2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cerenin boğazında hafif bir kızarıklık varmış ya tahriş olmuşmuş yada hastalık kuluçka dönemindeymiş belkide ondan yemiyormuş dün doktor öyle dedi pazartesiye kadar beklicez tekrar bakılacak zaten bizim yememk için hep bir bahanemiz var

artık ne yapacağımızı şaşırdık, her şeye bir yerde bebeklere mutlaka verilmeli bir yerde kesinlikle verilmemeli deniyor, o zararlı, bu yasak, her doktor farklı görüşte ne olacak böyle halimiz bilmiyorum.
doktor söylediğinden beri hiç aksatmadan hem demiri hem de d-vit i kullanıyorsam hata mı ediyorum yani. dişleri zarar gören bebeğin annesi de bizim gibi düzenli kullanmıştır o ilacı, şimdi bebeğin böyle olmasına sebep olanlar onun hakkını nasıl ödeyecekler ya da bunu nasıl telafi edecekler.

gecmıs olsun..inşallah gecınce yer...

link açılmıyor bende dişlerine demir ilacımı zarar vermiş

arkadaşlar link bozuk biraz bilgi verirmisiniz demir ilacımı dişlere zararlıymış.buarada karnıbahar gaz yapmıyomu?ben hiç denemedim deneyeyim bari.:44:

evet dişlerde leke yapıyomuş

uffffff benim kafa fena karıştı napıcam ben şimdi 3 ay getirme dedi.
yarın kızıma yoğurt yapıyım bari bide çorba daha yeni başladık biz ek besinlere bişey olurmu acaba hay anasını

ya ben napıcam herşey birbirine girdi

ya bu balık yağı nedir kimse bana bişey söylemedi vermek lazımmı acaba

he bide ben dr.a neden 3 ay gelmiyoruz dediğim de gerek yok dedi. bütün zuzaylılar beni buluyo nasıl çekiyosam yani

Meraba anneler
uzun zamandır uğrayamadım ..vakit olmuyor tam uturacakken bi büyük kız ya küçük kız beni pc başından kaldırıyor bi şekilde

Miniğim yedi aylık olucak ne çabuk zaman geçti ..kızlar sizin bebişler desteksiz oturuyor mu ben hala yastık koyuyorum yanlara arkaya ..bi de yere koyuyorum oynasın diye yüzü koyun dönüyor ondan sonra kalıyor öyle bağırıp duruyor ..ben de hareketlensin diye uğraşıyorum ama onun yaygarası üstün geliyor ..doğru mu yapıyorum acaba ...hımm bi de yürüteç meselesi var ..koysak mı acaba ?bilgisi olan var mı ?
Bebişleri öpüyorum inşallah daha sık görüşürüz

benim oglumda desteksiz oturamiyor yürütece ben koymaya basladim en fazla 10-15dakika tutuyorum icinde fazla sevmiyor yaramaz:97::97:

imran 6 aylik hemen devriliyor ille yaslanmasi lazim. ama pek sevmiyor oturmayi yaa biraz oturtuyorum her gun ama istemiyor zirliyo cabucak

ya bu balık yağı nedir kimse bana bişey söylemedi vermek lazımmı acaba

he bide ben dr.a neden 3 ay gelmiyoruz dediğim de gerek yok dedi. bütün zuzaylılar beni buluyo nasıl çekiyosam yani

maksat boyu kilosu değil mi ? götürürsün sağlık ocağına bakarlar Allah korusun rahatsızlanırsa falan doktoruna götürürsün demek ki gerek duymadı bizim doktorda bir tuhaf adam maliye bakanı sanki :) ne desen bütçe düşünüyor neyi sorsam bütçeniz uygunsa gerekli iyi olur diyor ilk kontrole götürdüğümdede herhangi bir problem olmadıktan sonra ayda bir getiriyorum değil mi ? dedim tabi bütçeniz uygunsa iyi olur dedi buna benzer bir sürü şey kocama diyorum ki karşıdan bakıldığında çok mu parasız duruyor acaba bu adam niye ne sorsak böyle diyor

allah iyiliğini verin emi çok güldüm ya
bizim dr da bizi görmekten sıkıldı galiba ayda 1 götürüyordum halbuki maşallah supanallah doğduğundan beri sadece bi kere doktora ekstradan gittik ishal olmuştu oda bişeycik çıkmadı baktı biz para kazandırmıyoruz gelmeyin dedi ay yarabbi gece gece kadının kulaklarını çınlattım

herkese güzel pazarlar büyük cadım uyanmadı ee tabi akşam geç yattı babasıyla oynadı
miniğim çoktan uyandı bile babasını işe yolladık ,çok az kaşık maması yaptım yedirdim biraz sonra o da uykuya geçicek inşallah :13: bir numaram zeynebim sigara böreğine bayılıyor biraz börek yapıcam o uyanmadan ,öğleden sonra da dışarı çıkarız belki herkse tekrardan güzel pazarlar öpüyorum minişleri ...demek daha desteksiz oturamıyor minişler durumlar hep aynı ..

günaydın herkese iyi pazarlar.bizde dün gece çok huzursuzduk gece yarısı ağrı kesici içirmek zorunda kaldım sonra rahatlayıp biraz uyudu gece boyunca inledi kuzum.

salya salya salya.............4aydır nedir senden çektiğim..önlük mendil yıkamaktan üst değişmekten fenalık geldi....10dk içinde sırılsıklam oluyo önümüz salyasız bebek olur mu? var mı kuru bebişi olan?..

ikinci kez regl oldum bu arada...çok çok az da olsa oldum işte üç ay sonra....sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim....olmak mı iyi olmamak mı emzirime döneminde

hiç güleceğim yoktu valla ne güzel ite kıs adam sizi düşünüyo öbür türlü olsa ne para göz adam dersiniz he

ayni sorun bizdede vardi taki carsambaya kadar artik üst yetistiremez olmustum disimiz cikinca salyada bitti
ben daha hic regl olmadim heralde emzirdigim icin :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…