2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet canım oldkda bizde aşılar en fazla üç dört gün huysuzlukyaptı yine diş çıkarıyo olmasın

canim yiyecek olarak hemen hemn hersey diyebilirim:) burdada var ama turk gidalar ama turkiyedekiler bambaska
biz genelde peynir, yufka ekmegi, kavurma, ben etliekmegi cok severim onu turkiyede yapip dondurup oyle getririrz.
etliekmek heryerde yapiliyormu bilmiyorum ama konyanin meshur pidesidir.
bide kiyafet olarak basortusu etek filan ben kapali oldugum icin burda dogru duzdun etek yok basortusu hic yok o yuzden turkiyeden getiriyorum.
esinin teyzesi nerde yasiyorki benim yasadigim ulkede pek turk magazalri yok sadece turk marketler var.

Evet canım oldkda bizde aşılar en fazla üç dört gün huysuzlukyaptı yine diş çıkarıyo olmasın

cnm diger asilarda boyle bi durum olmadi.
bu hepatit b asisi cok etkiliymis. 1 2 hafta boyle huzursuz olmasi normalmis.cumartesi gunu turkiyeye gidiyoruz onun icin bi ilac yazdirdim doktora mizmizlanmasin diye.
dis cikarmiyor cnm ya dis etlerinde bisi yok.

zeynepcim cok gecmis olsun cnm. damt oldugu gunleride gorursun ins. darisi bizim basimiza..

Artık yapan yerler var etli ekmeği gerçekten de güzel olurkonyalısın heralde.o zamn bende etek başörtüsü alsam daha makbule geçer heralde almanyada yaşıyorlar. canım çok özür dilerim gece gwce senn de canını birlwyler çetşrdiysem kysura bakma sorduktan sonra aklıma geldi

aa ne guzel meshur pidemizi sizde tadiyorsunuz
evet cnm konyaliyim. kiyafet uygun olur cnm. almanyada var turk magazalari bi burda yok.
cnm ozur dilemene gerek yok sen sormasanda benima aklimdan hic cikmiyorzaten cumartesi gidecem 2 ay oradayim bol bol yerim artik.

ben cikiyorum oglum yatmisken bende yatiyim nasil olsa gece yine kalkacak uzunn bi nobet beni bekliyor :80::80:

sagol propcum darisi demire
gözün aydın zeynepkurtuldunuz ne güzel darısı başımıza
sagolasin insallah canim en iyisi bu haldeyken yaptirmak büyüyünce keratalara laf anlatmak zor olucak:90:
sagol tatlim
sagolasin canim
zeynepcim cok gecmis olsun cnm. damt oldugu gunleride gorursun ins. darisi bizim basimiza..

amin canim sagol darisi size insallah

tabiikii taze yufka kizimm

slm kızlar

zeyn gözünaydın canım damatlığınıda görürsün inşallah geçmişi okusum ama unuttum bu balık hafızam bir gün beni öldürecek hasta olan bebekler varsa geçmiş olsun diş çıkaranların dişi hayırlı uğurlu olsun bşzde daha tık yok
bu gün cerenin doktoruyla görüştük inat etti ayın 10 undan önce tartmıyor ayy birde geyik yapıyor ya o beni özledi ondan yemiyor diyor :) bir labaratuvarda kaka tahlili yaptırmamızı söyledi zaten yaptırmadığımız bir bu kaldı yarın kaka nöbeti tutup tahlil yaptırcaz içimde tuhaf bir mutluluk huzur var ne alakaysa hayırdır inşallah
aslında çok sıkıldım kaynanam gel deyip duruyorda gözüm kesmiyor cerenle yolculuk nasıl geçer bilmiyorum babam temmuz başı ben götürüm dedi zaten memlekettede kuzenimin düğünü var kızlar bana bir gaz verin hele çocukla yolculuk nasıl geçer burdan önce tokat sonra samsun hiç gözüm yemiyor kayınvalidemide kırmak istemiyorum o geldi gördü ama baban ölmeden çocuğu görsün diyor kayınpederim için 80 yaşında o gelemez bir cesaret gitmem lazım

günaydın ey cemaat!

6.10da uyandık yine, bu çocuğum büyük adam olcak benim ben anladım, uykuyu kayıp olarak görüyor, geç saatleri geçtim normal saatlere kadar bile uyumuyor. tabi erken kalkıp çok çalışması lazım ondan böyle yapıyor kesin

bugün 7. ay kontrolüne götürücem, 4. ay kontrolünden beri adam gibi bi doktora gitmedim. poliklinik doktoruna gidiıorum, ya da işte aile hekimine fln, önemli bişi de olmadı şimdiye kadar gitmemi gerektirecek, heralde yaşına kadar da bi daha gitmem. bugün kan testı fln yaptıracam ama şu varlığı bir dert, yokluğu yara demir damlasını vermek istemiyorum ihtiyaç yoksa.

dün akşam yemeği biraz fazla kaçırdı sanırım benim yavru dana, 11e kadarki uykusu bayağ fenaydı, kıvrandı durdu, sureklı agladı uykusunda fln, snr sindirdi de rahatladı sanırım. demir'le ilgili çekmediğim tek konu yemek galiba, allah yüzüme güldü :) yiyor yani maşallah dun ogleden snr yarım kase yogurt corbası, 200 cc yogurt, 100 cc muhallebi yedi, arada da emiyor tabi, bu kdr yesem ben de uyuyamam, danacık ya

amaaan öyle işte. zaman ne kdara çabuk geçti anlamadım gitti, uykusuz geceler çığlıklar gaz dertleri fln, hiç yaşanmamış gibi, gerçekten de unutuluyormuş. allah büyük dert vermesin hepsi geçiciymiş, sağlıklarımız tam olsun gerisi boş. neyse... öğleden snr görüşürüz artıkın

Afiyet olsun canım.oğlun nasıl biraz düzelmştir inşallah dün geçmiş olsun diye yazdım ama çıkmamış.herkese günaydın

herkese günaydınnnn benim kız kahvaltı etti biraz uyutucam az sonra ..sonra büyük kız kahvaltı zamanı ..ee ben de fırsat bulursam artık bi ara yaparım :2: bugün bir eve bakmaya gidicez taşınmak istiyorumda şu anki evimden ..inşallah tam istediğim gibi olur ..benim cadı da bugün yapmadığı bişi yaptı sabah 5 gibi uyandı bi oynamalar bi ses çıkarmalar ..ne babası uyudu ne ben ..oynadık sabahın köründe ..sonra yanımızda uykuya dalıverdi ee o uyuyunca ben de biraz daha uyudum şimdi koşturma başlıyor .herkese güzel bir gün dileğiyle

günaydın güzel annişler ve mis kokulu bebişler. hepinizin günü güzel geçsin inşallah!

ZEYN minik bebeişin erkek oldu artık 41 kere maşallah! kolay atlatmanıza sevindim. darısı bizlerin başına.

PROP demir' de maşallah! şu yemek konusunu bende atlatsam. vediğin linke baktım ama üye olmadan açılmıyor.

hala benimki ağzını kendi isteyip açmıyor. maymunluk yaparak açtırıyorum kaşığını koyuyorum ağzından geri çıkarıyor. hani birşeyi de kendi severek isteyerek yese çok mutlu olacağım. kahvaltıs için ballı irmikli mama aldım. hafta da 2 gün onu vermeye başladım. diğer günler devam sütü ile yapıyorum mamasını. ama zorla yediriyorum. sebze çorbasını hem evde yapıyorum arada hazır kavanoz mamasından veriyorum. meyve püresi, babymix yoğurdu. 3 çeşit muhallebisi. hadi şimdi diş çıkartacak diyorum ama başlayalı 4 hafta oldu ama hep aynıyız. neyse 2,5 hafta sonra izne ayrılıyorum. oğluşumla kendim ilgileneceğim. kahvaltısnı uyanır uyanmaz vereyim çünkü sonra yemiyor ve mama istiyor.

birde yeni bir huy edindi ebn eve gittiğimde uyuymamış olursa ben varım diye uykusu geldiği halde uyumuyor. dün 7de evdeydim uyku saati gelmiş. biraz sevdim oynadım. mama veriyorum onu bile yemek istemiyor ağlıyor. şarkı söyledim, ninni söyledim arabasını balkona çıkarttım mümkünü yok uyumadı. 9,30 doğru ancak uyudu. o kadar yoruldum ki hiç bişey yapamadan 1 saat sonra aç aç uyudum.:18:

ay cimcime ya benşm olan da en çok 11880 deki yeş,il hoğlayan şarkı söyleyen yaratğa bayılıyobaşlıo onu görünce gülmeye çırpınmayacanım benim oğlum son 1,,5 aydır 9 kilo kilo almıyor
şey bişey sorucam örümcek dediğiniz yürüteç mi yoksa başka bişey mi cahilliğime verin:26:
yürüteç:=örümcek

bu arda ben yürüteç alcam dediğimde herkes zararlı diye üstüme yürüdü ama kullanan arkadaşlarım var yalnız değilim:do zaman nie bana destek çıkmadnız uleyyynnnDDD
inşallah canım yaçok zorlu imtihalardan geçiyoruz bebişlerle inşallah hepimiz kazasız belasız atlatırız
ay hemşom etliekmek mi istiyo yoksaben ısmarlarım hazal sen konya ya gel helekapalı olduğunu bilmiyodum maşallahkonyada nerden alışveriş yapıosun ya da türkiyede nerden diyim
ya ben bi turlu yogurt yapamiyorum kii
püfffal benden de o kadar ne yeteneğim var ne de yoğurt yapcak sütü alcağım sütcüm(
ohhh maşallah heralde senin kahvaltı oluyo öğle yemeği:d
canım ben de oynatmaya az kaldı diyenlerdenimne yoğurt alıyo doğru düzgün en meyve ne başka bişey 2 mama kaşığı aldımı ağzını kitliyo resmen ne maymunkuk yaparsam yapayım açmıo((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…