2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MELODİ ve EBRAR 2010 yarı yaşı kutlu olsun bebeklerinizin.CINCIK geçmiş olsun.ya benım kızım meyve püresini ve suyunu içmiyor üstümüz başımız leke oldu çıkaramadım da

cıncık geçmiş olsun canım.
sekerpare benimkide yerken elini ağzına sokup üstüne sürüyor. her yanı leke. elimde ıslak bezi peçetesi yetişemiyorum. önlüğüde var ama paçalarını tutuyor.

teşekkür ediyorum melodi ama daha çooooooooooooooook erken bana göre ama nasibimiz böleymiş demek ...kızıma bakınca hep ağlıyasım geliyor ona haksızlık etmişim gibi ....

Canım hayırlı olsun bebeğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vardır bir hayır

doktor ne dedi paylaşırsan sevinirim

canımcığım bizde cumartesi gündüzü ve gecesi aynen yaşadık bu yazdıklarını, faciaydı

bizdede var bi iştahsızlık ama hayırlısı bakalım diş mi gelecek anlamadım

bugün oğlumu yine doktora götürdüm balgamlı öksürüğü geçmemişti yine antibiotik verdi
öff bu güzel havalarda hasta oldu ya şaka gibi valla, düzelmekte bilmio

cuma sabahı anestezi ile sünnetimiz vardı o da iptal oldu malesef, hastayken anestezi alamayacağı için. Kendimide hazırlamıştım ne güzel yaptırıp kurtulacaktık ama vardır bir hayır diyelim. düzelmesini bekleyeceğiz

zeyn ciğim artık sen yazarsın pazartesi günü neler yaşadıklarını

aymes önceden olsa negatif çıkacak diye korkardık.ben daha adet olmadım doğumdan sonra
bende daha hic regl olmadim:18:
kızlar kızıma bıse oldu ama ben anlamıyorum.ne versem kusuyo.hıc zorlamıyorum verıyorum yıyo ama hemen pesıne kusuyo.ne oldu acaba ya mıgdesını falan mı usuttu ne yapsamkı.:26:
canim takip et gecmesse doktora götür gecmis olsun

aslicim bizimde sünnetimiz aslinda16mayistaydi ama rotanin ücüncü dozunu yaptirdik asi olunca narkoz alamiyormus oyüzden 30mayisa ertelendi persembede bizim kontrolümüz var insallah bir sorun cikmazda hayirlisiyla atlatiriz allah herkesin yardimcisi olsun pazartesi anlatirim herseyi

canımcığım hadi hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah bir aksilik çıkmaz

melodi ve ebrar yarı yaşınız kutlu olsun.

kızlar kızıma bıse oldu ama ben anlamıyorum.ne versem kusuyo.hıc zorlamıyorum verıyorum yıyo ama hemen pesıne kusuyo.ne oldu acaba ya mıgdesını falan mı usuttu ne yapsamkı.:26:

cıncık benim oğlum kusuyordu dr idrar tahlili istemişti. idrar yolu enf kusma yapabilirmiş. geçmezse sor sen de dr.una.

yaa kızlar sünneti anestezi ile yaptrmak zorunda mıyız? ben istemiyorum anestezi almasını. okullar kapanınca yaptırıcaz biz de sünneti.

arkadaşlar evvel selam ederim..bişey soracam ek gıdaya geçen herkes muhallebi veriyor mu bebeğine genelde tavsiye edilen ikindi veya akşam saatlerinde..

yaa kızlar sünneti anestezi ile yaptrmak zorunda mıyız? ben istemiyorum anestezi almasını. okullar kapanınca yaptırıcaz biz de sünneti.

ben bayağı bi araştırdım canım genel anestezi diyorlar çoğunlukla, büyüklere verilen anestezi gibi değilmiş, gaz koklatıp sersemlik oluyormuş bebekte, en rahatı bu, diğer türlü tutamayız falan deyip duruyorlar. ayrıca benim çocuk doktorumada sordum vücuduna hiçbir zararı olmaz dedi

arkadaşlar evvel selam ederim..bişey soracam ek gıdaya geçen herkes muhallebi veriyor mu bebeğine genelde tavsiye edilen ikindi veya akşam saatlerinde..

canım ben akşamları milupanın kaşık mamasını veriyorum tahıllı veya pirinçli kullanıyorum

Günaydınnnnnnnnnnnn

biz erkenciyiz gene sabah çok erken ağlayarak uyandı oğlum niye anlamadım..gece de bir kaç kez ağladı...........dişimiz daha hiç öıkmadı bizim acaba ondan mı:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…