propcum belki dis cikaracaktir ondandir benimkide bir haftaya yakin öyleydi bugün daha iyydi demek dis cikinca rahatladi:87:
fairydemi sagiyor allah kolaylik versin emseler nolucak sanki yaramazlar illa ugrastiracaklar
sagol hazalcim masallah siz dörtlemisiniztürkiyede nekadar kalicaksin gününde azalmis ben agustosta gidiyorum kismetse
:
sagol cnm. 2 ay kalacam ben turkiyede once ben ve oglum gitcez. 1 temmuzdada esim gelecek
hazal cok erken gidiyorsun ya ne guzel az kalmis :)
ee 3 senedir yazin gitmiyorum bu sene hakettim artik.
ama bi yondende aklim esimde kaliyor 1 ay bizsiz kalacak
imran nasil cok tatli masallah gozleride renklisenin gozlerinmi renkli yoksa babasininmi?
babasinin gozleri çakir benimki ela. imranin gozleri mavi. dayiminki de mavi. yani gozlerinin kime benzedigi muamma
gunaydın dr.dan geldık bızde sımdı.kızım 300gr almıs ne cok ne cok gercı Allah bereket versın onuda goremeyebılırdım.dr. vıtamın ekledı..bıde muhakkak muhallebı yemelı dıyo bısekılde ver dıyo..yemıyo dıyorum sevdıgı b ıselerle karıstır hangı ogun yerse ver dıyo elbet bı ogun yermıs:/ inşallah yer...eger yıne yemezse yogurdu 2 ogun vercekmısım..bıde kahvaltıya basla dedı 60cc mamaya 5 bebe bıskuvısı,peynır,pekmez ve yumurtanın4/1 i karıstır ver dedı.ben verırımde o yermı bılmem..:44:
içime yine kasvet çöktü isyan etmek istemiyorum ama neden böyle oluyor cerenin sorunlarından biri bitiyor biri başlıyor gazı çoktu bitti ohhh dedim uykusuzluk devam etti geç yatsada bir şekilde oda düzene girdi şimdi iştahsızlık başladı ve bu beni çok üzüyor resmen bakışlarıma yansıdı gören ne oldu diyor birşey deyincede ay sende bir alemsin sağlığı yerinde ya daha ne Allaha şükür sağlığı yerinde ama böyle giderse sağlığıda bozulabilir gözlerimde hep hüzün hep endişe içimde sanki koskocaman bir taş var ben ne yapacağımı nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum cereni alıp çıkıp gezemiyorum birisiyle oturup sohbet edemiyorum eşimle bile konuşamıyorum aklım hep aynı yerde ne zaman yiyecek hep böyle mi gidecek kilo aldımı ya almadıysa balkona çıkıp çığlık çığlığa bağırasım var sürekli ağlamaktan falanda sıkıldım doğumdan beri hep bir hüzün hali hep stres hep gerginlik bitsin artık
içime yine kasvet çöktü isyan etmek istemiyorum ama neden böyle oluyor cerenin sorunlarından biri bitiyor biri başlıyor gazı çoktu bitti ohhh dedim uykusuzluk devam etti geç yatsada bir şekilde oda düzene girdi şimdi iştahsızlık başladı ve bu beni çok üzüyor resmen bakışlarıma yansıdı gören ne oldu diyor birşey deyincede ay sende bir alemsin sağlığı yerinde ya daha ne Allaha şükür sağlığı yerinde ama böyle giderse sağlığıda bozulabilir gözlerimde hep hüzün hep endişe içimde sanki koskocaman bir taş var ben ne yapacağımı nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum cereni alıp çıkıp gezemiyorum birisiyle oturup sohbet edemiyorum eşimle bile konuşamıyorum aklım hep aynı yerde ne zaman yiyecek hep böyle mi gidecek kilo aldımı ya almadıysa balkona çıkıp çığlık çığlığa bağırasım var sürekli ağlamaktan falanda sıkıldım doğumdan beri hep bir hüzün hali hep stres hep gerginlik bitsin artık
canım var resmimiz kasım fıstıklarının fotolarında oraya bakabilirsin. senin fıstığın resmini de koy ama. pütürlü gıdalar yavaş yavaş alışır zaten.
[çok geçmiş olsun canım ya benimde en korktuğum şey ateş cumartesi benim kızında aşıları var ödüm kopuyo valla çok ağlıyo yawrum sattlerce susmuyo valla
benimde en korktuğum buydu ve oldu. ben ebeye güvendim bu kadar ateş yapacağını düşünmedim. gece yatmadan önce fitil atardım en azından.QUOTE]
canım inşallah içinden geçen doğrudur çok istiyorum öyle olmasını bu arada oğluşuna maşallahne kadar iyi kilosu ve boyu rabbim nazarlardan korusun
yok içime öyle doğuyor. birisi testini göstermiş 2. silik çıkmış hamilemiyim diye sormuş içime hamile doğdu ve hamileliğini onayladı. ama sende hamile değilsin diyorum. meraktayım bende
içine çıkan doğruymuş canım bu sabah tekrarladım testi bişey çıkmadı allah leriki günlerde nasip eder innşallah
slm kızlar.. ben çok fecı grıp oldum... ve kızımda grıp oldu.. ikimizde hasta yatıyoruz... bu gece hıç uyumadı.. nedensız agladı. hasta oldugu içın...
dişi çıkanlara hayırlı olsun... bız de daha yok...
tum bebişlerede geçmiş olsun
ikinizede geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsiniz inşallah
endişelenme yalnız değilsin
benimki 40 gün bile zor emdi sütte yoktu
şu an 7.20 gr cık 6ay 7 günlük
benim kızda 7,200 grcık 7 ay dolmasına 1 haftamız kaldı hemde
yari yasiniz kutlu olsunben bayağı bi araştırdım canım genel anestezi diyorlar çoğunlukla, büyüklere verilen anestezi gibi değilmiş, gaz koklatıp sersemlik oluyormuş bebekte, en rahatı bu, diğer türlü tutamayız falan deyip duruyorlar. ayrıca benim çocuk doktorumada sordum vücuduna hiçbir zararı olmaz dedi
canım ben akşamları milupanın kaşık mamasını veriyorum tahıllı veya pirinçli kullanıyorum
mrb bayadır yazamıyrdm.ben oğlumu 10 mayısta sünnet ettirdim.ilk önce poposundan ince bir hortum sokup ordan şırıngayla uyuşturdular 10 dakika sonra sünnet odasına gtrdk eşim babam ve ben kollarını tuttum pipisinden iğne vurdular oğlumun uyku diye biye isteği olmadığından uykusuzdu orda uyudu 20 dakika bile sürmedi tekbirle sünnet etti dr hastanede çok ii.başka sorular olursa yanıtlarım inş.bizimki atlattı darısı başınıza
bizde yarı yaşımızı doldurdk 30 u aşı günü gitmeden şurup içireyim herkes perişan olmuş demi
bizimde pazartesi sünnetimiz insallah hayirlisiyla atlatiriz:85:
sagol cnm. 2 ay kalacam ben turkiyede once ben ve oglum gitcez. 1 temmuzdada esim gelecek
keyfini cikart canim sefan olsun bende bir ay kalicam
slm herkeseeee kızlar nasılsınzzzzz birazdan sağlık ocağına gidecem kızımn aşısı varr bakalım boyu posu kafası kilosu ne alemdeeee gitmeden ateş düşürücü vercem rahat olsunh diyeeeee bu arada kraftın baston pusetini aldık kırmızı siyahh daha doğrusu babam aldı dün kayseriye gitmişti akşam kucak dolusu oyuncaklarla bide pusetle döndü dedesiiiii kızımda bunu hissetmicesine sabahınb köründe kalktııı
hamile olmadığına sevindim. canım her bebeğin iştahı farklı oluyor. dr. normal diyorsa endişe edecek bir durum yok. benimki önde gidiyor. oda yediği mamadan sanırım. artık ek gıdalara geçtiği için bu kadar kilo almaz. yani bizde muhallebi verme dedi dr. ben değişiklik olun diye haftada 1-2 sefer veriyorum. sağlıklı olsunlarada kilosu az yada çok önemli değil.canım ne kadar cerenin klosu benim kızında çok değil gibi geliyo bana ama dr iyi diyo bakıyorum başkalarının kilolarına o zaman az geliyo anlamadım bende
üzülme arkadasım yaa duzelcekler ınsallah..bak dr. bıde bana dedıkı kılo alması ıcın muhallebıyı yemezse eger 4 saat ac bırak sonra sulandır bıberonla ver yer dedı.sende ole yap muhallebı kılo aldırıyomus.bıde aralarda hıcbıse verme 3 saat ac kalsın yada gerekırse 4 sonra ver dedı.acıkmayı ogrensın dıyo.bıde hergun 1-2 defa dısarı cıkartın yarım saat dolandırın dedı.hatta bı deney yapılmıs 2 cıvcıvın bırını hergun dısarı cıkarmıslar bırınıde hep kumeste tutmuslar.pılıç olduklarında bakmıslarkı dısarı cıkan kumestekının 3 katı..sahsen ben dısarı hıc cıkartmıyodum ama sımdı gerekırse hergun cıkcam canım sende cık...ayyy ne cok yazdım kusura bakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?