2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar herkes iyidir umarım bizde daha desteksiz oturamıyoruz yakın bir zamanda diş de gözükmüyor.kızlar bebişlerin kakasında ek besin sonrası siyah ip gibi faln birşeyler oluyor mu

ilahi krdln,allahta seni güldürsün,harbi doktorunuzda başka bi alemmiş ha

selam annişler,uuufff buraya yazmayalı ne uzun olmuş! arada okuyorum girip ama yazmaya fırsatım olmadı.Ek gıdaya geçen ay başladık,sütüm çok azalınca mama yiyeceğine yemek yesin dedim.Doktorumda aynı şeyi söyledi,şimdilik yoğurt,meyve püresi,sebze püresi,sebze çorbası,kaşık maması yiyor.Ama kendi yemeklerini tatsız tuzsuz olduğundan dolayı pek severek yemiyor,gözü sürekli bizim tabaklarda,bizde ne yiyorsak veriyoruz 2-3 kaşık işte,göz hakkı :))
Diş miş çıkmadı henüz ama sanırım yakında gelecek,elleri,bizim ellerimiz ve evdeki uzanabildiği bilimum şeyler ağzında sürekli,dişetleride baya sertleşti,arada iştahsızlık ve mızmızlık oluyo.Ama genelinde gayet iyi maşallah
İnşallah tüm bebeklerimiz iyidirler,hızla gelişiyolar,yetişmek ne mümkün!
Henüz oturamıyoruz bizde hevesleniyo ama olmuyo :)
Bu arada 6.ay aşısını atlatmak en büyük mutluluğum oldu,6 ay rahatız yuppii

ayy inşallah hasta olmaz canım..

maşallah gripincim.
evet yaa bizim yemeklere niye öyle bakıyorlar? biran önce büyümek istiyor galiba bu bebekler.ne zaman kendi yediklerimizden verebilicez acaba?

Son düzenleme:
sonunda aradığım gibi bir araba buldum o koca arabayı taşımaktan canım çıkmıştı peşimde adam olmaan hiçbir yere gidemiyorum sonunda hafif bir araba aldım artık kızımla gezmelere akabiliriz

chicco skip alacaktım ön barı yoktu birde 360 derece yatmıyordu bende bunu aldım

Eklentiler

• $8809-k.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 41

güle güle kullan. bizim bebek arabası arabanın bagajına tam sığıyor. yani başka hiçbişey konmuyor. tatile giderken napıcaz şimdiden düşünüyorum. sen kaça aldın bunu? modeli ne?

Son düzenleme:
merhaba kızlar herkes iyidir umarım bizde daha desteksiz oturamıyoruz yakın bir zamanda diş de gözükmüyor.kızlar bebişlerin kakasında ek besin sonrası siyah ip gibi faln birşeyler oluyor mu

kesinlikle muz...
ek besin öncesi oğlumun kakasında bazen kan olurdu,onun için farklı forumlarda gezerken kaka muhabbetlerini okumuştum :)) muz da o zaman gözüme çarpmıştı.daha sonra kaşık mamasının içine incecik bir dilim muz ezip koydum sabah kakasında o kadar siyah ipçik vardı ki...

güle güle kullan. bizim bebek arabası arabanın bagajına tam sığıyor. yani başka hiçbişey konmuyor. tatile giderken napıcaz şimdiden düşünüyorum. sen kaça aldın bunu? modeli ne?

baby go 8809 350 liraya aldım hem hafif hem yer kaplamıyor dörde katlanıyor

kizlar sabah sünnetimiz var oglumu yikadim yatirdim yüzüne baktikca icim aciyor kiyamiyorum bizim icin dua edinde kolayca atlatalim insallah hem seviniyorum hemde cok üzülüyorum daha cok kücük cigerparembirde bugün ikinci disimizde cikti hem dis agrisi hem sünnet acisi yavrum dayanir insallah

stresini ve endişelerini çok ama çok ii anlıyorum ama korkmamaya çalış relax ol
rabbimin izniyle herşeyi atlatacaklar onlar tahmin ettiğimizden de güçlüler aslında
erkek oldu annesi artık o bilmem bakalım ne diyecek ama ben büyük bez takmadım dr söyledi hareket ettirir canı yanar sonra diye
hayırlı olsun canım

sagol tatlim hayirlisiyla atlatiriz insallah

Son düzenleme:

canım şimdiden geçmiş olsun inşallah oğluşun en hafif acıyla atlatır erkekliğe ilk adımını erken atıyo maşallah allah kolaylığını verir merak etme

merhaba aynı olay bizdede var kakasında ip gibi dere otuna falan benzettim hatta ben öyle siyah ip gibi şeyler muzdan demiş arkadaşlar ama ben muzu çok küçük bi parça yoğurduna katmıştım okadar azdan nasıl bu kadar çok oluyo anlamadım.

Benim kızımda desteksiz oturamıyo oturmayıda sevmiyo zaten yatmaya çalışıyo yatıncada kaldır beni diye ağlıyo. Dişlerimizdende hala ses seda yok daha hiç çıkmadı

Zeynepcim Allah kolay getirsin inşallah az acıyla atlatır paşan üzülme büyüyünce daha zor olurdu.Allah damatlığını da göstersin

cumartesi günü aşılarımızıda olduk 3 aşı birden mahfoldu yawrum ama çok şükür çok ateş olmadı tam 38 e dayandı ıslak bezle sildim ellerini alnını vucudunu düştü çok şükür bunuda atlattık bu aşıları niye böyle toplu yaparlar anlamıyorum

kıyamam ben ona atlatır annesi Allahın izniyle..şimdiden çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…