2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben doktorun verdiği listeye uymuyorum kafama göre takılıyorum

çok geçmiş olsun canım... bızde hafıf öksuruk var... ilacı içiremıyorum.. tukuruyor kuzum..

sizede geçmiş olsun şurubu ben bazı şurupların içinde ölçülü şırınga gibi bir şey oluyo adını bilmiyorum benimkide içmiyodu şimdi onunla çok rahat veriyorum eczaneye sor bilirler belki tekte satıyolardır benimki zinfort diye bi ilacın içinden çıkmıştı

of kızlar offf. demir bugün mahfetti beni, nazar mı değdi dün, yoksa diş mi çıkarıyor anlamadım, öğlen 11den beri toplam 1 saat uyudu, 2 parça halinde o da. deli gibi yiyen çocuk en sevdiği meyveler ve yoğurt dahil herşeyi reddetti, emmeyi bile :S bütün gün aç aç ve hoppidi vaziyette gezdik evin bilimum noktalarında. ne kol kaldı, ne de çığlıklarını dinlemekten baş... oy benim dertli başım

oyyy hayırlı olsun canım. benim abimle aram 15 ay. ikiz gibi büyüdük. inşallah uslu olur bebişlerin de fazla zorlanmazsın.

kafana göre takıl bence.

dişiniz mi geliyor yoksa prop? hadi hayırlısı..

selam annişler ben bursa ya annemin yanına geldim dinlenmek amaçlı umut çok rahat çıkardı çok şükür dişlerini prop sende bi doktora götür istersen diş deyip başka şeyler de olabiliyor kulaklarından olabilir demişti sanırım doktorunuz bi baktır bakalım çok geçmiş olsun hasta olan bebişlere

geçmiş olsun kızlar mevsşm değişikliğinden oluyor hep ben ne yapacağımı şaşırdığımdan eve tıkıldım ince giydirsem üşür kalın giydirsem terler sokağa çıkıyoruz ohh günlük güneşlik 1 saat sonra başlıyor soğuk soğuk esmeye haydaaa giydir kazağı bir bakıyorum ter içinde pes edip eve dönüyorum inşallah çabuk atlatır yavrular hasta olduklarında çok üzülüp yıpranıyoruz ama bunlarıda atlatacaklar (

canımmmm hayırlı olsun sağlıkla kavuş inşallah kısmet böyleymiş üzülme kızına haksızlık yaptığını düşünme en güzel duyguyu tadacak kardeş sevgisi senin için zor olacak ama meyvesi tatlı olur

bu gün büyük bir korku yaşadım teyzemin bebek mevlüdü vardı oraya gittik ceren annemin kucağındaydı bir baktım yok anne ceren nerde dedim teyzesi aldı dedi niyeyse düştüm peşine oda oda ceren arıyorum yatak odasına bir girdim kardeşim arkasını dönmüş ceren dönmüş ufak bir hamklede yere düşecek nasıl bir çığlık attığı bilmiyorum kardeşimle aynı anda üzerine atladık düşeceği yerde komidinin köşesine çarpmadan yere inemezdi yere inincede parkeden önce beşiğin ayagı demirden ona vururdu artık ben ne olurdum bilmiyorum bir anda kardeşime neden bırakıyorsun yükseğe dedim ama çok pişman oldum çünkü yeri gelir benden daha dikkatli davranır üzerine titrer sadece arkamı döndüm elimdekini bırakmak için dedi oda başladı ağlamaya çocuk kucağımda birde onun gönlünü almaya çalıştım (( offfff düşme tehlikesinde bayılacak gibi oldum Allah korusun çocuklarımızı

canim hayirli olsun artik ikiz gibi büyürler basta zorlanirsin ama büyüdüklerinde cok rahat edersin
kızımın yarı yaşıda kutlu mutlu hayırlı olsun allhın izniyle
yari yasiniz kutlu olsun
sen kafana göre takil doktorlar herkese ayni tarifi veriyor sanki her cocugun damak tadi ayni sen bebeginin nelerden hoslandigini daha iyi bilirsin bosver doktoru
biryerimi agriyorki acaba eger distense yandik desene
allah korumus canim zaten hersey saniyede oluyor en zor zamanlarimiz artik gözümüz üzerlerinde olmalibiciriklerbiryerdede durmuyorlarki

allah korumuş canım benim kardeşinde üzülmüştür bende fevri hareketlerde bulunuyorum çoğu kez sonra ben pişman onlar üzgün uff ya

teşekkür ederim canım ya 1 2 3 diye sayıyoduk aylar sonra yıllar bi bakmışız koca kız olmuş koca bey olmuşlar ah ah ne güzel

günaydın kızlar bugün yarı yaşımızı doldurduk.

kardelen geçmiş olsun canım. biz ne kadar dikkat edersek edelim fıstıklar saniyede tehlikeli şeyler yapıyorlar. allah korumuş canım.

prop gemiş olsun demir'e. benimkide geçen gün huzusuzlandı ama görünürde bişey yok. yarın dr. kontrolümüz var. bakalım ne diyecek.

kızlar tuğra mama yerken sağ kulağını çekiştiriyor ve yine sağ eliyle yüzüne vuruyor. neden yapıyor anlamadım.
bide gece uykuya yatma huyumuz değişti. herzaman mama yerken uyuyan çocuk şimdi mamasını yerken ağlıyor. şarkı söyleyip sakinleştiriyorum. uyuyacağını anladığı için en sonunda etini çimdiklemişler gibi ağlıyor. 4 akşamdır arabasına koyup kapı önüne iniyorum. bahçe gibi küçük beton bir alan var. 50 tur atıyorum ve öyle uyuyor. sonra babası gelirse beraber yukarı çıkıyoruz ve yatağına koyuyor. dün akşamda yatağına ben yatırdım. saat 2,15 de mama yedi ve tam uyumadan önce kakasını yaptı. oysa gece hiç yapmazdı. altını alsam uyanacak tekrar uyumaz diye bıraktım mecburen. sabahta 5 te kalktı. umarım sokakta uyumayı alışkanlık haline getirmez. bu yüzden 9,30 kadar hiçbir iş yapamıyorum.

canım belki sağ kulağı agrıyordur bir doktora gitseniz.PROP GEÇMİŞ OLSUN dün huysuzmuş demir bugün düzeldi mi

selam kızlarr
msnde artık konuşmuyormusunuz yoksa denkmi gelmıyoruz bende buraya bi bakayım dedim .
benım kızın dişi daha çıkmadı.. çok mız mızz olduu (

krdln geçmiş olsun cnm . benım kızımda kanepeden düşmüştü 2 ay önce çok kötü oluyor insan.
Allah korusun yavrularımızı .

aynen burcu benım kızımda herşeyı yıyordu şimdi reddediyor öğürüyor istemıyor hıc bısey (( bende nazar değdirdik diyorum

dişimiz çıksada rahatlasak

hayırlısı olsun canım, erken ama olsun arkadaş gibi büyürler en başta zorlanırsın ama sonra sen rahat edersin. çalışmıyor olsaydım ve maddi açıdan çok rahat olsaydım ilk ayların zorluğuna rağmen 1-2 sene içinde 2.yi mutlaka düşünürdüm. benim bir arkadaşım var canım 8 aylıktı kızı hamile kaldı, ilk aylar zorlandı ama şimdi 2.si 7-8 aylık ve birlikte oynuyorlar artık o da işine bakıyor. tek olunca sıkılıyor ve hep onunla ilgilenilsin istiyorlar doğal olarak. bence tadını çıkar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…