tv kapalı bizde yoksa melis izliyo :))) oyun halısına bıraktık dolaşıyoruz nette, o da uslu uslu oynuyor yanımızda...
Günaydın kızlar.yarı yaşı kutlu olsun kuzeyin
kuzeyin yarı yaşını kutluyorum daha nice sağlıklı yaşlara
çok teşekkürler:)))
günaydın cnm
arkadaşlar sağolun yorumlarınız için banada değer çok düşük gibi geldi ama idararda çıkması aklımı karıştırdı bide prop doktora soramadım çünkü kadın doğumdan randevu almam gerekiyomuş laboratuvar yorumlamadı yani ben sabah işe gelirken hemen uğrayıp yaptırdım daha sonra tüp bebek yaptırdığım merkeze faxladım (benim kızım tedaviyle oldu eşime normal yolla çocuk sahibi olamzsın dediler şimdi nasıl oluyo anlmadım ama) onlar var gibi dedi emin konuşmadı başka doktora faxladım yok dedi çorba gibi yaptılar anlıycağınız beni en sağlıklısı bi kaç gün sonra testi tekrarlmamk sanırım
kızlar merhaba herkese!
bugün oğlumu dr. götürdük. 9200 gr ve 70 cm olmuş.
kahvaltıya başlayın dedi. peynir, pekmez ve yumurta sarısı koyulacakmış. yoğurdu sordum sebze çorbasına koyulabilir dedi. ama ben ayrı vericem. muhallebi söylemedi haftada 2 kez versem yeter. diğer günle yoğurt yer. pekmezi 1 çay kaşığı ile başlayıp bir hafta sonra 1 tatlı kaşığı koyacağız. ve hergün verilecekmiş. topuktan kan alındı normal çıktı sonucu demir damlası kullanmıyoruz.
bugün babası sağlık ocağına götürdü aşı için ben gidemedim. zaten gitmediğim iyi oldu en son aşıda çok ağlamış sicim gibi akmış gözyaşları.kıyamam yavruma. umarım ateş yapmaz. ebemiz aşılar yeni olduğu için ateş yapmıyor. bugünü sakin atlatırsak çok sevineceğim.
yari yasiniz kutlu olsun:92:
canim benim bildigimde 5ve üzeri olunca hamilelik oluyor genede hayirlisi iki gün sonra tekrarlarsin allah gönlüne versin
masallah canim ogluna
kiyamam ben onun gözyaslarina insallah atesi cikmaz
kızlar oğluşumun boynu isilik olmuş, vücudunda da nokta nokta kırmızılıklar var. dr. sordum ilaç sürme sık banyo yapsın dedi. banyo tamam da kırmızılıklar ialaç sürmeden geçmez ki. hametan alcam bugün. sürekli kaşıyormuş yavrum.
aymes içimden bir ses değilsin diyor.
kızlar spiral taktıran ya da düşünen yok mu?
bana sağlık ocağındaki ebe takalım demişti.
kızlar ben bu cadıya hiç birley yediremiyorum ne yapıcam ya tavsiyenz var mı cıncık ve kardelen sizde bir şlerleme var mı
kızlar ben bu cadıya hiç birley yediremiyorum ne yapıcam ya tavsiyenz var mı cıncık ve kardelen sizde bir şlerleme var mı
canım ben artık pek zorlamıyorum..zaten cuma gunu dr. kontrolumuz var bakalım kılo alabılmısmı.ama benımkı babymix elmalı ve danino mavı kutu kahvaltı yazan bu ıksını sevıyo amann masaallah dıyınde zaten yedıgı ıkı lokma..bıde un corbası yaptım tavuk sulu onuda sevdi..baskada bıse sevmıyo
canım ben artık pek zorlamıyorum..zaten cuma gunu dr. kontrolumuz var bakalım kılo alabılmısmı.ama benımkı babymix elmalı ve danino mavı kutu kahvaltı yazan bu ıksını sevıyo amann masaallah dıyınde zaten yedıgı ıkı lokma..bıde un corbası yaptım tavuk sulu onuda sevdi..baskada bıse sevmıyo
oglum üc dört gündür bayagi huzursuzdu bugün dahada fazlalasti kucagimdan inmedi aklima damagina bakmak geldi bir baktimki oglusumun minicik beyaz disi cikmismasallah darisi bekleyenlerin basina
maşallahhayılı olsun :))
kızlar emziği hala 1 numara mı kullanıyorsunuz yoksa 2 numaraya geçtiniz mi
kızlar bende sorayım mama sandalyesi alanlarınız hangisini tavsiye edersiniz. çok pahalı istemiyorum ama rahatlığı önemli. bijonunki hoşuma gitmişti.
fiatı ve markasını yazarsanız sevinirim.
sağol canım evet çalışıyorum.Melodi maşallah oğlunakilosu süpper ...
sen çalışıyosun değilmi ?
kontrol için , testin sonucu normal çıkmış demir damlası kullanmayın dedi. demir eksikliğine bakıldı sanırım.maşallahtopuktan neden kan alındı
ben 2 numara alacağım.kızlar emziği hala 1 numara mı kullanıyorsunuz yoksa 2 numaraya geçtiniz mi
sonucu çok merak ettim bak şimdi tekrar test yaptığında hemen haber ver bize...hadi hayırlısı cnm
maşallah diyelim kocamanmelodi pekmez konusunu sordun mu?hergün mü verilecek?yazın verilecek miymiş?
geçmiş olsun melodi doktor ne dedi?niye olmuş...
ben düşünüyorum ama kararsızım cnm...
ben 40im ciktiginda taktirdim, ve hic bir sorun yasamadim.
7 aydir iyi koruyor
oglum üc dört gündür bayagi huzursuzdu bugün dahada fazlalasti kucagimdan inmedi aklima damagina bakmak geldi bir baktimki oglusumun minicik beyaz disi cikmismasallah darisi bekleyenlerin basina
acı mı veriyor? bu ebeye bağlı bir durum olmasın.ben spiral varken bile hamile kalan cok duydum. cikartirkende aci veriyormus :2: henuz karar veremedim.
her kese gunaydin. dun yari yasimizi doldurdukgunler ne cabuk gecti yaaa. allahim sen bebislerimizi koru
hmmmm mama sandalyeside var sirada, kizim buyudukce masraflari artiyor masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?