- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
Yarı yaşımız olmuş vay beeee
Kuzey im büyüdü
Yarı yaşımız olmuş vay beeee
Kuzey im büyüdü
Günaydın kızlar.yarı yaşı kutlu olsun kuzeyin
selam arkadaşlar ben sabah idrar testi yaptım ve silik bi ikinci çizgi vardı hemen gidip kanda baktırdım değerim 2 çıktı sizce hamilemiyim
selam arkadaşlar ben sabah idrar testi yaptım ve silik bi ikinci çizgi vardı hemen gidip kanda baktırdım değerim 2 çıktı sizce hamilemiyim
bence olabilirsin daha yeni geciktiysen ondan silik çıkmış olabilir.birkaç tane daha test yapsaydın yada 2 gun sonra tekrar dene
yaa kızlar sünneti anestezi ile yaptrmak zorunda mıyız? ben istemiyorum anestezi almasını. okullar kapanınca yaptırıcaz biz de sünneti.
ben bayağı bi araştırdım canım genel anestezi diyorlar çoğunlukla, büyüklere verilen anestezi gibi değilmiş, gaz koklatıp sersemlik oluyormuş bebekte, en rahatı bu, diğer türlü tutamayız falan deyip duruyorlar. ayrıca benim çocuk doktorumada sordum vücuduna hiçbir zararı olmaz dedi
kandaki beta hcg değerleri ve yorumlanması ile ilgili sitelr vardı canım bi arşatırsana.düşük ihtimali de olabilir ya da hormonalar da değişim gösteriyor olabilir ya da çok taze gebesindir..
bence olabilirsin daha yeni geciktiysen ondan silik çıkmış olabilir.birkaç tane daha test yapsaydın yada 2 gun sonra tekrar dene
az önce int araştırdım da baya yüksek olması gerekiyormuş o degerın özgülün dediği gibi hormanal da olabilir belki hayırlısı olsun cnm
bıldıgım kadarıyla o cızgı sadece hcg ıle cıkıo ve hcg saaaadece gebelıkte salgılanıo. ama emın de degılım. doktora sormadın mı kan testı sonucunu aldın geldın mı oyle?
canım çizgi silik çıktıysa muhtemelen bir gebelik vardır ve test erken yapılmıştır kan tahlilini doktor yorumlamadı? sen 2_3 gün sonra tekrar test yap hakkında hayırlısı olsun
az önce int araştırdım da baya yüksek olması gerekiyormuş o degerın özgülün dediği gibi hormanal da olabilir belki hayırlısı olsun cnm
Kraftbaby.com - kızlar bi bakarmsnz bunu beğendm ama karar veremedim fikirlernz önmli bnm içn hemen yorum bkliyom ltfen
kızlar merhaba herkese!
bugün oğlumu dr. götürdük. 9200 gr ve 70 cm olmuş.
kahvaltıya başlayın dedi. peynir, pekmez ve yumurta sarısı koyulacakmış. yoğurdu sordum sebze çorbasına koyulabilir dedi. ama ben ayrı vericem. muhallebi söylemedi haftada 2 kez versem yeter. diğer günle yoğurt yer. pekmezi 1 çay kaşığı ile başlayıp bir hafta sonra 1 tatlı kaşığı koyacağız. ve hergün verilecekmiş. topuktan kan alındı normal çıktı sonucu demir damlası kullanmıyoruz.
bugün babası sağlık ocağına götürdü aşı için ben gidemedim. zaten gitmediğim iyi oldu en son aşıda çok ağlamış sicim gibi akmış gözyaşları.kıyamam yavruma. umarım ateş yapmaz. ebemiz aşılar yeni olduğu için ateş yapmıyor. bugünü sakin atlatırsak çok sevineceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?