ya kızlar dr bizim elimize kağıt sıkıştırdı
sabah uyandığında anne sütü
sabahmeyva püresi ve anne sütü
öğle anne sütü
ikindi sebze püresi ve anne sütü
akşam anne sütü veya muhallebi
gece anne sütü
buyrun ne yoğurt var ne bişey napıcam şimdi
çok geçmiş olsun canım... bızde hafıf öksuruk var... ilacı içiremıyorum.. tukuruyor kuzum..
merhabalar kasım anneleri ben çooooooooooookkkk garip tarifi imkansız duygular içerisindeyim. kızım daha 6 aylık ve ben yine HAMİLEYİM. beni en iyi sizler anlarsınız böyle yakınlarınız var mı bu kadar kısa sürede hamile kalan sezeryan dı minik kızım . doktorum olabilir doğurabilirsin diyor. bu fikre kendimi ne kadar alıştırsam da hala karnımda yeni bir bebek taşıdığıma inanamıyorum. günah olduğu için aldırmayı düşünemiyorum. hayırlısı nolur bana dua edin. bu arda çok uzun zamandır takip edemiyordum topic i benim kızımın 20 gün kadar önce 2 dişi çıktı ve 5 gün kadar önce oturmaya başladı sizinkiler ne alemde? dualarınızı bekliyorum
ya kızlar dr bizim elimize kağıt sıkıştırdı
öğle anne sütü
gece anne sütü
of kızlar offf. demir bugün mahfetti beni, nazar mı değdi dün, yoksa diş mi çıkarıyor anlamadım, öğlen 11den beri toplam 1 saat uyudu, 2 parça halinde o da. deli gibi yiyen çocuk en sevdiği meyveler ve yoğurt dahil herşeyi reddetti, emmeyi bile :S bütün gün aç aç ve hoppidi vaziyette gezdik evin bilimum noktalarında. ne kol kaldı, ne de çığlıklarını dinlemekten baş... oy benim dertli başım
ne bilem burcu ne bilemmmm :) eğer dişse ve her diş boyle gelecekse gelmesınler, takma diş yaptırırım ben :)
selam annişler...geçmişi okumadım ama sanırım hasta olan bebişler varmış..geçmiş olsun hepsine...
bende iyi haber veremeyeceğim...çarşamba gecesinden beri hastayız...
ateşle başladı hırıltı geniz akıntısı ardından..sabah doktora gittik hemen ateşi düşmedi diye...tahlil falan...üst solunum yolu enfeksiyonu...demir depolarıda düşükmüş..fitil şurup dönüşümlü kullanın dedi...ama öksürükte başladı hafta sonu...nasıl öksürüyor yavrum benim...burnu çok tıkalı horlyor resmen uyurken...ve tabi ağlıyor mız mız oldu hastalığından...umarım çabuk atlatırız...yarın yine kontrole götürücem..
sizin doğal yollardaN tavsiye edeceğiniz bişi varmı...bol bol su vermye çalışyıroum...emme azaldı çünkü nefes alamıyor çocuk emerken..
off off işte böyle....
geçmiş olsun kızlar mevsşm değişikliğinden oluyor hep ben ne yapacağımı şaşırdığımdan eve tıkıldım ince giydirsem üşür kalın giydirsem terler sokağa çıkıyoruz ohh günlük güneşlik 1 saat sonra başlıyor soğuk soğuk esmeye haydaaa giydir kazağı bir bakıyorum ter içinde pes edip eve dönüyorum inşallah çabuk atlatır yavrular hasta olduklarında çok üzülüp yıpranıyoruz ama bunlarıda atlatacaklargünaydın kızlar
hasta olan bebeklere Allah acil şifalar versin
Benimki de 10 gündür hasta 1 hafta antibiotik ve balgam sökücü kullandık. Dün bitirdik ilaçları
Balgam sökücü kullandığımız için öksürük artmış doktor bırakınca azalıcak dedi öksürüğü
Bir huysuz bir huysuz anlatamam. Önceki gece sabaha kadar uyumadı hiç sürekli ağlayıp mızıldandı, bu gece biraz daha iyiydi çok şükür, ama uyumamak için direniyor.
Bide şu öksürük geçseydi ama zaman alacak galiba geçmesi, ne yapacağımı şaşırdım artık
merhabalar kasım anneleri ben çooooooooooookkkk garip tarifi imkansız duygular içerisindeyim. kızım daha 6 aylık ve ben yine HAMİLEYİM. beni en iyi sizler anlarsınız böyle yakınlarınız var mı bu kadar kısa sürede hamile kalan sezeryan dı minik kızım . doktorum olabilir doğurabilirsin diyor. bu fikre kendimi ne kadar alıştırsam da hala karnımda yeni bir bebek taşıdığıma inanamıyorum. günah olduğu için aldırmayı düşünemiyorum. hayırlısı nolur bana dua edin. bu arda çok uzun zamandır takip edemiyordum topic i benim kızımın 20 gün kadar önce 2 dişi çıktı ve 5 gün kadar önce oturmaya başladı sizinkiler ne alemde? dualarınızı bekliyorum
canim hayirli olsun artik ikiz gibi büyürler basta zorlanirsin ama büyüdüklerinde cok rahat edersinmerhabalar kasım anneleri ben çooooooooooookkkk garip tarifi imkansız duygular içerisindeyim. kızım daha 6 aylık ve ben yine HAMİLEYİM. beni en iyi sizler anlarsınız böyle yakınlarınız var mı bu kadar kısa sürede hamile kalan sezeryan dı minik kızım . doktorum olabilir doğurabilirsin diyor. bu fikre kendimi ne kadar alıştırsam da hala karnımda yeni bir bebek taşıdığıma inanamıyorum. günah olduğu için aldırmayı düşünemiyorum. hayırlısı nolur bana dua edin. bu arda çok uzun zamandır takip edemiyordum topic i benim kızımın 20 gün kadar önce 2 dişi çıktı ve 5 gün kadar önce oturmaya başladı sizinkiler ne alemde? dualarınızı bekliyorum
yari yasiniz kutlu olsunkızımın yarı yaşıda kutlu mutlu hayırlı olsun allhın izniyle
sen kafana göre takil doktorlar herkese ayni tarifi veriyor sanki her cocugun damak tadi ayni sen bebeginin nelerden hoslandigini daha iyi bilirsin bosver doktoruya kızlar dr bizim elimize kağıt sıkıştırdı
öğle anne sütü
gece anne sütü
biryerimi agriyorki acaba eger distense yandik deseneof kızlar offf. demir bugün mahfetti beni, nazar mı değdi dün, yoksa diş mi çıkarıyor anlamadım, öğlen 11den beri toplam 1 saat uyudu, 2 parça halinde o da. deli gibi yiyen çocuk en sevdiği meyveler ve yoğurt dahil herşeyi reddetti, emmeyi bile :S bütün gün aç aç ve hoppidi vaziyette gezdik evin bilimum noktalarında. ne kol kaldı, ne de çığlıklarını dinlemekten baş... oy benim dertli başım
allah korumus canim zaten hersey saniyede oluyor en zor zamanlarimiz artik gözümüz üzerlerinde olmalibiciriklerbiryerdede durmuyorlarkibu gün büyük bir korku yaşadım teyzemin bebek mevlüdü vardı oraya gittik ceren annemin kucağındaydı bir baktım yok anne ceren nerde dedim teyzesi aldı dedi niyeyse düştüm peşine oda oda ceren arıyorum yatak odasına bir girdim kardeşim arkasını dönmüş ceren dönmüş ufak bir hamklede yere düşecek nasıl bir çığlık attığı bilmiyorum kardeşimle aynı anda üzerine atladık düşeceği yerde komidinin köşesine çarpmadan yere inemezdi yere inincede parkeden önce beşiğin ayagı demirden ona vururdu artık ben ne olurdum bilmiyorum bir anda kardeşime neden bırakıyorsun yükseğe dedim ama çok pişman oldum çünkü yeri gelir benden daha dikkatli davranır üzerine titrer sadece arkamı döndüm elimdekini bırakmak için dedi oda başladı ağlamaya çocuk kucağımda birde onun gönlünü almaya çalıştım(( offfff düşme tehlikesinde bayılacak gibi oldum Allah korusun çocuklarımızı
bu gün büyük bir korku yaşadım teyzemin bebek mevlüdü vardı oraya gittik ceren annemin kucağındaydı bir baktım yok anne ceren nerde dedim teyzesi aldı dedi niyeyse düştüm peşine oda oda ceren arıyorum yatak odasına bir girdim kardeşim arkasını dönmüş ceren dönmüş ufak bir hamklede yere düşecek nasıl bir çığlık attığı bilmiyorum kardeşimle aynı anda üzerine atladık düşeceği yerde komidinin köşesine çarpmadan yere inemezdi yere inincede parkeden önce beşiğin ayagı demirden ona vururdu artık ben ne olurdum bilmiyorum bir anda kardeşime neden bırakıyorsun yükseğe dedim ama çok pişman oldum çünkü yeri gelir benden daha dikkatli davranır üzerine titrer sadece arkamı döndüm elimdekini bırakmak için dedi oda başladı ağlamaya çocuk kucağımda birde onun gönlünü almaya çalıştım(( offfff düşme tehlikesinde bayılacak gibi oldum Allah korusun çocuklarımızı
canim hayirli olsun artik ikiz gibi büyürler basta zorlanirsin ama büyüdüklerinde cok rahat edersin
yari yasiniz kutlu olsun
sen kafana göre takil doktorlar herkese ayni tarifi veriyor sanki her cocugun damak tadi ayni sen bebeginin nelerden hoslandigini daha iyi bilirsin bosver doktoru
biryerimi agriyorki acaba eger distense yandik desene
allah korumus canim zaten hersey saniyede oluyor en zor zamanlarimiz artik gözümüz üzerlerinde olmalibiciriklerbiryerdede durmuyorlarki
günaydın kızlar bugün yarı yaşımızı doldurduk.
kardelen geçmiş olsun canım. biz ne kadar dikkat edersek edelim fıstıklar saniyede tehlikeli şeyler yapıyorlar. allah korumuş canım.
prop gemiş olsun demir'e. benimkide geçen gün huzusuzlandı ama görünürde bişey yok. yarın dr. kontrolümüz var. bakalım ne diyecek.
kızlar tuğra mama yerken sağ kulağını çekiştiriyor ve yine sağ eliyle yüzüne vuruyor. neden yapıyor anlamadım.
bide gece uykuya yatma huyumuz değişti. herzaman mama yerken uyuyan çocuk şimdi mamasını yerken ağlıyor. şarkı söyleyip sakinleştiriyorum. uyuyacağını anladığı için en sonunda etini çimdiklemişler gibi ağlıyor. 4 akşamdır arabasına koyup kapı önüne iniyorum. bahçe gibi küçük beton bir alan var. 50 tur atıyorum ve öyle uyuyor. sonra babası gelirse beraber yukarı çıkıyoruz ve yatağına koyuyor. dün akşamda yatağına ben yatırdım. saat 2,15 de mama yedi ve tam uyumadan önce kakasını yaptı. oysa gece hiç yapmazdı. altını alsam uyanacak tekrar uyumaz diye bıraktım mecburen.sabahta 5 te kalktı. umarım sokakta uyumayı alışkanlık haline getirmez. bu yüzden 9,30 kadar hiçbir iş yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?