2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende hasta olan aşı olan ve diş çıkaran bebişlere geçmiş olsun diyorum. bütün bebişlerin dişleri sapasağlam olsun inşallah!
hasta arkadaşlara geçmiş olsun.
sherpare sağol canım.
cıncık ve krdln bebişleriniz hiç zayıf durmuyor. az önce fotolarına baktım. maşşalah çok çok iyiler.

Valla bizede gün erken aydı:) uykusuzluktan ölüyorum ama kızımın maşallahı var

3 gündür böyleyiz uyku saatleri şaştı iyice. kahve içerek ayılmaya çalışıyorum. çok şükür aşının etkisi daha azalmış. bizim ebe niye ayrı ayrı vurmadıysa. gittiğimizde söyleyeceğim.

kızlar oğluşumun boyun altında ve karnına kadar olan yerde kırmızı nokta nokta kabartılar oluyor. snırım sıcaktan isilik oluyor. hametan sürüyorum iyi geliyor. sonra gene oluyor. hergün duşta yapıyor.
sizin bebişlerde de bu durum var mı?
birde evde sivsinekler olmaya başladı. şimdiden kaç yerimden soktular. bende elekromat likit kullanıyorum. oğluşun odasında takılı ve oda kapımız yarım açık. zararı olmaz sanırım.

dün ve bugün misafirlerim vardi benim oglum misafirler gidene kadar agladi kucagimdan inmedi bu cocuk iyice yanlizliga alisti kimseyi istemiyor gittigim yerlerdede aynisini yapiyor napicam bilmiyorum insallah düzelir

zeyn Buğra da aynı..benden başka kimsenin kucağına gitmiyo( ki ben annemlerdeyim şu an biliyosun..kalabalık ortam ama ille de anne diyo..wcye bile zor gidiyorum:95:
geçenlerde babası iki günlüğüne geldi..tabi onda da durmadı..bakalım 15günlüğüne geldiğinde napıcak:18:

okudum lekeli dişler sağlıksız gülüşler uf ya napıcaz dr bize bişey demedi üstüne 3 ay boyunca kontrol yok dedi size de öyle bişey söylendimi

bizim doktor ayda bir istiyor o istemesede ben 1 yaşına kadar her ay görsün isterim zaten 3 ay çok uzun ya niye öyle dedi acaba

okudum lekeli dişler sağlıksız gülüşler uf ya napıcaz dr bize bişey demedi üstüne 3 ay boyunca kontrol yok dedi size de öyle bişey söylendimi
canim bize doktor vermedi zaten demir damlasi burda hic kimse vermiyor türkiyede niye veriliyor onuda bilmiyorum:44:

bende napicagimi sasirdim agustosta türkiyeye gidicem haliyle kalabalik ortam orda napicam simdiden onu düsünüyorum birde dis cikartiyor oda katmerledi pazarteside sünnet allah yardimcimiz olsun

arkadaşlar sonunda kızım ilk dişini çıkardı.uykusuz geçen gecelerin ardından umarımartık biraz rahatlar.bütün diş bekleyenlere allah kolaylık versinben sıramı savdım

arkadaşlar sonunda kızım ilk dişini çıkardı.uykusuz geçen gecelerin ardından umarımartık biraz rahatlar.bütün diş bekleyenlere allah kolaylık versinben sıramı savdım

hadi gözünüz aydin bizde carsamba ilk disimizi cikardik ama cok huysuz oldu insallah seninki rahat gecirir

bluemoon gözünüz aydın. bende beklemedeyim.
atusa 3 ay kontrol yok mu dedi. dr. şaşırmış herhalde. çocuğu takip etmesi lazım her ay.
zeyn demir damlasını bizde kullanmıyoruz. dr. kan testi yaptırdı ve gerek yok dedi. ama sağlık ocağındaki ebe hemen kafasına göre verdi başlayın dedi. ben doktora sorarım dedim. iyi ki vermedim.

Son düzenleme:
ben de bu ay kan testi isticem veriyorum 1.5 aydır ama gerek yoksa boşa verıyosam fazlası kemık ılıgıne zarar verıomuş, ben zaten bu doktorların kokune kıbrıt suyu dokecem, hepsı manyamış, bıktım hepsınden

valla her dr. farklı birşey söylüyor. benim anlamadığım bunlar aynı tıp okumuyor mu?
mesela bize ceviz vermedi bir yaşından sonra dedi. arkadaşlarım biz verdik dedi. şimdi kafam karıştı.

prop yeni meyve karışımların var mı?

yok valla artık ne bulursam yedırıyorum, kuru erık ve kayısı da eklıyorum artık ıclerıne, onceden haslayıp eklıodum sımdı kaynar suda 10 dk bekletıp eklıyorum.

ben kan sayımı yaptırdım birşey çıkmadı ama doktorda sağlık ocağıda anlaşmış sanki kullansın diyor fazlasıda zararmış inatla kullanmıyorum onlar öyle derken korkuyorumda üfff ne yapacağımı şaşırdım vitamin var zaten balık yağı veriyorum yoğuttada d vitamini varmış daha ne vermicem yine hiç içimden gelmiyor kan damlasını vermek zaten bir kere denedim içmedide ağzında bekletti ben uzaklaşınca attı dışarı kıyafetten lekeside çıkmadı

krdln bızde artık balık yagı kullanıyoruz... bak bugun bı corba yaptım dene sende zeytınyagında kıymayı kavurdum karnıbahar ekledım ve ustune domates rendeledım azcıkta pırınc.pıstıktan sonra tel suzgecten puresınoı cıkartım70cc kadar yedı.bıde ben artık su muzık calan ayılar varya hanı hem sarkı soyluyo hem dans edıyo onu acıyorum onu ızlerken daha rahat yıyo..dene ıstersen canım

bu arada bende bugun orhangazıye anneme gıdıyorum 1 hafta kalcam ohhhhhhhh rahat ederım azcık...hava guzel olursa hergun gol kenarınada ıncem azcık temız hava alırda ıstahlanır belkı kuzum..

doktorda karnıbahar dene dedide onun mevsimide geçiyor dimi bitmeden bir denicem birde ben domates yasak diye biliyorum doktorlar o konudada mı ikiye ayrılmış

doktorda karnıbahar dene dedide onun mevsimide geçiyor dimi bitmeden bir denicem birde ben domates yasak diye biliyorum doktorlar o konudada mı ikiye ayrılmış

aa hıc bılmıyodum valla dunde domateslı kabak yaptım. domateslı oluca bıde ıcıne et yada tavuk eklıyınce yemk lezzetlı oluyo bızım yedıgımız yemek tadında oluyo oda yıyo.hatta bıarada yogurt corbası yapcam kıymalı ve nanelı.cunku bu bızım yedıgımız tarzda seylerı sevıyo

alerjik diyedir herhalde araştırmadım hiç araştırmıcamda:) çok sıkıldım zaten alerji yapmamış sizde devam maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…