2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amann yok biz düzene girmeyiz düzenli uykumuz gece 1 de başlıyor uykuyu aştım artık iştah çıktı birde yemiyor ağlıyor huysuzlanıyor diş falanda yok ortada

oyy kıyamammm .. bide mama yeme derdi var şimdi..
benım kızımda çok mız mız olduu diş yok çıksa rahatlasak belki ozaman düzene girer.giremedi gitti :)))

slm kıslar..ya minnoşlarınız ortalama kaç saat uyuyo günde?....
benim ooluş taş çatlasın 11 falan..bunun 9 10 arası gece..kalanı da gündüz kestirme şeklinde( tabi uykusuz olunca mız mız da oluyo gündüz..doktoru yapacak bişe yok demek ki uykuyu sevmeyen bi çocuk diyo..of off ha bu arada o gündüz kestirmesi de sallana sallana olcak illa...............
bazen Allah bana böyle bir bebeği beni sınamak için mi verdi diye düşünüyorum:))))..zuzum yaaaaaa çok seviyorum çookk...annelik sabrı başka şeymiş...
bi de her sabah en geç altıda kalkmaktan çok yoruldum yaaaaffff

geçmiş olsun canım. diş de mi çıkarıyor tuğra? kıyamam tosunuma..

4tane mii.. maşallah size. bizde daha tık yok.

bunlarla yaşlanmak kadar güzel bişey var mı ki baharcım..

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım. diş de mi çıkarıyor tuğra? kıyamam tosunuma..

4tane mii.. maşallah size. bizde daha tık yok.

bunlarla yaşlanmak kadar güzel bişey var mı ki baharcım..

benim dislerimde 6 7 aylikken cikmis. bana cekmis oglum.
ilk dis cikarmasi cok zordu 1 hafta oglum mizmizdi gece her saat basi kalkiyordu. ALLAH size kolaylikk versin sizinki kolaylikla cikar belki...

bizde de durum boyle gun icinde tas catlasin 1 saat uyuyor genelde, ara ara o da.. yani soyle cocgu uyutayim da islerimi yapayim diyemiyorum :)
olsun gece uyumamasi daha zor inanki tecrubeyle sabit

propcum belki dis cikaracaktir ondandir benimkide bir haftaya yakin öyleydi bugün daha iyydi demek dis cikinca rahatladi:87:
fairydemi sagiyor allah kolaylik versin emseler nolucak sanki yaramazlar illa ugrastiracaklar
kiyamam ben ona gecmis olsun insallah bu gece rahat uyur tugracik
sagol tatlim darisi size insallah
gecmis olsun canim allah sifalar versin ikinizede cabucak iyilesin
sagol hazalcim masallah siz dörtlemisiniztürkiyede nekadar kalicaksin gününde azalmis ben agustosta gidiyorum kismetse
bizim artik alttan 2 disimiz cikti
masallah canim
ben varım canım bende sureklı sagıyorum ne yapıyım anne sutunden mahrum kalmasın dıye dayancaz.bak chıcconun el pompası var ondan al bıyere gıderken onu tasırsın.kolay oluyo
sendemi sagiyorsun allah kolaylik versin benimki artik biberonlada icmiyor habire buzluga atiyorum nolucaksa bu sütler of offfffffffff:44::44::44:
Eki Görüntüle 199900 bak canım bu ben kullanıyorum mennunum yanı.
güzelmis belki alirim
pardon ya 7.200 gr

bizimkide daha 6900gr

gunaydın dr.dan geldık bızde sımdı.kızım 300gr almıs ne cok ne cok gercı Allah bereket versın onuda goremeyebılırdım.dr. vıtamın ekledı..bıde muhakkak muhallebı yemelı dıyo bısekılde ver dıyo..yemıyo dıyorum sevdıgı b ıselerle karıstır hangı ogun yerse ver dıyo elbet bı ogun yermıs:/ inşallah yer...eger yıne yemezse yogurdu 2 ogun vercekmısım..bıde kahvaltıya basla dedı 60cc mamaya 5 bebe bıskuvısı,peynır,pekmez ve yumurtanın4/1 i karıstır ver dedı.ben verırımde o yermı bılmem..:44:

kasik mamasi veriyor musun? istersen bir onu dene gunde 1-2 kez kasik mamasi ver. sen anne sutuylemi besliyorsun? ek gidalara basladin mi?

günaydın kızlar. dün oğlum bütün gün uyumamış doğru düzgün. annem topalsan 1 saat ancak uyudu dedi. zaten gecede doğru düzgün uyumadı. dün akşama doğru uyumuş. gece 2 sefer kalktı mamaya. tabi 2. sinde uymadı yine. 1,5 saat oyaladıktan sonra sabaha karşı uyuttum ve herzaman ki gibi 6 da uyandı. sanki bizle işe gidecek. salonda koltukta uyuttum. bende yerde koltuğun yanında yattım. sabah kalmış bana mızmız yapıyor. sende kalk demek istiyor. kafamı kaldırıyorum gülüyor yatıyorum mızırdanıyor. 10 dk fazladan uyutmadı beni. 2 gündürde kabız oldu kakası çok az ve katı geliyordu. ve çok pis kokuyordu. ben duşa girdim tam çıkarken babası getirdi. kakasını yapmış ama kokudan durulmuyor. hemen yıkadık tabi. mis gibi giydirdim. 1 saat olmadan bir kez daha kaka yaptı. çok şüür kabızlıktan kurtuldu. bugünde aynı olsaydı kayısı verecektim.

cıncık maşallah bebişine. olsun yine kilo almış. inşallah muhallebisini severek yer.
dün benimkide çok iştahsızmış. ne mamasını ne ek gıdaı doğru düzgün yememiş. akşam uyandıkça mamasını güzel yedi allahtan.

maşallah canım yine iyi almış seninki biz 22 mayısta gitmiştik 6700 dü kilosu biberonuda bıraktı kaşıkla istiyor zaten mamayla besliyorum çok zor oluyor. Kahvaltıya bizde başladık ama onuda yedikten sonra kusuyor ne yapacağım bilemiyorum. Dr bizede vitamin şurubu verdi. Neler yapıyorum yesin diye ama yok inat ağzını kitliyor. Günde 300-400 ml devam sütünü zor veriyorum biraz meyve yiyor, birkaç kaşıkta sebze çorbası oda zorla, yoğurdu hiç istemiyor ne olacak böyle bilemiyorum. Ben vermesem bütün gün acıktım diye ağlamaz

aptamilin 5 meyvelı kaşık muhallebisi var, ben nerdeyse hepsını denedım en lezzetlı olanlar bı o bı de ballı ırmıklı olan, onları bı dene bakalım, belkı tadını begenır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…