kızlar biz bugün rutin kontrole gittik. herşey yolunda çok şükür. 7 ay dolunca balığa başlıyoruz. haftada bir verin dedi. dönüşte ilginç bişey oldu. arabada kucağımda otururken uyuyup kaldı. normalde 40 takla attırıyor bize uyurken. şimdi de horlayarak uyuyor eşek kafalı. ateşine baktım hemen hasta mı diye. ilk defa bu kadar kolay uyuyor sızdı resmen:))
slm millet :)
cadım uyuyorken yazyım ben de...
zeyncim geçmiş olsun canım atlattınız sonunda :)
bizim bebek arabası kraft atlanta, alırken çok sevmiştim ama kesinlikle ön ve arka tekerlekler 360 derece olmalı, o resimdeki baby2go.ya bakmıştık 4e katlanan benim yüzümden almadık eşim hala kafama kakar :))
bizim bebek arabası bagaja sığıyor üstüne de 2 valiz alıyor arabamız da küçük aslında ama ben tam yattığında kızım sığmadığı için memnun değilm. bacakları ayak koyma yerinden oldukça taşıyor yatar pozisyondaboyu daha da uzayınca ne yapacağız acaba :S en çok da çift yönlü diye istemiştim bunu ama yönü değiştirince tutma sapı aşağıda kalıyor ve manevra zorlaşıyor, alacaklar buna dikkat etsin yani ben bizimkini önermiyorum...
bı ınsan arabasını bu kadar sevmez yanı, ay koptum :))
:)))) yok kız seviyorum rengini tipini çok kolay açılıp katlanıyor da çift yönlü özelliği tırt yani :)) bir de bizimki mi öyle yoksa hangi arabayı alsak yine de bizim sırık sığmaz mı onu bilmiyorum :)
yok canım arabadan oyledır, bızımkı rahat sıgıyo
tamamen yatırınca sığıyor mu demir? neydi seninki gracomuydu?
selam millet
sizlere uzunca bir mesaj yazayım lkafanızı şişireyim
1.sünnet olan oğluşlara hayırlı olsun inşallah damat olduklarını da görelim:d
2.aşı olan kuzucuklarıma kıyamam geçmiş olsun
,
3.dişi çıkan kuzucuklara maşallahbenim oğlum 7 ay olcak ama diş miş yok
4.oğluşum öyle bi emekliyokiartık çok korkuyorum nurrturia da şikayetlerimi görenler olmuştur ama bugün olanlar son nokta oldu evim 2 koridorlu bir ev.yani oturma odasının olduğu koridor ayrı,banyo yatak odası ve çocuk odasının olduğu koridor ayrı.banyoya girdim ama girmeden oğluşu oturma odasına etraftaki tüm tehlikeleri yokedip bıraktım.banyonun kapısını sesini duyayım diye açık bıraktım.ama duşa kabinin kapısını kapattım başladım duşa.bi ara suyu kapattım oğluşun sesi nasıl yakından gelio,duşa kabinin kapısını bi açtım banyo kapısının eşiğinde oğlum bana bakıyor:Stabi ben şok oldum o ise başladı gülmeye meğer oğlum beni arıyomuş
bu başımıza gelen olaylardan sadece biri((
5.oğlum yüzüstüyken sırt üstü dönüyor emeklerken sağda solda ne görse elinin birini kaldırıyo ve doğrulmaya çalışıyo bazen az da olsa başarıyo ama bazense dengeyi kuramayınca sırt üstü kafasını vurarak düşüyo(içim acıyo ama yapabilceğim bişey de yok çekmeceleri açması da cabası (
6. bu arada aymes hamiş miymiş?kaçırdım geçmişi
7.bendeki baby2go bebek arabası çift yönlü 360 derece dönen tekerler ama ben nefret ediyorum hatta tiksniniyorumçok pişmanım ya bi araba düz yolda kendi kendien sağa ya da sola çeker mi?çekio bizimkisi bigün elimde kalcak bende yensini alcam
maşallah oğluşuna emekliyo demekçok tehlikeli oldu artık o ama yürüyünce tehlike daha bir artıyor..ayça da 7 aylık olucak ama biz de de diş miş yok sancısı acısı oluyo arada iştahsızlığı ..salyaları hiç sormayın zaten ama diş yok henüz ..benim kız yüzükoyun yatırıyorum gayretle ayaklarını toplayıp öne gitmeye çalışıyo ama poposuna gücü yetmiyo kalıyo hemencecik sıkılıyo basıyo çığlığı .biraz zor hareketlenir benim bu kuzu bi sürünse yürüyecek ama ..güzel basıyo çünkü ..güzel oturuyor ..ama bu tembelliğiyle napıcam bilemiyorum..bu ara konuşması başladı gibi ..mama dede enne diyor ..zaten çenesi erken olanın yürümesi geç olur derler ..ne derece doğru bilemem
arada bababa büüüüü bıııııı annneee gibi sesler çıkıyor ama bana en azından benim oğlumunkiler tesadüfi sesler gibi geldidaha çok tükürüyo deve gibi püüüüü büüüüü D
ayyy bu sesler yazınca göze pek anlamsız geliyomuş
hazal bizimkisi de örümceğe biniyor:diçinde özgür kuş gibi bi ora bi bura sekiyor
bu arada kızlar emeklmesi için sakın acele etmeyin ve heveslenmeyin pişman olcaksınızhele her gün atlattığımız onca tehlikeyi saysam (
evet uzmantv de bakmıştım ..bunları bilinçli söylemiyorlar ama benim kız ben yanından ayrılınca sanki enne enneeeee diye huysuzlanıyor ..bana mı öyle geliyor bilmemşimdikiler çok zeki maşallah ..reklamları seviyor atlıyor resmen tv ye oturduğu yerde gözler de kocaman oluyor salyaları akıyor bi taraftan ben de hergün olmasa da örümceğe koyuyorum ama arada bi hareket ediyor o da yerde bişi görünce ona doğru yoksa öyleeeee önündeki kollarıyla bi de basınca öten bi düğme var oraya çenesiyle basıp oynuyor hiç öyle yürümeye gayreti yok halinden memnun . ben karşısına geçiyorum kırk maymunluk yapıyorum öyle kahkahayla gülüyor arada tükürüyor ama bi ilerliyeyim de annem mutlu olsun demiyor sizinkiler kaç kiloda acaba çok mu kilolu ondan mı acaba ..etraftan kilolu olduğu söyleniyor ama ben hiç takmıyorum sonuçta o istediği kadar yiyor ben de ölçülü veriyorum ..
şey bişey sorucam örümcek dediğiniz yürüteç mi yoksa başka bişey mi cahilliğime verin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?