günaydın herkese. bugün erkenciyiz hemde çooook! paşam saat 4 de doğru kalktı ve uyumadı bir daha oyun oynasın istiyor.gecenin köründe oyun bizim için pek cazip olmasada mecbur kalıyoruz. uykumuzu bırakmaya. saat 6 ya doğru 15-20 dk uyuyabildim.. oda oğluşum babası traş olurken onu seyretmeye gitti. anakucağında babası yanıma getirdi. bana mız mız yapıyor. yani ben geldim sende kalk. mecbur kalktım tabi. bakalım bugünüm uykusuz nasıl geçecek.
kizlar buna bir bakin istedim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...de-koyu-renk-lekeler-olustu.html#post19412373
dün ve bugün misafirlerim vardi benim oglum misafirler gidene kadar agladi kucagimdan inmedi bu cocuk iyice yanlizliga alisti kimseyi istemiyor gittigim yerlerdede aynisini yapiyor napicam bilmiyorum insallah düzelir
okudumlekeli dişler sağlıksız gülüşler uf ya napıcaz dr bize bişey demedi üstüne 3 ay boyunca kontrol yok dedi size de öyle bişey söylendimi
canim bize doktor vermedi zaten demir damlasi burda hic kimse vermiyor türkiyede niye veriliyor onuda bilmiyorum:44:okudumlekeli dişler sağlıksız gülüşler uf ya napıcaz dr bize bişey demedi üstüne 3 ay boyunca kontrol yok dedi size de öyle bişey söylendimi
zeyn Buğra da aynı..benden başka kimsenin kucağına gitmiyo( ki ben annemlerdeyim şu an biliyosun..kalabalık ortam ama ille de anne diyo..wcye bile zor gidiyorum:95:
geçenlerde babası iki günlüğüne geldi..tabi onda da durmadı..bakalım 15günlüğüne geldiğinde napıcak:18:
arkadaşlar sonunda kızım ilk dişini çıkardı.uykusuz geçen gecelerin ardından umarımartık biraz rahatlar.bütün diş bekleyenlere allah kolaylık versinben sıramı savdım
valla her dr. farklı birşey söylüyor. benim anlamadığım bunlar aynı tıp okumuyor mu?
mesela bize ceviz vermedi bir yaşından sonra dedi. arkadaşlarım biz verdik dedi. şimdi kafam karıştı.
prop yeni meyve karışımların var mı?
bluemoon gözünüz aydın. bende beklemedeyim.
atusa 3 ay kontrol yok mu dedi. dr. şaşırmış herhalde. çocuğu takip etmesi lazım her ay.
zeyn demir damlasını bizde kullanmıyoruz. dr. kan testi yaptırdı ve gerek yok dedi. ama sağlık ocağındaki ebe hemen kafasına göre verdi başlayın dedi. ben doktora sorarım dedim. iyi ki vermedim.
ben kan sayımı yaptırdım birşey çıkmadı ama doktorda sağlık ocağıda anlaşmış sanki kullansın diyorfazlasıda zararmış inatla kullanmıyorum onlar öyle derken korkuyorumda üfff ne yapacağımı şaşırdım vitamin var zaten balık yağı veriyorum yoğuttada d vitamini varmış daha ne vermicem yine hiç içimden gelmiyor kan damlasını vermek zaten bir kere denedim içmedide ağzında bekletti ben uzaklaşınca attı dışarı kıyafetten lekeside çıkmadı
krdln bızde artık balık yagı kullanıyoruz... bak bugun bı corba yaptım dene sende zeytınyagında kıymayı kavurdum karnıbahar ekledım ve ustune domates rendeledım azcıkta pırınc.pıstıktan sonra tel suzgecten puresınoı cıkartım70cc kadar yedı.bıde ben artık su muzık calan ayılar varya hanı hem sarkı soyluyo hem dans edıyo onu acıyorum onu ızlerken daha rahat yıyo..dene ıstersen canım
doktorda karnıbahar dene dedide onun mevsimide geçiyor dimi bitmeden bir denicem birde ben domates yasak diye biliyorumdoktorlar o konudada mı ikiye ayrılmış
aa hıc bılmıyodum valla dunde domateslı kabak yaptım. domateslı oluca bıde ıcıne et yada tavuk eklıyınce yemk lezzetlı oluyo bızım yedıgımız yemek tadında oluyo oda yıyo.hatta bıarada yogurt corbası yapcam kıymalı ve nanelı.cunku bu bızım yedıgımız tarzda seylerı sevıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?