2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sagol cnm. 2 ay kalacam ben turkiyede once ben ve oglum gitcez. 1 temmuzdada esim gelecek

slm herkeseeee kızlar nasılsınzzzzz birazdan sağlık ocağına gidecem kızımn aşısı varr bakalım boyu posu kafası kilosu ne alemdeeee gitmeden ateş düşürücü vercem rahat olsunh diyeeeee bu arada kraftın baston pusetini aldık kırmızı siyahh daha doğrusu babam aldı dün kayseriye gitmişti akşam kucak dolusu oyuncaklarla bide pusetle döndü dedesiiiii kızımda bunu hissetmicesine sabahınb köründe kalktııı

ee 3 senedir yazin gitmiyorum bu sene hakettim artik.
ama bi yondende aklim esimde kaliyor 1 ay bizsiz kalacak

imran nasil cok tatli masallah gozleride renkli senin gozlerinmi renkli yoksa babasininmi?

babasinin gozleri çakir benimki ela. imranin gozleri mavi. dayiminki de mavi. yani gozlerinin kime benzedigi muamma

maşallah aptamil 5 meyveli ve bisküviliyi dene tadları çok güzel bisküvili yoğurt verdiğinde yiyor belki onuda severek yer bizde iştahsızlık yine hat safhada mamaya razıyım 2 gündür onuda almıyor zor bela yoğurt yediriyorum ne olacak böyle bakalım

içime yine kasvet çöktü isyan etmek istemiyorum ama neden böyle oluyor cerenin sorunlarından biri bitiyor biri başlıyor gazı çoktu bitti ohhh dedim uykusuzluk devam etti geç yatsada bir şekilde oda düzene girdi şimdi iştahsızlık başladı ve bu beni çok üzüyor resmen bakışlarıma yansıdı gören ne oldu diyor birşey deyincede ay sende bir alemsin sağlığı yerinde ya daha ne Allaha şükür sağlığı yerinde ama böyle giderse sağlığıda bozulabilir gözlerimde hep hüzün hep endişe içimde sanki koskocaman bir taş var ben ne yapacağımı nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum cereni alıp çıkıp gezemiyorum birisiyle oturup sohbet edemiyorum eşimle bile konuşamıyorum aklım hep aynı yerde ne zaman yiyecek hep böyle mi gidecek kilo aldımı ya almadıysa balkona çıkıp çığlık çığlığa bağırasım var sürekli ağlamaktan falanda sıkıldım doğumdan beri hep bir hüzün hali hep stres hep gerginlik bitsin artık

canim benim kendini bu kadar uzme cocuk bu istedigi zaman yer istemedigi zaman donup bakmaz bile.
sen kendi kafanda kotu seyler kurma rahat ol. onemliolan saglikli olmasi, doktorunla konus anlat cerenin durumu normal derse senin elinden bisi gelmez. yapma boyle bu zamanlarin tadini cikar buyudugu zaman bunlar aklina geldimi niye ole stres yaptim siye dusuneceksin.
SIKMA canini bakiimm

canım ne kadar cerenin klosu benim kızında çok değil gibi geliyo bana ama dr iyi diyo bakıyorum başkalarının kilolarına o zaman az geliyo anlamadım bende

canım bu aşıda calpol bizde pek etkili olmadı. ateşini takip et yükselirse fitil atarsın.

diş çıkardı mı seninki? diş geliyorsa ondan olabilir. benimkinide geçen haftadan beri iştahı pek iyi değil. bir iyi bir kötü. dr. diş çıkaracak dedi. 1 haftadır kaç defa mamasını döktük. kendini boşuna üzüp yıpratma. seni anlıyorum ama acıkınca elbet yer. sadece iştahsız bir dönem yaşıyor. mesela bizimde iştahsız olduğumuz dönemler olur. mevsim geçişinden de olabilir. ne yese kar diye düşün. gün içinde midesine mutlaka bişey giriyor. benim kız yeğenimde çok iştahsızdı. 1 saatte bir kahvaltıyı zor yedirirdim. 1 lokmayı 5 dakikada yutardı. sonra düzeldi büyüdükçe. bir ara baya kilo aldı tombik bişey oldu. sonra verdi normale döndü. her bebeğin iştahı bir olmuyor ki. çok şükür sağlığı yerinde. hani ortada kötü birşey olsa dr. hastaneye yatırır ve serum takar. biraz nazlı senin cimcime. bu günler elbet geçecek gün gelecek mama diye kıyameti kopartacak.
canım ne kadar cerenin klosu benim kızında çok değil gibi geliyo bana ama dr iyi diyo bakıyorum başkalarının kilolarına o zaman az geliyo anlamadım bende
hamile olmadığına sevindim. canım her bebeğin iştahı farklı oluyor. dr. normal diyorsa endişe edecek bir durum yok. benimki önde gidiyor. oda yediği mamadan sanırım. artık ek gıdalara geçtiği için bu kadar kilo almaz. yani bizde muhallebi verme dedi dr. ben değişiklik olun diye haftada 1-2 sefer veriyorum. sağlıklı olsunlarada kilosu az yada çok önemli değil.

Son düzenleme:

üzülme arkadasım yaa duzelcekler ınsallah..bak dr. bıde bana dedıkı kılo alması ıcın muhallebıyı yemezse eger 4 saat ac bırak sonra sulandır bıberonla ver yer dedı.sende ole yap muhallebı kılo aldırıyomus.bıde aralarda hıcbıse verme 3 saat ac kalsın yada gerekırse 4 sonra ver dedı.acıkmayı ogrensın dıyo.bıde hergun 1-2 defa dısarı cıkartın yarım saat dolandırın dedı.hatta bı deney yapılmıs 2 cıvcıvın bırını hergun dısarı cıkarmıslar bırınıde hep kumeste tutmuslar.pılıç olduklarında bakmıslarkı dısarı cıkan kumestekının 3 katı..sahsen ben dısarı hıc cıkartmıyodum ama sımdı gerekırse hergun cıkcam canım sende cık...ayyy ne cok yazdım kusura bakma...

evet temiz hava iştah açar. hani biryere gidemiyorsanız bile kapı önünde bile havalanması yeterli olur.

meraba arkadaşlar nasılsınız?melisa grip oldu burnu akıyorbenden geçti galiba kendimden nefret ediyorum:2:

Son düzenleme:
Selam Kasım anneleri...Burcuların kaçamağını bende kıskandım yaaaa...maşallah büyütmüşler fıstıkları benim zuzumda büyüdü ama çooook iştahsız diş mi çıkaracak nedir anlayamadım...

6. ay aşısı benim kzımıda fena etkiledi 2 gün ateşlendi calpol verdim..Diş çıkarma ağrıları içinde Calgel kullanıyorum...Okulların kapanmasını hasretle bekliyorum kızımla daha fazla vakit geçirebileceğimiz için düşündükçe mutlu oluyorum...

Hepinize selamlar sevgiler bebişlere kocaman öpücükler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…