aymes içimden bir ses değilsin diyor.
kızlar spiral taktıran ya da düşünen yok mu?
bana sağlık ocağındaki ebe takalım demişti.
kızlar emziği hala 1 numara mı kullanıyorsunuz yoksa 2 numaraya geçtiniz mi
sonucu çok merak ettim bak şimdi tekrar test yaptığında hemen haber ver bize...hadi hayırlısı cnm
idrar testi yaptım yine çıktı anlamadım gitti cumartesi sabahı kan testi yaptırıcam bi daha bakalım onda ne çıkıcak
maşallah diyelim kocamanmelodi pekmez konusunu sordun mu?hergün mü verilecek?yazın verilecek miymiş?
geçmiş olsun melodi doktor ne dedi?niye olmuş...
ben düşünüyorum ama kararsızım cnm...
oglum üc dört gündür bayagi huzursuzdu bugün dahada fazlalasti kucagimdan inmedi aklima damagina bakmak geldi bir baktimki oglusumun minicik beyaz disi cikmismasallah darisi bekleyenlerin basina
bu saatte süt sagiyorum acaba daha nekadar dayanacak benim gögüsler sagilmaya alti ay hergün sag sag artik zor gelmeye basladi agustostada türkiyeye gidicem koca makinayi yanimdami götürcem simdiden onu düsünüyorum benim gibi süt sagan varmi
günaydın kızlar. dün bizde aşızede olduk. gece sabaha kadar doğru düzgün uyumadık. sağlık ocağındaki ebemize telefon açıp dedim aşının 2 sini bugün 2 sini birkaç gün sonra yapın dedim. korkma ateşi olmaz dedi. evet 38,1 ateş sayılmıyor herhalde. yavrum gece uyandığında ateşi çok yüksek değildi. calpol verdik. soğuk su ile vücuduna kompres yaptm. normale döndü. ama çok mızmızdı yavrum. salona götürdüm koltukta güç bela uyuttum bend yanına yattım. 1 saat olmadan ağlayarak uyandı cayır cayır yanıyor. fitil attım hemen. yine koltuk altlarına tülbent koydum ama soğuk geldiği için ağladı. bizde alıp duşa soktuk. ılık su iyi geldi. sabaha karşı biraz uyuyabildi. hem diş hem aşı üst üste geldi.çıkarken yine hafif ateşi vardı calpolunu verdim. umarım bugün rahat geçer.
kizlar park yatak alan var mi? hangi markayi tercih ettiniz?
günaydınlarrr melodicim geçmiş olsun canımm ilk günü atlattnya bgn daha rht geçer inş bizimde yarın aşımız varrr inş hafif atlatır prensesimm bende park yatak alcam beşiği mobilya altı iki çekmeceli olanlare var ondan ama yazın malum eşimn memleketine gidecz orda yatması içn almayı düşünüyomm ama büyüdüler ya artık çok teferruat aramam alt açma yeri falan olanlar varrr onlardn değilde daha basit bşy alırız benim fikrm bende hala bebek arabası almadm kararszlk ne kötü vyaa bitane beğendm 289 pahalıma geldi kraftn baston pusetii almşkende iisi olsun diorum bakalım hayırlısı benm kızımla beraber olupta diş patlatan dönen desteksz otun varmı
kızlar oğluşumun boynu isilik olmuş, vücudunda da nokta nokta kırmızılıklar var. dr. sordum ilaç sürme sık banyo yapsın dedi. banyo tamam da kırmızılıklar ialaç sürmeden geçmez ki. hametan alcam bugün. sürekli kaşıyormuş yavrum.
selam kızlar nasılsınız melodicim maşallah oğluşuna bebişinin resminin olduğu bir yer var mı görmedim ben hiç, burda topik açıldı mı resimlerini koyduğumuz birde ek gıdalarla ilgili paylaşım topiği açtık mı 2010 kasım anneleri olarak bizde kahvaltımızı ettik uyuyoruz ama pütürlü gıdaları yutmakta zorlanıyoruzz ..
[çok geçmiş olsun canım ya benimde en korktuğum şey ateş cumartesi benim kızında aşıları var ödüm kopuyo valla çok ağlıyo yawrum sattlerce susmuyo valla
benimde en korktuğum buydu ve oldu. ben ebeye güvendim bu kadar ateş yapacağını düşünmedim. gece yatmadan önce fitil atardım en azından.QUOTE]
canım inşallah içinden geçen doğrudur çok istiyorum öyle olmasını bu arada oğluşuna maşallahne kadar iyi kilosu ve boyu rabbim nazarlardan korusun
yok içime öyle doğuyor. birisi testini göstermiş 2. silik çıkmış hamilemiyim diye sormuş içime hamile doğdu ve hamileliğini onayladı. ama sende hamile değilsin diyorum. meraktayım bende
oglum üc dört gündür bayagi huzursuzdu bugün dahada fazlalasti kucagimdan inmedi aklima damagina bakmak geldi bir baktimki oglusumun minicik beyaz disi cikmismasallah darisi bekleyenlerin basina
bu saatte süt sagiyorum acaba daha nekadar dayanacak benim gögüsler sagilmaya alti ay hergün sag sag artik zor gelmeye basladi agustostada türkiyeye gidicem koca makinayi yanimdami götürcem simdiden onu düsünüyorum benim gibi süt sagan varmi
krdln senin kızın neler yapıyor ? uykusu düzene girdimi uyumuyor diyordunya. aklıma geldı sorayım dedım :) inşallah düzelmiştir. dişleri çıktımı
ah ah bi ben beceremedim süt vermeyi
gittim pompa,göğüs pedi,krem aldım. hepsi olduğu gibi duruyor.
hele krem ve pedlerin paketi bile açılmadı, kutusunda sıfır duruyor.
napıcam ben onları gördükçe içim acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?