçe kızarmaya başladı saat 11 de iyice bütün vucudu kızardı eşim şimdi acile götürdü inşaallah bi şeyi yoktur
1 aydır geceli gündüzl doğru düzgün hiç uyuymyordu.1 haftadır da akşam 8 9 gibi uyuyor saat 11 12 gibi uyanıyor bi dahada uyuymuyor 5 10 dak.kestirmeleri hariç gece doymuyor diye devam sütü veryrdm.katı mama ağır gelir diye vermiyordum dün arı mama muzluyu verdim 5 saat uyudu.bugün tekrar denedim yine uyudu.sıvı şeylerle doymuyor ne yapıcam ağır gelmezmi sizce
canim cok gecmis olsun ben ilk defa duydum böyle birseyi insallah cabucak atlatirsiniz
1 aydır geceli gündüzl doğru düzgün hiç uyuymyordu.1 haftadır da akşam 8 9 gibi uyuyor saat 11 12 gibi uyanıyor bi dahada uyuymuyor 5 10 dak.kestirmeleri hariç gece doymuyor diye devam sütü veryrdm.katı mama ağır gelir diye vermiyordum dün arı mama muzluyu verdim 5 saat uyudu.bugün tekrar denedim yine uyudu.sıvı şeylerle doymuyor ne yapıcam ağır gelmezmi sizce
selam topik aklıma birşey takıldı,anne sütünü kaç yaşına kadar vermeyi düşünüyorsunuz??ben 1 yaşında kesmeyi düşünüyorum...
mrblarr hasta olan bebişlere çok gçmş olsunn nasılsınz güzel annelerr benm kızım hasta olcak sanırımm 2 gndr hç tadı yokk keyifsiz hiçbşyle mutlu olmuyooo az öncede azcık meyve yedrdm arkasına kustu hepsini emzirdm yine kustı bikaçgndr iştahıda yerinde değilll şu havalar bi açıyo bi kapıyo ısınmadı gttkk bebeişelri bi kalın bi ince gydrmektn hasta ediozzz cuma günüde aşımız var bakalım inş hasta olmaz kuzummmm bebeklere çorba veren anneler ne çorbaları yapıyosnz paylaşırmsnz bide ben bebeğimn bebek arabasını almadım hala varmı önerdiğinz bşy ben bi baston puset alıyım diyom hafif olduğu içn sonra vazgeçiyom üç tekerli çift yönlü alıyım diyom piknklerde çarşıda falan uyuduğu zaman rahat eder diyom karar veremedim önerecğnz bşy varmııı
kızlar ben jokerden bu puseti aldım,çokta memnunum..
Aldeba Çift Yönlü Lüks Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
güzel,fiyatı ne kadar??araba konusunda bende kararsızım ama sunu begendım hemde uygun fıyatıEki Görüntüle 197470
heralde alcam.sızce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?