2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
h.sonu dişimi çektirdim bir de kist varmış onu kazıdılar hala çok ağrıyor, dayanamayıp ağrı kesiciyi değiştirdim, başka içtim ve 1 gün emziremedim kabus gibiydi yıktı ortalığı ( mama da versek içiyor yine beni istiyor 3 kişi başedemedi 1 bebekle... göğsüm şişti sağıp atmam lazımdı o da ayrı bir dert sağılmıyor çünkü (( emzirirken kimse diş problemi yaşamasın inşallah...

hamile arkadaş varmış . hayırlı olsun . ikiz gibi büyürler ne güzel :)
benım ablamında öyle 1,5 yaş var aralarında. nasıl olcak nasıl etçek derken büyüdüler bile .
Allah kolaylık versin cnm. üzülme onunda yicek ekmeği varmış demekki

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm .
benımde arada dişim ağrıyor. 3 tane çürük diş var.

selam arkadaşlar benim kızımda çok huzursuz bu aralar daha öncedende böyle olmultu orta kulak iltihabı olmuş ondan dedi dr şimdide aynı arada bi çığlık atıyo nasıl ağlıyo yawrum anlatamam içim gidiyo resmen yinemi kulakları acaba yoksa dişmi çıkartıyo anlamadım çok acı çekiyo yawrum ya

hamile olan arkadaşım tebrik ederim allah kolaylık versin endişelerini çok iyi anlıyorum şu aralar aynı korkular içersindeyim adetim geçti 5 gündür test almaya bile cesaretim yok inşallah değildir deyip duruyorum olursa yapacak bişey yok ama daha çok erken allah yardımcımız olsun

aymes önceden olsa negatif çıkacak diye korkardık.ben daha adet olmadım doğumdan sonra

aymes önceden olsa negatif çıkacak diye korkardık.ben daha adet olmadım doğumdan sonra

aynen canım ya kendi kendimede onu düşünüyodum önceden adet oluyorum diye ağlıyodum şimdide olmuyorum diye. Ozamanlar negatif çıkıcak diye test yapmaya korkardım şimdide pozitif çıkıcak diye korkuyorum valla biliyosun bizim normal yolla şansımız hiç yok gibi bişey o yüzden rahattım ama kısmet belli olmaz yani bayada gecikti iyice korkuyorum artık hayırlısı hakkımızda

slm arkadaşlarrr hamile olan arkadaşımız varmış hayırlısıyla kucağına alırsn inş bebeğiniiii bende 15 gn önce yaşadm aynı korkuyu 10gn geçti adetm ama negatf çıktı test yaptığm gn adet oldumm vallaa bn sevindm ne yalan sölüyümmm yanii benim kilo fazlalığm olmasa bide ayaklarım ağrımasa yaparım bitane dahaaa hayırlısı canım eşin ne diyo peki

selam annişler...evde yoktu cumadan beri offffffff yeni geldim kayınvaldelerdeydikinsanın evi gibisi yok özlemişim evimi...hamile olan arkdaşımı tebrik ediyorum hasta olan bebişlere geçmiş olsun...biz artık sebze çorbamızı ıspanaksız yemiyoruzşükür yiyor başardım

sizden naber?

valla bize doktorumuz 4.ayın sonunda meyve ve yoğurda başlattı..ondan sonraki ay sebze çorbası 2 hafta sonra kahvaltı ne zaman isterse anne sütü gece maması yatmadan önce verebilirsin dedi çünkü geceleri çok kalkmaya başladı...dr demedi ama akşam altı gibi muhallebi veriyorum...aç gibi geliyor bana içim rahat oluyor

sen yoğurt veriyormusun melodicim yoğurt iyidir:)

Demir nazar mı deydi...şimdi nasıl oldu Burcu?

amin......

merhaba kızlar, ne zamandır giremiyordum foruma. bahar temizliği de nihayet bitti, dolaplar, çekmeceler, kiler, mutfak vb. ayrıntıları kendim yaptım ve ömrümün geri kalanını temizlik yaparak geçireceğim sandım bebekle evin işleri uzun sürüyor, onu ilgisiz bırakmayayım derken en sonunda temizlikçi bayanla işleri bitirdik. her yer pırıl pırıl şimdi. çok mutluyum.

atusaprenses havuç, patates, kabak, taze fasülye gibi sebzeleri kullanabilirsin canım.

nanercim yoğurt vermeye başladım ben.
kızlar püreye ıspanak koyayım istiyorum ama mevsimi geçti. kerevizde yok.

of şükür oğlum normale döndü, gece de kabus gibiydi, saolun kızlar bu arada, bgn hem uyuyo hem yemegını yıyo cok mutluyummm..

yarı yaşı gelenler kutlu olsun, işallah 60 yaşlarını da görürüz :)

prop sen pekmezi 2 günde bir verdiğini yazmıştın. yazında verecek misin? kv. söyledim köyden göndersin diye eşime demiş sıcakta vermesin karaciğeri yorulur diye. hergün yemeyecek zaten. yarın dr. da sorarım ama fikir alayım dedim. bu arada demirin düzelmesine sevindim.

kızlar kızıma bıse oldu ama ben anlamıyorum.ne versem kusuyo.hıc zorlamıyorum verıyorum yıyo ama hemen pesıne kusuyo.ne oldu acaba ya mıgdesını falan mı usuttu ne yapsamkı.:26:

ben de iki günde bir pekmez veriyorum ama yazın sıcakta veriliyor mu doktora sormak lazım tabi. pekmez-tahin falan bizim için de kışın daha çekici oluyor; çok olmamak suretiyle yazın da azar azar verirsek bir şey olmaz heralde.

cıncık birkaç saat ara ver, hiçbir şey verme istersen, midesi dinlensin,acıktığını anlayınca verirsin, inşallah bir şeyi yoktur canım.benim kızım sebepsiz kusunca ben öyle yapıp kontrol ediyorum.

cıncık birkaç saat ara ver, hiçbir şey verme istersen, midesi dinlensin,acıktığını anlayınca verirsin, inşallah bir şeyi yoktur canım.benim kızım sebepsiz kusunca ben öyle yapıp kontrol ediyorum.

zaten oyle yaptım canım sabah 7 de sut verdım daha ıkı cektı basladı ogurmeye.neyse uyuttum vermedım hee su verdım sadece oyle uyuttum 9 da kalktı acıkmıs.sut verdım.cok az içti zorlamadım.sonra 12de meyve puresı verdım yıne kusuyo gıbı yaptı yedırmedım.su verdım.sımdıde 3 te sebze corbası yaptım yedı hmmhımmm yapa yapa ama daha tabagın yarısındayken kustu.sımdıde uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…