kızlar bende sorayım mama sandalyesi alanlarınız hangisini tavsiye edersiniz. çok pahalı istemiyorum ama rahatlığı önemli. bijonunki hoşuma gitmişti.
fiatı ve markasını yazarsanız sevinirim.
canım maşallah oğluşunatombik tombik sev onu annesi.
benim doktorum seninkilere ek olarak kahvaltıya bir çay kaşığı ceviz koy dedi.
aşı olmasına ben de dayanamıyorum, aşı oluken ben kapının önünde bekliyorum olduktan sonra avutmak için yanına gidiyorum,sımsıkı sarılıp, seviyorum. hep babası duruyor yanında; çünkü ilk gidişimizde o aşı olurken ben de ağlamıştım. inşallah seninki de hemen atlatır, uzun süre aşı yok şükür.
ay kızlar napıyosunuz ya isteyerekse amenna karışmak olmaz ama istemeyerekse bilmiyorum ben istemiyorum hem de hiç ilk hamileliğimde yaşadıklarımdan sonra asla bu aileye 1 tane bile fazlaymış ama allah yavruma uzun güzel ömürler versin yeter
eceberk markası ne hayatım bi inceliyim netten
selam arkadaşlar ben sabah idrar testi yaptım ve silik bi ikinci çizgi vardı hemen gidip kanda baktırdım değerim 2 çıktı sizce hamilemiyim
yari yasiniz kutlu olsun:92:Yarı yaşımız olmuş vay beeee
Kuzey im büyüdü
canim benim bildigimde 5ve üzeri olunca hamilelik oluyor genede hayirlisi iki gün sonra tekrarlarsin allah gönlüne versinselam arkadaşlar ben sabah idrar testi yaptım ve silik bi ikinci çizgi vardı hemen gidip kanda baktırdım değerim 2 çıktı sizce hamilemiyim
kızlar merhaba herkese!
bugün oğlumu dr. götürdük. 9200 gr ve 70 cm olmuş.
kahvaltıya başlayın dedi. peynir, pekmez ve yumurta sarısı koyulacakmış. yoğurdu sordum sebze çorbasına koyulabilir dedi. ama ben ayrı vericem. muhallebi söylemedi haftada 2 kez versem yeter. diğer günle yoğurt yer. pekmezi 1 çay kaşığı ile başlayıp bir hafta sonra 1 tatlı kaşığı koyacağız. ve hergün verilecekmiş. topuktan kan alındı normal çıktı sonucu demir damlası kullanmıyoruz.
bugün babası sağlık ocağına götürdü aşı için ben gidemedim. zaten gitmediğim iyi oldu en son aşıda çok ağlamış sicim gibi akmış gözyaşları.kıyamam yavruma. umarım ateş yapmaz. ebemiz aşılar yeni olduğu için ateş yapmıyor. bugünü sakin atlatırsak çok sevineceğim.
az önce int araştırdım da baya yüksek olması gerekiyormuş o degerın özgülün dediği gibi hormanal da olabilir belki hayırlısı olsun cnm
Kraftbaby.com - kızlar bi bakarmsnz bunu beğendm ama karar veremedim fikirlernz önmli bnm içn hemen yorum bkliyom ltfen
kızlar merhaba herkese!
bugün oğlumu dr. götürdük. 9200 gr ve 70 cm olmuş.
kahvaltıya başlayın dedi. peynir, pekmez ve yumurta sarısı koyulacakmış. yoğurdu sordum sebze çorbasına koyulabilir dedi. ama ben ayrı vericem. muhallebi söylemedi haftada 2 kez versem yeter. diğer günle yoğurt yer. pekmezi 1 çay kaşığı ile başlayıp bir hafta sonra 1 tatlı kaşığı koyacağız. ve hergün verilecekmiş. topuktan kan alındı normal çıktı sonucu demir damlası kullanmıyoruz.
bugün babası sağlık ocağına götürdü aşı için ben gidemedim. zaten gitmediğim iyi oldu en son aşıda çok ağlamış sicim gibi akmış gözyaşları.kıyamam yavruma. umarım ateş yapmaz. ebemiz aşılar yeni olduğu için ateş yapmıyor. bugünü sakin atlatırsak çok sevineceğim.
kızlar oğluşumun boynu isilik olmuş, vücudunda da nokta nokta kırmızılıklar var. dr. sordum ilaç sürme sık banyo yapsın dedi. banyo tamam da kırmızılıklar ialaç sürmeden geçmez ki. hametan alcam bugün. sürekli kaşıyormuş yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?