2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun yavruya.

canim gecmis olsun insallah önemli birsey degildir

merhaba kızlar herkes iyidir umarım biz yine hastayız malesef kızımın kaka tahlılınde amip çıktı bir bu eksik kalmıştı ilaca başladık bu konu hakkında bilgisi olan var mı

canim cok gecmis olsun ben ilk defa duydum böyle birseyi insallah cabucak atlatirsiniz

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

1 aydır geceli gündüzl doğru düzgün hiç uyuymyordu.1 haftadır da akşam 8 9 gibi uyuyor saat 11 12 gibi uyanıyor bi dahada uyuymuyor 5 10 dak.kestirmeleri hariç gece doymuyor diye devam sütü veryrdm.katı mama ağır gelir diye vermiyordum dün arı mama muzluyu verdim 5 saat uyudu.bugün tekrar denedim yine uyudu.sıvı şeylerle doymuyor ne yapıcam ağır gelmezmi sizce

kaç aylık ki canım. büyüdüler artık sütle doymamalarınormal. ek gıdaya geçmemiş miydin sen?

demekki doymuyomuş canım artık yıyebılır dıye düşünüyorum zaten en az 5,6 ay olmuşitur oğlun

mrblarr hasta olan bebişlere çok gçmş olsunn nasılsınz güzel annelerr benm kızım hasta olcak sanırımm 2 gndr hç tadı yokk keyifsiz hiçbşyle mutlu olmuyooo az öncede azcık meyve yedrdm arkasına kustu hepsini emzirdm yine kustı bikaçgndr iştahıda yerinde değilll şu havalar bi açıyo bi kapıyo ısınmadı gttkk bebeişelri bi kalın bi ince gydrmektn hasta ediozzz cuma günüde aşımız var bakalım inş hasta olmaz kuzummmm bebeklere çorba veren anneler ne çorbaları yapıyosnz paylaşırmsnz bide ben bebeğimn bebek arabasını almadım hala varmı önerdiğinz bşy ben bi baston puset alıyım diyom hafif olduğu içn sonra vazgeçiyom üç tekerli çift yönlü alıyım diyom piknklerde çarşıda falan uyuduğu zaman rahat eder diyom karar veremedim önerecğnz bşy varmııı

selam topik aklıma birşey takıldı,anne sütünü kaç yaşına kadar vermeyi düşünüyorsunuz??ben 1 yaşında kesmeyi düşünüyorum...

selam topik aklıma birşey takıldı,anne sütünü kaç yaşına kadar vermeyi düşünüyorsunuz??ben 1 yaşında kesmeyi düşünüyorum...

24 ay boyunca verebilirsin. anne sutu bebegin dogal ilaci cok faydali ben verebilseydim en az 1 bucuk yasina kadar vermek istiyordum.

inşallah hasta olmuyordur bazen oluyor öyle geçen hafta benimkide hiç bişey yemiyor kusuyordu doktora götürmüştüm ek gıda öneri ve tarifleri diye topik var bak istersen orda güzel tafirler var benim kızım herşeyi sevmediği için bende tarif olmuyor şu ana kadar sadece milupanın tavuklu kereviz çorbasını içti yaptıklarını beğenmezse son çare sende bunu denersin araba konusunda bende kararsızım yengem hediye getirmişti yurt dışından oralarda yollar müsait tabi araba çok büyük çocuk rahat ediyor ama ben çok zorlanıyorum pusettede çocuklar rahat etmiyor gibi geliyor kraftın 3 tekerlekli modelli hoşuma gidiyor sanırım o yönde karar vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…