teşekkür ediyorum melodi ama daha çooooooooooooooook erken bana göre ama nasibimiz böleymiş demek ...kızıma bakınca hep ağlıyasım geliyor ona haksızlık etmişim gibi ....
selam kızlar hasta olan bebeklere geçmiş olsun bizde saat 6 da doktora gidicez hırıltı ve öksürüğü için bakırköyün başhekim yardımcısı çok iyi bir doktormuş biz muayenehanesine gidicez sizde dua edin ne olur hırıltısı geçsin tabi tüm hasta bebişlerle beraber doktorda gelince ne dediğini yazarım ama hemen sonuçlanmıcak sanırım çünkü çok detaylıyomuş alerji testi felanda isteyebilir bu arada bizde dün feshaneye hittik çocuklar çok eğlendi Alide ablalarını izledi biraz arabasında uyudu sonra oturduk bişeyler yerken Ali huzursuzlandı niye durduk gezmiyoruz gibisinden eve geldik ama çok huzursuz bugün 3.gün yine kakasını yapamadı dün ılık suyla 1 tatlı kaşığı zeytinyağda verdim ama banamısın demedi annemde kızıyo bebe bisküvisi verme o kabız yapıyo diyo bilmiyorumki ne yapsam çok lak lak yaptım dünya iş beni bekliyo görüşürüz
of kızlar offf. demir bugün mahfetti beni, nazar mı değdi dün, yoksa diş mi çıkarıyor anlamadım, öğlen 11den beri toplam 1 saat uyudu, 2 parça halinde o da. deli gibi yiyen çocuk en sevdiği meyveler ve yoğurt dahil herşeyi reddetti, emmeyi bile :S bütün gün aç aç ve hoppidi vaziyette gezdik evin bilimum noktalarında. ne kol kaldı, ne de çığlıklarını dinlemekten baş... oy benim dertli başım
selam kızlarr
msnde artık konuşmuyormusunuz yoksa denkmi gelmıyoruzbende buraya bi bakayım dedim .
benım kızın dişi daha çıkmadı.. çok mız mızz olduu(
krdln geçmiş olsun cnm . benım kızımda kanepeden düşmüştü 2 ay önce çok kötü oluyor insan.
Allah korusun yavrularımızı .
aynen burcu benım kızımda herşeyı yıyordu şimdi reddediyor öğürüyor istemıyor hıc bısey(( bende nazar değdirdik diyorum
dişimiz çıksada rahatlasak
bende daha hic regl olmadim:18:aymes önceden olsa negatif çıkacak diye korkardık.ben daha adet olmadım doğumdan sonra
canim takip et gecmesse doktora götür gecmis olsunkızlar kızıma bıse oldu ama ben anlamıyorum.ne versem kusuyo.hıc zorlamıyorum verıyorum yıyo ama hemen pesıne kusuyo.ne oldu acaba ya mıgdesını falan mı usuttu ne yapsamkı.:26:
bugün oğlumu yine doktora götürdüm balgamlı öksürüğü geçmemişti yine antibiotik verdi
öff bu güzel havalarda hasta oldu ya şaka gibi valla, düzelmekte bilmio
cuma sabahı anestezi ile sünnetimiz vardı o da iptal oldu malesef, hastayken anestezi alamayacağı için. Kendimide hazırlamıştım ne güzel yaptırıp kurtulacaktık ama vardır bir hayır diyelim. düzelmesini bekleyeceğiz
zeyn ciğim artık sen yazarsın pazartesi günü neler yaşadıklarını
bugün oğlumu yine doktora götürdüm balgamlı öksürüğü geçmemişti yine antibiotik verdi
cuma sabahı anestezi ile sünnetimiz vardı o da iptal oldu malesef, hastayken anestezi alamayacağı için. Kendimide hazırlamıştım ne güzel yaptırıp kurtulacaktık ama vardır bir hayır diyelim. düzelmesini bekleyeceğiz
bebeği hasta olan annelere geçmiş olsun benim kızımda öksürüyo yaa nezle olmuşgeceleri burun tıkanıklığından uyanıyor devamlı damla damlatmaktan bir hal oldum valla
canımcığım hadi hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah bir aksilik çıkmazbende daha hic regl olmadim:18:
canim takip et gecmesse doktora götür gecmis olsun
aslicim bizimde sünnetimiz aslinda16mayistaydi ama rotanin ücüncü dozunu yaptirdik asi olunca narkoz alamiyormus oyüzden 30mayisa ertelendi persembede bizim kontrolümüz var insallah bir sorun cikmazda hayirlisiyla atlatiriz allah herkesin yardimcisi olsun pazartesi anlatirim herseyi
bebeği hasta olan annelere geçmiş olsun benim kızımda öksürüyo yaa nezle olmuşgeceleri burun tıkanıklığından uyanıyor devamlı damla damlatmaktan bir hal oldum valla
sanada geçmiş olsun havalar ısındı bizim bebeler hastalanmaya başladı
kızlar kızıma bıse oldu ama ben anlamıyorum.ne versem kusuyo.hıc zorlamıyorum verıyorum yıyo ama hemen pesıne kusuyo.ne oldu acaba ya mıgdesını falan mı usuttu ne yapsamkı.:26:
gecmis olsun canimbugün oğlumu yine doktora götürdüm balgamlı öksürüğü geçmemişti yine antibiotik verdi
bana göre daha iyi en azindan caninin yandigini anlamiycak tabi sen bilirsinyaa kızlar sünneti anestezi ile yaptrmak zorunda mıyız? ben istemiyorum anestezi almasını. okullar kapanınca yaptırıcaz biz de sünneti.
yaa kızlar sünneti anestezi ile yaptrmak zorunda mıyız? ben istemiyorum anestezi almasını. okullar kapanınca yaptırıcaz biz de sünneti.
arkadaşlar evvel selam ederim..bişey soracam ek gıdaya geçen herkes muhallebi veriyor mu bebeğine genelde tavsiye edilen ikindi veya akşam saatlerinde..
gecmis olsun canim
sağol canım
bana göre daha iyi en azindan caninin yandigini anlamiycak tabi sen bilirsin
aslicim hayirlisiyla atlatiriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?