deve gibi mi hahahaha :))))) süper benztme :))) benimki de tükürük saçıyo büüübüüü derken....arada bababa büüüüü bıııııı annneee gibi sesler çıkıyor ama bana en azından benim oğlumunkiler tesadüfi sesler gibi geldidaha çok tükürüyo deve gibi püüüüü büüüüü D
ayyy bu sesler yazınca göze pek anlamsız geliyomuş
hazal bizimkisi de örümceğe biniyor:diçinde özgür kuş gibi bi ora bi bura sekiyor
bu arada kızlar emeklmesi için sakın acele etmeyin ve heveslenmeyin pişman olcaksınızhele her gün atlattığımız onca tehlikeyi saysam (
kızlar yoğurdu inek sütüylemi yapıyosunuz mamaylamı
ay cimcime yabenşm olan da en çok 11880 deki yeş,il hoğlayan şarkı söyleyen yaratğa bayılıyo başlıo onu görünce gülmeye çırpınmaya canım benim oğlum son 1,,5 aydır 9 kilo kilo almıyor
ay hemşom etliekmek mi istiyo yoksaben ısmarlarım hazal sen konya ya gel hele kapalı olduğunu bilmiyodum maşallah konyada nerden alışveriş yapıosun ya da türkiyede nerden diyim
canım ben de oynatmaya az kaldı diyenlerdenimne yoğurt alıyo doğru düzgün en meyve ne başka bişey 2 mama kaşığı aldımı ağzını kitliyo resmen ne maymunkuk yaparsam yapayım açmıo ((
aaa aşkolsun yesen yesen 3 yersin 4 yersin:dlafı bile olmazozgulcugum eminmisin cnm ismarlama konusunda cunku bayagi bi yicemcok ozlemisim valla etliekmegi..
sagol cnm bende turbanliyim. valla ozgulcum belirli bi magazdan alisveris yapmiyorum neresi denk gelirse begendigim sey oldumu carsi pazar dinlemem alirim.
ama genel olarak carsidan aliyom. 3 senedir gormuyorum Konyayi bakalim ne gibi degisiklikler olmus.
burdaki arkadaslarimda zaferde søyler diye bi magaza varmis oarayi tavsiye ettiler. birde ben tekbir magazasina gitmek istiyorum orada guzel seyler varmis..
masaalllah subhanallah.nasil emekliyor oyle yaa darisi benim oglumun basina artik.
ne kadar hevesliyim emeklemesine sanki emekliyince uslu olacak
hoşgeldin canım:dsen de kasın annesisin demekkiBebişlerimle ilgili arama yaparken buldum sizi,sanırım hamilelikten itibaren burdasınız,bende 25.10.2010 da doğum yaptım benide aranıza kabul eder misiniz?
aaa aşkolsun yesen yesen 3 yersin 4 yersin:dlafı bile olmazfazla yesen de afiyet olsun canım sen de nolcak
bende söylere çok giderim her Allah'ın günü pazar yeri gibi kalabalıktırürünleri güzel ama bazen çok kokoş ve sıradışı olabiliyo tekbir harika gerçekten o da sosyete sayılıo bazı kıyafetleri zaferde mağaza çok fazla setrms mi neydi adını tam yazamadım orası da güzele benzio bende sen gibi çarşı pazar ayırmıyprum çünkü tarzıma uyan şeyin nerde karşıam çıkcağı belli olmuo mesela geçen sene bi tunik aldım ankaradan giyimdünyasından aynı tunik aynı desen aynı model ve marka vallahi koton da vardı ve 2 katı fiyataydı
bu arada evet emeklio teyzesi saol ama çok çok yaramaz olduher gün binbir tehlike atlatıyoruz çok zor çok
hoşgeldin canım:dsen de kasın annesisin demekkiben doğumuma 1-2 hafta kala üye olmuştum:d
hehe aynı şey canım ikisiözgülgülece örümcek ne o zzaman
bu arada kuzuna maşallah canım çok tatlı
hehepeki tamam o zaman sen ismarliyon yemegi
aynen oyle cnm neyi seversem aliyom hemen. bu yaz uzun elbiseler alacam, sade kendinden desenli basortuleri varya onlardan alacam birde.
dogrudur cnm emeklemesi zordur. bizimki emekliyince neler yasicaz bakalim
oyy maşallahnegüzel emekliyo ya
hehe aynı şey canım ikisiama kimisi örümcek diyo kimisi yürüteç:dyani ben öyel biliyorum en azından saol teyzesi:d
hehe
uzun elbiseler en pratiği ve yazın en serini:dama ben bi tek emzirirken sıkıtnı olur mu ondan emin değilimben adres çantanın giyim mağazası var orda bi elbise gördüm aşık oldum ama indirimini beklicem kalırsa alcam
saol canım benimdarısı hepsinin başına ama tabi kazasız belasız
ben zaten elbiselri cok severim soyle dizalti elbiselr fde alirim
cokmu pahaliydi ki?:26:
kiyafetler cok pahalimi ya? cok para harciyipta herifi batirmiyim
kıs lar bebeklerinizin boy ve kilo durumları nasıl öğrenebilirmiyimm benim kızım biraz zayıf kilo aldırmaya çalışıyorum yaa sütüm zaten pek yok kaşık maması yoğurt falan filan pek yemiyoo az az yiyior geçen ay sınırdaydı doktor bu ay düzelmiş dedi içim azda olsa rahatladı
valla canım konyada giyim aslında çok marka diiilse fazla pahalı olmuyo,benim gördüğüm 70 tlydi ama ben geçen sene 30-40 a çok güzel elbiseler alınca o parayı vermek istemedim
4 kasım doğumlu 2800 47cm doğmuştu, dün itibariyle (7 aya 4 günümüz var) 9600g ve 73cm
ek gıda fazla veremedim 30ml kahvaltı peynir vs, gün içinde de az çorba yada meyve püresi (max 50ml) ve genellikle yarım çay bardağı yoğurt yiyor ama bazen hiçbirini yapamadığım da oluyor. çok tok değilse gece yarım kase gece maması veriyorum ben. onun dışında anne sütü ama son 2 aydır uzun süre yemeden durabiliyor ağlamıyor yani. oyunlarla şarkılarla belki iştahla yer, benim kızım mesela yemeğin sonunda kaşıkla dişlerini kaşıyacak diye yiyor bence :S her bebek farklı gelişim gösteriyor, dr iyi diyorsa üzerinde durma bence. aç olsa ağlar
sağol cnm konuyu aydınlattığın için evet tv izlerken yedirebiliyorumm azda olsa inş iştahı yavaş yavaş açılır
senin bebiş maşşallah kilosunadeğmesin allahım hepimizin bebeklerini nazardan ve tüm kötü şeylerden korusun sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olmalarını nasip etsin amin..
vay yavrum vay:dmaşallah canıma benim4 kasım doğumlu 2800 47cm doğmuştu, dün itibariyle (7 aya 4 günümüz var) 9600g ve 73cm
ek gıda fazla veremedim 30ml kahvaltı peynir vs, gün içinde de az çorba yada meyve püresi (max 50ml) ve genellikle yarım çay bardağı yoğurt yiyor ama bazen hiçbirini yapamadığım da oluyor. çok tok değilse gece yarım kase gece maması veriyorum ben. onun dışında anne sütü ama son 2 aydır uzun süre yemeden durabiliyor ağlamıyor yani. oyunlarla şarkılarla belki iştahla yer, benim kızım mesela yemeğin sonunda kaşıkla dişlerini kaşıyacak diye yiyor bence :S her bebek farklı gelişim gösteriyor, dr iyi diyorsa üzerinde durma bence. aç olsa ağlar zaten.
çok teşekkürler teyzesiözgül ben senin o emekleyen oğluşunu ham yapar yerim.
maşallah kuzucuğa.
benim kuzucuk şarkıları seviyor. ali baba ve fış fış kayıkçı. ağzını açtırıyorum bi şekilde ama kaşığı veriyorum bazen yutuyor, ama çoğu dışarı çıkartıyor. oto koltuğuna çıngırağını ve diş kaşıyıcısını bağladım. onları ağzına koyarken ben mama tıkıştırıyorum. onun keyfine bakarsam yemez. mama yemesi bile değişti. eskiden biberonunu cuk cuk emerken şimdi nazlana nazlana yiyor.
canım bi ara msn deydik hep ama sonra kimse uğramaz olduanlık olarak iletişim kurabilecek bir yer yokmu acaba burda böyle cevap yaz ve bekle biraz uzun oluyor biz annlerin o kadar zamanı olamayabiliyor nebilim msn açsak kadınlar kulubüne özel yada toplu iletşimli bir yer olsa sizcede öyle değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?