2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım inşallah çok kolay atlatır. minik erkeğe şimdiden geçmiş olsum. gönlünü ferah tut. güzel haberlerini yaz bize.

güle güle kullan canım..ben de baby2go almıştım geçen yıl bu zamanlar..ya arabadan çok çok memnunum..tek sorunumuz önünde masası var ve oğlumu her alışımda sanırım bacağını acıtıyo orası mail attım dün şikayet ettim..bakalım bi çözüm bulunacak mı

günaydın güzel annişler ve tatlı bebişler! nasılsınız?
dün hava çok güzeldi ve dışarıya çıktık. oğlum dışarda gezmeyi seviyor ama bir mağazaya girince mızıldamaya başlıyor. kapalı alanları hiç sevmiyor. birde dün kucağımda dolaştırdım. çok güzeldi boynuma sarıldı etrafına baktı. mağazaların önünden geçerken vitrinlere baktık.

muz yiyice kakasında ip gibi birşey olmasına şaşırdım. benimki yarım muza yakın yiyor ve ben hiç öyle birşey görmedim. :26:

dün oğluşum doğduğundan beri ilk kez bezsiz kaldık. kv. cumartesi kargoyla bez ve mama yollamış benim şaşkın kocamda almadan eve gelmiş. sabah zaten mama bitiverdi. üst üste 2 defa kaka yapınca uyutmadan bezini değiştireyim dedim bir baktım bez kalmamış. tüm stok bitmiş. hemen eşimi markete yolladım( bu arada annem hiç uyarmaz), çocuğum altı açık bayram yaptı ama uykusu geldiğinden yaygarayı bastı. eşim zor yetişti. ilk defa başımıza geldi. stokları iyi kontrol etmek lazımmış.

Şimdiden geçmiş olsun..biz de çarşamba götürücez kontole..ürolog bakacak.kendi çocuk dr umuz dar dedi ucu,yaptırın dedi..
yaptıralım bir an önce hayırlısıyla

zeynebcim inş.. ağrısız çok kolay atlatırsınız cnmm benim çok gurur verici oğluşun erkekliğe ilk adımı atıyor inş. damatlığınıda görürsün cnmm
darısı bizim başımıza sen yaptır o gazla bizde peşinden gelelim:18:

sezen maşallah bebişine 7,5 aylık olmuş.
yeni fotosu varsa koyar mısın?

günaydın anneler evimize geldik çok şükür benim oğlan üst dişlerini çıkarıyor çok huysuz hep aglıyo gece uyumuyo nnapıcam bilmiyorum çok zorrr:26:
zeyn cim çok geçmiş olsun darısı başımıza inşş

kızlar demir ilacı ve dişlerle ilgili bir problem vardı ya aile dr. sordum dediki antibiyotik kullanan bebeklerde oluyomuş 2sinin etkileşimi heralde
bizde bugün aşılarımızı olduk bitti gitti çok şükür

zeyneepp beklenen gun geldi he :)
allah damatligini da gostersinn

melodi imran da muz yiyor ama hic dikkatimi cekmedi siyah ipler. bi dahakine bakayim ben de

bende birdaha verdiğimde dikkat edeyim. ben her kakasını inceliyorum ama görmedim hiç.

kızlar fikrinize ihtiyacım var. haziranda arkadaşımın düğünü var. oğluşuma ne giydireyim diye düşünüyorum. değişik bişey olsun istiyorum.

canım şimdiden geçmiş olsun inşallah oğluşun en hafif acıyla atlatır erkekliğe ilk adımını erken atıyo maşallah allah kolaylığını verir merak etme

Zeynepcim Allah kolay getirsin inşallah az acıyla atlatır paşan üzülme büyüyünce daha zor olurdu.Allah damatlığını da göstersin

kıyamam ben ona atlatır annesi Allahın izniyle..şimdiden çok geçmiş olsun

canım inşallah çok kolay atlatır. minik erkeğe şimdiden geçmiş olsum. gönlünü ferah tut. güzel haberlerini yaz bize.

Şimdiden geçmiş olsun..biz de çarşamba götürücez kontole..ürolog bakacak.kendi çocuk dr umuz dar dedi ucu,yaptırın dedi..
yaptıralım bir an önce hayırlısıyla

zeyncim canım çabuk atlatırsınız inşallah bol bol dua edicem

zeyneepp beklenen gun geldi he :)
allah damatligini da gostersinn

melodi imran da muz yiyor ama hic dikkatimi cekmedi siyah ipler. bi dahakine bakayim ben de

melodi bizde muz yiyince siyah ipler çıkıyor kakada.bende çok korkmuştum ilk başta

hepiniz sagolun teyzeleri allah razi olsun cok sükür atlattik
sabah10da gittik doktorun kendi muayehanesinde oldu önce narkoz doktorlari geldi yapilacak islemleri anlattilar imzalar atildi pijamasini giydirip beklememizi söylediler 10.35de iceri aldilar burnuna maske taktilar o sirada aglamaya basladi oglum bende onlan beraber sonra bizi disari cikardilar 10.55te bitmisti getirdiler uyanma odasina yatirdilar yarim saat sonra uyandi uyanmayla aglamaya basladi yarim saat agladi sonra bezini degistirdiler nasil pansuman yapicagimizi gösterdiler ve 12de eve geldik bir sorun cikmadi sükür deminde esimle beraber bezini degistirdik simdi uyuyor oglusum korkulacak kadar degilmis darisi diger erkeklerimizin basina

evet ben de dün muz vermiştim ilk kez. burda okuyunca bugün kakasına baktım. gerçekten siyah ipçikler var. enteresan..

zeynepcim geçmiş olsun ve de hayırlı olsun. ay bi de sünnet derdimiz var dimi.. biz de okullar tatil olunca yaptıralım diyoruz. inşallah bütün sıpalar kolayca atlatır.

kızlar demir ilacı ve dişlerle ilgili bir problem vardı ya aile dr. sordum dediki antibiyotik kullanan bebeklerde oluyomuş 2sinin etkileşimi heralde
bizde bugün aşılarımızı olduk bitti gitti çok şükür

geçmiş olsun size de. 6 ay aşı yok ne güzel..

melodicim biz de cumartesi düğüne gidicez. ben de kıyafet arayışındayım. papyon taksın istiyordum ama küçücük bulamadım. yarın veya çarşamba çıkıcam. bişeyler bulursam yazarım sana.

kızlar biz bugün rutin kontrole gittik. herşey yolunda çok şükür. 7 ay dolunca balığa başlıyoruz. haftada bir verin dedi. dönüşte ilginç bişey oldu. arabada kucağımda otururken uyuyup kaldı. normalde 40 takla attırıyor bize uyurken. şimdi de horlayarak uyuyor eşek kafalı. ateşine baktım hemen hasta mı diye. ilk defa bu kadar kolay uyuyor sızdı resmen:))

gözün aydın zeynepkurtuldunuz ne güzel darısı başımıza

slm millet :)
cadım uyuyorken yazyım ben de...

zeyncim geçmiş olsun canım atlattınız sonunda :)

bizim bebek arabası kraft atlanta, alırken çok sevmiştim ama kesinlikle ön ve arka tekerlekler 360 derece olmalı, o resimdeki baby2go.ya bakmıştık 4e katlanan benim yüzümden almadık eşim hala kafama kakar :))
bizim bebek arabası bagaja sığıyor üstüne de 2 valiz alıyor arabamız da küçük aslında ama ben tam yattığında kızım sığmadığı için memnun değilm. bacakları ayak koyma yerinden oldukça taşıyor yatar pozisyonda boyu daha da uzayınca ne yapacağız acaba :S en çok da çift yönlü diye istemiştim bunu ama yönü değiştirince tutma sapı aşağıda kalıyor ve manevra zorlaşıyor, alacaklar buna dikkat etsin yani ben bizimkini önermiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…