2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deve gibi mi hahahaha :))))) süper benztme :))) benimki de tükürük saçıyo büüübüüü derken....
kızlar yoğurdu inek sütüylemi yapıyosunuz mamaylamı

ben günlük sütle yapıyorum canım, hazır yoğurt hiç sevmedi benimki mayalıyorum hep ama mamayla yapmak istemiyorum ben...

ozgulcugum eminmisin cnm ismarlama konusunda cunku bayagi bi yicem cok ozlemisim valla etliekmegi..
sagol cnm bende turbanliyim. valla ozgulcum belirli bi magazdan alisveris yapmiyorum neresi denk gelirse begendigim sey oldumu carsi pazar dinlemem alirim.
ama genel olarak carsidan aliyom. 3 senedir gormuyorum Konyayi bakalim ne gibi degisiklikler olmus.
burdaki arkadaslarimda zaferde søyler diye bi magaza varmis oarayi tavsiye ettiler. birde ben tekbir magazasina gitmek istiyorum orada guzel seyler varmis..

bu da benim oğluşum teyzeleri

Untitled on Vimeo

masaalllah subhanallah. nasil emekliyor oyle yaa darisi benim oglumun basina artik.
ne kadar hevesliyim emeklemesine sanki emekliyince uslu olacak

Bebişlerimle ilgili arama yaparken buldum sizi,sanırım hamilelikten itibaren burdasınız,bende 25.10.2010 da doğum yaptım benide aranıza kabul eder misiniz?

aaa aşkolsun yesen yesen 3 yersin 4 yersin:dlafı bile olmazfazla yesen de afiyet olsun canım sen de nolcak
bende söylere çok giderim her Allah'ın günü pazar yeri gibi kalabalıktırürünleri güzel ama bazen çok kokoş ve sıradışı olabiliyotekbir harika gerçekten o da sosyete sayılıo bazı kıyafetlerizaferde mağaza çok fazla setrms mi neydi adını tam yazamadım orası da güzele benziobende sen gibi çarşı pazar ayırmıyprum çünkü tarzıma uyan şeyin nerde karşıam çıkcağı belli olmuomesela geçen sene bi tunik aldım ankaradan giyimdünyasından aynı tunik aynı desen aynı model ve marka vallahi koton da vardı ve 2 katı fiyataydı

bu arada evet emeklio teyzesi saol ama çok çok yaramaz olduher gün binbir tehlike atlatıyoruzçok zor çok
Bebişlerimle ilgili arama yaparken buldum sizi,sanırım hamilelikten itibaren burdasınız,bende 25.10.2010 da doğum yaptım benide aranıza kabul eder misiniz?
hoşgeldin canım:dsen de kasın annesisin demekkiben doğumuma 1-2 hafta kala üye olmuştum:d

peki tamam o zaman sen ismarliyon yemegi
aynen oyle cnm neyi seversem aliyom hemen. bu yaz uzun elbiseler alacam, sade kendinden desenli basortuleri varya onlardan alacam birde.
dogrudur cnm emeklemesi zordur. bizimki emekliyince neler yasicaz bakalim

kıs lar bebeklerinizin boy ve kilo durumları nasıl öğrenebilirmiyimm benim kızım biraz zayıf kilo aldırmaya çalışıyorum yaa sütüm zaten pek yok kaşık maması yoğurt falan filan pek yemiyoo az az yiyior geçen ay sınırdaydı doktor bu ay düzelmiş dedi içim azda olsa rahatladı

özgülgülece örümcek ne o zzaman
bu arada kuzuna maşallah canım çok tatlı
hehe aynı şey canım ikisiama kimisi örümcek diyo kimisi yürüteç:dyani ben öyel biliyorum en azındansaol teyzesi:d
hehe
uzun elbiseler en pratiği ve yazın en serini:dama ben bi tek emzirirken sıkıtnı olur mu ondan emin değilimben adres çantanın giyim mağazası var orda bi elbise gördüm aşık oldumama indirimini beklicem kalırsa alcam
oyy maşallah negüzel emekliyo ya

saol canım benimdarısı hepsinin başına ama tabi kazasız belasız

canım benim oğlum 2 kasım da doğdu(3240 gram)
şimdi kilosu 9100 gram(son 1,5 2 aydır nerdeyse aynı kilo(((()
boyu 69,5 cm
kilo alımı durmuştu zaten bi de amasyaya gittik geldik orda bir haftada 300 gram vermişeski kilosuna da yeni yeni döndü öyle söyliyim

ben zaten elbiselri cok severim soyle dizalti elbiselr fde alirim
cokmu pahaliydi ki?:26:
kiyafetler cok pahalimi ya? cok para harciyipta herifi batirmiyim

ben zaten elbiselri cok severim soyle dizalti elbiselr fde alirim
cokmu pahaliydi ki?:26:
kiyafetler cok pahalimi ya? cok para harciyipta herifi batirmiyim

valla canım konyada giyim aslında çok marka diiilse fazla pahalı olmuyo,benim gördüğüm 70 tlydi ama ben geçen sene 30-40 a çok güzel elbiseler alınca o parayı vermek istemedim

4 kasım doğumlu 2800 47cm doğmuştu, dün itibariyle (7 aya 4 günümüz var) 9600g ve 73cm
ek gıda fazla veremedim 30ml kahvaltı peynir vs, gün içinde de az çorba yada meyve püresi (max 50ml) ve genellikle yarım çay bardağı yoğurt yiyor ama bazen hiçbirini yapamadığım da oluyor. çok tok değilse gece yarım kase gece maması veriyorum ben. onun dışında anne sütü ama son 2 aydır uzun süre yemeden durabiliyor ağlamıyor yani. oyunlarla şarkılarla belki iştahla yer, benim kızım mesela yemeğin sonunda kaşıkla dişlerini kaşıyacak diye yiyor bence :S her bebek farklı gelişim gösteriyor, dr iyi diyorsa üzerinde durma bence. aç olsa ağlar zaten.

valla canım konyada giyim aslında çok marka diiilse fazla pahalı olmuyo,benim gördüğüm 70 tlydi ama ben geçen sene 30-40 a çok güzel elbiseler alınca o parayı vermek istemedim

70 tl mi abovv cok pahali.
ben ole pahali alamam ya uygun fiata bisiler aliriz...

özgül ben senin o emekleyen oğluşunu ham yapar yerim.

maşallah kuzucuğa.

benim kuzucuk şarkıları seviyor. ali baba ve fış fış kayıkçı. ağzını açtırıyorum bi şekilde ama kaşığı veriyorum bazen yutuyor, ama çoğu dışarı çıkartıyor. oto koltuğuna çıngırağını ve diş kaşıyıcısını bağladım. onları ağzına koyarken ben mama tıkıştırıyorum. onun keyfine bakarsam yemez. mama yemesi bile değişti. eskiden biberonunu cuk cuk emerken şimdi nazlana nazlana yiyor.

anlık olarak iletişim kurabilecek bir yer yokmu acaba burda böyle cevap yaz ve bekle biraz uzun oluyor biz annlerin o kadar zamanı olamayabiliyor nebilim msn açsak kadınlar kulubüne özel yada toplu iletşimli bir yer olsa sizcede öyle değilmi

vay yavrum vay:dmaşallah canıma benim
çok teşekkürler teyzesi
canım bi ara msn deydik hep ama sonra kimse uğramaz olduartık ordada yazıp bekliosun hep

yaaa ne güzel maşallah emeklio gerçekten :)) daha bizimkinde tık yok.dün biraz tırtıl gibi sürünür gibi oldu hedefine ulaştı ama tam emekleme denemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…