prophetıc naber..7 aya yaklasmıssınız nasıl emekleme falan varmı..bıde kendısı yatarken kalkıp oturabılıyomu...dr.bana bugun bunu sordu ama benımkı hala desteksız oturamıyokı kalkıpta otursun
yrn 7. ayımız doluo, tam yatarken dogrulamıo ama 30 dereceyle yatarken dogruluyo, bısı gorup de uzanmaya calısmazsa desteksız oturuyo yoksa atlıyo o yone, gerı emeklıyo ılerı surunuyo. ama bu ayda tam yatarken dogrulabılen oluo muymuş kı, zor bışı :S
slm annişlerrrrrr biz aşıdan gldk yavrum çok ağladı yaaaaa bizee kahvaltı yada çorba ek gıda b-nebiliyim hiç bişi vermedilerrrrr zaten vermesnlerr ben kafama göre takılıyorummmm herşeyde veriyorum kızıma yiyip yememek ona kalmış valla hç zorlamıyorum canı isteyn aç olan yerrr aklıma geleni yapıyom ağzına herşeyii veriyom tatsın diye yok şunıu şu ayda bunu çeyrek 1 hafta sonra şukdr hiç umursamadm verdimm öleeee şükürde bşy olmadııı kızım severse istiyo sevmezse ağzını bile açmıyo zatennn amann eskidenn annelermz bizi nsl büyütmşşş sankiiii neye göre yapmşlar onlara km lste vermiş boşvern listeyi kızlarrr ben kızıma geçenlerde un çorbası yptım çok sevdi maşallahhh brzdn yine ypcmmm
gecmis olsun canim kendini suclama cocuk bu öyle öyle büyüyeceklermeraba arkadaşlar nasılsınız?melisa grip oldu burnu akıyorbenden geçti galiba kendimden nefret ediyorum:2:
slm annişlerrrrrr biz aşıdan gldk yavrum çok ağladı yaaaaa bizee kahvaltı yada çorba ek gıda b-nebiliyim hiç bişi vermedilerrrrr zaten vermesnlerr ben kafama göre takılıyorummmm herşeyde veriyorum kızıma yiyip yememek ona kalmış valla hç zorlamıyorum canı isteyn aç olan yerrr aklıma geleni yapıyom ağzına herşeyii veriyom tatsın diye yok şunıu şu ayda bunu çeyrek 1 hafta sonra şukdr hiç umursamadm verdimm öleeee şükürde bşy olmadııı kızım severse istiyo sevmezse ağzını bile açmıyo zatennn amann eskidenn annelermz bizi nsl büyütmşşş sankiiii neye göre yapmşlar onlara km lste vermiş boşvern listeyi kızlarrr ben kızıma geçenlerde un çorbası yptım çok sevdi maşallahhh brzdn yine ypcmmm
merhaba kızlar, biz de dışarı çıktık hava aldık biraz ( nihayet) dönerken kızım uyuyakaldı, bu bebeklerin gürültüde böyle derin ve rahat uyumaları ne garip değil mi? evde ben gürültü yapsam hemen uyanır ama dışarda hiçbir ses duymuyor sanki. hatta evdeyken dışardan geçen satıcılar, overlokçu ve son günlerde eklenen gürültücü seçim otobüsleri kızımı uyandırıyor ve çok sinir oluyorum. bu bebekler ev dışında her yerde daha rahat uyuyorlar heralde. eskiden düğünlerde masanın üstünde uyuyakalan bebeklere hayret ederdim artık etmiyorum
sim kızlar,
bizde dün gittik 6 ay kontrol ve aşımıza.
Kızım 3 haftada 250 gr almışdr az dedi ve bir an evel çorbaya geçelim dedi.
Sonrada baktı boy ve kilo aslında tam 6 aylık bir bebeğin ortalama değerleriymiş (7 kilo)
Ama benim ki çorbayı sevmedi, suratını buruşturup ağzını kapatıyor. Bugün tekrar denedim, aç bırakmıştım önce, yesin diye. Ama yemedi- yoğurt verdim hepsini bitirdi. Ama çorbayla aramız yok. Ne yapsam?
Arkadaşım içine anne sütü koymamı tavsiye etti. Krema gibi olur ve tadı daha çok hoşuna gider dedi. Yarın öyle deniyeceğim.
Aşılardan sadece 2sini yaptı. Birini haftaya bırakalım dedi. 3 şimdi ağır gelirmiş. Haftaya yapacağı ateş de yaparmış. Calpol u hiç kullanmadım daha, ateş düşürücümü?
Bana önceki aşılarda paranox vermişti dr. Calpol daha mı iyi?
slm kızlar.. ben çok fecı grıp oldum... ve kızımda grıp oldu.. ikimizde hasta yatıyoruz... bu gece hıç uyumadı.. nedensız agladı. hasta oldugu içın...
dişi çıkanlara hayırlı olsun... bız de daha yok...
tum bebişlerede geçmiş olsun
dün ve bugün misafirlerim vardi benim oglum misafirler gidene kadar agladi kucagimdan inmedi bu cocuk iyice yanlizliga alisti kimseyi istemiyor gittigim yerlerdede aynisini yapiyor napicam bilmiyorum insallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?