2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende sorayım mama sandalyesi alanlarınız hangisini tavsiye edersiniz. çok pahalı istemiyorum ama rahatlığı önemli. bijonunki hoşuma gitmişti.
fiatı ve markasını yazarsanız sevinirim.

izmir de ikea vardı sanırım orda var tepsisiyle beraber 50 lira =))
ona bakabilirsin hem durmassada çok para vermemiş olursun her çocuk oturmuyo çünkü
ben almadım almıycamda zaten ev ıvır zıvır doldu :S

ay kızlar napıyosunuz ya isteyerekse amenna karışmak olmaz ama istemeyerekse bilmiyorum ben istemiyorum hem de hiç ilk hamileliğimde yaşadıklarımdan sonra asla bu aileye 1 tane bile fazlaymış ama allah yavruma uzun güzel ömürler versin yeter

sağol canım! cevizi bize 1 yaşından sonra dedi. bende aşısı yapılırken babasına veriyorum. arkamıdönüyorum hep dua okuyorum. ağlayınca kucağıma alıyorum. bugün topuktan kan alındı babasına verdim. maşallah hiç ağlamadı. ağlayınca bası kucağına almış boynuna sarılmış. ay ben olsam içim yanardı. çok şükür aşılar şimdilik bitti.

canım ya en çok zor şeyler yaşamışsın. ama artık onları hiç önemseme. senin için değerli bir yavrun var. zor olduğunu biliyrum ama onlar birşey yaptığında suratlarına sırıt. bu onları deli etmeye yeter. takmıyor görün onlara. canım sen tedbir alıyormusun? ben iznimde spiral taktırmayı düşünüyorum.

eceberk markası ne hayatım bi inceliyim netten

canım pierre cardin enigmamıydı neydi taa geçen sene hamileyken almıştık biz arabayı, tam olarak adını hatırlamıyorum. ama internetten bak bulursun heralde. ben de internetten bakıp dükkana gitmiştim orada beğenip bunu aldım. takım olsun istersen araba koltuğu da var.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben sabah idrar testi yaptım ve silik bi ikinci çizgi vardı hemen gidip kanda baktırdım değerim 2 çıktı sizce hamilemiyim

aymes bence hamile değilsin.2 çoook çok düşük bir değer.zaten referans değeri 0-5 arası.yani bu arada hamile olunmuyor.idrar testlerine inanma.bozuk olabiliyor onlar.mesela benim transferin 16. günü kan değerim 127 olduğu halde,idrar testi negatif göstermişti.hemde ayrı ayrı iki test.

eğer günün geçtiyse ve değer 2 ise kesinlikle hamile değilsindir bence.ama tabi en doğrusunu doktorlar bilir.

bende o çizginin sadece hcg hormonunda çıktığını biliyorum ama çok çok düşük bir ihtimalle testte yanılmada olabilirmiş.kızlar YOĞURT MAYALAYAN VAR MI aranızda bir tarif arıyorum deniyim bakalım yogurt yiycek mi

Yarı yaşımız olmuş vay beeee
Kuzey im büyüdü
yari yasiniz kutlu olsun:92:
selam arkadaşlar ben sabah idrar testi yaptım ve silik bi ikinci çizgi vardı hemen gidip kanda baktırdım değerim 2 çıktı sizce hamilemiyim
canim benim bildigimde 5ve üzeri olunca hamilelik oluyor genede hayirlisi iki gün sonra tekrarlarsin allah gönlüne versin

masallah canim ogluna
kiyamam ben onun gözyaslarina insallah atesi cikmaz

az önce int araştırdım da baya yüksek olması gerekiyormuş o degerın özgülün dediği gibi hormanal da olabilir belki hayırlısı olsun cnm

kızlar açıkçası bende şu anda hiç istemiyorum inşallah değilimdir tekrarlıycam 2 gün sonra test bakalım ne çıkıcak sonuç

kızlar oğluşumun boynu isilik olmuş, vücudunda da nokta nokta kırmızılıklar var. dr. sordum ilaç sürme sık banyo yapsın dedi. banyo tamam da kırmızılıklar ialaç sürmeden geçmez ki. hametan alcam bugün. sürekli kaşıyormuş yavrum.

aymes içimden bir ses değilsin diyor.
kızlar spiral taktıran ya da düşünen yok mu?
bana sağlık ocağındaki ebe takalım demişti.

Kraftbaby.com - kızlar bi bakarmsnz bunu beğendm ama karar veremedim fikirlernz önmli bnm içn hemen yorum bkliyom ltfen

canım bizim bebek arabamız bu. ben memnunum. hafif olması çok rahatlık . kızım içindeyken otobüse falan bindiriyorum. diğer arabalar çok ağır,, hafif diye bunu seçtim.

maşallah topuktan neden kan alındı

ayy yaa benim kızımda bayaadır var ensesinde saçlarının bitim kısmında kırmızı kırmızı geçmedide bende alıyım bari

kızlar isilik olan bebeklerin banyo suyuna tuz atarsanız oda ii gelir ama saçına dökmeyin

kızlar ben bu cadıya hiç birley yediremiyorum ne yapıcam ya tavsiyenz var mı cıncık ve kardelen sizde bir şlerleme var mı

tv kapalı bizde yoksa melis izliyo :))) oyun halısına bıraktık dolaşıyoruz nette, o da uslu uslu oynuyor yanımızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…