kizlar sabah sünnetimiz var oglumu yikadim yatirdim yüzüne baktikca icim aciyor kiyamiyorum bizim icin dua edinde kolayca atlatalim insallah hem seviniyorum hemde cok üzülüyorum daha cok kücük cigerparembirde bugün ikinci disimizde cikti hem dis agrisi hem sünnet acisi yavrum dayanir insallah
sonunda aradığım gibi bir araba buldum o koca arabayı taşımaktan canım çıkmıştı peşimde adam olmaan hiçbir yere gidemiyorum sonunda hafif bir araba aldım artık kızımla gezmelere akabiliriz
chicco skip alacaktım ön barı yoktu birde 360 derece yatmıyordu bende bunu aldım
kizlar sabah sünnetimiz var oglumu yikadim yatirdim yüzüne baktikca icim aciyor kiyamiyorum bizim icin dua edinde kolayca atlatalim insallah hem seviniyorum hemde cok üzülüyorum daha cok kücük cigerparembirde bugün ikinci disimizde cikti hem dis agrisi hem sünnet acisi yavrum dayanir insallah
sağol cnmm koyayım yeni fotosunu cnmm resimlerimiz bölümünesezen maşallah bebişine 7,5 aylık olmuş.
yeni fotosu varsa koyar mısın?
canım şimdiden geçmiş olsun inşallah oğluşun en hafif acıyla atlatır erkekliğe ilk adımını erken atıyo maşallah allah kolaylığını verir merak etme
Zeynepcim Allah kolay getirsin inşallah az acıyla atlatır paşan üzülme büyüyünce daha zor olurdu.Allah damatlığını da göstersin
kıyamam ben ona atlatır annesi Allahın izniyle..şimdiden çok geçmiş olsun
canım inşallah çok kolay atlatır. minik erkeğe şimdiden geçmiş olsum. gönlünü ferah tut. güzel haberlerini yaz bize.
Şimdiden geçmiş olsun..biz de çarşamba götürücez kontole..ürolog bakacak.kendi çocuk dr umuz dar dedi ucu,yaptırın dedi..
yaptıralım bir an önce hayırlısıyla
zeynebcim inş.. ağrısız çok kolay atlatırsınız cnmm benim çok gurur verici oğluşun erkekliğe ilk adımı atıyor inş. damatlığınıda görürsün cnmm
darısı bizim başımıza sen yaptıro gazla bizde peşinden gelelim:18:
günaydın anneler evimize geldik çok şükür benim oğlan üst dişlerini çıkarıyor çok huysuz hep aglıyo gece uyumuyo nnapıcam bilmiyorum çok zorrr:26:
zeyn cim çok geçmiş olsun darısı başımıza inşş
zeyncim canım çabuk atlatırsınız inşallah bol bol dua edicem
zeyneepp beklenen gun geldi he :)
allah damatligini da gostersinn
melodi imran da muz yiyor ama hic dikkatimi cekmedi siyah ipler. bi dahakine bakayim ben de
melodi bizde muz yiyince siyah ipler çıkıyor kakada.bende çok korkmuştum ilk başta
kesinlikle muz...
ek besin öncesi oğlumun kakasında bazen kan olurdu,onun için farklı forumlarda gezerken kaka muhabbetlerini okumuştum :)) muz da o zaman gözüme çarpmıştı.daha sonra kaşık mamasının içine incecik bir dilim muz ezip koydum sabah kakasında o kadar siyah ipçik vardı ki...
kızlar demir ilacı ve dişlerle ilgili bir problem vardı ya aile dr. sordum dediki antibiyotik kullanan bebeklerde oluyomuş 2sinin etkileşimi heralde
bizde bugün aşılarımızı olduk bitti gitti çok şükür
bende birdaha verdiğimde dikkat edeyim. ben her kakasını inceliyorum ama görmedim hiç.
kızlar fikrinize ihtiyacım var. haziranda arkadaşımın düğünü var. oğluşuma ne giydireyim diye düşünüyorum. değişik bişey olsun istiyorum.
zeynnn hayırlı ugurlu olsun öperim paşayı yanaklarından...
unnadoda su an smokın ceketi ve yelek var denız akkaya, sansınıza, ordan alın cok guzeller bence, smokın bu : http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=638&urun_id=12231
hepiniz sagolun teyzeleri allah razi olsuncok sükür atlattik
sabah10da gittik doktorun kendi muayehanesinde oldu önce narkoz doktorlari geldi yapilacak islemleri anlattilar imzalar atildi pijamasini giydirip beklememizi söylediler 10.35de iceri aldilar burnuna maske taktilar o sirada aglamaya basladi oglum bende onlan beraber sonra bizi disari cikardilar 10.55te bitmisti getirdiler uyanma odasina yatirdilar yarim saat sonra uyandi uyanmayla aglamaya basladi yarim saat agladi sonra bezini degistirdiler nasil pansuman yapicagimizi gösterdiler ve 12de eve geldik bir sorun cikmadi sükür deminde esimle beraber bezini degistirdik simdi uyuyor oglusum korkulacak kadar degilmis darisi diger erkeklerimizin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?