güzel,fiyatı ne kadar??[/QUOTE
400lira
kaç aylık ki canım. büyüdüler artık sütle doymamalarınormal. ek gıdaya geçmemiş miydin sen?
demekki doymuyomuş canım artık yıyebılır dıye düşünüyorum zaten en az 5,6 ay olmuşitur oğlun
araba konusunda bende kararsızım ama sunu begendım hemde uygun fıyatıEki Görüntüle 197470
heralde alcam.sızce nasıl
1 aydır geceli gündüzl doğru düzgün hiç uyuymyordu.1 haftadır da akşam 8 9 gibi uyuyor saat 11 12 gibi uyanıyor bi dahada uyuymuyor 5 10 dak.kestirmeleri hariç gece doymuyor diye devam sütü veryrdm.katı mama ağır gelir diye vermiyordum dün arı mama muzluyu verdim 5 saat uyudu.bugün tekrar denedim yine uyudu.sıvı şeylerle doymuyor ne yapıcam ağır gelmezmi sizce
Prophetıc sizinle hiç muhatap olmayacağım, neyi neden yaptığımı açıklayacakta değilim ama sizin genel tavrınız böyle sanırım daha önce de bir arkadaşla atıştığınızı hatırlıyorum. O güzelim Türkçenizle sizi başbaşa bırakıyorum.
Cıncık sizin için kuracak cümle bile bulamıyorum.
Prophetıc sizinle hiç muhatap olmayacağım, neyi neden yaptığımı açıklayacakta değilim ama sizin genel tavrınız böyle sanırım daha önce de bir arkadaşla atıştığınızı hatırlıyorum. O güzelim Türkçenizle sizi başbaşa bırakıyorum.
Cıncık sizin için kuracak cümle bile bulamıyorum.
ya kızlar arabasız nasıl çıkıyosunuz sokağa ben anlayamadım, nasıl dolaşıyosunuz, nereye gidiyosunuz, ne kadar dışarda kalıyosunuz?
iyigeceler kizlar cok yorgunumbütüngün temizlik yaptim yemek yaptim birde üstüne iki saat yürüyüs yaptim:89: simdi cay iciyorum birazdan oglan kalkar dinlenmek yok
ayyy ne olur benım ıcın cumle kur ne olurrrrrrrrrr hatrım kalır sonra....
aylar sonra merhaba...nasılsınız......bebişler iyidir umarım.....bizde öksürük var bir haftadır antibiyotik kullanıyoruz.....Buğra beyimizin gaz sancıları (ya da herneyse) azaldı şükür..ama huysuzluk devam:) 1dkcık bile kucağımdan inmiyo sıpa....bir de bu aralar iyice düştü anneannede ben wcye girip çıkıncaya kadra bile durmuyo düşünün....gündüz az uyku(mutlaka sallana sallana..sallanma durunca hemen gözler cin:)) ), yeme problemi vs.....çok şükür ama hayat dolu güler yüzlü.....neyse uğrarım yine..bi altını üstüne getireyim forumun oku oku bitmez şimdi...iyi geceler
aylar sonra merhaba...nasılsınız......bebişler iyidir umarım.....bizde öksürük var bir haftadır antibiyotik kullanıyoruz.....Buğra beyimizin gaz sancıları (ya da herneyse) azaldı şükür..ama huysuzluk devam:) 1dkcık bile kucağımdan inmiyo sıpa....bir de bu aralar iyice düştü anneannede ben wcye girip çıkıncaya kadra bile durmuyo düşünün....gündüz az uyku(mutlaka sallana sallana..sallanma durunca hemen gözler cin:)) ), yeme problemi vs.....çok şükür ama hayat dolu güler yüzlü.....neyse uğrarım yine..bi altını üstüne getireyim forumun oku oku bitmez şimdi...iyi geceler
bıze dınlenmek yok.artık kendımı bı makına gıbı goruyorum:)nasıl dayandııgıma sasırıyorum.ama Allah verıyo kolaylıgını demekkı.cocuk yokken butun ıslerı anca yetıstırırdım sımdıde anca yetıstırıyorum,hatta zamnım bıle kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?