teşekkür ediyorum melodi ama daha çooooooooooooooook erken bana göre ama nasibimiz böleymiş demek ...kızıma bakınca hep ağlıyasım geliyor ona haksızlık etmişim gibi ....
mrb dün 2 çocuğa bakmanın zorluğundan bahsettim ama güzel yönleri emin ol ondan daha çok ama bunları sonra anlatcam bu arada ben seni ismini ilk defa gördüm benimde oğlum 6 ayını doldurcak yarın ve 26,5 aylık kızım var tecrübe konuşuyo anlıcağın şimdi çıkmam lazım ama sonra inş.konuşuruz.kutluyorum seni
maşallah prensesinemerhabalar kasım anneleri ben çooooooooooookkkk garip tarifi imkansız duygular içerisindeyim. kızım daha 6 aylık ve ben yine HAMİLEYİM. beni en iyi sizler anlarsınız böyle yakınlarınız var mı bu kadar kısa sürede hamile kalan sezeryan dı minik kızım . doktorum olabilir doğurabilirsin diyor. bu fikre kendimi ne kadar alıştırsam da hala karnımda yeni bir bebek taşıdığıma inanamıyorum. günah olduğu için aldırmayı düşünemiyorum. hayırlısı nolur bana dua edin. bu arda çok uzun zamandır takip edemiyordum topic i benim kızımın 20 gün kadar önce 2 dişi çıktı ve 5 gün kadar önce oturmaya başladı sizinkiler ne alemde? dualarınızı bekliyorum
tecrübelerini dinlemek için sabırsızlanıyorum . ben hamileliğimden bu yana girmemiştim bebek doğunca pek vakit bulamadım . şimdi nette yine doğum la ilgili araştırmalar yaparken bi uğrayayım dedimç teşekkür edi,yorum konuşuruz inş...
selam kızlar hasta olan bebeklere geçmiş olsun bizde saat 6 da doktora gidicez hırıltı ve öksürüğü için bakırköyün başhekim yardımcısı çok iyi bir doktormuş biz muayenehanesine gidicez sizde dua edin ne olur hırıltısı geçsin tabi tüm hasta bebişlerle beraber doktorda gelince ne dediğini yazarım ama hemen sonuçlanmıcak sanırım çünkü çok detaylıyomuş alerji testi felanda isteyebilir bu arada bizde dün feshaneye hittik çocuklar çok eğlendi Alide ablalarını izledi biraz arabasında uyudu sonra oturduk bişeyler yerken Ali huzursuzlandı niye durduk gezmiyoruz gibisinden eve geldik ama çok huzursuz bugün 3.gün yine kakasını yapamadı dün ılık suyla 1 tatlı kaşığı zeytinyağda verdim ama banamısın demedi annemde kızıyo bebe bisküvisi verme o kabız yapıyo diyo bilmiyorumki ne yapsam çok lak lak yaptım dünya iş beni bekliyo görüşürüz
ATASU yarı yaşınız kutlu olsun.şekerpembem üzme kendini herşeeyin hayırlısı.tabbiki zordur ama ilerde bir okadarda güzel günler seni bekliyo.KIZLAR BİRŞEY sorucam kıyafetlerdeki elma havuç suyu lekelerini çıkaramadım siz neler yaptınız çıkarabildiniz mi hiç sevmedi meyve suyunu püresin(ielma,seftali.havuç)falan habire dışarı çıkarıyo zilli
ya kızlar dr bizim elimize kağıt sıkıştırdı
sabah uyandığında anne sütü
sabahmeyva püresi ve anne sütü
öğle anne sütü
ikindi sebze püresi ve anne sütü
akşam anne sütü veya muhallebi
gece anne sütü
buyrun ne yoğurt var ne bişey napıcam şimdi
ATASU yarı yaşınız kutlu olsun.şekerpembem üzme kendini herşeeyin hayırlısı.tabbiki zordur ama ilerde bir okadarda güzel günler seni bekliyo.KIZLAR BİRŞEY sorucam kıyafetlerdeki elma havuç suyu lekelerini çıkaramadım siz neler yaptınız çıkarabildiniz mi hiç sevmedi meyve suyunu püresin(ielma,seftali.havuç)falan habire dışarı çıkarıyo zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?