- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
merhaba kızlar herkes iyidir umarım bizde daha desteksiz oturamıyoruz yakın bir zamanda diş de gözükmüyor.kızlar bebişlerin kakasında ek besin sonrası siyah ip gibi faln birşeyler oluyor mu
canim o siyah ipler muz yiyiyorsa oluyor
maksat boyu kilosu değil mi ? götürürsün sağlık ocağına bakarlar Allah korusun rahatsızlanırsa falan doktoruna götürürsün demek ki gerek duymadı bizim doktorda bir tuhaf adam maliye bakanı sanki :) ne desen bütçe düşünüyor neyi sorsam bütçeniz uygunsa gerekli iyi olur diyor ilk kontrole götürdüğümdede herhangi bir problem olmadıktan sonra ayda bir getiriyorum değil mi ? dedim tabi bütçeniz uygunsa iyi olur dedi buna benzer bir sürü şey kocama diyorum ki karşıdan bakıldığında çok mu parasız duruyor acaba bu adam niye ne sorsak böyle diyor
cerenin boğazında hafif bir kızarıklık varmış ya tahriş olmuşmuş yada hastalık kuluçka dönemindeymiş belkide ondan yemiyormuş dün doktor öyle dedi pazartesiye kadar beklicez tekrar bakılacak zaten bizim yememk için hep bir bahanemiz var
selam annişler,uuufff buraya yazmayalı ne uzun olmuş! arada okuyorum girip ama yazmaya fırsatım olmadı.Ek gıdaya geçen ay başladık,sütüm çok azalınca mama yiyeceğine yemek yesin dedim.Doktorumda aynı şeyi söyledi,şimdilik yoğurt,meyve püresi,sebze püresi,sebze çorbası,kaşık maması yiyor.Ama kendi yemeklerini tatsız tuzsuz olduğundan dolayı pek severek yemiyor,gözü sürekli bizim tabaklarda,bizde ne yiyorsak veriyoruz 2-3 kaşık işte,göz hakkı :))
Diş miş çıkmadı henüz ama sanırım yakında gelecek,elleri,bizim ellerimiz ve evdeki uzanabildiği bilimum şeyler ağzında sürekli,dişetleride baya sertleşti,arada iştahsızlık ve mızmızlık oluyo.Ama genelinde gayet iyi maşallah
İnşallah tüm bebeklerimiz iyidirler,hızla gelişiyolar,yetişmek ne mümkün!
Henüz oturamıyoruz bizde hevesleniyo ama olmuyo :)
Bu arada 6.ay aşısını atlatmak en büyük mutluluğum oldu,6 ay rahatız yuppii
salya salya salya.............4aydır nedir senden çektiğim..önlük mendil yıkamaktan üst değişmekten fenalık geldi....10dk içinde sırılsıklam oluyo önümüz salyasız bebek olur mu? var mı kuru bebişi olan?..
ben de bıktım valla... önlük dayanmıyor, bi yere gidersem çantaya yedek 3-4 önlük atıyorum. bişey değil önlük takmaktan kıyafetleri görülmüyor
ayy inşallah hasta olmaz canım..
inşallah canım görünürde birşey yok gibi ama doktor pazartesi telefonlaşalım demişti bakalım ne diyecek iştahı cumartesi iyiydi bu gün berbattı doktor iştahı nasıl deyince ne diyeceğimide şaşırıyorum artık duruma göre kan tahlili yapacak inş birşey çıkmaz bu iştah probleminin geçici olduğunu duymak istiyorum
sonunda aradığım gibi bir araba buldum o koca arabayı taşımaktan canım çıkmıştı peşimde adam olmaan hiçbir yere gidemiyorum sonunda hafif bir araba aldım artık kızımla gezmelere akabiliriz
chicco skip alacaktım ön barı yoktu birde 360 derece yatmıyordu bende bunu aldım
merhaba kızlar herkes iyidir umarım bizde daha desteksiz oturamıyoruz yakın bir zamanda diş de gözükmüyor.kızlar bebişlerin kakasında ek besin sonrası siyah ip gibi faln birşeyler oluyor mu
güle güle kullan. bizim bebek arabası arabanın bagajına tam sığıyor. yani başka hiçbişey konmuyor. tatile giderken napıcaz şimdiden düşünüyorum. sen kaça aldın bunu? modeli ne?
sagol tatlim hayirlisiyla atlatiriz insallahstresini ve endişelerini çok ama çok ii anlıyorum ama korkmamaya çalış relax ol
rabbimin izniyle herşeyi atlatacaklar onlar tahmin ettiğimizden de güçlüler aslında
erkek oldu annesi artık o bilmem bakalım ne diyecek ama ben büyük bez takmadım dr söyledi hareket ettirir canı yanar sonra diye
hayırlı olsun canım
kizlar sabah sünnetimiz var oglumu yikadim yatirdim yüzüne baktikca icim aciyor kiyamiyorum bizim icin dua edinde kolayca atlatalim insallah hem seviniyorum hemde cok üzülüyorum daha cok kücük cigerparembirde bugün ikinci disimizde cikti hem dis agrisi hem sünnet acisi yavrum dayanir insallah
kizlar sabah sünnetimiz var oglumu yikadim yatirdim yüzüne baktikca icim aciyor kiyamiyorum bizim icin dua edinde kolayca atlatalim insallah hem seviniyorum hemde cok üzülüyorum daha cok kücük cigerparembirde bugün ikinci disimizde cikti hem dis agrisi hem sünnet acisi yavrum dayanir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?