2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yorgunuz ama saat kac hala yatmiyoruz allah bize akil versin

aminnnnnnnnnnn
ya herkes benim gibi mi benmi çok pisim kızlar dağınıklıktan kurtulamıyorum salak gibi oturup ev dağınık diye ağlıyorum :) ne yapcam ben ya bir fikri olan var mı yetişemiyorum daraldım bunaldım

niyeki canim neoldu

ceren erkenden uyandı acı acı ağladı yemedi susmadı ağrı kesici verdim yok tınmadı öğleden sonra düzeldi çok üzülüyorum o kadar masum ki bir derdini anlatsa o anda sinirlerim bozuluyor bunalıyorum sonra kendime kızıyorum ne bilim ya günden güne kötü hissediyorum kendimi oysa o olmasa ben bir hiçtim niye kızıyorumki huysuzlanınca suçluluk yorgunluk karmakarışık

canim inanki bende ayni durumdayim ne is bitirebiliyorum ne daginiklik üstüne üslük 14yasinda ergenligin hat safhasinda bir kizim ve zamaninin cogunu evde geciren esim kücücük bir evim var neyi nereye koyucagimi sasirmis durumdayim bende cok bunaldim hep sinirliyim catacak yer ariyorum ama kesin benden daha zor durumda olanlar var deyip sükrediyorum tek tesellim agustosta türkiyeye gidecek olmam bu günlerde gecicek biraz daha sabredicez sabir aci meyvesi tatli olurmus o tatli meyvelerinde tadidan yenmiycek valla

bildiğim kadarıyla bunlar 1 yaşından sonra veriliyo.ama sen yine de bi araştır.

]
evet aynen sabır diyorum senden beterlerini düşüneceksin galiba başka çare yok
ben 2 çocuk kızı artık bezden kurtarmek istiyorum eli devamlı ağzında kardeşimi tırnaklarını yerken görmüş üstüne gittikçe daha da beter oluyo dikkatini dağıtmaya çalışıyorum olmuyo
normakde de sakin değil koltuk tepelerinde
oğlana baksam o da farklı ağlıyo devamlı kucak istiyo bazen ne ona ne de kızıma mama yapacak durum olmuyo bırakınca kıyameti kopartıyo,
evimiz halen olmakta oyalıyıp duruyolar muallkta bu ev ço küçük eşyalarımın yarısın açmamıştım şimdide toplanayım diyorum bişeyi elime alıyorum şimdi bunu nereye koyayım diye düşünüyırum
hani olmasa tamam bu eve adapte olucam evin heyecanı krediler artıyo hala kredi çektircekler falan falaaaan yani dert ararsan çok ammmmmaaaaaaaaaaaaa çok şükür rabbime
ACİZ İNSAN ŞİKAYET EDER,ASİL İNSAN İDARE EDER,BASİT İNSAN İFTİRA EDER,SABIRLI İNSANAZİM EDER,ŞÜKÜRSÜZ İNSAN BEDDUA EDER
bu sözü duydum ve ......

aynen canım ya hiç iş bitiremiyorum iş beni bitiriyo kocaman 6 metre uzunluğunda balkonum var oraya pimapen taktırdım 3 gün oldu temizlencek duruyo gözümde büyüdükçe büyüdü evin işini ancak yetiştirebiliyorum dün ütüydü yemekti vaktin nasıl geçtiğini anlıyamadım bugünde çocuklara feshane için söz verdim hangi birine yetişicem şaşırıyorum Allah hepimize yardım etsin

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum

Ne var ne yok bebeler büyüyor. Benim oğlm bu gece aşırı derecede huysuzdu nerdeyse hiç uyumadı sabahladık. Sanırım diş çıkaracak

Cuma sabahına cerrahtan randevu aldık sünnet yaptıracağız anestezi ile yapıyormuş ısrarla anestezi dedi bize. Birşey koklatacklarmış sersemleyecekmiş çocuk bizlere verilen narkoz gibi değilmiş.
Ama gelde bana anlat işte yinede tedirginim çok korkuyorum. Sünnet ettiren varsa bana bilgi verebilir mi sonrası nasıl olacak başıma neler gelecek hazırlıklı olursam daha iyi olur.

Allah hepimizin evlatlarını korusun.

bildiğim kadarıyla bunlar 1 yaşından sonra veriliyo.ama sen yine de bi araştır.

ben doktorumuza yoğurt mayalamayı beceremiyorum hazır alıyorum dedim olsun babymix veya danino yedir yedi verilmese söylerdi herhalde çünkü benim kızım illa meyveli olsun istiyor

canim allah hepimize kolaylik versin yazinda cok güzelmis aklimin bir kenarinda bulundurucam
canim senin üc cocuk isin dahada zor allah kolaylik versin rabbim evlatlarimizdan güldürsün hepimizi
canim hosgeldin epeydir ugramadin demek sizde sünnet oluyorsunuz allah yardimciniz olsun bizimkide haftaya pazartesi artik sen anlatirsin bende ona göre hazirlikli olurum

aman diktir et :) arabadan bahset markası nerde nerden alıyorsun kızın nasıl :)

markası sunny baby ultıma jogger.nette var ama benım esım emınonunde oldugu ıcın ordan bulmus nette 400.bız 370e alcaz.bıde gorerek almak daha cok ıcıme sınıyo.işte boleeeeeee..

bu arada bugun kızıma un corbası yaptım yedı hayret..zeytınyagında unu kavurdum üstüne et suyu koydum.bırazda sehrıye attım.tabı corba gıbı degıl bıraz daha kıvamlı bıse yaptım ama sevdİ Allah a sukur..yavas yavas buluyorum galıba sevdıgı seylerı.yogurt olarakta babymıx elmalı ve danıno bıskuvılıyı yıyo.

hb tatlım ayy evet ya yaptırıp kurtulalım dedik aklı sarmadan. ama kalpten gitcem çok heyecanlı ve endişeliyim. anlatırım tabi canım. Allah yardımcımız olsun

bende deniyim bu çorbayı sağol cnm

amin canım benim

maşaallah bebişine afiyet olsun bende yapıyım daha et ve tavuk suyu yapmadım güzel bi çorbaya benziyo

slm anneler nasılsınız... hasta bebeklere çok çok geçmiş olsun.. malesef bızde üşüttük.. butum kış hasta olmadı sayılır, ama bu hava degişiklıgınden hasta oldu.. öksürüyor süreklı.. gece öksürmeye başladı, sonra kusmaya başladı.. burnu tıkanmış bırde.. yatak, yerler, ustumz vs hiç kalmadı.. kıpkırmızı oldu.. üzüldum. o öksurdukçe ben aglamaya başladım.. inşallah hemen geçer..

bu arada danone vs meyvelı yogurtları bebeklere yedırmesınız iyi olur. onların içinde meyve degıl, ve içindekı hormonlar erken ergenlıge sebep oluyor.. evde yaptıgınız yogurt her şekılde daha iyi olur.. evdekı yogurtlar zaten sulu tutar bıraz içinde katkı maddesı olmadıgı için market yogurtları gıbı olmaz.. en azından evde yogurt yapıp içine mevsım meyvesını katarsanız daha saglıklı olur ..

Herkese hayırlı günlerr...Bütün bebişlere geçmiş olsun.. Hastalığımızın 3. günü..Niye hasta oluyor kuzucuğum bilemiyorum..Belki de gelen misafirlerden kaptı.. Doktora yarın gideceğiz çarşamba aşısı da var.. Bakalım ne diyecek..Gece çok hafif ateşi vardı.Salya da bol..Yıkadık calpol verdim .Şimdi iyi burnu açık gibi ama hırıltısı var...Balgam söktürücü şurup verdim..Limonlu bal, tavuklu çorba, ılık su, ıhlamur tavsiye edenler var.. Ne yapsam bilemiyorum..Havalar güzel olsun da bol bol denize götüreceğim inş...Bana iyi geliyordu..

geçmiş olsun biz 2 aydır hırıltıya çare bulamadık yarın başka dokora götürücem limonlu bal demişsin ama 1 yaşından önce bal verilmiyo

geçmiş olsun biz 2 aydır hırıltıya çare bulamadık yarın başka dokora götürücem limonlu bal demişsin ama 1 yaşından önce bal verilmiyo

EVet verilmiyor da yapılan mamalarda da bal olunca dedim acaba veriliyor mu ? Ballı tahıllı kahvaltı diye mamalar oluyor ya..

ben doktorumuza yoğurt mayalamayı beceremiyorum hazır alıyorum dedim olsun babymix veya danino yedir yedi verilmese söylerdi herhalde çünkü benim kızım illa meyveli olsun istiyor

canım verip vermemek doktora olan itibarına bağlı tabi.ben çok güvenmediğim için doktorlara,sylediklerini önce bi düşünüp,ona gre karar veryorum ne yapıcağıma.
mesela bizim sağlık ocağındaki aile hekimi de kendi yediğiniz pastörize yoğurttan verebilirsin dedi ama bana saçma geliyo onu vermek.bende mayalayamıyorum ona bakarsan.ikizlerle bu gibi şeyleri yapmak çok zor.ama mayalayamıyorum diye de (eğer gerçekten zararlıysa)zararlı olan şeyi veremeyiiz.babymix vermeye çalışıyorum genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…