2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar. dün bizde aşızede olduk. gece sabaha kadar doğru düzgün uyumadık. sağlık ocağındaki ebemize telefon açıp dedim aşının 2 sini bugün 2 sini birkaç gün sonra yapın dedim. korkma ateşi olmaz dedi. evet 38,1 ateş sayılmıyor herhalde. yavrum gece uyandığında ateşi çok yüksek değildi. calpol verdik. soğuk su ile vücuduna kompres yaptm. normale döndü. ama çok mızmızdı yavrum. salona götürdüm koltukta güç bela uyuttum bend yanına yattım. 1 saat olmadan ağlayarak uyandı cayır cayır yanıyor. fitil attım hemen. yine koltuk altlarına tülbent koydum ama soğuk geldiği için ağladı. bizde alıp duşa soktuk. ılık su iyi geldi. sabaha karşı biraz uyuyabildi. hem diş hem aşı üst üste geldi. çıkarken yine hafif ateşi vardı calpolunu verdim. umarım bugün rahat geçer.

günaydınlarrr melodicim geçmiş olsun canımm ilk günü atlattnya bgn daha rht geçer inş bizimde yarın aşımız varrr inş hafif atlatır prensesimm bende park yatak alcam beşiği mobilya altı iki çekmeceli olanlare var ondan ama yazın malum eşimn memleketine gidecz orda yatması içn almayı düşünüyomm ama büyüdüler ya artık çok teferruat aramam alt açma yeri falan olanlar varrr onlardn değilde daha basit bşy alırız benim fikrm bende hala bebek arabası almadm kararszlk ne kötü vyaa bitane beğendm 289 pahalıma geldi kraftn baston pusetii almşkende iisi olsun diorum bakalım hayırlısı benm kızımla beraber olupta diş patlatan dönen desteksz otun varmı

aymes içimden bir ses değilsin diyor.
kızlar spiral taktıran ya da düşünen yok mu?
bana sağlık ocağındaki ebe takalım demişti.

canım inşallah içinden geçen doğrudur çok istiyorum öyle olmasını bu arada oğluşuna maşallah ne kadar iyi kilosu ve boyu rabbim nazarlardan korusun

kızlar emziği hala 1 numara mı kullanıyorsunuz yoksa 2 numaraya geçtiniz mi

ben 2 aldım ama benim kız emmedi büyük geldi galiba hala 1 i kullanıyoruz

oglum üc dört gündür bayagi huzursuzdu bugün dahada fazlalasti kucagimdan inmedi aklima damagina bakmak geldi bir baktimki oglusumun minicik beyaz disi cikmis masallah darisi bekleyenlerin basina

hayırlı olsun dişiniz canım

Son düzenleme:

ben sadece 3,5 ay dayanabildim sağmaya sonra sıkıldım zaten sütte iyice azalmıştı mecburen mamaya geçtim gerçekten zor sen iyi anlıyorum

çok geçmiş olsun canım ya benimde en korktuğum şey ateş cumartesi benim kızında aşıları var ödüm kopuyo valla çok ağlıyo yawrum sattlerce susmuyo valla

kizlar park yatak alan var mi? hangi markayi tercih ettiniz?

ben aldım arkadaşım papetto diye bir markanın çok memnunum ben

Benim oğlum 6 ay iki günlük deli gibi dönüyor dizleri ve elleri üzerinde durup ileri geri yaylanıyor çok komik bir görüntü sonrada bir iki attırıyor kendini öne ama arkaaya gidiyor daha çok birde dirsekleriyle yönünü değiştiriyor geçen ayaklarını ve kollarında kalktı şınav pozisyonu oha dedik tabi yoruldu düştü ve ağladı diş falan bizdede yok hergün bakıyorum ama değişir bu çocuktan çocuğa...Ha birde bende annemin yazlık için park yazak aldım mothercare den indirim varmış 115 tl kareye yakın birde bir küçülüyor o kadar küçülmese almazdık zaten okadar büyük birşey okadar küçülünce hemen atladık üstüne fikir olur sizede .

selam kızlar nasılsınız melodicim maşallah oğluşuna bebişinin resminin olduğu bir yer var mı görmedim ben hiç, burda topik açıldı mı resimlerini koyduğumuz birde ek gıdalarla ilgili paylaşım topiği açtık mı 2010 kasım anneleri olarak bizde kahvaltımızı ettik uyuyoruz ama pütürlü gıdaları yutmakta zorlanıyoruzz ..

zeyn gözünüz aydın darısı başımıza çıksada rahatlasak çok mız mız oldu kızım

bende kahvaltı yedırdım uyudu, uyandı kızım çok uyudu ( yarım saat )
yumurtasarısı ,bebek bisküvisi, elma ,kayısı suyu ,peynir ,pekmez karıştırıp verdim hepsını yedi
öğlenede çorba yaptım.. (bezelye-patates-havuç-pirinç) yoğurt mayaladım akşamda. bugun gezmeye gidicez mamalar hazırrr
bide akşam uyumadan önce mama verıyorum tok tutuyor baya. gece çok kalkmıyor emince daha çok kalkıyor ...
figencim , ek gıdalarla ilgili topik var cnm ..

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...asim-anneleri-ek-gida-oneri-tarifleriniz.html

krdln senin kızın neler yapıyor ? uykusu düzene girdimi uyumuyor diyordunya. aklıma geldı sorayım dedım :) inşallah düzelmiştir. dişleri çıktımı

canım var resmimiz kasım fıstıklarının fotolarında oraya bakabilirsin. senin fıstığın resmini de koy ama. pütürlü gıdalar yavaş yavaş alışır zaten.

Son düzenleme:
slm kızlar.. ben çok fecı grıp oldum... ve kızımda grıp oldu.. ikimizde hasta yatıyoruz... bu gece hıç uyumadı.. nedensız agladı. hasta oldugu içın...

dişi çıkanlara hayırlı olsun... bız de daha yok...
tum bebişlerede geçmiş olsun

oglum üc dört gündür bayagi huzursuzdu bugün dahada fazlalasti kucagimdan inmedi aklima damagina bakmak geldi bir baktimki oglusumun minicik beyaz disi cikmis masallah darisi bekleyenlerin basina

hayirli olsun ilk disiniz.digerleride hemen cikar
benim oglumun 4. diside cikti. 2 alt 2 ust.
selam kizlar bebisleriniz ve siz iyisinizdir umarim.
bugun doktora gittik 6. ay kontrolu hersey guzel cikti. kilosu boyu iyiydi.
hepatit b asisinida oldu ilk dozu bugun oldu. 2. dozuda turkiyede yaptirin dedi doktor. ben 4 haziranda turkiyeye gidecdegim icin, burada asi olamicak oglum.
turkiyede hepatit b asisi yapmiyorlardi galiba deilmi? yoksa benmi yanlis hatirliyorum

ben varım canım bende sureklı sagıyorum ne yapıyım anne sutunden mahrum kalmasın dıye dayancaz.bak chıcconun el pompası var ondan al bıyere gıderken onu tasırsın.kolay oluyo

ah ah bi ben beceremedim süt vermeyi
gittim pompa,göğüs pedi,krem aldım. hepsi olduğu gibi duruyor.
hele krem ve pedlerin paketi bile açılmadı, kutusunda sıfır duruyor.
napıcam ben onları gördükçe içim acıyor.

krdln senin kızın neler yapıyor ? uykusu düzene girdimi uyumuyor diyordunya. aklıma geldı sorayım dedım :) inşallah düzelmiştir. dişleri çıktımı

amann yok biz düzene girmeyiz düzenli uykumuz gece 1 de başlıyor uykuyu aştım artık iştah çıktı birde yemiyor ağlıyor huysuzlanıyor diş falanda yok ortada

endişelenme yalnız değilsin
benimki 40 gün bile zor emdi sütte yoktu
şu an 7.20 gr cık 6ay 7 günlük

maşallah diş çıkaranlara
artık neredeyse bütün bebeklerin aşıları da bitti 1 yaşına kadar, maşallah bebişlere de annelerine de

kızlar ben de sağamadım hiç hem de 2 tane pompa var evde manuel pilli ve elektrikli ama ı ıh (
halbuki sütüm de var bu aya gelene kadar günde en fazla 90 ml mama verdiğim oldu o da nadiren ama sağma işi olmadı gitti, birkaç gün önce diş operasyonu geçirdim mecburen ağır bir ilaç aldım emziremedim diye hem yavrum yıktı ortalığı hem de biriken sütü sağmam lazımdı 2 saatte bi avuç süt çıktı çıka çıka... yani zor işler... kimimiz süt olmadığı için kimimiz yanında olamadığımız için kimimiz tamamen başka sebeplerden alternatif yollara başvuruyoruz. hepsi onlar için. ve büyüdüklerinde çoğunu unutacağız. mesela önümüzde diş çıkarma, emekleme, yürüme, konuşma maratonu var ve tüm bunlar bile geride kalacak. tabi yaşlanacağız :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…