2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaşlar ben sabah idrar testi yaptım ve silik bi ikinci çizgi vardı hemen gidip kanda baktırdım değerim 2 çıktı sizce hamilemiyim

selam arkadaşlar ben sabah idrar testi yaptım ve silik bi ikinci çizgi vardı hemen gidip kanda baktırdım değerim 2 çıktı sizce hamilemiyim

kandaki beta hcg değerleri ve yorumlanması ile ilgili sitelr vardı canım bi arşatırsana.düşük ihtimali de olabilir ya da hormonalar da değişim gösteriyor olabilir ya da çok taze gebesindir..

bence olabilirsin daha yeni geciktiysen ondan silik çıkmış olabilir.birkaç tane daha test yapsaydın yada 2 gun sonra tekrar dene

bence olabilirsin daha yeni geciktiysen ondan silik çıkmış olabilir.birkaç tane daha test yapsaydın yada 2 gun sonra tekrar dene

az önce int araştırdım da baya yüksek olması gerekiyormuş o degerın özgülün dediği gibi hormanal da olabilir belki hayırlısı olsun cnm

bıldıgım kadarıyla o cızgı sadece hcg ıle cıkıo ve hcg saaaadece gebelıkte salgılanıo. ama emın de degılım. doktora sormadın mı kan testı sonucunu aldın geldın mı oyle?

canım çizgi silik çıktıysa muhtemelen bir gebelik vardır ve test erken yapılmıştır kan tahlilini doktor yorumlamadı? sen 2_3 gün sonra tekrar test yap hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
yaa kızlar sünneti anestezi ile yaptrmak zorunda mıyız? ben istemiyorum anestezi almasını. okullar kapanınca yaptırıcaz biz de sünneti.

bizimki lokal anestezi ile oldu sadece pipiyi uyuşturdular
bi zorluk çekmedik

topiğimizin 2. hamilesimi geliyor yoksa:49bende oğlumda 4 gün erken test yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı sanırım hamilesin:18:hakkında hayırlısı olsun sen nasıl şüphelendinde test yaptın reglin kaç gün gecikti?

kandaki beta hcg değerleri ve yorumlanması ile ilgili sitelr vardı canım bi arşatırsana.düşük ihtimali de olabilir ya da hormonalar da değişim gösteriyor olabilir ya da çok taze gebesindir..

az önce int araştırdım da baya yüksek olması gerekiyormuş o degerın özgülün dediği gibi hormanal da olabilir belki hayırlısı olsun cnm

bıldıgım kadarıyla o cızgı sadece hcg ıle cıkıo ve hcg saaaadece gebelıkte salgılanıo. ama emın de degılım. doktora sormadın mı kan testı sonucunu aldın geldın mı oyle?

canım çizgi silik çıktıysa muhtemelen bir gebelik vardır ve test erken yapılmıştır kan tahlilini doktor yorumlamadı? sen 2_3 gün sonra tekrar test yap hakkında hayırlısı olsun

arkadaşlar sağolun yorumlarınız için banada değer çok düşük gibi geldi ama idararda çıkması aklımı karıştırdı bide prop doktora soramadım çünkü kadın doğumdan randevu almam gerekiyomuş laboratuvar yorumlamadı yani ben sabah işe gelirken hemen uğrayıp yaptırdım daha sonra tüp bebek yaptırdığım merkeze faxladım (benim kızım tedaviyle oldu eşime normal yolla çocuk sahibi olamzsın dediler şimdi nasıl oluyo anlmadım ama) onlar var gibi dedi emin konuşmadı başka doktora faxladım yok dedi çorba gibi yaptılar anlıycağınız beni en sağlıklısı bi kaç gün sonra testi tekrarlmamk sanırım

inşallah dediğiniz gibi hormonal bi değişikliktir şu an çok erken diye düşünüyorum olursada yapacak bişey yok ama pek olması taraftarı değilim açıkçası

Kraftbaby.com - kızlar bi bakarmsnz bunu beğendm ama karar veremedim fikirlernz önmli bnm içn hemen yorum bkliyom ltfen

canım özellikleri güzelmiş. ben bunu aldım ve çok memnunum 4 kg. ve koltuğu büyük bebek arabalarınınkiyle eşit yapılmış, sadece kendisi küçük konforlu yani. tek başıma indirip kaldırması kolay oluyor. seninki de ağır değil ve 15 kg. kadar uzun süre kullanır. bence bebek arabası alınırken en önemli kriterler bebek uyuduğu zaman içinde iki büklüm olmadan uyuyabilmesi ve arabanın kullanımının ve taşımasının pratik olması.

Son düzenleme:
kızlar merhaba herkese!
bugün oğlumu dr. götürdük. 9200 gr ve 70 cm olmuş.
kahvaltıya başlayın dedi. peynir, pekmez ve yumurta sarısı koyulacakmış. yoğurdu sordum sebze çorbasına koyulabilir dedi. ama ben ayrı vericem. muhallebi söylemedi haftada 2 kez versem yeter. diğer günle yoğurt yer. pekmezi 1 çay kaşığı ile başlayıp bir hafta sonra 1 tatlı kaşığı koyacağız. ve hergün verilecekmiş. topuktan kan alındı normal çıktı sonucu demir damlası kullanmıyoruz.
bugün babası sağlık ocağına götürdü aşı için ben gidemedim. zaten gitmediğim iyi oldu en son aşıda çok ağlamış sicim gibi akmış gözyaşları. kıyamam yavruma. umarım ateş yapmaz. ebemiz aşılar yeni olduğu için ateş yapmıyor. bugünü sakin atlatırsak çok sevineceğim.

kızlar bende sorayım mama sandalyesi alanlarınız hangisini tavsiye edersiniz. çok pahalı istemiyorum ama rahatlığı önemli. bijonunki hoşuma gitmişti.
fiatı ve markasını yazarsanız sevinirim.

canım maşallah oğluşuna tombik tombik sev onu annesi.

benim doktorum seninkilere ek olarak kahvaltıya bir çay kaşığı ceviz koy dedi.

aşı olmasına ben de dayanamıyorum, aşı oluken ben kapının önünde bekliyorum olduktan sonra avutmak için yanına gidiyorum,sımsıkı sarılıp, seviyorum. hep babası duruyor yanında; çünkü ilk gidişimizde o aşı olurken ben de ağlamıştım. inşallah seninki de hemen atlatır, uzun süre aşı yok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…