2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prophetıc naber..7 aya yaklasmıssınız nasıl emekleme falan varmı..bıde kendısı yatarken kalkıp oturabılıyomu...dr.bana bugun bunu sordu ama benımkı hala desteksız oturamıyokı kalkıpta otursun

prophetıc naber..7 aya yaklasmıssınız nasıl emekleme falan varmı..bıde kendısı yatarken kalkıp oturabılıyomu...dr.bana bugun bunu sordu ama benımkı hala desteksız oturamıyokı kalkıpta otursun

yrn 7. ayımız doluo, tam yatarken dogrulamıo ama 30 dereceyle yatarken dogruluyo, bısı gorup de uzanmaya calısmazsa desteksız oturuyo yoksa atlıyo o yone, gerı emeklıyo ılerı surunuyo. ama bu ayda tam yatarken dogrulabılen oluo muymuş kı, zor bışı :S

slm annişlerrrrrr biz aşıdan gldk yavrum çok ağladı yaaaaa bizee kahvaltı yada çorba ek gıda b-nebiliyim hiç bişi vermedilerrrrr zaten vermesnlerr ben kafama göre takılıyorummmm herşeyde veriyorum kızıma yiyip yememek ona kalmış valla hç zorlamıyorum canı isteyn aç olan yerrr aklıma geleni yapıyom ağzına herşeyii veriyom tatsın diye yok şunıu şu ayda bunu çeyrek 1 hafta sonra şukdr hiç umursamadm verdimm öleeee şükürde bşy olmadııı kızım severse istiyo sevmezse ağzını bile açmıyo zatennn amann eskidenn annelermz bizi nsl büyütmşşş sankiiii neye göre yapmşlar onlara km lste vermiş boşvern listeyi kızlarrr ben kızıma geçenlerde un çorbası yptım çok sevdi maşallahhh brzdn yine ypcmmm

merhaba kızlar, biz de dışarı çıktık hava aldık biraz ( nihayet ) dönerken kızım uyuyakaldı, bu bebeklerin gürültüde böyle derin ve rahat uyumaları ne garip değil mi? evde ben gürültü yapsam hemen uyanır ama dışarda hiçbir ses duymuyor sanki. hatta evdeyken dışardan geçen satıcılar, overlokçu ve son günlerde eklenen gürültücü seçim otobüsleri kızımı uyandırıyor ve çok sinir oluyorum. bu bebekler ev dışında her yerde daha rahat uyuyorlar heralde. eskiden düğünlerde masanın üstünde uyuyakalan bebeklere hayret ederdim artık etmiyorum

ne bılıyım oyle sorunca bende demekkı yapılıyo dedım.masallah bu arada pasa zadeye...

afıyet olsun kızına..en guzelını yapmıssın tebrıkler....

meraba arkadaşlar nasılsınız?melisa grip oldu burnu akıyorbenden geçti galiba kendimden nefret ediyorum:2:
gecmis olsun canim kendini suclama cocuk bu öyle öyle büyüyecekler

ah yavrum kiyamam gecmis olsun yemek konusunda katiliyorum sana ben öyle saatli kuralli seylerle ugrasamiyorum cocugumun ne istedigini cözdüm artik ne onu bunaltiyorum ne kendimi böylesi daha iyi

katılıyorum sana :))
evde en ufak sese gözlerini açıp bakarken , dışarda o gürültüde mışıl mışıl uyumasına hayret ediyorum ..
gerçi bazen inadı tutuyor dışarda da uyumuyor benım kızım ozaman çok kötü oluyor.

sim kızlar,
bizde dün gittik 6 ay kontrol ve aşımıza.
Kızım 3 haftada 250 gr almış dr az dedi ve bir an evel çorbaya geçelim dedi.
Sonrada baktı boy ve kilo aslında tam 6 aylık bir bebeğin ortalama değerleriymiş (7 kilo)
Ama benim ki çorbayı sevmedi, suratını buruşturup ağzını kapatıyor. Bugün tekrar denedim, aç bırakmıştım önce, yesin diye. Ama yemedi- yoğurt verdim hepsini bitirdi. Ama çorbayla aramız yok. Ne yapsam?
Arkadaşım içine anne sütü koymamı tavsiye etti. Krema gibi olur ve tadı daha çok hoşuna gider dedi. Yarın öyle deniyeceğim.
Aşılardan sadece 2sini yaptı. Birini haftaya bırakalım dedi. 3 şimdi ağır gelirmiş. Haftaya yapacağı ateş de yaparmış. Calpol u hiç kullanmadım daha, ateş düşürücümü?
Bana önceki aşılarda paranox vermişti dr. Calpol daha mı iyi?

benimki de çorba sevmeyenlerden yalnız değilsin..anne sütü karıştırmayı hiç duymamıştım ama denemeyi düşünmem:)...evet calpol ateş düşürücü....ben minoset verdim aşılardan sonra..geçmiş olsun

Geçmiş olsun Hemra.Allah acil şifalar versinnn..

dün ve bugün misafirlerim vardi benim oglum misafirler gidene kadar agladi kucagimdan inmedi bu cocuk iyice yanlizliga alisti kimseyi istemiyor gittigim yerlerdede aynisini yapiyor napicam bilmiyorum insallah düzelir

günaydın herkese. bugün erkenciyiz hemde çooook! paşam saat 4 de doğru kalktı ve uyumadı bir daha oyun oynasın istiyor. gecenin köründe oyun bizim için pek cazip olmasada mecbur kalıyoruz. uykumuzu bırakmaya. saat 6 ya doğru 15-20 dk uyuyabildim.. oda oğluşum babası traş olurken onu seyretmeye gitti. anakucağında babası yanıma getirdi. bana mız mız yapıyor. yani ben geldim sende kalk. mecbur kalktım tabi. bakalım bugünüm uykusuz nasıl geçecek.

merhabalar. Aşı olanlara hasta olan annelere ve bebişlerine çok geçmiş olsun.dişi çıkan kuzucuklara maşallah inci gibi dişleri olur inşallah.zeynnin verdiği linke baktımda aman dikkar etmek lazım ne tuhaf şey ya.kardelen cıncık benim kızımda birşey yemiyor birtek yoğurt oda az birşey CINCık maallah cnm kızına maşallah deyin yazmışsın.MELodiicm tuğraya da kocamn bir maşallah :)bütün kuzucukları Allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…