pardon ya 7.200 grendişelenme yalnız değilsin
benimki 40 gün bile zor emdi sütte yoktu
şu an 7.20 gr cık 6ay 7 günlük
endişelenme yalnız değilsin
benimki 40 gün bile zor emdi sütte yoktu
şu an 7.20 gr cık 6ay 7 günlük
amann yok biz düzene girmeyiz düzenli uykumuz gece 1 de başlıyor uykuyu aştım artık iştah çıktı birde yemiyorağlıyor huysuzlanıyor diş falanda yok ortada
günaydın kızlar. dün bizde aşızede olduk. gece sabaha kadar doğru düzgün uyumadık. sağlık ocağındaki ebemize telefon açıp dedim aşının 2 sini bugün 2 sini birkaç gün sonra yapın dedim. korkma ateşi olmaz dedi. evet 38,1 ateş sayılmıyor herhalde. yavrum gece uyandığında ateşi çok yüksek değildi. calpol verdik. soğuk su ile vücuduna kompres yaptm. normale döndü. ama çok mızmızdı yavrum. salona götürdüm koltukta güç bela uyuttum bend yanına yattım. 1 saat olmadan ağlayarak uyandı cayır cayır yanıyor. fitil attım hemen. yine koltuk altlarına tülbent koydum ama soğuk geldiği için ağladı. bizde alıp duşa soktuk. ılık su iyi geldi. sabaha karşı biraz uyuyabildi. hem diş hem aşı üst üste geldi.çıkarken yine hafif ateşi vardı calpolunu verdim. umarım bugün rahat geçer.
hayirli olsun ilk disiniz.digerleride hemen cikar
benim oglumun 4. diside cikti. 2 alt 2 ust.
selam kizlar bebisleriniz ve siz iyisinizdir umarim.
bugun doktora gittik 6. ay kontrolu hersey guzel cikti. kilosu boyu iyiydi.
hepatit b asisinida oldu ilk dozu bugun oldu. 2. dozuda turkiyede yaptirin dedi doktor. ben 4 haziranda turkiyeye gidecdegim icin, burada asi olamicak oglum.
turkiyede hepatit b asisi yapmiyorlardi galiba deilmi? yoksa benmi yanlis hatirliyorum
maşallah diş çıkaranlara
artık neredeyse bütün bebeklerin aşıları da bitti 1 yaşına kadar, maşallah bebişlere de annelerine de
kızlar ben de sağamadım hiç hem de 2 tane pompa var evde manuel pilli ve elektrikli ama ı ıh(
halbuki sütüm de var bu aya gelene kadar günde en fazla 90 ml mama verdiğim oldu o da nadiren ama sağma işi olmadı gitti, birkaç gün önce diş operasyonu geçirdim mecburen ağır bir ilaç aldım emziremedim diye hem yavrum yıktı ortalığı hem de biriken sütü sağmam lazımdı 2 saatte bi avuç süt çıktı çıka çıka... yani zor işler... kimimiz süt olmadığı için kimimiz yanında olamadığımız için kimimiz tamamen başka sebeplerden alternatif yollara başvuruyoruz. hepsi onlar için. ve büyüdüklerinde çoğunu unutacağız. mesela önümüzde diş çıkarma, emekleme, yürüme, konuşma maratonu var ve tüm bunlar bile geride kalacak. tabi yaşlanacağız :))))
bizim artik alttan 2 disimiz cikti
geçmiş olsun canım. diş de mi çıkarıyor tuğra? kıyamam tosunuma..
4tane mii.. maşallah size. bizde daha tık yok.
bunlarla yaşlanmak kadar güzel bişey var mı ki baharcım..
slm kıslar..ya minnoşlarınız ortalama kaç saat uyuyo günde?....
benim ooluş taş çatlasın 11 falan..bunun 9 10 arası gece..kalanı da gündüz kestirme şeklinde( tabi uykusuz olunca mız mız da oluyo gündüz..doktoru yapacak bişe yok demek ki uykuyu sevmeyen bi çocuk diyo..of off ha bu arada o gündüz kestirmesi de sallana sallana olcak illa...............
bazen Allah bana böyle bir bebeği beni sınamak için mi verdi diye düşünüyorum:))))..zuzum yaaaaaa çok seviyorum çookk...annelik sabrı başka şeymiş...
bi de her sabah en geç altıda kalkmaktan çok yoruldum yaaaaffff
canım yaa benim kızımda öyle emmedi sağdım verdim sonrada sütüm kesildi. seninkinin kilosu yine iyi biz daha 7 kilo bile olamadık yemek konusunda en çok sorun bizde galiba
propcum belki dis cikaracaktir ondandir benimkide bir haftaya yakin öyleydi bugün daha iyydi demek dis cikinca rahatladi:87:of offfff.... 4'ten beri ayaktayız, hiçbir şekilde uyumuyor, çok da ağladı, emziği almadı, memeyi almadı. birgün iyiyiz birgün kötüyüz anlamadım gitti bu işi. bi de kahvaltıya kaçcaktık kızlarla, orda zehir etmez umarım bana dünyayı((
zeyn fairy de devamlı sağıyo, of çok zor işiniz, allah kolaylık versin :/
kiyamam ben ona gecmis olsun insallah bu gece rahat uyur tugracikgünaydın kızlar. dün bizde aşızede olduk. gece sabaha kadar doğru düzgün uyumadık. sağlık ocağındaki ebemize telefon açıp dedim aşının 2 sini bugün 2 sini birkaç gün sonra yapın dedim. korkma ateşi olmaz dedi. evet 38,1 ateş sayılmıyor herhalde. yavrum gece uyandığında ateşi çok yüksek değildi. calpol verdik. soğuk su ile vücuduna kompres yaptm. normale döndü. ama çok mızmızdı yavrum. salona götürdüm koltukta güç bela uyuttum bend yanına yattım. 1 saat olmadan ağlayarak uyandı cayır cayır yanıyor. fitil attım hemen. yine koltuk altlarına tülbent koydum ama soğuk geldiği için ağladı. bizde alıp duşa soktuk. ılık su iyi geldi. sabaha karşı biraz uyuyabildi. hem diş hem aşı üst üste geldi.çıkarken yine hafif ateşi vardı calpolunu verdim. umarım bugün rahat geçer.
sagol tatlim darisi size insallahzeyn gözünüz aydındarısı başımıza çıksada rahatlasak çok mız mız oldu kızım
bende kahvaltı yedırdım uyudu, uyandı kızım çok uyudu ( yarım saat )
yumurtasarısı ,bebek bisküvisi, elma ,kayısı suyu ,peynir ,pekmez karıştırıp verdim hepsını yedi
öğlenede çorba yaptım.. (bezelye-patates-havuç-pirinç) yoğurt mayaladım akşamda. bugun gezmeye gidicez mamalar hazırrr
bide akşam uyumadan önce mama verıyorum tok tutuyor baya. gece çok kalkmıyoremince daha çok kalkıyor ...
figencim , ek gıdalarla ilgili topik var cnm ..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...asim-anneleri-ek-gida-oneri-tarifleriniz.html
gecmis olsun canim allah sifalar versin ikinizede cabucak iyilesinslm kızlar.. ben çok fecı grıp oldum... ve kızımda grıp oldu.. ikimizde hasta yatıyoruz... bu gece hıç uyumadı.. nedensız agladı. hasta oldugu içın...
dişi çıkanlara hayırlı olsun... bız de daha yok...
tum bebişlerede geçmiş olsun
sagol hazalcim masallah siz dörtlemisinizhayirli olsun ilk disiniz.digerleride hemen cikar
benim oglumun 4. diside cikti. 2 alt 2 ust.
selam kizlar bebisleriniz ve siz iyisinizdir umarim.
bugun doktora gittik 6. ay kontrolu hersey guzel cikti. kilosu boyu iyiydi.
hepatit b asisinida oldu ilk dozu bugun oldu. 2. dozuda turkiyede yaptirin dedi doktor. ben 4 haziranda turkiyeye gidecdegim icin, burada asi olamicak oglum.
turkiyede hepatit b asisi yapmiyorlardi galiba deilmi? yoksa benmi yanlis hatirliyorum
masallah canimbizim artik alttan 2 disimiz cikti
sendemi sagiyorsun allah kolaylik versin benimki artik biberonlada icmiyor habire buzluga atiyorum nolucaksa bu sütler of offfffffffff:44::44::44:ben varım canım bende sureklı sagıyorum ne yapıyım anne sutunden mahrum kalmasın dıye dayancaz.bak chıcconun el pompası var ondan al bıyere gıderken onu tasırsın.kolay oluyo
güzelmis belki alirimEki Görüntüle 199900 bak canım bu ben kullanıyorum mennunum yanı.
pardon ya 7.200 gr
ben bayağı bi araştırdım canım genel anestezi diyorlar çoğunlukla, büyüklere verilen anestezi gibi değilmiş, gaz koklatıp sersemlik oluyormuş bebekte, en rahatı bu, diğer türlü tutamayız falan deyip duruyorlar. ayrıca benim çocuk doktorumada sordum vücuduna hiçbir zararı olmaz dedi
canım ben akşamları milupanın kaşık mamasını veriyorum tahıllı veya pirinçli kullanıyorum
mrb bayadır yazamıyrdm.ben oğlumu 10 mayısta sünnet ettirdim.ilk önce poposundan ince bir hortum sokup ordan şırıngayla uyuşturdular 10 dakika sonra sünnet odasına gtrdk eşim babam ve ben kollarını tuttum pipisinden iğne vurdular oğlumun uyku diye biye isteği olmadığından uykusuzdu orda uyudu 20 dakika bile sürmedi tekbirle sünnet etti dr hastanede çok ii.başka sorular olursa yanıtlarım inş.bizimki atlattı darısı başınıza
bizde yarı yaşımızı doldurdk 30 u aşı günü gitmeden şurup içireyim herkes perişan olmuş demi
gunaydın dr.dan geldık bızde sımdı.kızım 300gr almıs ne cok ne cok gercı Allah bereket versın onuda goremeyebılırdım.dr. vıtamın ekledı..bıde muhakkak muhallebı yemelı dıyo bısekılde ver dıyo..yemıyo dıyorum sevdıgı b ıselerle karıstır hangı ogun yerse ver dıyo elbet bı ogun yermıs:/ inşallah yer...eger yıne yemezse yogurdu 2 ogun vercekmısım..bıde kahvaltıya basla dedı 60cc mamaya 5 bebe bıskuvısı,peynır,pekmez ve yumurtanın4/1 i karıstır ver dedı.ben verırımde o yermı bılmem..:44:
gunaydın dr.dan geldık bızde sımdı.kızım 300gr almıs ne cok ne cok gercı Allah bereket versın onuda goremeyebılırdım.dr. vıtamın ekledı..bıde muhakkak muhallebı yemelı dıyo bısekılde ver dıyo..yemıyo dıyorum sevdıgı b ıselerle karıstır hangı ogun yerse ver dıyo elbet bı ogun yermıs:/ inşallah yer...eger yıne yemezse yogurdu 2 ogun vercekmısım..bıde kahvaltıya basla dedı 60cc mamaya 5 bebe bıskuvısı,peynır,pekmez ve yumurtanın4/1 i karıstır ver dedı.ben verırımde o yermı bılmem..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?