h.sonu dişimi çektirdim bir de kist varmış onu kazıdılar hala çok ağrıyor, dayanamayıp ağrı kesiciyi değiştirdim, başka içtim ve 1 gün emziremedim kabus gibiydi yıktı ortalığı( mama da versek içiyor yine beni istiyor 3 kişi başedemedi 1 bebekle... göğsüm şişti sağıp atmam lazımdı o da ayrı bir dert sağılmıyor çünkü (( emzirirken kimse diş problemi yaşamasın inşallah...
hamile olan arkadaşım tebrik ederim allah kolaylık versin endişelerini çok iyi anlıyorum şu aralar aynı korkular içersindeyim adetim geçti 5 gündür test almaya bile cesaretim yok inşallah değildir deyip duruyorum olursa yapacak bişey yok ama daha çok erken allah yardımcımız olsun
aymes önceden olsa negatif çıkacak diye korkardık.ben daha adet olmadım doğumdan sonra
ya kızlar dr bizim elimize kağıt sıkıştırdı
sabah uyandığında anne sütü
sabahmeyva püresi ve anne sütü
öğle anne sütü
ikindi sebze püresi ve anne sütü
akşam anne sütü veya muhallebi
gece anne sütü
buyrun ne yoğurt var ne bişey napıcam şimdi
doktor bize de kahvaltı ve yoğurt vermedi ama ben kahvaltıya başladım. yoğurt vermeye de başladım. ama düzenli vermedim ikisini alışsın diye verdim. sende arada verebilirsin. sebze çorbası öğlende verilir neden ikindi demiş anlamadım. muhallabi ikindide verilir. bence doktora çok bağlı kalma. kafana göre programını belirle.
of kızlar offf. demir bugün mahfetti beni, nazar mı değdi dün, yoksa diş mi çıkarıyor anlamadım, öğlen 11den beri toplam 1 saat uyudu, 2 parça halinde o da. deli gibi yiyen çocuk en sevdiği meyveler ve yoğurt dahil herşeyi reddetti, emmeyi bile :S bütün gün aç aç ve hoppidi vaziyette gezdik evin bilimum noktalarında. ne kol kaldı, ne de çığlıklarını dinlemekten baş... oy benim dertli başım
h.sonu dişimi çektirdim bir de kist varmış onu kazıdılar hala çok ağrıyor, dayanamayıp ağrı kesiciyi değiştirdim, başka içtim ve 1 gün emziremedim kabus gibiydi yıktı ortalığı( mama da versek içiyor yine beni istiyor 3 kişi başedemedi 1 bebekle... göğsüm şişti sağıp atmam lazımdı o da ayrı bir dert sağılmıyor çünkü (( emzirirken kimse diş problemi yaşamasın inşallah...
cıncık birkaç saat ara ver, hiçbir şey verme istersen, midesi dinlensin,acıktığını anlayınca verirsin, inşallah bir şeyi yoktur canım.benim kızım sebepsiz kusunca ben öyle yapıp kontrol ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?