2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu cetvele takıldı gözüm, hamileyken en azından yarısına gelsin diye bakıyordum şi,mdi cadı yarısını da geçti :)

tv kapalı bizde yoksa melis izliyo :))) oyun halısına bıraktık dolaşıyoruz nette, o da uslu uslu oynuyor yanımızda...

düz uyumadı dogru düzgün daha fazla da oyalayamadım kesin saçma sapan bir saatte uyanıp ayaga dıkecek beni uyanık olsa kevserde reklamlara bakmaya çalışırdı

Günaydın kızlar.yarı yaşı kutlu olsun kuzeyin

kuzeyin yarı yaşını kutluyorum daha nice sağlıklı yaşlara

çok teşekkürler:)))

günaydın cnm

sonucu çok merak ettim bak şimdi tekrar test yaptığında hemen haber ver bize...hadi hayırlısı cnm

maşallah diyelim kocaman melodi pekmez konusunu sordun mu?hergün mü verilecek?yazın verilecek miymiş?

yari yasiniz kutlu olsun:92:

canim benim bildigimde 5ve üzeri olunca hamilelik oluyor genede hayirlisi iki gün sonra tekrarlarsin allah gönlüne versin

masallah canim ogluna
kiyamam ben onun gözyaslarina insallah atesi cikmaz

geçmiş olsun melodi doktor ne dedi?niye olmuş...

aymes içimden bir ses değilsin diyor.
kızlar spiral taktıran ya da düşünen yok mu?
bana sağlık ocağındaki ebe takalım demişti.

ben düşünüyorum ama kararsızım cnm...

kızlar ben bu cadıya hiç birley yediremiyorum ne yapıcam ya tavsiyenz var mı cıncık ve kardelen sizde bir şlerleme var mı

canım ben artık pek zorlamıyorum..zaten cuma gunu dr. kontrolumuz var bakalım kılo alabılmısmı.ama benımkı babymix elmalı ve danino mavı kutu kahvaltı yazan bu ıksını sevıyo amann masaallah dıyınde zaten yedıgı ıkı lokma..bıde un corbası yaptım tavuk sulu onuda sevdi..baskada bıse sevmıyo

kızlar ben bu cadıya hiç birley yediremiyorum ne yapıcam ya tavsiyenz var mı cıncık ve kardelen sizde bir şlerleme var mı

ilerleme yok bu gün bir bayanla konuştum bebeği 10 aylıkmış hale ek gıda yemiyormuş bende zorlamıyorum mamasına bisküvi katıyorum birde meyve püresi meyveli yoğurt başkada bişiy yok ((((((

mavi ktudan bende verdimde içim rahat etmedi ya nasıl doyuyor ki onunla ay bir yoğurt veriyorum 3 saat duruyor çıldırlardayım artık yoğurt vermesem olmaz onada ihtiyacı var yoğurt kilo aldırmaz cıncık biz ne etcez

oglum üc dört gündür bayagi huzursuzdu bugün dahada fazlalasti kucagimdan inmedi aklima damagina bakmak geldi bir baktimki oglusumun minicik beyaz disi cikmis masallah darisi bekleyenlerin basina

Son düzenleme:
bu saatte süt sagiyorum acaba daha nekadar dayanacak benim gögüsler sagilmaya alti ay hergün sag sag artik zor gelmeye basladi agustostada türkiyeye gidicem koca makinayi yanimdami götürcem simdiden onu düsünüyorum benim gibi süt sagan varmi

of offfff.... 4'ten beri ayaktayız, hiçbir şekilde uyumuyor, çok da ağladı, emziği almadı, memeyi almadı. birgün iyiyiz birgün kötüyüz anlamadım gitti bu işi. bi de kahvaltıya kaçcaktık kızlarla, orda zehir etmez umarım bana dünyayı ((

zeyn fairy de devamlı sağıyo, of çok zor işiniz, allah kolaylık versin :/

kızlar bende sorayım mama sandalyesi alanlarınız hangisini tavsiye edersiniz. çok pahalı istemiyorum ama rahatlığı önemli. bijonunki hoşuma gitmişti.
fiatı ve markasını yazarsanız sevinirim.

hmmmm mama sandalyeside var sirada, kizim buyudukce masraflari artiyor masallah

Melodi maşallah oğluna kilosu süpper ...
sen çalışıyosun değilmi ?
sağol canım evet çalışıyorum.
maşallah topuktan neden kan alındı
kontrol için , testin sonucu normal çıkmış demir damlası kullanmayın dedi. demir eksikliğine bakıldı sanırım.
kızlar emziği hala 1 numara mı kullanıyorsunuz yoksa 2 numaraya geçtiniz mi
ben 2 numara alacağım.

pekmezi sordum verilecekmiş. 1 çay kaşığı ile başlayıp 1 haftada 1 tatlı kaşışığına çıkacakmış. hergün ver dedi. tekrar gidince sorarım yazın verilecek mi diye.
isilik sıcaktan oluyor. terliyor sürekli. evi ona göre ayarlayın terlemesin dedi. birde hergün duş alsın dedi.
spiralde bende kararsızım.

ben 40im ciktiginda taktirdim, ve hic bir sorun yasamadim.
7 aydir iyi koruyor

of karar veremiyorum, sprial taktırıp hamile kalan da var.

oglum üc dört gündür bayagi huzursuzdu bugün dahada fazlalasti kucagimdan inmedi aklima damagina bakmak geldi bir baktimki oglusumun minicik beyaz disi cikmis masallah darisi bekleyenlerin basina

gözün aydın canım.
ben spiral varken bile hamile kalan cok duydum. cikartirkende aci veriyormus :2: henuz karar veremedim.
acı mı veriyor? bu ebeye bağlı bir durum olmasın.

her kese gunaydin. dun yari yasimizi doldurduk gunler ne cabuk gecti yaaa. allahim sen bebislerimizi koru

yarı yaşınız kutlu olsun.
hmmmm mama sandalyeside var sirada, kizim buyudukce masraflari artiyor masallah

hemde nasıl artıyor ek gıdalara geçince ihiyaç listesi arttı.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…