- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
kizlar bebisleriniz hepatit b asisi oldumu? olduysa huysuzlugu ne kadar surdu? oglum carsamba gunu asi oldu 2 gun sonra mizmizlanmaya basladi. geceleri kalkip 2 3 saat yatmiyor mama yemiyor. bugun dr. kontrolu vardi sordum dedi 1 2 hafta surebilir asi etkisini gosteriyosizde boyle bisi oldumu?
HaZal cım sen yurt dışında yaşıyordun ya sana bşrşey sorabilirmiyim.gurnette en çok canınızın çektiği orada olmayan türkiyeden getirdiğiniz birşeyler var mı eşimin teyzesi geldi de bende ona birşeyler yollamak istiyorm
Evet canım oldkda bizde aşılar en fazla üç dört gün huysuzlukyaptı yine diş çıkarıyo olmasın
hepiniz sagolun teyzeleri allah razi olsuncok sükür atlattik
sabah10da gittik doktorun kendi muayehanesinde oldu önce narkoz doktorlari geldi yapilacak islemleri anlattilar imzalar atildi pijamasini giydirip beklememizi söylediler 10.35de iceri aldilar burnuna maske taktilar o sirada aglamaya basladi oglum bende onlan beraber sonra bizi disari cikardilar 10.55te bitmisti getirdiler uyanma odasina yatirdilar yarim saat sonra uyandi uyanmayla aglamaya basladi yarim saat agladi sonra bezini degistirdiler nasil pansuman yapicagimizi gösterdiler ve 12de eve geldik bir sorun cikmadi sükür deminde esimle beraber bezini degistirdik simdi uyuyor oglusum korkulacak kadar degilmis darisi diger erkeklerimizin basina
canim yiyecek olarak hemen hemn hersey diyebilirim:) burdada var ama turk gidalar ama turkiyedekiler bambaska
biz genelde peynir, yufka ekmegi, kavurma, ben etliekmegi cok severim onu turkiyede yapip dondurup oyle getririrz.
etliekmek heryerde yapiliyormu bilmiyorum ama konyanin meshur pidesidir.
bide kiyafet olarak basortusu etek filan ben kapali oldugum icin burda dogru duzdun etek yok basortusu hic yok o yuzden turkiyeden getiriyorum.
esinin teyzesi nerde yasiyorki benim yasadigim ulkede pek turk magazalri yok sadece turk marketler var.
Artık yapan yerler var etli ekmeği gerçekten de güzel olurkonyalısın heralde.o zamn bende etek başörtüsü alsam daha makbule geçer heralde almanyada yaşıyorlar. canım çok özür dilerim gece gwce senn de canını birlwyler çetşrdiysem kysura bakma sorduktan sonra aklıma geldi
sagol propcum darisi demirezeynnn hayırlı ugurlu olsun öperim paşayı yanaklarından...
unnadoda su an smokın ceketi ve yelek var denız akkaya, sansınıza, ordan alın cok guzeller bence, smokın bu : unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü
sagolasin insallah canim en iyisi bu haldeyken yaptirmak büyüyünce keratalara laf anlatmak zor olucak:90:gözün aydın zeynepkurtuldunuz ne güzel darısı başımıza
sagol tatlimslm millet :)
cadım uyuyorken yazyım ben de...
zeyncim geçmiş olsun canım atlattınız sonunda :)
bizim bebek arabası kraft atlanta, alırken çok sevmiştim ama kesinlikle ön ve arka tekerlekler 360 derece olmalı, o resimdeki baby2go.ya bakmıştık 4e katlanan benim yüzümden almadık eşim hala kafama kakar :))
bizim bebek arabası bagaja sığıyor üstüne de 2 valiz alıyor arabamız da küçük aslında ama ben tam yattığında kızım sığmadığı için memnun değilm. bacakları ayak koyma yerinden oldukça taşıyor yatar pozisyondaboyu daha da uzayınca ne yapacağız acaba :S en çok da çift yönlü diye istemiştim bunu ama yönü değiştirince tutma sapı aşağıda kalıyor ve manevra zorlaşıyor, alacaklar buna dikkat etsin yani ben bizimkini önermiyorum...
sagolasin canimmerhaba kızlar keyifler nasıl maşallah bayada kalabalığız.off çok uykum var ama bu cadı uyumuyor.DERYA7 arkadaşım sağol içim rahatladı ben tahlil yaptırdım temiz çıktı gıda kalıntısıdır dediler senre rahatla yani AYMES bu arada tekrar geblik testş yaptın mı merak ettim aa geçmişe pek bakamadım ZeYNn geçmiş olsun.aşı olanlara geçmiş olsun.ÖZgL maşallah oğluna en az hasarla atlatrlar inş şu zamanları.atladıgım varsa kusura bakmayın şu cimcime okutturmuyo
zeynepcim cok gecmis olsun cnm. damt oldugu gunleride gorursun ins. darisi bizim basimiza..
kızlar yoğurdu inek sütüylemi yapıyosunuz mamaylamı
kızlar yoğurdu inek sütüylemi yapıyosunuz mamaylamı
canim yiyecek olarak hemen hemn hersey diyebilirim:) burdada var ama turk gidalar ama turkiyedekiler bambaska
biz genelde peynir, yufka ekmegi, kavurma, ben etliekmegi cok severim onu turkiyede yapip dondurup oyle getririrz.
bide kiyafet olarak basortusu etek filan ben kapali oldugum icin burda dogru duzdun etek yok basortusu hic yok o yuzden turkiyeden getiriyorum.
esinin teyzesi nerde yasiyorki benim yasadigim ulkede pek turk magazalri yok sadece turk marketler var.
aa ne guzel meshur pidemizi sizde tadiyorsunuz
evet cnm konyaliyim. kiyafet uygun olur cnm. almanyada var turk magazalari bi burda yok.
cnm ozur dilemene gerek yok sen sormasanda benima aklimdan hic cikmiyorzaten cumartesi gidecem 2 ay oradayim bol bol yerim artik.
ay cimcime yaevet uzmantv de bakmıştım ..bunları bilinçli söylemiyorlar ama benim kız ben yanından ayrılınca sanki enne enneeeee diye huysuzlanıyor ..bana mı öyle geliyor bilmemşimdikiler çok zeki maşallah ..reklamları seviyor atlıyor resmen tv ye oturduğu yerde gözler de kocaman oluyor salyaları akıyor bi taraftan ben de hergün olmasa da örümceğe koyuyorum ama arada bi hareket ediyor o da yerde bişi görünce ona doğru yoksa öyleeeee önündeki kollarıyla bi de basınca öten bi düğme var oraya çenesiyle basıp oynuyor hiç öyle yürümeye gayreti yok halinden memnun . ben karşısına geçiyorum kırk maymunluk yapıyorum öyle kahkahayla gülüyor arada tükürüyor ama bi ilerliyeyim de annem mutlu olsun demiyor sizinkiler kaç kiloda acaba çok mu kilolu ondan mı acaba ..etraftan kilolu olduğu söyleniyor ama ben hiç takmıyorum sonuçta o isteiği kadar yiyor ben de ölçülü veriyorum ..
yürüteç:=örümcekşey bişey sorucam örümcek dediğiniz yürüteç mi yoksa başka bişey mi cahilliğime verin:26:
inşallah canım yamerhaba kızlar keyifler nasıl maşallah bayada kalabalığız.off çok uykum var ama bu cadı uyumuyor.DERYA7 arkadaşım sağol içim rahatladı ben tahlil yaptırdım temiz çıktı gıda kalıntısıdır dediler senre rahatla yani AYMES bu arada tekrar geblik testş yaptın mı merak ettim aa geçmişe pek bakamadım ZeYNn geçmiş olsun.aşı olanlara geçmiş olsun.ÖZgL maşallah oğluna en az hasarla atlatrlar inş şu zamanları.atladıgım varsa kusura bakmayın şu cimcime okutturmuyo
ay hemşom etliekmek mi istiyo yoksacanim yiyecek olarak hemen hemn hersey diyebilirim:) burdada var ama turk gidalar ama turkiyedekiler bambaska
püfffya ben bi turlu yogurt yapamiyorum kii
ohhh maşallah heralde senin kahvaltı oluyo öğle yemeği:dherkese günaydınnnn benim kız kahvaltı etti biraz uyutucam az sonra ..sonra büyük kız kahvaltı zamanı ..ee ben de fırsat bulursam artık bi ara yaparım :2: bugün bir eve bakmaya gidicez taşınmak istiyorumda şu anki evimden ..inşallah tam istediğim gibi olur ..benim cadı da bugün yapmadığı bişi yaptı sabah 5 gibi uyandı bi oynamalar bi ses çıkarmalar ..ne babası uyudu ne ben ..oynadık sabahın köründe ..sonra yanımızda uykuya dalıverdiee o uyuyunca ben de biraz daha uyudum şimdi koşturma başlıyor .herkese güzel bir gün dileğiyle
canım ben de oynatmaya az kaldı diyenlerdenimgünaydın güzel annişler ve mis kokulu bebişler. hepinizin günü güzel geçsin inşallah!
ZEYN minik bebeişin erkek oldu artık 41 kere maşallah!kolay atlatmanıza sevindim. darısı bizlerin başına.
PROP demir' de maşallah!şu yemek konusunu bende atlatsam. vediğin linke baktım ama üye olmadan açılmıyor.
hala benimki ağzını kendi isteyip açmıyor. maymunluk yaparak açtırıyorum kaşığını koyuyorum ağzından geri çıkarıyor. hani birşeyi de kendi severek isteyerek yese çok mutlu olacağım. kahvaltıs için ballı irmikli mama aldım. hafta da 2 gün onu vermeye başladım. diğer günler devam sütü ile yapıyorum mamasını. ama zorla yediriyorum. sebze çorbasını hem evde yapıyorum arada hazır kavanoz mamasından veriyorum. meyve püresi, babymix yoğurdu. 3 çeşit muhallebisi. hadi şimdi diş çıkartacak diyorum ama başlayalı 4 hafta oldu ama hep aynıyız. neyse 2,5 hafta sonra izne ayrılıyorum. oğluşumla kendim ilgileneceğim. kahvaltısnı uyanır uyanmaz vereyim çünkü sonra yemiyor ve mama istiyor.
birde yeni bir huy edindi ebn eve gittiğimde uyuymamış olursa ben varım diye uykusu geldiği halde uyumuyor. dün 7de evdeydim uyku saati gelmiş. biraz sevdim oynadım. mama veriyorum onu bile yemek istemiyor ağlıyor. şarkı söyledim, ninni söyledim arabasını balkona çıkarttım mümkünü yok uyumadı. 9,30 doğru ancak uyudu. o kadar yoruldum ki hiç bişey yapamadan 1 saat sonra aç aç uyudum.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?